Колко струва?
2902views
42comments
На лафче
Всички сте палячовци и циркаджии - нз не ви ли писна да се правите на Адвокати .... тонос имал касички ... ми ще има като спи Админа ... тия дето го плюете с изключение на Райдърс да не сте по-различни .... Емо ти водиш Кервана с клоуните отдавна - нз как не ти омръзна ... твоите трансфери пък са най-окъкани .... ти с 5 човека помощ играеш иначе плюете тонос - аз разлика невиждам ... за тва ЛШ отдавна не съм честитил на този който я Спечели - тая тема не виждам за кво сте я пуснали - тука може да пишат сигурно 5 човека от големите отбори дето не са лицемери и мошенници ;) и вие не сте измжеду тях ... така че купувайте отбори , спете в играта да се молите за помощ и да издирвате акаунти на отказващи се играчи , отдавна сте стигнали дъното по надолу няма - Айде ....
Един играч струва толкова за колкото го продаде собственика му !!! Елементарно
|
|
Колко струва?
2902views
42comments
На лафче
<blockquote><h3>tonos написа:</h3>Разбрах момчета! Играчите се продават по симпатия, а не по стойност! Ще се
съобразявам, какво да правя</blockquote>
Пак се прави на разсеян другаря ! Ами че ти как купи играчите на Liverpool, по стойност ли? А той как купи твоите ненужни, пак ли по стойност ...или по параграфа прехвърляне на кредит... който НЕ Е РАЗРЕШЕН В ИГРАТА!?
Освен това отфертата ти за M.SIMONCELLI 31г от 3 500 000 небеше най-високата, аз бях пуснал по-висока и седя близо 8ч.
Сега ми е интересно за колко ще купиш играчите от касичка номер 2... пак ли ще са по стойност? И въпросната касичка, пак ли ще ти изкупи твойте ненужни играчи на по-завишена стойност?... цирка предстои, за пореден път ти си в ролята на клоуна!
Ако знаеш как си приличаш с карикатурата от логото си на отбора...явно неслучайно си я поставил там!
|
|
Колко струва? |
|
ФОНД ПНП Проблем
1295views
11comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>ФК Долно Маймунаре написа:</h3>Доколкото помня условията се пазят нарочно в тайна от админа за да няма
злоупотреби от сорта на - умишлено зануляване на кредита с трасфери и тн.</blockquote>
Точно така. Все пак има хора които следят детайлите ;)
Променихме малко критериите, за да може да се избират по-често потребители за фонда, а вероятно и трябва да вдигнем и премиите :)
|
|
Колко струва?
2902views
42comments
На лафче
Понеже Тонос е голям фен на това един играч да се продава на най-високата оферта,му предлагам да каже на пир орли да махне максималната цена инда наддаваме.Аз съм готов да дам за всеки негов играч по 4 мил,Райдърс също.Така че ако искаш дай да надаваме.
|
|
Колко струва?
2902views
42comments
На лафче
лично аз бих го дал:D ама нямам такива играчи за съжаление....нямам и такива милиони,че да купя(rofl) имам там едни пикливи 250000 дето за нищо не стигат,само да си построя сградите,а тук се разиграват милиони...мечта(rofl) колкото до това защо не го е дал....може би изобщо не е искал да е в твоя отбор играча:^) може би има още една причина свързана с финала:^) не знам,ние само можем да гадаем и само той си знае причината защо не го е продал:^)
|
|
Админе обърни внимание!!!
5651views
85comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Шуменско Пиво написа:</h3>Нека и аз дам мнение по темата, което би било полезно (според мен)!
Ще дам един прост пример за това, което правя от няколко сезона насам.
Първия път когато помогнах по-слаб да спечели първенството беше с цел "да
помогна на малкия". И честно казано от тогава насам ми доставя удоволствие като
се замисля, че вместо да ламтя за още и още кредит по-добре кредита от титли да
се разпредели между отборите в групата, отколкото да го взема всичкия и така да
убия стимула на колегите!!! Да бъда като отборите с по 30-40-50 трофея, пак ще
получавам 10к на ден, но колегите в началото на всеки следващ сезон ще са с
мисълта "ще се боря за второто място".
Е бога ми, как един нов отбор да стане конкурентен? С много вложени пари за
виртуална наслада или да се регистрира със задна дата? Тук се иска и малко
толерантност. Вместо голяма част от по-старите отбори да бяха прибирали всичко
за себе си, то да бяха помислили и за онези дето все остават втори и с празни
ръце. От нашата група отбора maniaci получи уверение още през 32-ри сезон, че
няма да му преча нито в първенство, нито за КЛ и да вземе титлите без да се
притеснява. Не че не мога, ами по-скоро искам всеки да получи по нещичко и така
всички да бъдат доволни. Ако ПАРОДИЯ ООД се включи с мнение по темата ще
потвърди това написаното от мен.
От следващия сезон maniaci ще подмлади отбора си и се замислям дали да не дам
път на Slavia Sofia, че момчето е напористо, а дефакто докато не "изхвърля"
настоящите титуляри няма да му дам дори шанс за приза.
