Наложителна промяна при трансферите
1406views
14comments
Предложения
Категорично против,масовата част от играчите не разполагат с бездьнната яма на автора. Повечето се борят сьс зьби и нокти за някой добьр играч и като го договорят,трябва да треперят кой ще им го отмькне като ги натовари. А приятели на продавача като почнат да вдигат изкуствено цената с фалшиви оферти. Ако някой дава повече левро вместо кредит и продавача иска леврото. Сегашното положение беше добро докато правилата не бяха погазени
|
|
Наложителна промяна при трансферите |
|
Наложителна промяна при трансферите
1406views
14comments
Предложения
Всички играчи да минават през търг, като първоначалната цена е минималната по формулата и стъпката за наддаване е сегашната но максимум 10% от тази цена.
Единствено се оставя възможността на продавача да си оттегли играча без да го продаде след изтичане на търга само ако не е постигната средната цена по формулата.
Това момчета е единствената перспектива за пазара. Разберете, че друг начин няма, за да приключим един път за винаги с тия трансфери!
Предварително Ви моля първо да прочетете и помислите и после да си дадете мнението.
Апелирам Ви да оставите дразгите и глупостите и да дискутираме сериозно. Дайте да измислим нещо наистина стойностно.
|
|
Кой е най добрия нападател в света
1827views
18comments
Футбол Европа
<blockquote><h3>fozzy написа:</h3>Колега,не са само тези,които си изброил....Вярно и 3-мата са добри
нападатели,ама има и още много и Неможе да кажеш в всета от само 3-ма човека</blockquote> да прав си но според мене сега те са в по добра форма от фалкао докато тои не се разписва в всеки мач а докато другите се разписват
|
|
Роналдо иска да се завърне в Ман Юнайтед
681views
5comments
На лафче
Толкова спекулации съм чел, че докато не видя, че пише официално Роналдо се върна в Манчестър Юнайтед няма да повярвам на нищо, което пише.
|
|
1827views
18comments
Футбол Европа
Според мен трябваше да сложиш и други нападатели, а не само Меси, Роналдо и Перси.
|
|
Кой е най добрия нападател в света |
|
|
|
1827views
18comments
Футбол Европа
Тук нетрябва ли да говорим за типични нападатели тип хищник във наказателното поле Ван Перси е типичен централен нападател Фалкао също Дрогба бих добавил Ибрахимович и Виа (beer) (beer)
|
|
|
|
|
1827views
18comments
Футбол Европа
Колега,не са само тези,които си изброил....Вярно и 3-мата са добри нападатели,ама има и още много и Неможе да кажеш в всета от само 3-ма човека;)
|
|
Кой може да ми направи лого ? |
|
1827views
18comments
Футбол Европа
Всички са гениални и не може да се каже кой е най-добрия.Гласувам за РВП,но типичен голмайстор за мен е Фалкао.Играе с посредствени играчи и вкарва много.Не съм сигурен че Роналдо,Меси и РВП щяха да вкарват толкова ако бяха в Атлетико М.
|
|
|
|
|