Приятели на shampioni.com |
|
|
|
|
|
Приятели на shampioni.com
908views
10comments
На лафче
Всеки е добре дошъл в новата скайп дискусия \"Приятели на shampioni.com\"
Нека всеки които му пука за играта да заповяда, коментира и предлага без цензура, без ограничение и без притеснения, че ще бъде наказан или изгонен. Нека се съберем колкото се може повече хора, за да можем да произведем най-добрите предложения за играта.
За целта е необходимо да си дадете скайпа и да заявите желание за участие.
Ще е чест за нас да присъства и админа.
|
|
Малко помощ
623views
1comments
На лафче
Добър ден, приятели. Искам да ви помоля за малко помощ относно един студентски блог за електронното обучение.
----> http://deoneofuture2013.blogspot.com/
Отдясно на \"да поговорим за\" има 5 въпроса свързани с електронното обучение, на които ще ви бъда безкрайно благодарен ако отговорите. Не е необходимо отговорите ви да са дълбокомислени, може да отговаряте и лаконично.
П.П. Не е реклама, защото всичко е с научна цел и е студентска задача.
|
|
Моето хоби 2 :) |
|
|
|
Моето хоби 2 :)
834views
10comments
На лафче
Браво тигри аз наблягам на стимулантите гроздомицин и мастицин и на хранителната добавка вратен пържолин,плзвам ежедневно и пробиотика бирамидон(beer)
|
|
|
|
Моето хоби 2 :)
834views
10comments
На лафче
http://vbox7.com/play:7ed0f2eff9 Една малка част от една различна тренировка :) надявам се да ви хареса приятели
|
|
Средни цени на играчите
1362views
11comments
Предложения
Никои никого не мрази,но на тези цени и най-тъпия разбира че трансферите са НЕНУЖНИ,да не кажа невъзможни за отбори до две години.И другото лошо е че дори и инвестицията в собствената ти школа не може да изравни конкуренцията между нов и стар отбор,а схемите които има в играта са меко казано смешни да ги коментираме.(beer)
|
|
Средни цени на играчите
1362views
11comments
Предложения
<blockquote><h3>Jack Daniels написа:</h3>За жалост вече не успявам и да ги тренирам всички.От домакинства влиза по
малко,но заплатата ми го изяжда и не успявам да започна зграда.Предполагам с
времето ще се стабилизирам ама трудно.Имам повече разход отколкото приход</blockquote>
търпение малко трябва:) вуйчо Ваньо кой ще ги купи тези твойте куци играчи(rofl)и аз не помня да е имало 150-200 трансфера дневно.е сега още повече ще ме намразите,но това е положението:^)
|
|
Средни цени на играчите
1362views
11comments
Предложения
<blockquote><h3>Jack Daniels написа:</h3>За жалост вече не успявам и да ги тренирам всички.От домакинства влиза по
малко,но заплатата ми го изяжда и не успявам да започна зграда.Предполагам с
времето ще се стабилизирам ама трудно.Имам повече разход отколкото приход</blockquote>
Бая време ще ти трябва да се стабилизираш аз вече 3-ти сезон съм така.
|
|
Средни цени на играчите
1362views
11comments
Предложения
За жалост вече не успявам и да ги тренирам всички.От домакинства влиза по малко,но заплатата ми го изяжда и не успявам да започна зграда.Предполагам с времето ще се стабилизирам ама трудно.Имам повече разход отколкото приход
|
|
Средни цени на играчите
1362views
11comments
Предложения
<blockquote><h3>Вуйчо Ваньо написа:</h3>минималните цени да се свалят надолу, от 4000 места за участници заети са около
1000 и то повечето са си сглобили отбори и не участват на пазара. Преди година
имаше по 150-200 трансфера дневно сега са по 30-40.Аз имам играчи които съм
готов и за 5000 да ги дам но някой им е сложил цена 15000 и от един сезон седят
и никой не се е поинтересувал даже.</blockquote>
(y) (y) (y) (y)
|
|
Какво мислите за програмиста на играта???
1523views
20comments
На лафче
<blockquote><h3>ZAQS Jurassic Park написа:</h3>Не мога да оценя слабо програмирането на играта. Не разбирам отдетайли в тази работа, но съм впечатлен от бързината, с която се откриват ипоправят грешките....за съжаление грешки и бъгове винаги има, факт е, че и игри с големи екипи заподдръжка се сриват понякога......все пак мащаба и характера на играта е такъв, че е трудно да се обслужва отедин човек 24 часа седем дни в седмицата......иначе ако администрирането има проблем - то за мен е в комуникацията склиентите и в прибързаните изявления, че дадено нещо е ОК преди да еизпробвано......но така работят доста програмисти струва ми се - не им е силната странакомуникацията и цъкат светкавично... за съжаление някой път забравят завсеизвестните неща... като например:А/ Три пъти мери - веднъж режи!Б/ Бързата работа - срам за майстора!В/ Голям залък лапни, голяма дума не казвай!и т.н.Не бих искал да коментирам въобще няколкомесечното изоставяне на играта, което етрадиция... както и възпитанието на някои от нас, които за елементарни неща вафекта си плющят яко през устата... но такова ни е времето и мястото засъжаление</blockquote>
(y)
|