Приятели на shampioni.com

908views 10comments На лафче
revenge.support

shevchenko2785

Моя го имаш.

написах и аз моя на лс

написал съм моя скайп на л.с

Всеки е добре дошъл в новата скайп дискусия \"Приятели на shampioni.com\" Нека всеки които му пука за играта да заповяда, коментира и предлага без цензура, без ограничение и без притеснения, че ще бъде наказан или изгонен. Нека се съберем колкото се може повече хора, за да можем да произведем най-добрите предложения за играта. За целта е необходимо да си дадете скайпа и да заявите желание за участие. Ще е чест за нас да присъства и админа.

Малко помощ

623views 1comments На лафче
Добър ден, приятели. Искам да ви помоля за малко помощ относно един студентски блог за електронното обучение. ----> http://deoneofuture2013.blogspot.com/ Отдясно на \"да поговорим за\" има 5 въпроса свързани с електронното обучение, на които ще ви бъда безкрайно благодарен ако отговорите. Не е необходимо отговорите ви да са дълбокомислени, може да отговаряте и лаконично. П.П. Не е реклама, защото всичко е с научна цел и е студентска задача.

Моето хоби 2 :)

834views 10comments На лафче
Пак писа къде не трябва :x |-( (puke)

Ето малко и от мен http://youtu.be/R_BqSK4RMlo

(clap)

Браво тигри аз наблягам на стимулантите гроздомицин и мастицин и на хранителната добавка вратен пържолин,плзвам ежедневно и пробиотика бирамидон(beer)

Eto i ot men edno http://www.youtube.com/watch?v=icN2g0P6tMM

Евала брато :)

http://vbox7.com/play:7ed0f2eff9 Една малка част от една различна тренировка :) надявам се да ви хареса приятели

Средни цени на играчите

1362views 11comments Предложения
Никои никого не мрази,но на тези цени и най-тъпия разбира че трансферите са НЕНУЖНИ,да не кажа невъзможни за отбори до две години.И другото лошо е че дори и инвестицията в собствената ти школа не може да изравни конкуренцията между нов и стар отбор,а схемите които има в играта са меко казано смешни да ги коментираме.(beer)

Средни цени на играчите

<blockquote><h3>Jack Daniels написа:</h3>За жалост вече не успявам и да ги тренирам всички.От домакинства влиза по малко,но заплатата ми го изяжда и не успявам да започна зграда.Предполагам с времето ще се стабилизирам ама трудно.Имам повече разход отколкото приход</blockquote> търпение малко трябва:) вуйчо Ваньо кой ще ги купи тези твойте куци играчи(rofl)и аз не помня да е имало 150-200 трансфера дневно.е сега още повече ще ме намразите,но това е положението:^)

Средни цени на играчите

<blockquote><h3>Jack Daniels написа:</h3>За жалост вече не успявам и да ги тренирам всички.От домакинства влиза по малко,но заплатата ми го изяжда и не успявам да започна зграда.Предполагам с времето ще се стабилизирам ама трудно.Имам повече разход отколкото приход</blockquote> Бая време ще ти трябва да се стабилизираш аз вече 3-ти сезон съм така.

Средни цени на играчите

За жалост вече не успявам и да ги тренирам всички.От домакинства влиза по малко,но заплатата ми го изяжда и не успявам да започна зграда.Предполагам с времето ще се стабилизирам ама трудно.Имам повече разход отколкото приход

Средни цени на играчите

<blockquote><h3>Вуйчо Ваньо написа:</h3>минималните цени да се свалят надолу, от 4000 места за участници заети са около 1000 и то повечето са си сглобили отбори и не участват на пазара. Преди година имаше по 150-200 трансфера дневно сега са по 30-40.Аз имам играчи които съм готов и за 5000 да ги дам но някой им е сложил цена 15000 и от един сезон седят и никой не се е поинтересувал даже.</blockquote> (y) (y) (y) (y)

Какво мислите за програмиста на играта???

1523views 20comments На лафче
<blockquote><h3>ZAQS Jurassic Park написа:</h3>Не мога да оценя слабо програмирането на играта. Не разбирам отдетайли в тази работа, но съм впечатлен от бързината, с която се откриват ипоправят грешките....за съжаление грешки и бъгове винаги има, факт е, че и игри с големи екипи заподдръжка се сриват понякога......все пак мащаба и характера на играта е такъв, че е трудно да се обслужва отедин човек 24 часа седем дни в седмицата......иначе ако администрирането има проблем - то за мен е в комуникацията склиентите и в прибързаните изявления, че дадено нещо е ОК преди да еизпробвано......но така работят доста програмисти струва ми се - не им е силната странакомуникацията и цъкат светкавично... за съжаление някой път забравят завсеизвестните неща... като например:А/ Три пъти мери - веднъж режи!Б/ Бързата работа - срам за майстора!В/ Голям залък лапни, голяма дума не казвай!и т.н.Не бих искал да коментирам въобще няколкомесечното изоставяне на играта, което етрадиция... както и възпитанието на някои от нас, които за елементарни неща вафекта си плющят яко през устата... но такова ни е времето и мястото засъжаление</blockquote> (y)