Колко струва?

2903views 42comments На лафче
Пичове,8 годишния ми син не може да се вдетени толкова. Към всички замесени в тия повърхностни лай..а (нали знаете кои са те),...........елементарни, първосигнални, отмъстителни,............нее, не, просто нямам думи......(puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) (puke)

Колко струва?

<blockquote><h3>tonos написа:</h3>Чуйте колеги как тонос се бореше да премахне шуробаджанащината в играта и как на времето за да се съберат една дузина мутанти в един отбор имаше "хора" против. http://www.youtube.com/watch?v=6RjM96nELeo Лично аз бях повдигнал тази идея, която ако беше се осъществила щяха да приключат всички спекулации относно трансферите! П.П. Съжалявам за бисексуалната обложка, но не съм я слагал аз. Концентрираите се само върху аудиото по възможност.</blockquote> това го бях забравил... дори никога не го бях слушал :) сега ще го прослушам

Колко струва?

Чуйте колеги как тонос се бореше да премахне шуробаджанащината в играта и как на времето за да се съберат една дузина мутанти в един отбор имаше "хора" против. http://www.youtube.com/watch?v=6RjM96nELeo Лично аз бях повдигнал тази идея, която ако беше се осъществила щяха да приключат всички спекулации относно трансферите! П.П. Съжалявам за бисексуалната обложка, но не съм я слагал аз. Концентрираите се само върху аудиото по възможност.

Колко струва?

На 13 Ноември тонос продава на Пирински орли 3ма ненужни играча на МАКСИМАЛНА ЦЕНА! На 11 Декември купува 2 ма супер играча на минималана цена. Историята се повтаря както с отбора на Liverpool. тонос е собственик на акаунтите на тези отбори и ги ползва за касички и далавери. И малко дете ще го види това!!! На вас колеги кеф ли ви един човек така да ви се подиграва?...подиграва се и после и обижда! Отправям молба към съвениците на админа да го уведомят за всички подробности по случея тонос и АДМИНА да вземе мерки! тонос нарушава повече от полувинта от правилата на играта!(n)

Колко струва?

Тук Наистина не се спазват правила - чак съм учуден до каква степен. Предлагам да изтрием ПРАВИЛАТА от менюто в играта - смисъл да има нещо написано , а да не се спазва няма смисъл. По-добре изобщо да няма... какъв е смисъла да пишеш ПРАВИЛО след като не го спазваш - само Идиот би направил такова нещо.

Колко струва?

Автор: Corinthians, добавен на: 12 Март 2010 00:54 (пе) цитирай Условия за ползване на Shampioni 2: За потребители, които имат повече от 1 отбор, ще бъдат накзвани с отнемане на отборите им. 4: Ползването на 1 акаунт от повече от 1 потребител е забранено и се наказва с отнемане на отбора. 6: Ако играч открие бъг в играта, той е длъжен незабавно да уведоми администратора или неговите подчинени. За използването и недокладването на бъг, играчът се наказва с изтриване на акаунта. (*) (*) (*) 3 правила Hарушени от 'другаря' тонос ...по последното да поясня..тонос се възползва от бъга в КК и с ясното съзнание че трябва да играе в ЛШ, той си траеше и печелеше КШ.

ФОНД ПНП Проблем

1295views 11comments При проблем с играта
Фонда хукна!!! Определено тази седмица се направи много за новите (ninja) (dance)

ФОНД ПНП Проблем

Това е хубаво нововъведение!Бравос!ФК Долно Маймунаре може и да помни,но аз никъде не намерих такава информация!Или може би е крайно време да се обнови раздел Помощ изцяло?(sun)

Колко струва?

<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>Аз мисля , че е време самия Биг Брадър в играта да се намеси - своеволията и погазването на малкото останали правила вече е тенденция използвана от всеки.</blockquote> Напълно съм съгласен тук..Много теми за неспазване на правилата събират прах във форума..Админа така и нищо не предприе...Сигурно го е страх,че ще изгуби редовните клиенти!

Колко струва?

Аз мисля , че е време самия Биг Брадър в играта да се намеси - своеволията и погазването на малкото останали правила вече е тенденция използвана от всеки.

