Какво мислите за програмиста на играта???
1523views
20comments
На лафче
8) (sun) (d) Не мога да оценя слабо програмирането на играта. Не разбирам от детайли в тази работа, но съм впечатлен от бързината, с която се откриват и поправят грешките.
...за съжаление грешки и бъгове винаги има, факт е, че и игри с големи екипи за поддръжка се сриват понякога...
...все пак мащаба и характера на играта е такъв, че е трудно да се обслужва от един човек 24 часа седем дни в седмицата...
...иначе ако администрирането има проблем - то за мен е в комуникацията с клиентите и в прибързаните изявления, че дадено нещо е ОК преди да е изпробвано...
...но така работят доста програмисти струва ми се - не им е силната страна комуникацията и цъкат светкавично... за съжаление някой път забравят за всеизвестните неща... като например:
А/ Три пъти мери - веднъж режи!
Б/ Бързата работа - срам за майстора!
В/ Голям залък лапни, голяма дума не казвай!
и т.н.
Не бих искал да коментирам въобще няколкомесечното изоставяне на играта, което е традиция... както и възпитанието на някои от нас, които за елементарни неща в афекта си плющят яко през устата... но такова ни е времето и мястото за съжаление:(
|
|
Средни цени на играчите
1362views
11comments
Предложения
минималните цени да се свалят надолу, от 4000 места за участници заети са около 1000 и то повечето са си сглобили отбори и не участват на пазара. Преди година имаше по 150-200 трансфера дневно сега са по 30-40.Аз имам играчи които съм готов и за 5000 да ги дам но някой им е сложил цена 15000 и от един сезон седят и никой не се е поинтересувал даже.
|
|
Приход при трансфер за роден клуб
1286views
12comments
Предложения
Всяко нововъведение води до сривове в играта. Явно капацитета за промени е ограничен ,затова по добре е на новорегистрираните да се пускат играчи, както казва --Death.
|
|
1286views
12comments
Предложения
<blockquote><h3>Шуменско Пиво написа:</h3>Ако има начин да се направи да е в полза на по-младите отбори ще е още по-добре.
В противен случай ако аз взема супер талант етествено разликата между приходите
ще бъде много голяма и от там стъпалата между отборите отново ще расте,
отколкото да превилегироваме по-малките....</blockquote>
Има начин , на всеки новорегистриран отбор най-възрастният играч да е до 18 години и с по голям коеф. от средния и да имат поне един СТ на 14 год. .
|
|
Средни цени на играчите
1362views
11comments
Предложения
<blockquote><h3>Somersby написа:</h3>Според мен едно от най важните неща, който трябва да се оправят са сезон 38 са
средните цени на играчите тези нови цени са просто недостижими за новите отбори,
който не наливат кой знае какви пари в играта.</blockquote>
Не ти схванах точно идеята , няма да е лошо да разясниш малко по подробно .
|
|
1523views
20comments
На лафче
Абе големи критици сте , да вземете да си направите по една игра и да си я играете с приятели . Вярно е , че играта си има бъгове , но не бъдете толкова крайни . Щом сте недоволни от качеството , винаги може да напуснете , никой не ви държи на сила или просто обичате да си мрънкате . Трябва да има повече позитивно мислене за да потръгнат нещата , защото никой с негативизъм не е постигнал нищо , освен личното си падение .
|
|
Средни цени на играчите |
|
Средни цени на играчите
1362views
11comments
Предложения
И според мен това отказва новите и несъстоятелни играчи.Аз като започнах направих страшно-много трансфери с които влязох в А група и оцелях, баланса ми беше положителен и по този начин цялата ми стратегия по трансферите се превърна в още едно забавление от играта.(beer)
|
|
Какво мислите за програмиста на играта??? |
|
|
Промяна в опцията за уволнение на играч
2367views
27comments
Предложения
<blockquote><h3>Sport75 написа:</h3>Това не е реален футбол а виртуална игра и тук някои ограничения са необходими!</blockquote>
... хем са необходими , хем все мърморим срещу тях! :D
Тогава нека се въведе и ограничебние за игачите от училището за таланти. Щом извадиш играч от там да не може да се продава поне за 10 сезона или ако ти се падне 14ка да изиграе да изиграе мин. 105 срещи за "вашия отбор" ... :D
|
|
1286views
12comments
Предложения
<blockquote><h3>Шуменско Пиво написа:</h3>Ако има начин да се направи да е в полза на по-младите отбори ще е още по-добре.
В противен случай ако аз взема супер талант етествено разликата между приходите
ще бъде много голяма и от там стъпалата между отборите отново ще расте,
отколкото да превилегироваме по-малките....</blockquote>
(y) Напълно съм съгласен с колегата ... трябва да се помисли върху това. Примерно може да е за отбори до две години.
|
|
1286views
12comments
Предложения
Ако има начин да се направи да е в полза на по-младите отбори ще е още по-добре. В противен случай ако аз взема супер талант етествено разликата между приходите ще бъде много голяма и от там стъпалата между отборите отново ще расте, отколкото да превилегироваме по-малките....
|
|
Приход при трансфер за роден клуб |
|
|
1523views
20comments
На лафче
<blockquote><h3>FC UNACI написа:</h3>Nqma koi da te spre ... neka napravim BUNT i vsichki da pishem taka v znak na
protest kum MURZELIVITE hora ot igrata !!!!! Az sum ZA zakrivaneto na igrata !</blockquote>
То голям бунт да пишеш с букви, различни от собствения ти език. На админа 10 секунди ще му отнеме да ти изтрие коментара... (shake)
|
|
Средни цени на играчите
1362views
11comments
Предложения
Според мен едно от най важните неща, който трябва да се оправят са сезон 38 са средните цени на играчите тези нови цени са просто недостижими за новите отбори, който не наливат кой знае какви пари в играта.
|
|
Как живеят някои в 21 век |
|
|