Безплатни емблеми :)
667views
6comments
На лафче
Правя безплатни емблеми ако някой иска да даде тука кратко описание и ще се пробвам :)! :P
|
|
На кого ще липсва Ну Погоди
1648views
18comments
На лафче
Някой пееше във форума миналата коледа за сланина и червено вино сега говори за стил, фонетика и познание на българската реч.(beer)
|
|
Всички трансфери през търг
1626views
18comments
Предложения
На търг само НЕ.Аз не изпаднах с един трансфер (купи сега)и купих играч за стотинки ,а иначе титуляра ми влизаше в шеснайсете в групата на мача и падах служебно.(beer)
|
|
1626views
18comments
Предложения
Тоносе,тази игра да не ти е hattrick.org .То играта не е толкова динамична за да има само търгове.Трябва да си има пазарлъци и така си е най добре.Например ся някакъв играч ми спами и ми предлага играч.После ако ми хареса играча го взимам и така е най добре
|
|
1626views
18comments
Предложения
По правилата не можеш да имаш повече от един отбор,камо ли да търгуваш между тях..друг е въпроса как се спазва това
|
|
1648views
18comments
На лафче
Админа не прави нищо точно защото тонос го е направил милионер.Адски много се радвам че не съм в група с такива лъжци :x
|
|
1626views
18comments
Предложения
по добре в правилата да се добави че не може да купуваш от един твой отбор играч и след това да го продадеш на друг твой отбор, така както тоноса призна за поне 6 отбора с които той играе от първия ще купи ототбора си Х играч за 300хил минимална цена и след 40дни ще го продаде на отбора си У за 800хил и ето СЪБИРА 500хил, реално той има сега 6 стадиона които трупат за него и 6 хотела и 6 паркинга. Да си говорим честно ако беше някой друг играч например БДИН до сега да беше блокиран и изтрит от Админа но Тоноса си плаща и си прави кавото ще. Вече и правилата взе да си прекроява по свой размер.
|
|
1648views
18comments
На лафче
И с какво толкова се гордееш бе ?!?! Че по цял ден циклиш пред шампиони за да печелиш някакви картинки там под профила ти .... той админа за това не прави нищо по тая игра ... защото има един такъв кат тебе да му пълни джоба с пари и на него му е през К**А !!! Радвай се след няколко месеца някой кат ти пита какво си постигнал ти с високо вдигната глава ще му кажеш ее как какво бе я виж тука колко купи съм спечелил и той горкия ще гледа кат теле в железница !!!!
|
|
1626views
18comments
Предложения
<blockquote><h3>tonos написа:</h3>Така е имаш 500к и пазариш нещо, колегата ти го пази и си държи на думата.
Всичко е по правилата. По същия начин пазарих играчи за космическа сума, мина
време събрах кредита. Е с времето космическата цена стана минимална, но колегата
си удържа на думата. Даже за някои играчи пазарлъка беше на по-ниски нива от
минималната, НО има си правила и трябва да се спазват!</blockquote>
Какъв кредит си събрал бе палячо - ти майка си ли лъжеш или .... че не ми е ясно - ти се най зле от към умствен багаж за тва играеш с кинти - ако искаш да пуснем тема за тва ... какви кредити си събрал ... ти ако трябва да събираш от сгради и стадион 20г няма да събереш :D :D :D в една торба със слабите/малки/бедни отбори ли се слагаш ?
тонос събирал - хахахах (rofl) ... я ела ми духни в крачола на дънките че климатика в къщи не работи (rofl)
|
|
1648views
18comments
На лафче
Абсолютно безмислено е да нападате паразита на лично , той ще отцелее.
Дайте да вкараме някой правила в играта и да се стегнем - той само ще умре или ще си тръгне (като бит педе..а.) просто спрете да му обръщате внимание.
Той е неспособен да бъде част от едно общество/група каквото е играта.
Него никой не го брои за нищо и това го дразни и цели да съсипе Шампиони.ком дори и несъзнателно
В крайна сметка дори и играта е някакъв вид социална мрежа в която той няма място.
Към тонос : казах ти нещо в една друга тема - Уваженеи е нещото , което никога няма да си купиш в тая игра , нещо което много малко отбори са постигали.Слаб/силен всеки е част от нещо - ти не си , не си бил и няма да бъдеш - сигурен съм че ме разбираш отлично.
Пиши си глупостите и се прави на който си искаш , чао безименнико !!!
|
|
1648views
18comments
На лафче
Мултипликационният филм „Ну, погоди" ще се върти по телевизията само след 23:00 часа през нощта, тъй като, според новия закон за защита на децата в Русия, влизащ в сила от 1 септември, приключенията на вълка и заека вредят на детската психика и здраве, а филмът съдържал „сцени на насилие", съобщи руският сайт РБК.
Известният сериал е попаднал в раздела „филми за възрастни", заради аморалното и арогантно поведение на Вълка, който дими като комин, обижда децата и се държи нахално с жените.
Според мнения на зрители, публикувани в социалните мрежи, по тази логика трябва да бъде забранен и филмът „Приключенията на Том Сойер", тъй като пропагандирал идеята за скитничеството, както и филмът за крокодила Гена и Чебурашка. В един от филмите те се целуват, което може да се сметне за пропаганда на хомосексуализма.
|
|
1648views
18comments
На лафче
<blockquote><h3>РЪГБИСТИТЕ написа:</h3>На мен много ще ми липсва</blockquote>
Явно си получил ВИП код от Ну-погоди.