Колко струва?

Започва да става по-интересно от Биг Брадър...няма ли някой да закупи правата?

Колко струва?

<blockquote><h3>The KINGS написа:</h3>колеги на вас след като ви е приятно да се навеждате и да гледате как тонос купува акунти на успели отбори и после ги източва и ползва за касички, подведен от манията си за виртуално величие на ВСЯКА ЦЕНА... НА някой други не им е приятно това!!! И необвинявайте другите без доказателства, защотото и аз и Емил играем с един акаунт от 7 години! тонос играе с минимум 3! Ливърпул и Пириснки Орли са акаунти закупени от тонос и работещи за него! На вас кеф ли ви е така да играете? Ако ви е кеф си играйте... но има хора , които неприемат това и не им е приятно да ги лъжат!</blockquote> ти пък къде имаш доказателства, че ми е купил отбора, за да говориш... или пишеш само да отчетеш дейност, а ми говориш за доказателства. Много говорехте с FC united, че Нотингам форест ми е купил отбора, сега пък шизофренията ви пак ви изби и почнахте по tonos. Ако си правите вашите "редовни трансфери" всичко е точно, но ако някой друг направи подобно на вашето веднага скачате... слагайте патент тогава.

Колко струва?

колеги на вас след като ви е приятно да се навеждате и да гледате как тонос купува акунти на успели отбори и после ги източва и ползва за касички, подведен от манията си за виртуално величие на ВСЯКА ЦЕНА... НА някой други не им е приятно това!!! И необвинявайте другите без доказателства, защотото и аз и Емил играем с един акаунт от 7 години! тонос играе с минимум 3! Ливърпул и Пириснки Орли са акаунти закупени от тонос и работещи за него! На вас кеф ли ви е така да играете? Ако ви е кеф си играйте... но има хора , които неприемат това и не им е приятно да ги лъжат!

Колко струва?

Според мен темата започва да се превръща във нов скандал между "титаните" във играта ще бъде добре да се изтрие или заключи :)

Колко струва?

Плащаш за тва играчите ти се пазят и развиват по 5 сезона ... докато аз по 2 сезона дебна за някой играч на сметка ... виж за какви суми продаваш измислени младежи от ДЮША ... защо ме караш да пиша неща които не мисля че трябва ? Ще завърша така ... ето го минуса на средните цени - че се използва за оправдание на всякакви нередовни трансфери - щото били в рамките на нормалното - пълни глупости , всеки си прави квото иска. Докато не се заключат 2-3 сериозни отбора та всички да видят какво може и неможе ще е така ....

Колко струва?

Тишо уважавам те и за това тона ми ще е нормален.Моите трансфери не са в никакъв случей съмнителни,даже ако видиш моите и твоите трансфери,ще видиш че плащам почти двойно спрямо теб.

Колко струва?

Най-тъпото от всичко , което съм сигурен че Многознаещите и Всезнаещи колеги не осъзнават е : надолу по-малките отбори гледат от вас и като виждат какво става и как се търгуват играчи и развиват отбори с каси , наливания , източвания и др. глупости измислени пак от 2-ма УЖ ПО-ХИТРИ менаджери и те почват така и това , с което си мислите че сте по-умни от другите щот никой не разбрал след 2 сезона вече става практика в играта , щото всички почват така .... така че смело мога да кажа някой отбори ако ги няма , играта ще стане само по-хубава .....

Колко струва?

Мисля, че колегата THE SAINTS го каза добре няма какво повече да добавям. Евала много точно (bow)

Колко струва?

The kings ти отричаш ли че имаш 10 акаунта и ти ? Човека реши да попита и като гледам как му отг. като малки деца не е честно спрямо него ако ще и вчера да се е регнал играта стана такава че тук се работи със пари от реалния живот човека има дава ти нямаш стоиш и мислиш схеми как да победиш. Твоят отбор също е със много пари правен и ти ще мрънкаш като: ...настъпана мома... само да дойде времето ще гледаме засипан с глупости форум от THE KINGS

ФОНД ПНП Проблем

8) (sun) (d) ...и това е добро... ...който сбърка да има възможност за поправителен...