Весела Коледа

1081views 11comments На лафче
Весела Коледа (beer) (beer) (beer)

Весела Коледа

Весела Коледа.

Весела Коледа

8) (sun) (d) ВЕСЕЛА КОЛЕДА!

Весела Коледа

Весела Коледа! Здраве, късмет и много пари!!!(beer) (beer) (beer)

Весела Коледа

Весела Коледа на всички и по-внимателно с алкохола! :D (beer)

Весела Коледа

Айде Весела Коледа от мен на всички, живи и здрави!(beer) (d)

историята на шампиони

2750views 24comments На лафче
<blockquote><h3>kokonamanolova написа:</h3>горе-долу преди една година се разбуниха духовете във играта и имаше "преврат" на ръководството,беше премахнат Ръководния орган и модовете.</blockquote> Само едно уточнение. Не админа ни махна, а ние сами се отказахме от постовете си заради отношението му към играта.

историята на шампиони

<blockquote><h3>FC Piqnicite написа:</h3>Към 2010-та може дa добавиш: - На 29.08.2010 година започна падението на играта. (Някои може да се досетят какво искам да кажа, други не...)</blockquote> тогава е регистриран тонос ... и определено вече е напът да съспипе играта с манията си да печели картинки с цената на пари, измами и мултиакунти. Единствено админа може да го спре, дано се усети навреме, преди да е станало късно!

Помагане на колеги в криза

3754views 52comments Предложения
PRISON Много си щедър колега :Д

историята на шампиони

И аз я цъкам отпреди рестарта. Тогава сякаш беше по-интересно, но уви. Сега пък е по-разнообразно откъм опции и също е интересно, за да се задържим толкова хора, въпреки всичко. Надявам се да тръгне нагоре отново и да се регват повече хора. В конкуренцията се крие истината. Весели празници и от мен (beer)

историята на шампиони

(bow) на kokona за темата ... Набързо се разровихме във миналото(inlove) Весели празници на всички, които играят и обичат нашата игра (party)

историята на шампиони

Браво на kokonamanolova...самият труд,който е положил говори,че обича играта,както съм сигурен че и повечето които я плюят в момента я обичат.Аз също я играя още преди рестарта и сърце не ми дава дори да си помисля за отказване...и се надявам новата година за играта да е по-добра от старата...

историята на шампиони

горе-долу преди една година се разбуниха духовете във играта и имаше "преврат" на ръководството,беше премахнат Ръководния орган и модовете.Настана голям хаус.Аз Закса и Лудогореца(по късно Стражите) бяхме избрани от админа за нови модератори.Опитахме се за въведен и подържаме някакъв ред и смятам че успяхме. Поде се ново начало,ей така всичко да бъде начисто,но уви няма и една година. Играта се движи като Халеевата комета (по възрастните ще се сетят за 1986г) за другите http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%B5%D0%B2%D0%B0_%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B0 всеки се е овълчил във таз игра,няма подкрепа от админа за предложенията които се правят,поне отговор да има било то и отрицателен. Нямам желание да пиша вече тук,като глас във пустиня.Ще се радвам ако доживея фонда да проработи,имах и една страст Неофициалните турнири но са толкова малко или почти няма. Дано поне някой продължи да обновява темата "Историята на шампиони" Весели празници и на някой лошо ако съм направил не е било нарочно ;)

Помагане на колеги в криза

3754views 52comments Предложения
Аз също започвам кампанията. Колеги, които искат помощ до 50 000 кредит могат да ми пишат без да се притесняват. 8)

Промяна в управлението на фонд ПНП

776views 7comments Предложения
И аз подкрепям.

ще те подкрепя(y)

Всички виждат,че фонда не работи както трябва.Има огромен капитал,има много отбори в нужда а помощта е мизерна.Кредитите събрани във фонда не са допълнителни,които ако влезат в играта ще нарушат някакъв баланс.Те са си наши,просто са дълбоко замразени.Предлагам админа да избере нещо като Управителен съвет на Фонда ,например от 5 или 7 дарители в който да влезе и админа като дарител на процент от приходите на седмични турнири.Този УС може да взима решения веднъж или два пъти на сезон,като решава дали и колко да се увеличи или съответно намали броя на отборите,които да бъдат подпомогнати.Така фонда ще стане много по гъвкав,много повече отбори ще получат помощ,много повече отбори няма да решат да се откажат.Сегашното положение на автопилот просто не работи.

Подкуп за снегопочистваща техника в Шумен

714views 4comments На лафче
Кмет трудно ще стана,защото няма да могат моите съграждани да крадат след това.

М(beer) ного е важно какво е било виното- бяло или червено

Колега ти кога ще ставаш кмет на Шумен?(beer)