ВЕСТНИК "SHAMPIONI TODAY"

7454views 88comments На лафче
За вестника трябва да има отделна секция във форума - както са НА ЛАФЧЕ .... ФУТБОЛ СВЯТ ..... ФУТБОЛ ЕВРОПА .... и всяка тема да е отделен брой .... така по всяка тема отдолу ще може да се пише и коментира само предлагам

ок ше пускам всекии брой в отделна тема а ще коментирате тук. Проблема е че няма да мога да побера 1 брой в един пост а не мога да пускам темите една след една. Ще взема някой само да пуска нещо кратко между темите за да мога да пиша отново. А в тази тема тук може само да се коментира:)

Вестника трябва да е отделно, не в тема! В темите могат да пишат всички и ще се разводни! Ще се смесят мненията на потребителите с новините и статистиката от вестника. ;)

<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Аз пък предлагам да си има тема за вестника,всеки брой различна тема.</blockquote> (y) (clap)

Аз пък предлагам да си има тема за вестника,всеки брой различна тема.

Надъхваща идейка и ще се раздвижи малко играта..

Ако всеки слага линка на темата в чата под групата си повече хора ще разберат за вестника.Както каза ферари в групата знаем за този вестник,получава се добре.

<blockquote><h3>The KINGS написа:</h3>Дано и админа обърне внимание на темата и направи горе в менюто отметка "ВЕСТНИК" и там да имат право да пишат няколко доброволци...</blockquote> Подкрепям това предложение на Кинга...Защото във форума Активните сме малко!!!

Нямам търпение да видя брой 1 на Вестника :)

В тази тема ще се публикува всичко,а след това всеки който желае може да коментира интервютата,статиите и т.н.Няма смисъл да се отваря нова тема и да се разводняват нещата.Всеки готов да помогне ще е добре дошъл-ако има идеи да ми пише на ЛС,а ако има нещо за което да ми трябва помощ ще поискам..:)

А къде е линка за вестника?И има ли такъв въобще?Иначе и аз с радост бих помогнал,защото идеята е добра!!

любопитен съм да прочета първи брой,2000к давам за да си го купя,все пак и редактора,репортерите и др работници трябва да вземат по нещо

Помагане на колеги в криза

4973views 52comments Предложения
специални благодарности на SilverBacks, от 3 седмици съм на минус просто не виждах как ще се измъкна,но блогодарение на такива благородни хора като по-горе упоменатия отбор виждам, че има и добри хора.Жалко е това че админа не взема по адекватни мерки за подпомагане на отбори попаднали в криза, а за фонда нямам думи...

<blockquote><h3>Sport75 написа:</h3>Ще помоля потребителите които коментират относно вестника да се придьржат кьм темата,да няма спам и да се спазват правилата на форума,защото модератора нещо се е изнервил още преди да излезе пилотния брой. Не даваите повод за цензура а и се надявам ако има случайно изтрито мнение то да е само заради нарушение на правилата а не заради споменаване на името на тонос например. Не знам да има забранени теми,просто се придьржайте кьм правилата на форума. Лично аз се надявам на коректност от всички които коментират а и от тези които имат право да трият. Усешам някакво напрежени а няма причина за това.</blockquote> ще отговоря веднага:D не съм изнервен,няма кой да ме изнерви и няма никакво напрежение:D <blockquote><h3>red scorpion написа:</h3>R. LUDOVIC---продаден от ферарито на нотингам. Трансфера е редовен, но пък затова е на максимума. Да имах и аз един така да ми ги вземаше на макса.</blockquote> единствения ми трансфер на максимума от както съм регистриран:D това е хубава новина:)

Аз ще ти купя двама

моля за малко помощ,на -840 кредит съм не мога да тренирам играчите,а и с тези заплати в понеделник...пуснал съм няколко играчи в трансферния списък,който има желание...благодаря ви предварително :)

R. LUDOVIC---продаден от ферарито на нотингам. Трансфера е редовен, но пък затова е на максимума. Да имах и аз един така да ми ги вземаше на макса.

Ще помоля потребителите които коментират относно вестника да се придьржат кьм темата,да няма спам и да се спазват правилата на форума,защото модератора нещо се е изнервил още преди да излезе пилотния брой. Не даваите повод за цензура а и се надявам ако има случайно изтрито мнение то да е само заради нарушение на правилата а не заради споменаване на името на тонос например. Не знам да има забранени теми,просто се придьржайте кьм правилата на форума. Лично аз се надявам на коректност от всички които коментират а и от тези които имат право да трият. Усешам някакво напрежени а няма причина за това.

На първа страница е Тонос който си има 6 отбора и в момента 2 от тях са неактивни!Първите трима които кажат верния отговор им казвам "Много обичам макарони (happy) (smirk) "

УСПЕХ в начинанието Sport75!!! Ако имаш нужда от помощ ще се опитам да помогна .... (beer)