Нови отбори ! |
|
Нови отбори !
2005views
22comments
Предложения
<blockquote><h3>FC BECKS написа:</h3>За учителя съм съгласен.Но оставете играта на мира.Каква е тази мания да се
променя постояно.Аз играя за кеф мен не ме бърка кой се отказва и защо.Играя още
няколко мениджъри и мога да кажа,че тази е много по-добра.Там из форумите никаде
не чета кой се отказва и какво да се променя.Играят си играта и толкова.Като
искате да ви е по реална вървете навън и ритайте.На ден чета по една камара
оплаквания,предложения и още хиляди други неща.Не се ли замисляте,че може и да
се отказват и заради Вас.
П.С. дано няма сърдити.Това си е лично мое виждане Довечера има хубав
мач.Седнете направете си една салатка и 100 грама ракийка и се радвайте на
живота.
shampioni е просто една игра</blockquote>
Прав си но тази игра не трябва ли да ни забавлява?В момента нищо забавно няма...
|
|
Нови отбори !
2005views
22comments
Предложения
За учителя съм съгласен.Но оставете играта на мира.Каква е тази мания да се променя постояно.Аз играя за кеф мен не ме бърка кой се отказва и защо.Играя още няколко мениджъри и мога да кажа,че тази е много по-добра.Там из форумите никаде не чета кой се отказва и какво да се променя.Играят си играта и толкова.Като искате да ви е по реална вървете навън и ритайте.На ден чета по една камара оплаквания,предложения и още хиляди други неща.Не се ли замисляте,че може и да се отказват и заради Вас.
П.С. дано няма сърдити.Това си е лично мое виждане :) Довечера има хубав мач.Седнете направете си една салатка и 100 грама ракийка и се радвайте на живота.
shampioni е просто една игра :)
|
|
Нови отбори !
2005views
22comments
Предложения
Всички са прави! И тонос и Бекс и други....
Нека помислим как да стимулираме новорегистриращите се и нещата ще се подредят. Старите се отказват, защото монотонното се повтаря и потретя и сега се потридесетшестява.
УЧИТЕЛ ЗА НОВИТЕ ОТБОРИ ще ги въведе и задържи.... в това съм 100% сигурен!
|
|
Имената на отборите...
1657views
27comments
На лафче
Моето идва от селце в Одринска Тракия унищожено от турците в края на Балканската война .Баба ми и дядо ми, като деца, са успели да избягат със свои роднини в България .Техните родители, обаче, са нямали този шанс. Пътувайки веднъж за Инеада търсих някакви останки от селото, но не намерих нищо .
|
|
Нови отбори !
2005views
22comments
Предложения
Аз съм "за" предложението. Бекс, казваш не е хубаво да се пипа постоянно ??? А то видял ли си нещо да се пипа изобщо ?
|
|
Имената на отборите...
1657views
27comments
На лафче
Revenge - Отмъщение. От там идва името на отбора ми, харесва ми думата. :D
|
|
Нови отбори ! |
|
Нови отбори !
2005views
22comments
Предложения
<blockquote><h3>FC BECKS написа:</h3>Сигурно ще си навлека неудобрение от колегите,но мисля че нетрябва постояно дасе пипа по играта.Вскички сме започнали така,даже много по зле.Защото все пактова е една игра.Незнам къде другаде се променя играта в движение.</blockquote>
Да ама сега разликата между младите и големите е още по-голяма отколкото когато аз, ти или еди си кой се е регистрирал.
|
|
Имената на отборите... |
|
Нови отбори !
2005views
22comments
Предложения
Сигурно ще си навлека неудобрение от колегите,но мисля че нетрябва постояно да се пипа по играта.Вскички сме започнали така,даже много по зле.Защото все пак това е една игра.Незнам къде другаде се променя играта в движение. :)
|
|
Нови отбори !
2005views
22comments
Предложения
Верно е че трябва да се мисли за младите, но е време да обърнем внимание и на старите щото и те взеха да капят като круши....
|
|
Нови отбори !
2005views
22comments
Предложения
<blockquote><h3>Rayo Vallecano написа:</h3>Хубаво предложение вуйчодано админа да обърне внимание</blockquote> (y)
|
|
Нови отбори ! |
|
Нови отбори !
2005views
22comments
Предложения
<blockquote><h3>Вуйчо Ваньо написа:</h3>най добре ще е да получават най добрите играчи от ДЮШ които не са привлечени в
своите отбори а се трият от ДЮШа защото навършват 17, така новите ще почват игра
с да кажем 11бр 17годишни, 5бр 18годишни и 4бр 19годишни, всички с по 65-85
линии. Така и труда ни с колегите няма да отива напразно, само защото нямаме
достатъчно нива на школата за таланти.</blockquote>
(y)
|
|
Нови отбори !
2005views
22comments
Предложения
<blockquote><h3>Вуйчо Ваньо написа:</h3>най добре ще е да получават най добрите играчи от ДЮШ които не са привлечени в
своите отбори а се трият от ДЮШа защото навършват 17, така новите ще почват игра
с да кажем 11бр 17годишни, 5бр 18годишни и 4бр 19годишни, всички с по 65-85
линии. Така и труда ни с колегите няма да отива напразно, само защото нямаме
достатъчно нива на школата за таланти.</blockquote>
Това предложение си струва (y)
|
|
Нови отбори !
2005views
22comments
Предложения
<blockquote><h3>Вуйчо Ваньо написа:</h3>най добре ще е да получават най добрите играчи от ДЮШ които не са привлечени всвоите отбори а се трият от ДЮШа защото навършват 17, така новите ще почват играс да кажем 11бр 17годишни, 5бр 18годишни и 4бр 19годишни, всички с по 65-85линии. Така и труда ни с колегите няма да отива напразно, само защото нямамедостатъчно нива на школата за таланти.</blockquote>
Eй това е предложението. Много ми хареса.(y) (y) (y)
|
|
Нови отбори !
2005views
22comments
Предложения
най добре ще е да получават най добрите играчи от ДЮШ които не са привлечени в своите отбори а се трият от ДЮШа защото навършват 17, така новите ще почват игра с да кажем 11бр 17годишни, 5бр 18годишни и 4бр 19годишни, всички с по 65-85 линии. Така и труда ни с колегите няма да отива напразно, само защото нямаме достатъчно нива на школата за таланти.
|
|
Имената на отборите...
1657views
27comments
На лафче
Моето идва от сериала Бягство от Затвора, на който бях вманиачен фен, и през това време докато го гледах, играех и играта :D
|
|
Нови отбори !
2005views
22comments
Предложения
Прав си колега. Видях нов отбор с 23 и 24 годишни отбори. ПОСЛЕ ЗАЩО СЕ ОТКАЗВАТ.
|