Кой е най добрия нападател в света

1827views 18comments Футбол Европа
най, най .... (y)

Кой е най добрия нападател в света

1827views 18comments Футбол Европа
:)

Кой може да ми направи лого ?

656views 2comments На лафче
:)

Роналдо иска да се завърне в Ман Юнайтед

681views 5comments На лафче
Той Роналдо пари си има не го мисли ... ама вижда че в Реал ще затъне и че не печели трофеи и нормално да иска да се върне в отбора където стана футболист и където печелеше трофеи !!!!

<blockquote><h3>Man United FC написа:</h3>http://www.sportal.bg/news.php?news=403105</blockquote> Дано,но се съмнявам да се стигне до трансфер.

Помагане на колеги в криза

3756views 52comments Предложения
Някой, ако може да купи моя играч ще съм му много благодарен! Доста ми е трудно в момента и едвам се задържам на плюс. Целия кредит ще го дам за развитие на сградите. Весела Коледа! :)

Промяна в разпределението в турнирите

819views 6comments Предложения
До сега в Аматьорския турнир отборите не се записваха, поради липсата на пари и ненужният разход, който са за тях тези участия. Тези, които тепърва ще се регистрират, могат да си позволят вече записването, друг е въпроса дали ще имат изгода от това, или не. Аз продължавам да съм на мнение, че разделението на турнирите според КК е най-подходящ, понеже по този начин, независимо от дългогодишната регистрация на повечето от отборите в момента, те ще попадат в различни по сила турнири и участници за провеждането им винаги ще има и то балансирано разпределени по брой. Естествено става въпрос за двата най-силни турнира. Третият трябва да си остане за нови отбори и съм напълно съгласен, че трябва да имат правото да се състезават в него повече от 1 година - 6 месеца или даже година повече. И друг път е имало подобни теми... и повечето сме на мнение, че трябва да се направят някои корекцийки и там :P . Както е тръгнало, всички дето сме с поостаряла регистрация, ще играем само в Голд турнира, а трябва да се вземат мерки от рано и по този въпрос, за да не станат излишни другите два турнира. Имаше хубави предложения за класификация по рейтинг, но това е величина, която непрекъснато се покачва и рано или късно, пак много от отборите ще попаднат под един знаменател. За това и съм на мнение, че класификацията трябва да бъде на базата на променлива величина, която е КК. Ако се търсят около 300 участника за Голд турнира, то е видно от класацията по КК, че всички с 4 или повече клуб. коеф. сформират тази бройка. За сребърният турнир остават останалите около 130 отбора с по-малко от 4КК, + онези, които са без точки, но със стари регистрации. За аматьорският турнир (ако се направи на 2 години от рег.), това означава, че има възможност да увеличи широко обхвата си и значително по-лесното да присвои участници в себе си. Но... варианти много. Хубаво е, че админът направи тези турнирчета за нас. Само дето някои от въведенията не винаги са съобразени със страничните ефекти, и в последствие се нуждаят от леко доизпипване. Такъв е и този случай - не е отчаяно необходимо, но би било добре да има промяна. Весели празници! (d)

предлагам отборите от май 2007 до юни 2009 да са в един турнир.отборите от юни 2009 до юни 2011 в друга урна и след юни 2011 до момента на изиграване на турнира в трета урна.

Роналдо иска още (cash) както почти всички футболисти в днешно време

http://www.sportal.bg/news.php?news=403105

(y)

И аз това забелязах и няма да е лошо... с по 6 месеца (половин година) да се промение и да видим дали няма да е по-добре така... :)

Така е, вече е време.

Весела Коледа

1081views 11comments На лафче
Честита Коледа!И по леко със злобата,която изпълва нашата игра!!Дано да няма такава през идната година...Наздраве!(beer) (beer) (beer)

Весела Коледа

Весела Коледа(d) (d)

Предлагам да се промени интервала на регистрацията на отборите в седмичните турнири.Не е нормално в единия да има между 300-400 отбора а другия понякога да не се състои поради липса на 54 отбори.

Весела Коледа

Весела Коледа. (beer) (d) (dance) (party)

Някой ако иска помощ да ми пише. Ако преценя че има нужда ще помагам. Весела коледа.

:D :D :D

Весела Коледа

Весела Коледа,много,здраве и щастие на Именниците ;)(beer) (beer)