Изпълнители на дузпи и ново умение на играч

1995views 23comments Предложения
абе тия дето сте против защо не коментирате???защо се криете в мишите си дупки(puke) (puke) (puke) кажете си мнението защо така,защо инак.....предполагам само си цъкате с мишката без да четете просто ей така да сте опозиция....

няма как да не съм съгласен с такова предложение :) а тези,които дават против нека обеснят защо.нали така сега всичко ще започне наравно,няма да се гледа общ коефициент или умение за удари?защо трябва да е само на сляп късмет.

Помагане на колеги в криза

3754views 52comments Предложения
Проблема е,че има пари във фонда но те не се разпределят както трябва.Сега със новите приходи на новите регистрации става по добре.Но трябва да се измисли нещо,примерно във друг фонд се събират манги само от най-силните отбори и те да определят на кого да преведат съответната сума.Примерно БГ Юве внесе 200 000 има отбор който иска 30 000,и той си казва дали е съгласен да му се преведат или нещо подобно надявам се,да сте хванали замисъла и някой ако може да го доразвие това.Аз по принцип имах най-големи трудности когато стадиона ми беше между 35 000 и 60 000,тогава беше лудницата мисля си,че и още е така,защото няма чак толкова голям приход от мач а всяко следващо ниво е вече доста скъпичко.

Радвам се ,че помагаме колега

Предложението е супер,но ако се вкара ново умение то е добре да се вкарат няколко.Примерно центриране и в играта да има крила и бекове и умението центриране да е важно за крилата заедно с бързината.

Здравейте колеги! Ще попитам за малко помощ и на мен, защото в момента имам 10 000, а утре ще трябва да дам заплата, която ми е 6000. Остава една "суха" седмица в коята няма да ми идва приход от никъде и няма да мога да си строя сградите. Казвам, че кредита ще го ползвам за развитието на сградите и при стигане на нужното ниво ще дръпна младок при мъжете :) Имам един играч на 27 години в трансферната листа и ще съм доволен и на минимална цена. Благодаря предварително (bow) Весели празници! (d) П.П. Отбора на Chelsea ludite ми помогна с кредита и сега имам кредит за сгради и подмладяване на играчите. Благодаря много и дано и други отбори да нъдат подпомогнати, защото за отбори като нас и 10 000 са нещо :)

(clap)

айде пак има против(puke) поне да си каже защо е против(puke) гейм (y)

Дискутирахме в чата на шампиони в скайпа едно предложение свързано с изпълнението на дузпите и ми хрумна едно предложение, което се хараса на доста играчи. Та мисълта ми е такава... Ако за в бъдеще се вкарат изпълнители на дузпи да се въведе и едно нови умение - статично положение. Какво имам на предвид? Колкото по голямо е това умение толкова по-голям % да вкара има играча. Да речем, че може да се сложи и някъв 20% случаен принцип и останалите 80% да са според умението. Как ще се генерира вече % за шанс за гол може да го коментираме след това или админа да измисли... пример: от 0 до 99 умение - 10% + 20% случаен принцип 100 - 199 - 20% + 20% случаен принцип 200 - 299 - 30% + 20% случаен принцип и т.н.. и т.н.. Това нещо ще повлияе и на развитието на играчите след време, когато \"мутантите\" с по 50 специални тренировки ще се изчистят и тогава всичко ще е г/д равностойно (освен богатите отбори и ВИП обори, защото те тогава имат малко +) и много ще зависи от това как си развиваш, тренираш отбора и разпределяш опита. Имам на предвид, че отбор Х мога да реша да не отделям минути тренировка за статичните и да си развива линията на играча, а другия отбор У да отделя по 15минути тренировка всеки ден и да покачва умението, което ще му донесе по-голям шанс да победи на дузпи в някой мач :) пример: Отбор Х не тренира статичните положения и си тренира линията на играча по 270минути. Отбор У отделя по 15 минути тренировки на статичните положения и 255минути за линията на играча. Това следва, че на сезон се качва по 5,6 уменията на статичните положения на отбор У, а на отбор Х по 0, но така той ще дръпне с времето малко с уменията на играчите като цяло... Да речем , че след 5-6 сезона такова трениране средно играчите на отбор Х ще са с по 200линии, а отбор У ще са с по 180, но статичните на отбор У ще са горе долу 30, а не отбор Х 0. Така, ако отбор Х и отбор У се срещнат някъде по турнирите и се стигне до равенство, отбор У ще има по-голям шанс да спечели дузпите. Надявам се да сте ме разбрали и админа да обърне внимание както и колегите да дават мнения, предложения, критики и т.н :) Имам и идея за капитана, ако стане, но нека да обсъдим първо това и след това ще мислим за другите новости :) Весело посрещане на празниците!

Благодаря и на теб колега :)

Аз също бих помогнал доста кредит понатрупах и имам добри приходи може и с малко но бих помогнал на някой стига да иска :)

Благодаря на колегата за помощта,която ми оказа,като ми купи играч,който няма да му трябва на добра цена...Аз съм отбор на почти година,но ето чe финансовата криза достигна и мен...С подкрепата на колегата ще глътна малко въздух...Парите му ще отидат основно за сгради и за нови попълнения от детската школа...Весели празници на всички!

Благодаря BG JUVENTUS , че се включи и ти , ако може някой да купи и другия играч на Tottenham Hotspur вчера му купих един :) остана другия

Благодаря на Rosenborg за помоща ще използвам парите само за строеш и подмладяване :) весели празници на всички (beer)

Ако може някой да помогне и на мен, нямам кредит дори да уволня слабаците.

смам и аз някоя парица за харчене,който е във затруднено положение да пише

Админа, явно не иска да се включи в тази кампания. Аз приканвам другите водещи отбори да купят по някой играч от закъсалите отбори и така да им помогнат. Аз стартирам с помощта към Gods of ball. Колкото повече се включат на толкова повече отбори ще помогнем. (beer) (beer) (beer)

Няма да възразя и аз за малко помощ ,щото не се издържа

чудесна идея (y)

<blockquote><h3>Jack Daniels написа:</h3>Искрени благодарности на Veselin1980 и КИТКА.Ценя помоща им и смятам,че благодарение на тях ще продължа и ще постигна целите си.</blockquote> (clap) (clap) (clap) Помогнал съм и аз.И още играе. :)