Нови отбори !

2005views 22comments Предложения
Всеки си има начин за забавлене.На мен пък сега ми е забавно. :)

Нови отбори !

<blockquote><h3>FC BECKS написа:</h3>За учителя съм съгласен.Но оставете играта на мира.Каква е тази мания да се променя постояно.Аз играя за кеф мен не ме бърка кой се отказва и защо.Играя още няколко мениджъри и мога да кажа,че тази е много по-добра.Там из форумите никаде не чета кой се отказва и какво да се променя.Играят си играта и толкова.Като искате да ви е по реална вървете навън и ритайте.На ден чета по една камара оплаквания,предложения и още хиляди други неща.Не се ли замисляте,че може и да се отказват и заради Вас. П.С. дано няма сърдити.Това си е лично мое виждане Довечера има хубав мач.Седнете направете си една салатка и 100 грама ракийка и се радвайте на живота. shampioni е просто една игра</blockquote> Прав си но тази игра не трябва ли да ни забавлява?В момента нищо забавно няма...

Нови отбори !

За учителя съм съгласен.Но оставете играта на мира.Каква е тази мания да се променя постояно.Аз играя за кеф мен не ме бърка кой се отказва и защо.Играя още няколко мениджъри и мога да кажа,че тази е много по-добра.Там из форумите никаде не чета кой се отказва и какво да се променя.Играят си играта и толкова.Като искате да ви е по реална вървете навън и ритайте.На ден чета по една камара оплаквания,предложения и още хиляди други неща.Не се ли замисляте,че може и да се отказват и заради Вас. П.С. дано няма сърдити.Това си е лично мое виждане :) Довечера има хубав мач.Седнете направете си една салатка и 100 грама ракийка и се радвайте на живота. shampioni е просто една игра :)

Нови отбори !

Всички са прави! И тонос и Бекс и други.... Нека помислим как да стимулираме новорегистриращите се и нещата ще се подредят. Старите се отказват, защото монотонното се повтаря и потретя и сега се потридесетшестява. УЧИТЕЛ ЗА НОВИТЕ ОТБОРИ ще ги въведе и задържи.... в това съм 100% сигурен!

Имената на отборите...

1657views 27comments На лафче
Моето идва от селце в Одринска Тракия унищожено от турците в края на Балканската война .Баба ми и дядо ми, като деца, са успели да избягат със свои роднини в България .Техните родители, обаче, са нямали този шанс. Пътувайки веднъж за Инеада търсих някакви останки от селото, но не намерих нищо .

Нови отбори !

Аз съм "за" предложението. Бекс, казваш не е хубаво да се пипа постоянно ??? А то видял ли си нещо да се пипа изобщо ?

Имената на отборите...

Revenge - Отмъщение. От там идва името на отбора ми, харесва ми думата. :D

Нови отбори !

Ми нормлано.Нима в реални футбол не е така

Нови отбори !

<blockquote><h3>FC BECKS написа:</h3>Сигурно ще си навлека неудобрение от колегите,но мисля че нетрябва постояно дасе пипа по играта.Вскички сме започнали така,даже много по зле.Защото все пактова е една игра.Незнам къде другаде се променя играта в движение.</blockquote> Да ама сега разликата между младите и големите е още по-голяма отколкото когато аз, ти или еди си кой се е регистрирал.

Имената на отборите...

Аз обичам да пия (beer)

Нови отбори !

Сигурно ще си навлека неудобрение от колегите,но мисля че нетрябва постояно да се пипа по играта.Вскички сме започнали така,даже много по зле.Защото все пак това е една игра.Незнам къде другаде се променя играта в движение. :)

Нови отбори !

Верно е че трябва да се мисли за младите, но е време да обърнем внимание и на старите щото и те взеха да капят като круши....

Нови отбори !

<blockquote><h3>Rayo Vallecano написа:</h3>Хубаво предложение вуйчодано админа да обърне внимание</blockquote> (y)

Нови отбори !

Хубаво предложение вуйчо(y)дано админа да обърне внимание

Нови отбори !

<blockquote><h3>Вуйчо Ваньо написа:</h3>най добре ще е да получават най добрите играчи от ДЮШ които не са привлечени в своите отбори а се трият от ДЮШа защото навършват 17, така новите ще почват игра с да кажем 11бр 17годишни, 5бр 18годишни и 4бр 19годишни, всички с по 65-85 линии. Така и труда ни с колегите няма да отива напразно, само защото нямаме достатъчно нива на школата за таланти.</blockquote> (y)

Нови отбори !

<blockquote><h3>Вуйчо Ваньо написа:</h3>най добре ще е да получават най добрите играчи от ДЮШ които не са привлечени в своите отбори а се трият от ДЮШа защото навършват 17, така новите ще почват игра с да кажем 11бр 17годишни, 5бр 18годишни и 4бр 19годишни, всички с по 65-85 линии. Така и труда ни с колегите няма да отива напразно, само защото нямаме достатъчно нива на школата за таланти.</blockquote> Това предложение си струва (y)

Нови отбори !

<blockquote><h3>Вуйчо Ваньо написа:</h3>най добре ще е да получават най добрите играчи от ДЮШ които не са привлечени всвоите отбори а се трият от ДЮШа защото навършват 17, така новите ще почват играс да кажем 11бр 17годишни, 5бр 18годишни и 4бр 19годишни, всички с по 65-85линии. Така и труда ни с колегите няма да отива напразно, само защото нямамедостатъчно нива на школата за таланти.</blockquote> Eй това е предложението. Много ми хареса.(y) (y) (y)

Нови отбори !

най добре ще е да получават най добрите играчи от ДЮШ които не са привлечени в своите отбори а се трият от ДЮШа защото навършват 17, така новите ще почват игра с да кажем 11бр 17годишни, 5бр 18годишни и 4бр 19годишни, всички с по 65-85 линии. Така и труда ни с колегите няма да отива напразно, само защото нямаме достатъчно нива на школата за таланти.

Имената на отборите...

Моето идва от сериала Бягство от Затвора, на който бях вманиачен фен, и през това време докато го гледах, играех и играта :D

Нови отбори !

Прав си колега. Видях нов отбор с 23 и 24 годишни отбори. ПОСЛЕ ЗАЩО СЕ ОТКАЗВАТ.