ВЕСТНИК "SHAMPIONI TODAY"

7938views 88comments На лафче
Наистина много добре се е получило.Мисля само че трябва да не е във форума,а да е отделен сайт.

Чак сега разбрах за вестника...(така е като нямам почти никакво време) Поздравления за инициятивата на колегата Спорт75 и за доброто интервю. Доста приятно беше за четене, нядявам се и в бъдеще да е така.(y)

Ето от такива позитивни моменти има нужда играта! Браво за труда и времето, страхотен резултат! (bow) (clap)

<blockquote><h3>RAIDERS написа:</h3>Уааууу страхотна работа. Невороятно се е получило и съм приятно изненадан,че имаме такъв жирналист-талант сред нас като колегата Спорт75. Много ще се радвам и ако сръчкате малко Админа да отпусне един нов раздел във форума,който да е специално за вестника,и който мисля,че ще ми стане едно от любимите неща да си го прочитам когато излезе новият му брой. А интервюираният*(това въобще незнам как се пише правилно)...та той колегата Захари,пък от своя страна все едно цял живот е давал интервюта.Евала. Напрово останах смаян като цяло от интервюто колко добре се е получило.</blockquote> +1 за всяка една дума (y)

Не случайно личния рейтинг на Захари е един от най-положителните , от думите му има само позитивизъм и реализъм . Винаги с удоволствие съм му чел коментарите и това интервю затвърди това което ме радваше в този мениджър .Аплодисменти и за спорта за хубавата идея и за изключително точното първо интервю с точния човек от който трябва новите отбори да се учат .

Супер сте ! (y)

Много добра иновация в играта и изключително добре подбран ПЪРВИ събеседник!(clap) С нетърпение очаквам развитието на Shampioni Today!(F) Пожелавам светло бъдеще на всички (sun)

:O Уааууу страхотна работа.(clap) Невороятно се е получило и съм приятно изненадан,че имаме такъв жирналист-талант сред нас като колегата Спорт75.(bow) Много ще се радвам и ако сръчкате малко Админа да отпусне един нов раздел във форума,който да е специално за вестника,и който мисля,че ще ми стане едно от любимите неща да си го прочитам когато излезе новият му брой.(nod) А интервюираният*(това въобще незнам как се пише правилно)...та той колегата Захари,пък от своя страна все едно цял живот е давал интервюта.Евала.(clap) Напрово останах смаян като цяло от интервюто колко добре се е получило.(y)

1во - благодаря за линка, че не знаех за тоя вестник и нямаше сигурно да погледна форума, защото има само дразги между отделните отбори последно време 2ро- Това с вестника много добра идея, на който и да е! А интервюто се е получило много добре с голям интерес го четох :) (beer)

Чудесно интервю! (clap)

:) Браво!!! Много добра идея, ще понаучим това онова за някои хора(y)

Евала (beer)

SUPER (beer) (beer) (beer)

Браво..Перфектно е станало (beer)

(y)

(clap)

(bow) (y)(clap) (beer)

(beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer)

Браво (clap) поздравления (beer)

Изключително позитивно и свежо интервю! Наистина с кеф го изчетох и му се насладих на 100%!!! Поздравления и за двамата! Страшна релаксация с вестника, отбора и приятелите в shampioni.com (inlove)