относно жребия за купа на лигата

1386views 15comments Предложения
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Би могла да се измисли някаква промяна, но най-рано от следващия сезон.</blockquote> (y)

Модул прогнози

1365views 15comments Общи дискусии
Чудесна идея незнам как е било преди но ще трябва залозите да се правят само във неделя за да няма уговорки и наградата да се дава във събота според мен. Поздрави

Модул прогнози

1365views 15comments Общи дискусии
Хрумна ми идея, която да се върне стария модул за прогнозиране на срещи от Шампиони само, че всеки ден да има различни видове да кажем от 5 срещи като трябва да се познае изхода на 5-те срещи и ако през тези 5 дни се познаят 5-те срещи се печели Супер Джакпота натрупа през седмицата, ако не се спечели остава за следващата седмица. Ще се радвам да споделите идеята ми.

Би могла да се измисли някаква промяна, но най-рано от следващия сезон.

Уважения, Хард, но дори и на този етап най-силните отбори остават за финала ;) До сега не ми се е случвало да играя с пряк конкурент за титлата още в началото на турнира. Ако обаче сме двама със сходни коефициенти, но има по-силен от нас може да играем в по-ранен стадий на турнира. Според мен винаги може да се намери алтернативен начин за разнообразяване на жребия.

Това е практически не възможно според мен, защото няма как да стане, така винаги по-слабите отбори ще бъдат ощетени и ще бъдат елиминирани много рано и няма да има никаква интрига... Ако стане така, както пише, "Шуменско пиво" ...

<blockquote><h3>Deportivo написа:</h3>да бе,аз как не се досетих досега браво пиво,това е много добро предложение и много лесно за изпълнение. айде админ давай.</blockquote> И аз искам със дий да тръгне каруцата, ама няма кой да изрече думите ;)

да бе,аз как не се досетих досега :) браво пиво,това е много добро предложение и много лесно за изпълнение. айде админ давай.

Защо трябва да се тегли жребий? Не може ли да се направи таблица на елиминирането и така ако победиш днес да знаеш с кого евентуално ще играеш утре? Трябва ли всичко да бъде стъпало здраво върху случайността?

разбира се,че може да се направи.а и не е нужно да се тегли за всяка дивизия веднага след като свършат мачовете.да речем в 21 часа да се тегли жребия за всички.мисля че дотогава всички дивизии са си изиграли мачовете.така ще имаме време да играем рпс-та,които искаме.това в 23:15 не позволява рпс без умора на другия ден.

Да, но така е направено, че всичко да се тегли в един час, а ако трябва след всяка лига да се тегли жребия мисля, че ще е бая работа и доста голяма разправия и може да натоварва и повече сървъра, но само админа и хора компетентни по тея въпроси може да кажат :)

БЕЗ СЕКС ТАЗИ ВЕЧЕР

1362views 11comments На лафче
:D :D :D

Абе трябва да се измисли нещо по този въпрос, да чакаш 23:15 да излезе жребия за следващия кръг, при положение че първите срещи са от 10:00... :(

Няма как да стане това, защото и в момента има мачове за Купата на Лигата... ;)

кратко и ясно,да се тегли жребия за следващия кръг на същия ден да речем до 18 часа примерно.сега както е разбираш твърде късно с кого играеш и не може да се прецени дали да си пазиш играчите от умора.изненадвам се как досега това не е въведено изобщо?

БЕЗ СЕКС ТАЗИ ВЕЧЕР

Поука: купувайте злато, за да е доволен плато

БЕЗ СЕКС ТАЗИ ВЕЧЕР

Хахаха,хареса ми!

БЕЗ СЕКС ТАЗИ ВЕЧЕР

Добро! (rofl)

БЕЗ СЕКС ТАЗИ ВЕЧЕР

Якооо (rofl) (chuckle) (party)