ВЕСТНИК "SHAMPIONI TODAY"
7938views
88comments
На лафче
Наистина много добре се е получило.Мисля само че трябва да не е във форума,а да е отделен сайт.
|
|
7938views
88comments
На лафче
Чак сега разбрах за вестника...(така е като нямам почти никакво време)
Поздравления за инициятивата на колегата Спорт75 и за доброто интервю.
Доста приятно беше за четене, нядявам се и в бъдеще да е така.(y)
|
|
7938views
88comments
На лафче
Ето от такива позитивни моменти има нужда играта! Браво за труда и времето, страхотен резултат! (bow) (clap)
|
|
7938views
88comments
На лафче
<blockquote><h3>RAIDERS написа:</h3>Уааууу страхотна работа. Невороятно се е получило и съм приятно
изненадан,че имаме такъв жирналист-талант сред нас като колегата Спорт75.
Много ще се радвам и ако сръчкате малко Админа да отпусне един нов раздел във
форума,който да е специално за вестника,и който мисля,че ще ми стане едно от
любимите неща да си го прочитам когато излезе новият му брой.
А интервюираният*(това въобще незнам как се пише правилно)...та той колегата
Захари,пък от своя страна все едно цял живот е давал интервюта.Евала.
Напрово останах смаян като цяло от интервюто колко добре се е получило.</blockquote>
+1 за всяка една дума (y)
|
|
7938views
88comments
На лафче
Не случайно личния рейтинг на Захари е един от най-положителните , от думите му има само позитивизъм и реализъм . Винаги с удоволствие съм му чел коментарите и това интервю затвърди това което ме радваше в този мениджър .Аплодисменти и за спорта за хубавата идея и за изключително точното първо интервю с точния човек от който трябва новите отбори да се учат .
|
|
ВЕСТНИК "SHAMPIONI TODAY" |
|
7938views
88comments
На лафче
Много добра иновация в играта и изключително добре подбран ПЪРВИ събеседник!(clap)
С нетърпение очаквам развитието на Shampioni Today!(F)
Пожелавам светло бъдеще на всички (sun)
|
|
7938views
88comments
На лафче
:O Уааууу страхотна работа.(clap) Невороятно се е получило и съм приятно изненадан,че имаме такъв жирналист-талант сред нас като колегата Спорт75.(bow)
Много ще се радвам и ако сръчкате малко Админа да отпусне един нов раздел във форума,който да е специално за вестника,и който мисля,че ще ми стане едно от любимите неща да си го прочитам когато излезе новият му брой.(nod)
А интервюираният*(това въобще незнам как се пише правилно)...та той колегата Захари,пък от своя страна все едно цял живот е давал интервюта.Евала.(clap) Напрово останах смаян като цяло от интервюто колко добре се е получило.(y)
|
|
7938views
88comments
На лафче
1во - благодаря за линка, че не знаех за тоя вестник и нямаше сигурно да погледна форума, защото има само дразги между отделните отбори последно време
2ро- Това с вестника много добра идея, на който и да е! А интервюто се е получило много добре с голям интерес го четох :)
(beer)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
7938views
88comments
На лафче
Изключително позитивно и свежо интервю! Наистина с кеф го изчетох и му се насладих на 100%!!! Поздравления и за двамата! Страшна релаксация с вестника, отбора и приятелите в shampioni.com (inlove)
|