Продължения от 90 до 120 минута

2605views 29comments Общи дискусии
Аз съм за това нововедение,но да не се пипа умората.Потребител който не успее да си влязе в отбора на време и случайно изиграе два мача подред с дзпи ще е доста ощетен на другият ден ;) .

Пролетни празници на занаятите

785views 3comments На лафче
(chuckle) (chuckle) (chuckle) гара шумен ,пази багажа.отде ги извадихте тез шкембета ,хореография-махленска,синхрон-нулев:D много сте назад шууумеееен(rofl) (rofl) (rofl)

Пролетни празници на занаятите

785views 3comments На лафче
http://www.youtube.com/watch?v=UQ4M44Pj3Zk http://www.youtube.com/watch?v=s_wccqLAOKI

Помощ за Модератора

3444views 37comments На лафче
Темата е помощ за модератора а моите мнения се трият въпреки че са по темата.Има належаща нужда от помощ защото форума е буквално блокиран.И не модератора е неудобен а той трие неудобни теми и мнения.

Помощ за Модератора

Само аз ли си мисля, че няма много кандидати, защото никой не иска да работи в екип с настоящия модератор?

Твърдо против! По-горе го написаха колегите. Съботно-неделните турнири ще се точат много а и така найстина силните ще са по-облагодетелствани.

Само не знам защо е толкова тайнствен този потребител, нали уж няма вече официално съветници, или има още, но сега са "на тъмно" ? Стига това да не породи нови бъгове идеята е добра, но определено е в полза на по-силните, което не ми харесва много като цяло и няма да допринесе за приобщаване и ангажиране на по-новите и слаби отбори. Добре ще е при равностойни отбори само, но все пак всяко нещо по-различно за определяне на крайния победител при пряка елиминация от сегашното ПЪЛНО ТОТО, наречено "дузпи", е добре дошло, макар че можеше и тези дузпи да се поизмислят малко с изпълнители, умения и т.н., предложения за това имаше колкото щеш.

<blockquote><h3>KAMEHPOOL написа:</h3>Обаче би било по-реалистично да се дава малко повече умора, въпреки че е в наш ущърб.</blockquote> точно това имам предвид че може да се доизмисли примерно след 90 да се даде 6 умора и до 120 може да си направиш 3 смени и хем ще станеш по силен рейта ще се качи ала бала повече изненади ще има и тка повече интрига ще е (chuckle)

Обаче би било по-реалистично да се дава малко повече умора, въпреки че е в наш ущърб.

<blockquote><h3>Waffen SS Totenkopf написа:</h3>Хаха, сигурен ли си Шуменско пиво? На думи е много лесно да се каже... Но така се вкарва гол ...</blockquote> също толкова лесно може да се отбележи гол и в 96-тата минута (beer)

Хаха, сигурен ли си Шуменско пиво? На думи е много лесно да се каже... Но така се вкарва гол ... ;) ;) ;)

Помощ за Модератора

(wait) Барселона, триенето на коментари започва да дразни голям периметър от потребители...... Остави ги да се изкажат и тогава търкай! А сега по темата: Мисля, че всеки един от потребителите ще бъде наясно с правилата на форума ако ги прочете поне веднъж. Най-добрия начин да се подбере еш на Барселонае да бъдат отправени конкретни предложения към най-активните потребители в играта и форума. Ако е нужно дори финансово подпомагане, но поне ще се знае, че въпросния орган, ще действа неприкосновено (beer)

<blockquote><h3>Вуйчо Ваньо написа:</h3>много ще се удължат турнирите, ще се пръкнат сума си бъгове и ефекта ще си е същия, така който изравни в 93тата може да елиминира доста по силен отбор с дузпи, а продълженията пак облагодетелстват по силните отбори</blockquote> А може по-слабия да отбележи в 118 минута ;)

Помощ за Модератора

Такава цензура е нямало и през комунизма, сигурно и в момента в Северна Корея е по-свободно. Знам какво е да си модератор - бил съм такъв в тази игра, питай админа за "colder" сигурен съм, че ме помни. И преди да изтриеш мнението ми виж заглавието на темата и ДА, имаш нужда от помощ.

много ще се удължат турнирите, ще се пръкнат сума си бъгове и ефекта ще си е същия, така който изравни в 93тата може да елиминира доста по силен отбор с дузпи, а продълженията пак облагодетелстват по силните отбори

Както спомена,колегата-Шуменско,нека си остане така умората. Според мен,ако се въведе тази промява,първо ще трябва да се изпробва в съботно-неделните турнири. ;)

<blockquote><h3>KING Of THE LEAGUE написа:</h3>супер ще е може малко да се доизмисли за умората как да се процедира аз съм за !!</blockquote> да си остане същата

Да, идеята е мн. добра (y)

Предложението си е много добро. :) (y) (y)

супер ще е може малко да се доизмисли за умората как да се процедира аз съм за !! (chuckle)