Помагане на колеги в криза

4963views 52comments Предложения
HELP:S :S :S помооощ....затънах съвсем...ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ за помощта която ми беше оказана(bow) (bow) (bow)

Fantasy Premier League 2012/13

10325views 237comments На лафче
За пари не става въпрос. Просто правиш колкото си искаш трансфери без да ти трупа наказателни точки. Но трябва да се вместиш в парите с които разполагаш.

kokonamanolova аз отлично разбирам каква е идеята. Но си е вид подпомагане, което си е нарушение. Няма да е лошо админа да се включи и да кажа, че подобни действия няма да бъдат наказвани. Тогава бих се включил и аз както и други колеги предполагам

Fantasy Premier League 2012/13

10325views 237comments На лафче
Искам само да попитам като се използва Уайлд картата колко пари ти връща ,100 както се почва или колкото имаш в момента на използването???

Стъпих си на краката, искам да благодаря на всички които помагат на закъсалите потребители.

идеята на подпомагането е да се подпомогне отбор да не е на минус,а не да се налива кредит във него.Трансферите ще са съгласно правила,аз лично купувам малко над средната. Вчера купих един ,днес оюе двама ще взема

Изпълнители на дузпи и ново умение на играч

2570views 23comments Предложения
Предложението е супер (y)

Идеята е благородна само внимавайте да не изгори някой тъй като се нарушава правило 4 за извършване на трансфери "4. Финансовото подпомагане на друг отбор чрез покупко/продажба на играч е забранено."

(y)

Това трябва да замени показателя здраве, защото той и без друго нищо не прави или поне не е толкова видимо. Ако се вкара ново умение 2-3 сезона няма да могат да го дебъгнат, а и симулаора може да се срине обача ако се замени здравето няма да е толкова трудно. Твърдо ЗА.

Предложението е супер (clap)според мен едно такова допълнително умение което ще влияе основно при дуспите ще е за добре и бъде доста полезно за играта. Колкото повече такива умения който да влияят за точно определено нещо толкова по-добре. Фитнесът също е от уменията на който може да се даде малко по-голяма важност и да влияе по-основно в играта но това вече е друг въпрос. И нека си пожелаем по-активен и по-сериозен админ от новата година. Приятно изкрване на празниците на всички (d)

Това е друго-вече всички ще започнат от 0 и ще имат равен старт.Може би първо трябва да се въведе умението ,за да даде възможност да се тренира и да кажем след 3 сезона да се тества и ако е успешно -да се въведе.Може само админа да помисли за комбинирането на умение и случаен принцип-в какво съотношение да е. Тези съотношения които са предложени дават малко шанс за гол-а едва ли някой скоро ще достигна 300 например статични за да има над 50% шанс за гол,защото едва ли някой ще отдели повече от 30 мин. за тренировка на умението

8) (sun) (d) Феро... дай го малко по-спокойно... всеки има право на мнение! Това предложение е принципно различно от предишните за дуспи и ми харесва... тук отборите с по-добри играчи нямат категорично предимство...

абе тия дето сте против защо не коментирате???защо се криете в мишите си дупки(puke) (puke) (puke) кажете си мнението защо така,защо инак.....предполагам само си цъкате с мишката без да четете просто ей така да сте опозиция....

няма как да не съм съгласен с такова предложение :) а тези,които дават против нека обеснят защо.нали така сега всичко ще започне наравно,няма да се гледа общ коефициент или умение за удари?защо трябва да е само на сляп късмет.

Проблема е,че има пари във фонда но те не се разпределят както трябва.Сега със новите приходи на новите регистрации става по добре.Но трябва да се измисли нещо,примерно във друг фонд се събират манги само от най-силните отбори и те да определят на кого да преведат съответната сума.Примерно БГ Юве внесе 200 000 има отбор който иска 30 000,и той си казва дали е съгласен да му се преведат или нещо подобно надявам се,да сте хванали замисъла и някой ако може да го доразвие това.Аз по принцип имах най-големи трудности когато стадиона ми беше между 35 000 и 60 000,тогава беше лудницата мисля си,че и още е така,защото няма чак толкова голям приход от мач а всяко следващо ниво е вече доста скъпичко.

Радвам се ,че помагаме колега

Предложението е супер,но ако се вкара ново умение то е добре да се вкарат няколко.Примерно центриране и в играта да има крила и бекове и умението центриране да е важно за крилата заедно с бързината.

Здравейте колеги! Ще попитам за малко помощ и на мен, защото в момента имам 10 000, а утре ще трябва да дам заплата, която ми е 6000. Остава една "суха" седмица в коята няма да ми идва приход от никъде и няма да мога да си строя сградите. Казвам, че кредита ще го ползвам за развитието на сградите и при стигане на нужното ниво ще дръпна младок при мъжете :) Имам един играч на 27 години в трансферната листа и ще съм доволен и на минимална цена. Благодаря предварително (bow) Весели празници! (d) П.П. Отбора на Chelsea ludite ми помогна с кредита и сега имам кредит за сгради и подмладяване на играчите. Благодаря много и дано и други отбори да нъдат подпомогнати, защото за отбори като нас и 10 000 са нещо :)

(clap)