Всички трансфери през търг
1626views
18comments
Предложения
Пирински орли ти вобще не си прав добре а я ми кажи защо ги развива тези супер таланти толкова време за да ги продадеш за смешни пари ???? Като с тях до 2 сезона щтеше да си шампион на ЛШ . А това да спечелиш тази титла е мечтата на всеки малко по-голям отбор от тази игра. :)
|
|
На кого ще липсва Ну Погоди
1648views
18comments
На лафче
<blockquote><h3>tonos написа:</h3>Дойде някакъв тука. За две години обра всички титли. Затвърди се като един от
най-големите отбори в играта. Навря дребните душици на мястото им.
Как няма да се говори после за тонос
Както се вижда и по рейтинга с близо 200 гласа е най-популярния отбор в играта
.
Нормално да се говори. За кои друг да се говори!?</blockquote>
:D :D :D
смешно ми е, но всъщност е трагично!!! Да!...тонос ти имаш нужда от психолог. Това че си най-популярния отбор в играта не е от добро, бъди сигурен (рейтинга ти е много отицателен, а аз даже навремето съм гласувал с + ) ... нито си наврял някой на мястото му! Това че хората само ти четат глупостите и ти се смеят не те прави велик. На мен си ми се извинявал публично чрез тема! На много колеги си се извинявал за многото обиди, които си има нанесъл... но си си същия комплексар! Излагаш се...всяка тввоя дума и действие в играта предизвиква отрицателни емоции... даже като не ти се обръща вълго внимание, ти сам пускаш тема да се оклепаш!!! Като тази защо не ти бил продаден играч? Че кой си ти да казваш какво да правят другите хора и да им даваш наклон в живота бе мрънкало? Отиди на психолог...имаш спешна нужда! С пари неможеш да ни купиш всички, а акъла ти го видяхме... по скоро ми приличаш на пубертет, отколкото на мъж с полужение!
|
|
1626views
18comments
Предложения
<blockquote><h3>Somersby написа:</h3>Колега тонос помисли за по малките отбори който нямат кой знае какви кредити
какво ще правят примерно аз имам 300 хиляди за един играч и такъв като тебе ми
напише 1 млн аз какво правя в този случай??? Тонос ти мислиш само за себе си
братле защото имаш дебел джоб Без извинения може и да ме накажат но не мога да
се сдържа да него кажа ЕГОЙСТ ГАДЕН !!!</blockquote>
Защо само той мисли само за него си? В няколко теми го пънат на кръст, защото е купил играчи по правилата на играта, а когато ТЕЗИ къде са недоволни са направили някаква трансфери и далавери и след това ние го направим веднага почват "НЕ! Така не можете вие". Тези отбори къде са се вдигнали имат много против мен и тези формули къде ги прилагам са изпитани лично от тях
|
|
1626views
18comments
Предложения
<blockquote><h3>Somersby написа:</h3>Колега тонос помисли за по малките отбори който нямат кой знае какви кредити
какво ще правят примерно аз имам 300 хиляди за един играч и такъв като тебе ми
напише 1 млн аз какво правя в този случай???</blockquote>
Точно това си чатим в една дискусия в момента колега. Пазара е толкова замрял, че играчи ще се продават и с по една оферта само. Истински търг може да има само преди финали и важни мачове, където ще наддават само грандове. Широкия потребител изобщо няма да бъде конкуриран.
|
|
1626views
18comments
Предложения
Колега тонос помисли за по малките отбори който нямат кой знае какви кредити какво ще правят примерно аз имам 300 хиляди за един играч и такъв като тебе ми напише 1 млн аз какво правя в този случай??? Тонос ти мислиш само за себе си братле защото имаш дебел джоб Без извинения може и да ме накажат но не мога да се сдържа да него кажа ЕГОЙСТ ГАДЕН !!!
|
|
1648views
18comments
На лафче
Мислех да не се занимавам въобще с теб, но ми писна във всяка тема която вляза да чета само твои мнения без никакъв смисъл. Ако това те прави щастлив, че си "затворил устите" на хора на по 20, 30, 40 години, които влизат в тая игра само, за да тренират и да си проследят мача, а не им приоритет в живота да се доказват пред ученици и хора на които им е през оная работа за теб. Мисля, че имаш някакъв психически проблем, но не съм психолог. Моя съвет е да посетиш точно такъв, защото не мисля, че поведението ти е нормално.
Не го приемай като обида, просто изказвам мнението си.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F_%D0%B7%D0%B0_%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%B8%D0%B5
<blockquote>Човек, страдащ от мания за величие, може в действителност да бъде важна фигура в обществения живот.</quote>
|
|
1626views
18comments
Предложения
Така е имаш 500к и пазариш нещо, колегата ти го пази и си държи на думата. Всичко е по правилата. По същия начин пазарих играчи за космическа сума, мина време събрах кредита. Е с времето космическата цена стана минимална, но колегата си удържа на думата. Даже за някои играчи пазарлъка беше на по-ниски нива от минималната, НО има си правила и трябва да се спазват!
|
|
1626views
18comments
Предложения
Принципно си прав.
Но.
