Бъг с кредита - решение
1675views
6comments
РО дискусии
Във връзка с неправомерното наливане на много нереален кредит и последващи проблеми от това за играта като цяло ние от РО2 стигнахме до следното предложение към админа:
1. Отнема се целия нереален кредит получен от отборите от трансферите с възползвалите се от бъга.
2. Продадените играчи се връщат в отборите собственици преди трансферите.
3. Като компенсация за това, че някои отбори може да останат на минус кредит поради това че са изхарчили вече получения неправомерно такъв и за да не се спира развитието им се въвеждат безплатни тренировки на играчите от първия отбор и ДЮШ за отборите с отрицателен баланс докато успеят да си продадат отново играчите и излязат на положителен баланс или ако не сторят това за срок от 60 дни считано от въвеждането на безплатните тренировки.
4. Като компенсация за евентуално нетрениране на продадените играчи и неучастието им в мачове и трупане на опит се вдигат всички техни умения с по 5 пункта еднократно.
5. Изтриване на отборите нарушители(злоупотребили с бъга с кредита) от играта, а с това и на целия налят изкуствено огромно количество кредит в нея.
Знаем, че това решение ще породи недоволство в някои потребители, но е единственото правилно в случая и за доброто на играта като цяло, а не за облагодетелстване на отделни потребители и един факт в потвърждение на това е, че потърпевш и то сериозно от него е дори наш колега от РО2, който обаче въпреки всичко е съгласен с него и го намира за справедливо и правилно, макар да не му харесва и да е ощетен.
1.
А/ ПРИЕМА СЕ
Б/ НЕ СЕ ПРИЕМА
2.
А/ ПРИЕМА СЕ
Б/ НЕ СЕ ПРИЕМА
3.
А/ ПРИЕМА СЕ
Б/ НЕ СЕ ПРИЕМА
4.
А/ ПРИЕМА СЕ
Б/ НЕ СЕ ПРИЕМА
5.
А/ ПРИЕМА СЕ
Б/ НЕ СЕ ПРИЕМА
|
|
Фен тема Ботев Пловдив
3976views
22comments
Футбол България
Симпатизирам на този отбор.Ако бях от Пловдив може би щах да съм им фен.Първия мач на който бях беше,мисля сезона 1997-1998 кога играха във Варна срещу Спартак.Тогава Спартак победи с 2:0.Помня,че Лилчо им пазеше.Виках му кюфте:D Лапешка работа:)
|
|
Фен тема Ботев Пловдив
3976views
22comments
Футбол България
Това беше Бенефиса на съдията Атанас Узунов.Стоичков му гостуваше и логично игра по едно полувреме за двата отбора.Въпрек и,че наскоро сподели за незбъднатата си мечта да играе в Ботев
|
|
Фен тема Ботев Пловдив
3976views
22comments
Футбол България
<blockquote><h3>DeaDteaM написа:</h3>Ботев-Локомотив Пловдив не си спомням кога беше , но тогава играеха с по 10
играча и Христо Стоичков играше едното полувреме от едните, другото от
другите.Тогава Локото паднаха заради Ицо да остави да вкара нападателя ,
нападателя прехвърля вратя а Ицо я гонеше до самия край и накрая се топна пред
гол линията и прехвърли вратата.</blockquote>
Ама, че Стоичков е играл в Ботев или Локо само ти си знаеш! :D:D (rofl)
|
|
Вицове
13426views
231comments
На лафче
хахаха<blockquote><h3>FC Piqnicite написа:</h3>Двама борци се подготвили за лов. Купили Всичко необходимо и тръгнали към
гората. Обаче било страшна буря и неможело да се ловува. Качили се в джипа и се
набрали с 50км/ч. След малко на прозореца чука някакъж дядо.
- Момчета цигара да имате?
- Имаме дядо.
Подал му единия цигара и се набрали с 150км/ч. На прозореца пак се почукало.
- Момчета ами запалка да имате.
- Имаме дядо.
Дали му запалка и се засвяткали с 300км/ч. Но на прозореца пак се почукало.
