Увеличаване влиянието на Фитнеса.
2284views
37comments
Предложения
Не сравнявайте някаква си игра със футбола, защото разликата е ОГРОМНА. Единственото нещо, което го има тук са лицемерието и злобата, може би само това са приликите.
|
|
2284views
37comments
Предложения
но не е реално,а ти искаш да се доближим до реалността:D (beer) <blockquote><h3>ЦАРЕТЕ IYI написа:</h3>В тази игра фитнес и физическа подготовка е едно и също.</blockquote>
|
|
2284views
37comments
Предложения
Как все се сещат да го предложат хора, които си тренират фитнес на играчите. Сигурно е съвпадание. Против съм.
|
|
Увеличаване влиянието на Фитнеса. |
|
2284views
37comments
Предложения
физическа подготовка има разбира се...но не и фитнес:D не може фитнеса да оказва такова влияние.физическата подготовка да...има разлика(beer)
|
|
2284views
37comments
Предложения
Направи разлика между физика и Фитнес.Според теб Меси не тренира за физическа издръжливост и лежи по цял ден. Навремето П. Гетов беше по-добър от М. Платини, но нямаше кой да го накара да тренира за физическа издръжливос, само биеше ударчета на вратаря.......и правеше делвата по време на мач.
|
|
2284views
37comments
Предложения
викате фитнеса да влияе....ами за какъв фитнес можем да говорим при Лео Меси?да го сравним с Адебайор......и двамата са нападатели,единия малък,другия огромен пред него....за какво влияние на фитнеса можем да говорим?няма място за сравнение между двамата:D ако не тренирал фитнес нямало да издържи цял мач:)глупости:)
|
|
2284views
37comments
Предложения
еми и другите да си тренират фитнеса за да не са неравнопоставени-от тях ще си зависи..
|
|
Защо админа заряза играта
1251views
13comments
На лафче
не знам.....тук съм без коментар...:x :x :x абе едва ли я е зарязал,ама малко трябва да стегне;)
|
|
2284views
37comments
Предложения
Аз нз да ли влияе или Не , но щом го има би трябвало да влияе ... ако влияе съм твърдо против увеличаване на влиянието му - тва ще даде преимущество на някои отбори за сметка на други.
|
|
|
|
|
2284views
37comments
Предложения
има логика ,но не мисля че трябва вратарите да бъдат слагани под един знаменател с останалите играчи.
|
|
1251views
13comments
На лафче
8) (sun) (d) Когато има игра... има и бъгове... реакцията е добра като време при положение, че играта не се поддържа от многоброен екип на смени... но явно за друго 2те хиляди не стигат...
...това, което го няма е отношението и ясната информация...
...и явно няма да го има... а така трудно става Хубава игра...
Нека не се нервираме - да мислим за идващата Коледа... а ако някоя промоция Ви изкуши да шибнете няколко СМС-а... що ли пък да не ги насочите за нещо друго - рекламите тепърва ще станат безброй... благотворително, утешително... а ако имате излишни пари за харчене в повече - ми купете си някой Коледен подарък - от това със сигурност ще Ви стане приятно;)
Иначе грешки стават... и се поправят... и се прощават...
|
|
2284views
37comments
Предложения
Точно така ... който си вади играчи от ДЮШ да си развива и фитнеса ... аз даже в момента тренирам един от школата и развивам постепенно и неговият фитнес!
|
|
1251views
13comments
На лафче
1-знаеш ли колко системи и програми потдържат играта изобщо имаш ли си на представа 2-когато има проблем никога неможе да се оправи моментално особенно ако е срив във системата 3-сигорен сам че повечето от вас които хилят тук и идея си нямат как се подаржа играта и колко време се отделя на ден и дали админи или мързела както го наричате не иска да има свободно време което да отделя за себеси и за приятели семеиство както и да е каквато и игра да е има багове особено при онлайн игрите вие какво очаквате да няма и едно багче и една грешка е това няма как да стане като не ви харесва не деите да играите какво мислите че промените като се щракне със пръсти и оп стават е не става така всичко с времето си (beer)
|
|
2284views
37comments
Предложения
Знам, че всички, които имат играчи от ДЮШ ще са против. Сега тренират халфовете по 120м. на Пасове и ТУ плюс по-големия опит и уменията на играчите превъзхождат играчи от Училището за таланти, дори и СТ.Който иска да си вади ефтини играчи от ДЮШ, да им тренира всички основни умения плюс Фитнес, ако не иска в края на мача играчите му рухнат физически.Без физическа подготовка и фитнес съвременния спорт е немислим. И без допинг разбира се.
|
|
2284views
37comments
Предложения
<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>Ако в момента Фитнеса не влияе тогава за какво го тренирате ?</blockquote>
Ами като не влияе защо го има тогава? Да вземат да го махнат и да можем да си прехвърлим уменията от фитнеса другаде!
|
|
2284views
37comments
Предложения
Против съм по две причини:
Първо: Така разликата между играчите от ДЮШ и СТ ще стане доста голяма.
Второ: ВИП-овете ще имат по-голямо предимство, пред тези, които не са.
А и откъде знаете, че фитнеса в момента не влияе върху играта? (wasntme)
|