Сега ще опитам да ти обясня неудобството. Имам да кажем 500 000 за трансфер, виждам подходящ за мен играч, уговарям мениджъра да ми го продаде. Той го поставя в трансферната и като дойде време да го купя, го вижда некой друг с по-добри финанси и го лапва. Не че продавача ще е недоволен, но в този случай парата ще определя всичко, а в тази игра не всеки е със завиден бюджет.
|
|
1626views
18comments
Предложения
<blockquote><h3>Sport75 написа:</h3>Защо пък ти или който и да е трябва да спира договорените трансфери на други
отбори-това не разбирам.Има продавач,има купувач има договореност-има
сделка.Защо трябва да седи най-богатия най-отгоре и да решава аз примерно дали
да купя някой играч?</blockquote>
Ей това имам предвид!!! Защо някой трябва да е против това, след като правилата са такива! Недоумявам!?
Друг е въпроса ако болшинството реши да промени нещо.
|
|
1626views
18comments
Предложения
Защо пък ти или който и да е трябва да спира договорените трансфери на други отбори-това не разбирам.Има продавач,има купувач има договореност-има сделка.Защо трябва да седи най-богатия най-отгоре и да решава аз примерно дали да купя някой играч?
|
|
1648views
18comments
На лафче
Дойде някакъв тука. За две години обра всички титли. Затвърди се като един от най-големите отбори в играта. Навря дребните душици на мястото им.
Как няма да се говори после за тонос (wait)
Както се вижда и по рейтинга с близо 200 гласа е най-популярния отбор в играта .
Нормално да се говори. За кои друг да се говори!? ;)
|
|
1626views
18comments
Предложения
И защо въпреки всичко изписано от tonos все още има такива които гласуват против идеята, не разбирате ли че така показвате, че сте "ЗА" трансферните договорки.
|
|
1648views
18comments
На лафче
Ще е скучно без неговите коментари, а и е трън в очите на други отбори
|
|
1626views
18comments
Предложения
Хаиде да запеем старата песен на нов глас!
Това е нещо, което го пледирам от много време, но за съжаление не се одобри.
Предимствата са много, а най-важното от тях е тотален край на спекулации, съмнения, спам и какво ли не още!
Имаше съветници които бяха против...не знам защо!? Успяхме да се преборим само частично за урегулиране на пазара с тези минимални и максимални цени, защото знаете как играчи, за които нямаше история се продаваха на анархични цени.
Благодарение на колеги които нямаха интерес пазара да е строго урегулиран стигнахме до частично решение на въпроса. Създадохме правила, по които и до ден днешен се осъществяват трансферите и всеки ще, не ще ги спазва, не за друго, а защото просто няма как да не се спазват!
Най-интересното е че същите тези колеги, които тогава бяха най-много против да се стигне до тотална прозрачност на пазара сега реват до бога, че имало запазени играчи. Същите тези колеги, които преди няколко дена ми обясняваха как е нормално играч да не се продава на всеки, защото много важна била симпатията сега пищят, че това не било съвсем така.
Има правила колеги, правила изковани по надлежния ред!
Нека никои да не смее да кори друг, когато правилата се спазват стриктно.
Ако не ви харесват даваите да ги променим! Защото и на мен не ми харесват!
П.П. Ще ви кажа и един пресен пример защо аз искам търг. Ако имаше търг колеги нямаше да загубя последния финал за ЛШ. Защото покупките осъществени от колегата в последния момент нямаше да ги допусна. Ако имаше търг щяхме да наддаваме до бога. Щеше и продавача да е доволен. А с тези правила те просто станаха под масата.
Не ме разбираите погрешно. Не упреквам никои!!! Всичко беше по правилата. Колегата успя да го направи, аз не, играта продължава!
|
|
На кого ще липсва Ну Погоди |
|
Колко струва? |
|
На кого ще липсва Ну Погоди |
|
1648views
18comments
На лафче
Пиейки си питието и скучаейки в тази иначи толкова напрегната и забавна игра,реших и аз да пусна тъпа тема.Понякога е добре нещо да иде там от където е дошло.Липсата на модератори не значи,че няма МОДЕРАТОР :) и ако правя анкета да върна някого в на майка му отробата е за да видя какво мисли народаааааа.
|
|
Колко струва?
2903views
42comments
На лафче
в този разговор се споменава играч,който сега е при мен,това ме кара да се чуствам някак .... специален :)
|
|
Колко струва?
2903views
42comments
На лафче
<blockquote><h3>tonos написа:</h3>Чуйте колеги как тонос се бореше да премахне шуробаджанащината в играта и как на
времето за да се съберат една дузина мутанти в един отбор имаше "хора" против.
http://www.youtube.com/watch?v=6RjM96nELeo
Лично аз бях повдигнал тази идея, която ако беше се осъществила щяха да
приключат всички спекулации относно трансферите!
П.П. Съжалявам за бисексуалната обложка, но не съм я слагал аз. Концентрираите
се само върху аудиото по възможност.</blockquote>
тонос глупоста на Кингс не те оневинява .... 2мата сте толкова еднакви , а се мислите за специални - улиците на България са пълни с хора като вас - вие сте най-често срещаното явление - оня на който все другия му е виновен ;)
|