Промяна в разпределението в турнирите
999views
6comments
Предложения
Предлагам да се промени интервала на регистрацията на отборите в седмичните турнири.Не е нормално в единия да има между 300-400 отбора а другия понякога да не се състои поради липса на 54 отбори.
|
|
Весела Коледа |
|
Помагане на колеги в криза
5258views
52comments
Предложения
Някой ако иска помощ да ми пише. Ако преценя че има нужда ще помагам. Весела коледа.
|
|
Помагане на колеги в криза |
|
Весела Коледа |
|
Весела Коледа |
|
Весела Коледа |
|
Весела Коледа |
|
Весела Коледа |
|
Весела Коледа |
|
Весела Коледа |
|
историята на шампиони
3547views
24comments
На лафче
<blockquote><h3>kokonamanolova написа:</h3>горе-долу преди една година се разбуниха духовете във играта и имаше "преврат"
на ръководството,беше премахнат Ръководния орган и модовете.</blockquote>
Само едно уточнение. Не админа ни махна, а ние сами се отказахме от постовете си заради отношението му към играта.
|
|
историята на шампиони
3547views
24comments
На лафче
<blockquote><h3>FC Piqnicite написа:</h3>Към 2010-та може дa добавиш:
- На 29.08.2010 година започна падението на играта.
(Някои може да се досетят какво искам да кажа, други не...)</blockquote>
тогава е регистриран тонос ... и определено вече е напът да съспипе играта с манията си да печели картинки с цената на пари, измами и мултиакунти.
Единствено админа може да го спре, дано се усети навреме, преди да е станало късно!
|
|
Помагане на колеги в криза |
|
историята на шампиони
3547views
24comments
На лафче
И аз я цъкам отпреди рестарта. Тогава сякаш беше по-интересно, но уви. Сега пък е по-разнообразно откъм опции и също е интересно, за да се задържим толкова хора, въпреки всичко. Надявам се да тръгне нагоре отново и да се регват повече хора. В конкуренцията се крие истината. Весели празници и от мен (beer)
|
|
историята на шампиони
3547views
24comments
На лафче
(bow) на kokona за темата ... Набързо се разровихме във миналото(inlove) Весели празници на всички, които играят и обичат нашата игра (party)
|
|
историята на шампиони
3547views
24comments
На лафче
Браво на kokonamanolova...самият труд,който е положил говори,че обича играта,както съм сигурен че и повечето които я плюят в момента я обичат.Аз също я играя още преди рестарта и сърце не ми дава дори да си помисля за отказване...и се надявам новата година за играта да е по-добра от старата...
|
|
историята на шампиони
3547views
24comments
На лафче
горе-долу преди една година се разбуниха духовете във играта и имаше "преврат" на ръководството,беше премахнат Ръководния орган и модовете.Настана голям хаус.Аз Закса и Лудогореца(по късно Стражите) бяхме избрани от админа за нови модератори.Опитахме се за въведен и подържаме някакъв ред и смятам че успяхме.
Поде се ново начало,ей така всичко да бъде начисто,но уви няма и една година.
Играта се движи като Халеевата комета (по възрастните ще се сетят за 1986г) за другите
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%B5%D0%B2%D0%B0_%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B0
всеки се е овълчил във таз игра,няма подкрепа от админа за предложенията които се правят,поне отговор да има било то и отрицателен.
Нямам желание да пиша вече тук,като глас във пустиня.Ще се радвам ако доживея фонда да проработи,имах и една страст Неофициалните турнири но са толкова малко или почти няма.
Дано поне някой продължи да обновява темата "Историята на шампиони"
Весели празници и на някой лошо ако съм направил не е било нарочно ;)
|
|
Помагане на колеги в криза
5258views
52comments
Предложения
Аз също започвам кампанията. Колеги, които искат помощ до 50 000 кредит могат да ми пишат без да се притесняват. 8)
|
|
Промяна в управлението на фонд ПНП |