И ако може OSC*LILLE* да не приказва за "черно тото" щото няма сила която може
да ме накара да загубя ако не искам (освен от по-силен разбира се)
Извода е следния:
Колеги от 2007-2008 година, преди да се стигне до тук, то Вие трябваше сами да
достигнете до извода, че ако грабите като митничари всичко по пътя си, то рано
или късно скуката във Вашата група щеше да почука на вашата врата!</blockquote>
Браво колега мисля че ти описа описа един от големите проблеми в играта абсолютно те подкрепям,защото като си постоянно губещ колкото и труд да си хвърлил,това накрая някак си убива желанието.
|
|
ФОНД ПНП Проблем
1295views
11comments
При проблем с играта
ами като няма да се дават всеки ден тогава и от турнирите да не взима.във фонда има толкова събрани средства , че на дали юе се изпразни някой ден!!!!!!!
|
|
Колко струва?
2902views
42comments
На лафче
Какви са тези милиони за бе хора отчайвате ме.Спечелих 30 000 от фонда за което от сарце ви благодаря.Инвистирах ги само в тренировки и школа и сега отново съм на минус.От 3 домакинства излизам на + правя 1-2 тренировки на седмица и в понеделник пак -.Е за какво да играя тук.А тоя за милиони говори.ОМГ
|
|
Колко струва?
2902views
42comments
На лафче
Разбрах момчета! Играчите се продават по симпатия, а не по стойност! Ще се съобразявам, какво да правя (y)
|
|
Колко струва?
2902views
42comments
На лафче
Дайте му на Ну погоди всичките най добри играчи в тази игра, за да доказва колко е по добър от отборите регнали се преди 2007-ма. Нека печели всички купи, които са налични тук. Дано да рахатяса и да спре да лае тук във форума. Така или иначе един ден ще му омръзне и ще ни освободи от присъствието си.
|
|
Колко струва?
2902views
42comments
На лафче
Съмняваш ли се? Те и двамата са такива безочливи, че като нищо ще посмеят...
Скоро "другаря" ще има касичка номер 2. (chuckle)
|
|
Колко струва?
2902views
42comments
На лафче
<blockquote><h3>RAIDERS написа:</h3>Много интересен цирк предстои да гледаме дами и господа в най скоро време,собилно колиество наглост и безочие.Вход свободен за всички нас.</blockquote>
Според мен няма да посмеят :)
|
|
Колко струва?
2902views
42comments
На лафче
Много интересен цирк предстои да гледаме дами и господа в най скоро време,с обилно колиество наглост и безочие.Вход свободен за всички нас.(party)
|
|
Колко струва?
2902views
42comments
На лафче
Тонос ти беше пуснал 3,5м,а не 5,за 5 би ти го дал според мен.Иначе играча си заслужава кредита,ако пониш твоя Филипо Индзаги който беше взел Точно от Фонтанеле,аз дадох 1,3 преди около 10 сезона заради един мач с Ралица.1,3 тогава бяха страшно много кредит,цената за която админа го пусна тогава бе 400к.Иначе Кингса ти каА че може би не е искал да го даде на теб,както ти не искаше да дадеш Индзаги на мен.И друго,Закс явно жчжелаеше повече купата,защото си даде последния кредит да купи четерима играчи от мен,а ти можеше да минеш по тънко само ако беше взел един от тях.Местита купа на Закс.
|
|
ЕМБЛЕМИ !
4033views
57comments
На лафче
http://prikachi.com/images.php?images/213/5594213F.png
Малко разнообразие. (beer) (beer)
|
|
Колко струва?
2902views
42comments
На лафче
tonos...много хора пък са потресени от твоето поведение, нечестна игра и това че постоянно обиждаш хората тук ...все едно си нещо почече от нас.
Играча може да не ти е даден, примерно защото собственика му не е искал да отиде при теб!? Не си ли се замислял?
Говориш че не е проблем да имаш 10 акаунта, стига да играеш по правилата.... ТИ ТАКА ЛИ ПРАВИШ ???
Имаш една касичка ( Liverpool ) ... сега гледам посягаш към втора касичка ( ще я запазя в тайна засега) , та не те ли е срам да си с мултиакаунт, да го източваш и ползваш за касичка... и да обвиняваш хората че не са ти продали играч, да ги обиждаш за това и да мрънкаш като настъпана мома и във форума заради това?(n)
Честита ЗАСЛУЖЕНА титла ЛШ на ZAQS!(y)
|
|
Колко струва? |
|
Колко струва?
2902views
42comments
На лафче
Съжалявам, че не съм бил толкова достоен, че да се регна преди 2007г. ;)
Макар, че на финали като днешния не виждам от тия достойни играчи :D
А момъка го визирам, защото може би само ти не знаеш, че това си е негов акаунт или може би на сина му...ако има разлика.
Не че е проблем, човека нека си има 10 акаунта щом спазва правилата.
Проблема е, че ако не е олигофрен, което не вярвам(защото съм разговарял с него). То в играта взимат надмощие други задкулисни фактори. Защото ме извинете, но при положение, че бях готов да платя до 5 мил. и той си го запази за да го продаде вече най-много за 1-1.5 мил. то това е прецедент, които тепърва ще се практикува и повярвайте ми аз лично ще го правя вече официално (beer)
|
|
Колко струва?
2902views
42comments
На лафче
Аз пък поради късния час ли (не чак толкова все пак, сигурно е по друга причина свързана с него), или нещо друго, не мога да схвана въпроса ти господин "голям портфейл" : Как Фонтанеле да ти продаде играч, който не е негов ??? Питаш защо Фонтанеле не ти е продал играча, а виждам, че той не е негов и така като гледам никога не е бил ??? А за морала в играта само хора от преди 2007 година могат според мен да говорят, а те не са вече толкова много, поне тези, заслужаващи респект и уважение тук. (bow)
|