Наложителна промяна при трансферите

1406views 14comments Предложения
Категорично против,масовата част от играчите не разполагат с бездьнната яма на автора. Повечето се борят сьс зьби и нокти за някой добьр играч и като го договорят,трябва да треперят кой ще им го отмькне като ги натовари. А приятели на продавача като почнат да вдигат изкуствено цената с фалшиви оферти. Ако някой дава повече левро вместо кредит и продавача иска леврото. Сегашното положение беше добро докато правилата не бяха погазени

говорили сме доста по този въпрос(y)

Всички играчи да минават през търг, като първоначалната цена е минималната по формулата и стъпката за наддаване е сегашната но максимум 10% от тази цена. Единствено се оставя възможността на продавача да си оттегли играча без да го продаде след изтичане на търга само ако не е постигната средната цена по формулата. Това момчета е единствената перспектива за пазара. Разберете, че друг начин няма, за да приключим един път за винаги с тия трансфери! Предварително Ви моля първо да прочетете и помислите и после да си дадете мнението. Апелирам Ви да оставите дразгите и глупостите и да дискутираме сериозно. Дайте да измислим нещо наистина стойностно.

Кой е най добрия нападател в света

1827views 18comments Футбол Европа
<blockquote><h3>fozzy написа:</h3>Колега,не са само тези,които си изброил....Вярно и 3-мата са добри нападатели,ама има и още много и Неможе да кажеш в всета от само 3-ма човека</blockquote> да прав си но според мене сега те са в по добра форма от фалкао докато тои не се разписва в всеки мач а докато другите се разписват

Роналдо иска да се завърне в Ман Юнайтед

681views 5comments На лафче
Толкова спекулации съм чел, че докато не видя, че пише официално Роналдо се върна в Манчестър Юнайтед няма да повярвам на нищо, което пише.

Според мен трябваше да сложиш и други нападатели, а не само Меси, Роналдо и Перси.

+ Фалкао

Joe Young от ФК Долно Маймунаре :D :D :D

Марко ванБастен(beer)

Тук нетрябва ли да говорим за типични нападатели тип хищник във наказателното поле Ван Перси е типичен централен нападател Фалкао също Дрогба бих добавил Ибрахимович и Виа (beer) (beer)

Радамел Фалкао

фалкао е добър но само тези добавих

Диего Форлан!8)

Колега,не са само тези,които си изброил....Вярно и 3-мата са добри нападатели,ама има и още много и Неможе да кажеш в всета от само 3-ма човека;)

Кой може да ми направи лого ?

656views 2comments На лафче
Ако може и на мен едно лога да спретне

Всички са гениални и не може да се каже кой е най-добрия.Гласувам за РВП,но типичен голмайстор за мен е Фалкао.Играе с посредствени играчи и вкарва много.Не съм сигурен че Роналдо,Меси и РВП щяха да вкарват толкова ако бяха в Атлетико М.

(*)Кристиано Роналдо(*)

+ Радамел Фалкао! ;)

Ами нормално е, всеки да мисли различно :)

Всеки мисли различно