БЕЗ СЕКС ТАЗИ ВЕЧЕР

1362views 11comments На лафче
(rofl) (rofl)

БЕЗ СЕКС ТАЗИ ВЕЧЕР

:D

БЕЗ СЕКС ТАЗИ ВЕЧЕР

повечето (90%) скъпи кукли това си и заслужават...няма балами вече:D

БЕЗ СЕКС ТАЗИ ВЕЧЕР

Здравейте приятели, прочетох една статия и реших да я споделя с вас. Надявам се да ви хареса и вземем поука от нея: Никога не успях да рабера защо сексуалните подбуди при мъжете и жените са тъй различни. И никога не проумях цялата история с Венера и Марс. Така и не разбрах защо мъжете мислят с главата си, а жените със сърцето. Ето ви пример: Една вечер миналата седмица с приятелката ми си бяхме легнали. Страстите започваха да се нажежават, а тя внезапно каза: \"Не съм в настроение, искам само да ме прегърнеш.\" \"Какво ?!, Какво трябва да значи това ?!?\" - подскочих аз. И тя изрече думите, от които всеки мъж на планетата се опасява ... \"Ти не си на нивото на моите емоционални потребности като жена, така че аз не съм в състояние да задоволя твоите плътски желания на мъж.\" На моя втрещен поглед тя отговори: \"Не можеш ли просто да ме обичаш заради човешката ми същност, а не заради секса ?\" Осъзнавайки, че тази вечер няма да си го получа, се обърнах и заспах. Още на следващия ден си взех почвка и посветих времето си на нея. След прекрасен обяд отидохме на пазар в голяяяям неназован МОЛ. Обикалях с нея докато пробваше няколко скъпи парцала. Не можеше да се реши кой и харесва и затова и казах, че просто ще вземе всичките. Искаше и нови обувки за парцалките - да вземем по един чифт за всяка комбинация - бях отново ларш. Отидохме и до бижутериите - взе си чифт диамантени обици. Абе с една дума - беше на върха на щастието. Сигурно си е помислила, че съм на ръба на лудостта. Помислих си, че ме изпитва - поиска гривна за тенис, при положение, че изобщо не играе. Обаче аз я хвърлих в музиката - \"Разбира се, скъпа.\" Беше пред оргазъм от възторг. Усмихвайки се и разтреперена от вълнение най-накрая каза: \"Мисля, че това е всичко скъпи, хайде към касата.\" Едвам сдържайки се, измрънках: \"Нее, мила, не съм в настроение.\" Лицето й побеля, ченето увисна в недоизречено \"КАКВО?\" И тогава додадох: \"Скъпа! Просто исках да подържиш тези неща за малко. Ти не си на нивото на финансовите ми възможности като мъж, та да мога аз да задоволя твоите женски потребности от пазаруване.\" И когато се изцъкли оня усмъртителен поглед, прибавих: \"Защо не ме обичаш заради това, което представлявам като личност, а не заради нещата, които ти купувам ?!\" Очевидно и тази нощ няма да има секс.

Помагане на колеги в криза

3765views 52comments Предложения
Хубаво е отново, ако има отбори в криза и искат да се развиват и т.н... да драснат тука в тая тема и ще помагаме кой с каквото може... :)

Явно си объркал колегата.

Ако имаш 400 левро обръщай в кредит и действай. Или си се объркал---левро ---кредит.

Здравейте колеги,пуснах няколко играча,останах с 400 левро и не мога да си строя сградите,ако може някой да помогне ще съм благодарен. (bow)

Намаляване влиянието на опита за сметка на фитнеса

1953views 21comments Предложения
Така е,нека опита да е водещ в играта,така ще има смисъл от ДЮШ,иначе всички ще вадим само таланти.

Намаляване влиянието на опита за сметка на фитнеса

1953views 21comments Предложения
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Значи фитнеса винаги можеш да си го тренираш и със сигурност има някъкво влияние повярвай ми.Относно опита примерно някой отбор извади 14ка няма значение от къде СТ,от училището или ДЮШ и този отбор започва да я преуморява няколко сезона да речем.Ако един играч играе се преуморява редовно,може да качи 30% от общия,или казано по друг начин ако извадиш един талант със 60% общ за 5 сезона ще стане 210% общ.Такива играчи струват над 2м и ако през това време си му сложил 10 специални то спокойно можеш да лу вземеш над 3м.Провери на пазара дали има 19 г играч с 230% общ.Ако обче се промени влиянието на опита,това няма как да се случи.В момента всеки един играч в тази игра може да създаде такъв играч.Не е важно дали играча е СТ или друг,важното е да се грижиш правилно,а това става като играе редовно.В в реалния футбол също е така,като играеш се развиваш,като не играеш затъваш.виж 10ти номер от твоите как стопява разликата от 6 специални с опит.Единственото нещо в тази игра което не може да се купи с кредит или левро е опита.</blockquote> напълно си прав(y) и аз твърдо съм против

Спад на процентите при остаряване на играчите

851views 5comments Въпроси
Цитат: "да допьлня,на 33,спадат с 15%спрямо когато е бил на 31,или по точно с 10%спрямо на 32,и тн" - край на цитата! Този пример с двата варианта са близки, но не и еквивалентни начини за определяне спада на линията. Играч с линия 600 на 31г: - При първи вариант - база при спад 600 - това е линията на 31 годишен играч: 32г (5%) - спад до 570, но до края на годината нараства отново до 600 (по-малко, но да закръглим цифрата) 33г (15%) - спад до 510, нараства до 530 да речем 34г. (30%) - спад до 420 - При втори вариант: 32г. (5%) - спад до 570, нараства до 600 33г. още 10% - спад до 540, нараства до 560 34г. още 15% - спад до 475 Цифрите са закръгляни, но се вижда, че двата варианта на пресмятане са не съвсем еднакви. Нямам отговор на въпроса на БГ-то, въпреки че съм останал с впечатление, че спадът до 33 години сякаш отговоря на втория метод. Но следващото остаряване не отговаря на него. Едно е сигурно - така както е записано в правилника, следва да се разбира, че първият метод е валидният, но дали е така...

