Увеличаване влиянието на Фитнеса.

2284views 37comments Предложения
Не сравнявайте някаква си игра със футбола, защото разликата е ОГРОМНА. Единственото нещо, което го има тук са лицемерието и злобата, може би само това са приликите.

но не е реално,а ти искаш да се доближим до реалността:D (beer) <blockquote><h3>ЦАРЕТЕ IYI написа:</h3>В тази игра фитнес и физическа подготовка е едно и също.</blockquote>

Как все се сещат да го предложат хора, които си тренират фитнес на играчите. Сигурно е съвпадание. Против съм.

В тази игра фитнес и физическа подготовка е едно и също.

физическа подготовка има разбира се...но не и фитнес:D не може фитнеса да оказва такова влияние.физическата подготовка да...има разлика(beer)

Направи разлика между физика и Фитнес.Според теб Меси не тренира за физическа издръжливост и лежи по цял ден. Навремето П. Гетов беше по-добър от М. Платини, но нямаше кой да го накара да тренира за физическа издръжливос, само биеше ударчета на вратаря.......и правеше делвата по време на мач.

викате фитнеса да влияе....ами за какъв фитнес можем да говорим при Лео Меси?да го сравним с Адебайор......и двамата са нападатели,единия малък,другия огромен пред него....за какво влияние на фитнеса можем да говорим?няма място за сравнение между двамата:D ако не тренирал фитнес нямало да издържи цял мач:)глупости:)

еми и другите да си тренират фитнеса за да не са неравнопоставени-от тях ще си зависи..

Защо админа заряза играта

1251views 13comments На лафче
не знам.....тук съм без коментар...:x :x :x абе едва ли я е зарязал,ама малко трябва да стегне;)

Аз нз да ли влияе или Не , но щом го има би трябвало да влияе ... ако влияе съм твърдо против увеличаване на влиянието му - тва ще даде преимущество на някои отбори за сметка на други.

категорично да

Фитнеса трябва да играе роля по време на срещата

не съм съгласен...

има логика ,но не мисля че трябва вратарите да бъдат слагани под един знаменател с останалите играчи.

8) (sun) (d) Когато има игра... има и бъгове... реакцията е добра като време при положение, че играта не се поддържа от многоброен екип на смени... но явно за друго 2те хиляди не стигат... ...това, което го няма е отношението и ясната информация... ...и явно няма да го има... а така трудно става Хубава игра... Нека не се нервираме - да мислим за идващата Коледа... а ако някоя промоция Ви изкуши да шибнете няколко СМС-а... що ли пък да не ги насочите за нещо друго - рекламите тепърва ще станат безброй... благотворително, утешително... а ако имате излишни пари за харчене в повече - ми купете си някой Коледен подарък - от това със сигурност ще Ви стане приятно;) Иначе грешки стават... и се поправят... и се прощават...

Точно така ... който си вади играчи от ДЮШ да си развива и фитнеса ... аз даже в момента тренирам един от школата и развивам постепенно и неговият фитнес!

1-знаеш ли колко системи и програми потдържат играта изобщо имаш ли си на представа 2-когато има проблем никога неможе да се оправи моментално особенно ако е срив във системата 3-сигорен сам че повечето от вас които хилят тук и идея си нямат как се подаржа играта и колко време се отделя на ден и дали админи или мързела както го наричате не иска да има свободно време което да отделя за себеси и за приятели семеиство както и да е каквато и игра да е има багове особено при онлайн игрите вие какво очаквате да няма и едно багче и една грешка е това няма как да стане като не ви харесва не деите да играите какво мислите че промените като се щракне със пръсти и оп стават е не става така всичко с времето си (beer)

Знам, че всички, които имат играчи от ДЮШ ще са против. Сега тренират халфовете по 120м. на Пасове и ТУ плюс по-големия опит и уменията на играчите превъзхождат играчи от Училището за таланти, дори и СТ.Който иска да си вади ефтини играчи от ДЮШ, да им тренира всички основни умения плюс Фитнес, ако не иска в края на мача играчите му рухнат физически.Без физическа подготовка и фитнес съвременния спорт е немислим. И без допинг разбира се.

<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>Ако в момента Фитнеса не влияе тогава за какво го тренирате ?</blockquote> Ами като не влияе защо го има тогава? Да вземат да го махнат и да можем да си прехвърлим уменията от фитнеса другаде!

Против съм по две причини: Първо: Така разликата между играчите от ДЮШ и СТ ще стане доста голяма. Второ: ВИП-овете ще имат по-голямо предимство, пред тези, които не са. А и откъде знаете, че фитнеса в момента не влияе върху играта? (wasntme)