Финал ЛШ

1278views 12comments На лафче
Имаш грешка в победата за FC United, в редоВнОто време... :D:D:D

Финал ЛШ

2-1 (beer) успех и на двата отбора

Финал ЛШ

3-3

Финал ЛШ

(beer) Доста здрав сблъсък очаквам да се получи тази вечер.Също така очаквам и да си защитя миналогодишната титла,с което да изпълня на 100% поставената си собствена цел. 8)

сагата БЪРЗИ И ЯРОСТНИ продължава.......

1392views 17comments На лафче
коя сага?нали вече имаш друг отбор (пак подарен)нищо лично приятел,но какво те интересува какво е станало с този отбор?явно има нещо и затова е заключен...едва ли ей така ще се заключват отбори:^) и в предишни теми коментирахме,че си прецакан (за което съжалявам искрено) и вече си знаеш урока,но не виждам логика да те интересува защо е заключен еди кой си отбор...това вече не е сагата за Бързи и яростни:^)

сагата БЪРЗИ И ЯРОСТНИ продължава.......

1392views 17comments На лафче
искам само да попитам защо бе заключен отбора на монреал импакт..на какво основание и дали има шанс да се върне на стария му собственик налял не малко нерви и средства във него ..как така стана че го заключихте и каква е причината по която е заключен..

ПРОМО

672views 6comments На лафче
аз пък мисля че ще ми върнат отбора

Защо е променен началния час на срещите?

1305views 12comments Въпроси
<blockquote><h3>montanastars написа:</h3>Защо няма информация за това? Кой ще поправи щетите?</blockquote> какви щети?

Админе... или не те разбирам или явно не си прав (а мисля, че не си прав)... Mачовете ми от лигата са били в 18 часа, а Лига на Шампионите в 22 часа. След смяната на времето се преместиха автоматично с 1 час напред... И преди се е случвало така и си го оправял след като се сигнализира във форума.

Програмата е направена преди 36 дни как до сега никой не обърна внимание, кога се играят срещите му и началният им час.

До сега бяха в 18.30ч. а сега в 19.30ч.

Някои не си е преместил (o) с един час назад :)

Защо няма информация за това? Кой ще поправи щетите?

Хрониките на Админ

1988views 18comments Общи дискусии
Според мен това с помощ на приятел е умряла работа.Влизаш в отбора на приятел или колега за да го тренираш.Толкова ли е важно,ако не го тренира 2-3 или пет дни.От едно IP един отбор.Най много трима играчи за трансфер между два отбора на сезон.Това е истината за намаляване на измамите.

ПРОМО

672views 6comments На лафче
Честит пърми април (beer) (beer) (beer)

Лига Европа сезон 2012/2013

1567views 10comments Лига Европа
Челси, макар да се много далече от потенциала си

Финал ЛШ

равен 1-1 и победа за FC United след дузпи

Финал ЛШ

2-2. Успех и на двамата достойни финалисти! И най-важното, ако може без червени картони, които ще опорочът дербито. Преди време бях предлагал шанса от червени картони от елиминациите на турнирите и Суперкупите да бъде намален, ама така и си остана поредното нереализирано предложение.

Финал ЛШ

Миналия път гласувах за него и ме победи,за това сега ще гласувам за себе си :D дано този път късмета е с мен.

Финал ЛШ

Успех и на двата отбора. (beer) (beer)