трансферни цени

1718views 14comments Въпроси
Администратора няма ли да обърне внимание колко много хора искат да бъдат върнати старите цени...? Аз не знам как ще продам голяма част от играчите и наистина за новите отбори ще трябва да минат поне 10 години, за да имат шанс да постигнат нещо голямо .... (doh)

<blockquote><h3>SCUDERIA FERRARI написа:</h3>» Моят Отбор &gt; Играчи Играч- показва името и позицията на играча % - показва общо уменията на играча като цяло ... т.е. средната стойност на всичките му умения Години- колко възрастен е играча Когато играча навърши 32 години спадат по 5% от всичките му умения. На 33 г. уменията спадат с 15%, на 34г. с 30%, на 35г. с 40%, на 36г. с 50%, на 37г. с 60%, на 38г. c 70%, на 39г. c 80%, на 40г. c 90%, над 40г. c 95%.</blockquote> да допьлня,на 33,спадат с 15%спрямо когато е бил на 31,или по точно с 10%спрямо на 32,и тн

» Моят Отбор > Играчи Играч- показва името и позицията на играча % - показва общо уменията на играча като цяло ... т.е. средната стойност на всичките му умения Години- колко възрастен е играча Когато играча навърши 32 години спадат по 5% от всичките му умения. На 33 г. уменията спадат с 15%, на 34г. с 30%, на 35г. с 40%, на 36г. с 50%, на 37г. с 60%, на 38г. c 70%, на 39г. c 80%, на 40г. c 90%, над 40г. c 95%.

8) (sun) (d) Спадът в процентите на уменията на играча е много точно написан в помощ... има някои осбености... при покупки и продажби спадът на моите играчи е минимален, а на чуждите огромен;) а сега сериозно... спадат всички линии, оттам и общия коефициент... това, което не спада е опита... който също влияе на общия... и така общия спада с малко по-малко от %... същото изкривяване може да се види при спад заради умората на стари и опитни играчи... ако в най-честия случай лините трябжа да паднат с 12 след мач... в един момент почват да спадат с 11... дори 10... капитализирането за няколко сезона не е очевидно, но може да се добие приблизителна представа като се проследи трансферната история на един и същи играч в края на кариерата му...

Здравейте колеги, тъй като с няколко потребители комуникирахме, относно спада на процентите на играча при остаряването и всеки беше на различно мнение. Моля, админа или потребители, които са сигурни да напишат как точно спадат линиите на играч. Спомням си, че имаше подобна тема, но не я окривам, а и там не беше точно обяснено, дали спада е от линията или от общия коефицент. Също така процентите, за всяка следваща година дали бяха сумарни или всяка година спада с толкова колкото пишеше в старата тема.

Кой според вас ще стане шампион на България

3658views 38comments Футбол България
Попронцип не гледам Български футбол защото за мен в България няма футбол но съм съгласен с последните 2 изказвания също така се радвам че има още един човек от Разград който играе във шампиони

Аз съм от Разград и мисля, че наистина Лудогорец играе доста добре, сравнено с останалите ни тимове. Иначе симпатизирам и на ЦСКА, но там нещата са голям батак, от който няма да има скоро оправия. Още повече не съм убеден, че Йешич е точния човек, но това е друга тема. Левски не са за подценяване въпреки всичко. Ще правят, ще струват, но ще са в битката до последно и не се знае кой къде ще сгреши. Ботев правят нещо хубаво и там тепърва ще има резултат. Този сезон едва ли, но другия ще са още по-силни. (beer)

101% шампиона ще е Разград, вижда се, че всичко става с пари, а и са с класи над останалите отбори... Имат лесна програма и просто дори ще им падне нивото на момчетата като играят в БГ п-во... Левски е в трагично положение и има много трудна програма през втория полусезон и ще се опита да защити вечната си 2 позиция... ЦСКА е ясно положението с задколисните игри на боклуците и оправлението в държавата за сега! "Титаните" ще се опитат да спечелят Купата на България за да замажат очите на хората и това ще е... Литекс не са лош отбор, но там политиката на отбора е друга и едва ли ще постигнат нещо повече от борба за Купата на България класиране в Лига Европа... Ботев Пловдив.... много симпатичен отбор и много добре се работи там... Феновете им са навсякъде с тях, за което едно голямо (bow) ! Силите ще са им до класиране в Лига Европа. === Искам само да попитам какви са тея 13 объркани орица, които са гласували ,че шампион ба България може да е Ботев, Моината, Етър, Берое, Локо Сф, Черно Море, Славия, Локо Пловдив, Черноморец... Нека да започва първенството и всеки , който обича футбола и иска да изкаже мнение или каквото и да било - ПО СТАДИОНИТЕ!!! (beer) (d) (beer) (d)

ЦСКА ще е шампион !!! А оная зган от разград ако не си купят пак всичко никакъв шанс