Шампион на Англия

2447views 20comments Футбол Европа
Mancheset United каде са :)

Кой според вас ще стане шампион на България

4575views 38comments Футбол България
:)

ВЕСТНИК "SHAMPIONI TODAY"

7454views 88comments На лафче
спорта сега ни зарибява,по нататък ще иска по някой друг кредит за четене:D :D :D аз лично бих давал (clap)

Невероятна инициатива е това, което е започнал Sport75! Моите адмирации за великолепното интервю и абсолютната ми подкрепа за развитието на този вестник. Определено ще е интересен както за напредналите играчи, така и за начинаищите. (y) (clap)

(beer)

Поздравления и за идеята и за изпълнението и от Спорта(clap) (clap) (clap) Само адмирации за интервюто на ZAQS - от изказа на човек може да се съди за интелигентността му.Самото наличие на такива хора в играта,би трябвало да мотивира другите потребители да останат и да се опитат да се докажат!!! Този вестник ще ме накара да отделям повече време на играта!!!

(*) (*) (*) (*) (*) Т Р А Н С Ф Е Р Е Н У Д А Р (*) (*) (*) (*) (*) С наближаване на края на сезона и началото на новия,във всеки мениджър се заражда една особена тръпка-тръпка породена от стъпкани амбиции,нови надежди или просто борба за оцеляване.Да - това е тръпката от трансферите,съпроводена в много случаи с пазарлъци,молби,"тръшканe",обиди,мръсни номера,задкулисни игри и машинации.Добър, лош,ограничен-трансферният пазар в играта е такъв какъвто е и всички трябва да се съобразяват с него. Към края на сезона,с приключване на мачовете излизат вече и добрите оферти.Продавача тръпне в очакване да се облажи със максимален брой кредити-неговият играч винаги е най - добрия и струва най много.Купувачът е в дилема....дали да изчака играча да остарее с надежда да му падне цената или да се опита да го вземе преди някой конкурент да му го отмъкне.Така или иначе,мениджърите решили да пазаруват за да подсилят отборите си прекарват часове пред компютрите в дните около смяната на сезоните. В първата седмица на сезон 38 бяха извършени 651 трансфера,като близо 115 000 000 кредита и точно 1217 левро смениха притежателя си.Естествено не знаем и колко вип-кодове са прелетели допълнително между мениджърите а някъде може би се е чуло шумоленето на истински банкноти :) .Пикът на седмицата бяха 2,3 и 4-я ден от сезона,когато ежедневно се случваха по над 100 трансфера а върхът беше на празничния 01.01.2013г. когато 147 играчи смениха клубната си принадлежност.На 05.01.2013 г. пък беше финансовият връх за тази седмица ,като тогава се развъртяха над 22 000 000 кредита. Ето и някои от най-интересните трансфери: 31.12.2012г.- Ден първи: 24-годишния нападател на Liohmarite- U. GRAY премина в Liverpool92 за сумата от 1 750 000 кредита. 01.01.2013Г.-Ден втори: KAZAN брои 1 350 000 кредита на SilverBacks за 27-годишния нападател F. DAVIN.Явно е удар в десетката след като в 9 мача за първенството досега отбеляза 12 гола. 02.01.2013г.-Ден трети: РЗИ успя да измъкне точно 2 304 797 кредита от на Liohmarite за талантливия си 26-годишен защитник Мария Кюри.Той трябва да помогне на тима в тежката битка за титлата в 3/1 03.01.2013г.-Ден четвърти: Deportivo бръкна дълбоко в клубната каса и преведе 2 000 000 кредита на Тангра за изключителния 24-годишен халф Andre 04.01.2013г.-Ден пети: Още един халф на Тангра -Darky,докара пари на отбора си ,преминавайки в belgun un за сумата от 1 600 000 и 20 левро. 05.01.2013г.-Ден шести: Eто един истински трансферен удар-в късните часове на деня Matt се съгласи да пусне 27-годишната си звезда-нападателят Б. Къркич в ORLITE за сумата от 3 200 000 кредита и 147 левро. 06.01.2013г.-Ден седми: Тангра се изръси с точно 2 000 000 кредита за головата машина на THE SAINTS-30 годишния L. Podolski.Явно след като миналия сезон спечели първата си Купа на Лигата,отбора сега се е прицелил и в първа титла.

страхотно. (beer)

Помагане на колеги в криза

4973views 52comments Предложения
Имам доста играчи пуснати в трансфери и немога да ги продам много време,ако някой иска да помага,ще съм му благодарен!

(y) (beer)

(beer)

ФОРУМ ПОСЛЕДНИ ТЕМИ ПОСЛ. ОТГОВОРИ ЛЮБИМИ ТЪРСЕНЕ ВЕСТНИК :)

Страхотно се е получило ! Само трябва да има отделна тема, в която Спорт75 да може да публикува. Доста претрупано става тука, а ще бъде и по-голям Миш-маш. Тази тема може да остане за съвети, похвали и т.н, а Редактора на вестиника да си има своя тема, както едно време от РО имаха и можеха да си пишат само те.

Браво,хубаво е когато виждаш че има хора които мислят позитино,и злобата и зависта съм им чужди.Дано всички да сме такива за да изпита ме истинско удоволствие от играта.Успех на всички които мислят по този начин.

Просто нещо много положително както за играта, така и за форума на играта :) Дано това нещо да се задържи и ако може с времето да се нарпави отделна станица или не знам какво се води с това начинание! (bow)

Поздрави и от мен. Само можем да си мечтаем и стремим един ден да имаме отбора и успехите на колегата. Продължаваме да мечтаем...

Страхотно се е получило. Искам да изразя благодарността си към Sport75, за труда, който полага и за това, че чрез този вестник, прави по-развлекателна играта :) (bow)

(y) (y) (y) (y)

Много добре, браво :)

(wait) up