Подкуп за снегопочистваща техника в Шумен
714views
4comments
На лафче
Жители на шуменския квартал „Боян Българанов” „подкупиха” с шише вино шофьор на фадрома, за да изчисти паркинга им от натрупалия сняг. За любопитната случка информира наш читател в рубриката ни мРепортера.
Шумен беше един от градовете, в който беше обявено бедствено положение заради обилния снеговалеж.
Вчера бяха отворени основните пътища в най-критичните области - Разград, Търговище, Добрич и Шумен. Преспите там достигнаха около метър. ители на
http://www.dnes.bg/stranata/2012/12/23/podkup-za-snegopochistvashta-tehnika-v-shumen.176170
|
|
Fantasy Premier League 2012/13
8459views
237comments
На лафче
Я кажете тази купа, където почна къде може да се види - в смисъл резултатите на всички наши срещу враговете???
|
|
„Любов, предавана от поколение на поколение”
1218views
2comments
Футбол България
Въпреки, че от Левски, публиките на Пловдивските отбори са едни от най-силните . Невероятна публика евала само така(bow) (bow)
|
|
„Любов, предавана от поколение на поколение”
1218views
2comments
Футбол България
http://www.youtube.com/watch?v=V27aqA3b76s&feature=player_embedded много силен трейлър
|
|
Фен тема Ботев Пловдив
4021views
22comments
Футбол България
http://www.youtube.com/watch?v=V27aqA3b76s&feature=player_embedded
Много силен трейлър
|
|
8459views
237comments
На лафче
значи ще разполагаш с колкото кредит имаш в момента плюс кредита от играчите,които ще продадеш.ако имаш играчи за 105 милиона и ги смениш всички ще имаш 105 милиона плюс тези,които имаш в момента.
|
|
8459views
237comments
На лафче
Мен точно това ми е въпроса с колко пари ще разполагам с 100М или с колкото съм в момента???
|
|
Помагане на колеги в криза
3753views
52comments
Предложения
HELP:S :S :S помооощ....затънах съвсем...ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ за помощта която ми беше оказана(bow) (bow) (bow)
|
|
8459views
237comments
На лафче
За пари не става въпрос. Просто правиш колкото си искаш трансфери без да ти трупа наказателни точки. Но трябва да се вместиш в парите с които разполагаш.
|
|
3753views
52comments
Предложения
kokonamanolova аз отлично разбирам каква е идеята. Но си е вид подпомагане, което си е нарушение. Няма да е лошо админа да се включи и да кажа, че подобни действия няма да бъдат наказвани. Тогава бих се включил и аз както и други колеги предполагам
|
|
8459views
237comments
На лафче
Искам само да попитам като се използва Уайлд картата колко пари ти връща ,100 както се почва или колкото имаш в момента на използването???
|
|
3753views
52comments
Предложения
Стъпих си на краката, искам да благодаря на всички които помагат на закъсалите потребители.
|
|
3753views
52comments
Предложения
идеята на подпомагането е да се подпомогне отбор да не е на минус,а не да се налива кредит във него.Трансферите ще са съгласно правила,аз лично купувам малко над средната.
Вчера купих един ,днес оюе двама ще взема
|
|
Изпълнители на дузпи и ново умение на играч |
|
3753views
52comments
Предложения
Идеята е благородна само внимавайте да не изгори някой тъй като се нарушава правило 4 за извършване на трансфери
"4. Финансовото подпомагане на друг отбор чрез покупко/продажба на играч е
забранено."
|
|
Изпълнители на дузпи и ново умение на играч |
|
Изпълнители на дузпи и ново умение на играч
1995views
23comments
Предложения
Това трябва да замени показателя здраве, защото той и без друго нищо не прави или поне не е толкова видимо. Ако се вкара ново умение 2-3 сезона няма да могат да го дебъгнат, а и симулаора може да се срине обача ако се замени здравето няма да е толкова трудно. Твърдо ЗА.
|
|
1995views
23comments
Предложения
Предложението е супер (clap)според мен едно такова допълнително умение което ще влияе основно при дуспите ще е за добре и бъде доста полезно за играта. Колкото повече такива умения който да влияят за точно определено нещо толкова по-добре. Фитнесът също е от уменията на който може да се даде малко по-голяма важност и да влияе по-основно в играта но това вече е друг въпрос. И нека си пожелаем по-активен и по-сериозен админ от новата година. Приятно изкрване на празниците на всички (d)
|
|
1995views
23comments
Предложения
Това е друго-вече всички ще започнат от 0 и ще имат равен старт.Може би първо трябва да се въведе умението ,за да даде възможност да се тренира и да кажем след 3 сезона да се тества и ако е успешно -да се въведе.Може само админа да помисли за комбинирането на умение и случаен принцип-в какво съотношение да е.
Тези съотношения които са предложени дават малко шанс за гол-а едва ли някой скоро ще достигна 300 например статични за да има над 50% шанс за гол,защото едва ли някой ще отдели повече от 30 мин. за тренировка на умението
|
|
1995views
23comments
Предложения
8) (sun) (d) Феро... дай го малко по-спокойно... всеки има право на мнение!
Това предложение е принципно различно от предишните за дуспи и ми харесва... тук отборите с по-добри играчи нямат категорично предимство...
|