Колко струва?
2902views
42comments
На лафче
Кат имаш толкова пари и няма къде да ги харчиш ... поне земи купи играта или направи нова че тая е като Титаник !!!
|
|
Колко струва? |
|
Колко струва?
2902views
42comments
На лафче
<blockquote><h3>FC UNACI написа:</h3>Не всичко можеш да си купиш с пари !!!</blockquote>
Май именно там е проблема....Трябваше с пари да опитам ;)
|
|
Колко струва? |
|
Колко струва?
2902views
42comments
На лафче
Аз съм един от тези ,които уважават Фонтанеле.Но не мога да разбера какво нередно има.Продавача има пълното право да продаде играча си на когото си иска и ако е правилата,значи всичко е ок.Не всичко е пари...или кредити.
|
|
Колко струва?
2902views
42comments
На лафче
Някой може ли да ми каже колко струва играча M.SIMONCELLI (31) собственост на \"Virtus Tre Villaggi\"?
Офертата която бях дал беше на стойност 3 500 000 кредита!?
Всеки по-стар в тази игра знае, че реалната му цена е не повече от половината на това което бях офертирал.
Такава цена беше оправдана само и единствено от двамата финалисти в ЛШ.
Имах съобщения от рода на \"ти си луд да даваш толкова кредити\"
Тук много хора уважават Фонтанеле и го познават като разумно момче!
А кажете ми едно логично обяснение, защо играча не ми беше продаден от Фонтанеле след като със сигурност изключваме вероятността за \"неразумен\" човек ???
После ми говорете за морал в играта...Потресен съм:(
|
|
ФОНД ПНП Проблем
1295views
11comments
При проблем с играта
Разровете се в РО-дискусията. Там има едно решение по което сега работи фонда. Те момчетата го направиха уж за добро щото тогава фонда беше празен, но след като се вляха и приходи от турнирите се оказа, че решението е недалновидно.
Апелирал съм многократно да се поразвърже кесията на тоя фонд, но съм останал с впечатление, че админа категорично е против това:(
Ето го това решение:
http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=2300
Ето и една гласувана корекция:
http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=4199
Тука виждам, че админа е дал одобрение. Но проблема според мен ще си остане ако се въведе само тази корекция. Трябва и да се либерализират правилата от първото решение.
|
|
Моето хоби 2 :) |
|
Средни цени на играчите
1362views
11comments
Предложения
Подкрепям идеята да се коригира формулата(но трябва някой доста да си поиграе с нея за да не стане по-голяма беля) или пък да се увеличи процента под средна цена,който сега е 30%
|
|
ФОНД ПНП Проблем
1295views
11comments
При проблем с играта
Доколкото помня условията се пазят нарочно в тайна от админа за да няма злоупотреби от сорта на - умишлено зануляване на кредита с трасфери и тн.
|
|
ФОНД ПНП Проблем
1295views
11comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Системата тегли по един път на ден напълно АВТОМАТИЧНО кандидата, който да
спечели наградата от ФОНД ПНП ако естествено има такъв който отговаря на
условията.
Към потребител Somersby:
АДМИНА НЕ ТЕГЛИ НАГРАДАТА РЪЧНО</blockquote>
Може ли да ни напомните условията Админ...Ако въобще някой не отговаря на условията,защо тогава той може да кандидатства?Направете фонда така,че всеки ден да дава кредит на някой потребител,а не в месеца 2-3 пъти...
|
|
Приятели на shampioni.com
908views
10comments
На лафче
<blockquote><h3>Sport75 написа:</h3>Не си длъжен,ползвай и си коментирай във форума където са всички...прави си
предложенията и коментарите тук,никой няма да те изгони или накаже ако спазваш
правилата или добрия тон.</blockquote>
прав е спорта
|
|
ФОНД ПНП Проблем
1295views
11comments
При проблем с играта
Системата тегли по един път на ден напълно АВТОМАТИЧНО кандидата, който да спечели наградата от ФОНД ПНП ако естествено има такъв който отговаря на условията.
Към потребител Somersby:
АДМИНА НЕ ТЕГЛИ НАГРАДАТА РЪЧНО
|
|
ФОНД ПНП Проблем
1295views
11comments
При проблем с играта
Принципно всеки ден трябва да се тегли но нашия любим админ никога не си върши работата !
|
|
ФОНД ПНП Проблем
1295views
11comments
При проблем с играта
Като новорегистриран участник се надявам на помоща от фонда и до колкото успях да разбера правилата на фонда всеки ден трябва да има печеливш???през този един месец от който съм част от играта виждам, че наградите се давам на много големи интервали(от 2 до 6-7 дена)-няма всеки ден подпомогнат отбор.Това нормално ли е или аз сум разбрал идеята за ФОНД ПНП погрешно?Благодаря предварително!!! :) (y)
|
|
908views
10comments
На лафче
Не си длъжен,ползвай и си коментирай във форума където са всички...прави си предложенията и коментарите тук,никой няма да те изгони или накаже ако спазваш правилата или добрия тон.
|
|
908views
10comments
На лафче
А ния без скаип какво да правим играта си има форум зашто трябва да се регистрирам в скаип за да изкажа мнение за играрата която играя платено(beer)
|
|
908views
10comments
На лафче
Искам да ви напомня, че абсолютно всеки е добре дошъл. Вече се сбрахме доста хора и това е прекрасно. Цари прекрасна приятелска атмосфера, независимо че някъде мненията се разминават, но това не е повод да се делим. Точно обратното, колкото по-различни хора създадем някакво предложение, толкова ще е по-добро за играта.
|
|
Моето хоби 2 :)
834views
10comments
На лафче
Бре, групата ми била много здрава :D
Браво Мистери - кефя ти се (flex)
Нестандартните упражнения от "Моето хоби" първа част обаче, къртят (clap)
|
|
Моето хоби 2 :) |