Както казах и преди играта е отражение на действителността! В реалния живот се купуват гласове и подкрепа с кюфтета, кебапчета или 20 лева...а тук "другаря" тонос си ги купува с ВИП код... :D :D :D ...(n)
|
|
На кого ще липсва Ну Погоди |
|
1648views
18comments
На лафче
Забраниха "Ну, погоди" заради моралния упадък на Вълка (http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1524048) Четях си статиятаи реших да изразя възмущението си.Лягам си и после какво да видя :някой си се припознаааааааааал.Ами тя простотията не ходи по гората,а за гузната съвест да не говорим.Да не говорим,че и доста други хора,чудно защо се припознаха.Дам,може би защото сме тъпаци според единствения и най-най най човек,потребител и играч в това интернет пространство.И накрая въпрос:За какво служат форумите?
|
|
1626views
18comments
Предложения
Ако някой иска да вземе максимално много за свой играч-пуска на търг при сегашните условия и ако играча наистина си струва-има достатъчно платежоспособни
|
|
1626views
18comments
Предложения
<blockquote><h3>Somersby написа:</h3>Пирински орли ти вобще не си прав добре а я ми кажи защо ги развива тези супер
таланти толкова време за да ги продадеш за смешни пари ???? Като с тях до 2
сезона щтеше да си шампион на ЛШ . А това да спечелиш тази титла е мечтата на
всеки малко по-голям отбор от тази игра.</blockquote>
Той не може да спечели лигата,не видя ли че даже не може да излезе от групата, инач Тонос навит съм за търг,но защо играчите които копуваш сега не минат и те по тази процедура?
|
|
1626views
18comments
Предложения
Едно е ясно (нищо лично никому) ако тук се въведе подобна за мен глупост, то тогава отново се дава превес на имащите възможност да наливат левчета до безобразие!!!
Ето и приликата с реалния живот:
- В реалния футбол играча има мнение къде иска да играе!
- Тук ние решаваме къде иска да играе играча...
по бира за всички(beer)
|
|
1648views
18comments
На лафче
Пак говориш за успехите си, как си надминал отбори на по 5-6 години. Мен не ме интересува какви трансфери правиш и дали си прехвърляш играчи и кредит. Дразни ме просто държанието ти, ти просто искаш винаги да си в центъра на вниманието. Крайно време е да разбереш, че не всичко в тоя живот е пари и някаква интернет игра. Като си толкова голям паралия, защо не дариш някой лев във дом за сираци примерно? Даваха по телевизията преди няколко дни едно момче на 15 години мисля, че беше, което е спасило друго на 9 години в Белоградчик. Може да няма пари и успехите на tonos във Shampioni.com, но за мен той е много по-голям мъж и човек достоен за уважение от теб.
Весели празници на всички. (beer)
|
|
1648views
18comments
На лафче
Ганьо, маньо, леля, баба, чичо, лекари, хапчета!???
Всичко това момчета е от липса на речник. Липса на аргументи. Липса на доводи. Демонстрация на провал. Когато на човек му се изчерпи речника, когато започне да усеща словесния си провал подсъзнателно прибягва до епитети и роднини. Нормално е. Колкото по-беден речник, толкова повече ругатни. Като прочетена книга сте ми.
Истината е една! Всичко което правя е по правилата! Ако не ви харесва давайте да променяме правилата. Ако не, сърдете се на себе си.
Аз започнах скоро тази игра, стоях, гледах, оставях се някои нарочно да ме лъже. Видях как се постигат успехи и ви начупих кокалите...това е истината тарикатчета!
Естествено като говоря така в множествено число не визирам всички колеги. Визирам няколкото дребни душици, дето искат да кажат нещо но не знаят как. Дето бяха свикнали денонощно да спамят на малките и на десет деца все някое успяваха да излъжат. Е дойде един дето ви надмина, така е и в живота, колкото и да си добър, винаги се намира по-добър! Аз възпитание не мога да ви дам за съжаление. Надявам се някои ден да прогледнете и вие, да усетите нещата в живота, такива каквито са.
Естествено ако контактите ни бяха очи в очи в реалния живот щяхме да си говорим по друг начин, но аз в момента в които съм се регистрирал да играя анонимна онлайн игра съм си поел риска и не ми пречите.
Весели празници момчета...и вие сте хора все пак! (beer) (beer) (beer)
Сам си слагам БАН за известно време, че се поуморих малко ;)
|
|
1648views
18comments
На лафче
Лошото е,че не се цени мнението на повечето потребители.Това е игра и успехите са цел за,която всеки е тук.Едва ли 20 -30-50 картинки са повод за ненавист към когото и да е.Повода е начина.Имаш парички да си жив и здрав да ги удвоиш и утроиш,но не и да парадираш и да обсебваш всичко с това.Спари е лесно,но не всеки може и иска да се бори с теб по този селски бих казал начин.Аз рядко пиша,но личното ми мнение,че имаш основна заслуга за това,което става с играта.И тук е заслугата на този,който вместо да се светне навреме реши да смуче и да се прави на сляп.Изобщо не очаквам да разбереш какво ти казва обществото защото ти имаш само едно оръжие (cash) .Ок ,но нямаш ли нещо в главата ще си просто Бай Ганьо.Желая на всички весели празници.
|