Бореца отвътре уплашено гледа пак същия дядо. Отваря, а дядото казва:
- А бе момчета, да взема да ви бутна малко, че май яко сте закъсали в тая кал.</blockquote>
хахаха (beer)
|
|
Фен тема Ботев Пловдив
3976views
22comments
Футбол България
Ботев-Локомотив Пловдив не си спомням кога беше , но тогава играеха с по 10 играча и Христо Стоичков играше едното полувреме от едните, другото от другите.Тогава Локото паднаха заради Ицо :) да остави да вкара нападателя , нападателя прехвърля вратя а Ицо я гонеше до самия край и накрая се топна пред гол линията и прехвърли вратата.
|
|
Вицове
13426views
231comments
На лафче
Двама борци се подготвили за лов. Купили Всичко необходимо и тръгнали към гората. Обаче било страшна буря и неможело да се ловува. Качили се в джипа и се набрали с 50км/ч. След малко на прозореца чука някакъж дядо.
- Момчета цигара да имате?
- Имаме дядо.
Подал му единия цигара и се набрали с 150км/ч. На прозореца пак се почукало.
- Момчета ами запалка да имате.
- Имаме дядо.
Дали му запалка и се засвяткали с 300км/ч. Но на прозореца пак се почукало. Бореца отвътре уплашено гледа пак същия дядо. Отваря, а дядото казва:
- А бе момчета, да взема да ви бутна малко, че май яко сте закъсали в тая кал.
|
|
Вицове |
|
Вицове
13426views
231comments
На лафче
В зоологическата градина пред клетките с маймуните малко детенце вика:
- Мамо, мамо, виж - програмисти!
- Какво те кара да мислиш така, миличко?
- Ми те са като татко (ОР шампиони): раздърпани, чорлави и с мазоли на дупето!
|
|
Вицове
13426views
231comments
На лафче
Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа където си искам, но без рокля - не!
|
|
Чакащи турнири
10083views
86comments
Неофициални турнири
1."Бой с рога" коефициент от 100% до 150%.
2.16 отбора
3.Срещите ще бъдат РПС
4.Вип код за победителя (чакат се и спонсори)
5.4групи по 4 отора. В групите отборите играят всеки срещу всеки по 2 мача един на собствен и един на чужд терен първите 2 отбора от всяка група продължават на 1/4 финал отново по 2 мача където се броят головете на чужд терен след това полуфинал отново по 2 мача и един финал с който ще се определи победителя.
6.Всяка събота и неделя (срещите трябва да бъдат изиграни до 23:00 часа).
7.6седмици - около 42дни
8.Лого на турнира http://www.prikachi.com/images/741/3556741M.jpg
|
|
РО2 -позиция по проблема с кредита
1594views
6comments
РО дискусии
Спокойно колеги, снощи админа пое инициатива да решим заедно проблема...така че положението в момента определено няма да е крайно решение на този сложен казус!
|
|
1594views
6comments
РО дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>А да Ви попитам къде бяхте Вие, когато проблема го имаше и кой какъв съвет дадена админа как да реагира, защото трябваше да се реагира максимално бързо приподобен проблем ... не сте задължени за нищо, но може би не изявявате и Виежелание за контакт с админа, защото с РО1 подобен проблем не е имал, а от РО 2някой да се опита да се свърже с админа да го пита кое как какво .....Най-лесното е да поставяш условия от името на 3-ти лица с ултиматум ...</blockquote>
Е на това му викам аз излизане от положението и измиване на ръцете...(bow) :x Просто нямам думи какво да кажа повече,а днешното решение е тотален противовес на първото, и то пак еднолично. И какви са тия 10 дни тренировки безплатни и връщане на кредита пак, но намален сега ??? За мен поне лично това не е изпълнение на условието което поставихме. Хем вадим първо налетия кредит изкуствено, хем днес го узаконихме пак обратно, но не целия, а 3/4 от него...(shake) Знаем ли какво правим, или действаме на момента според настроението админ?
|
|
Вицове
13426views
231comments
На лафче
Даниел Боримиров толкова го било срам от позорните загуби на Левски в Шампионската лига, че не можел да излезе от вкъщи. Един ден обаче решил да се поразходи като се маскира. Сложил си той перука, тъмни очила, малко грим и тръгнал. На улицата пред блока стояла една баба и си бъркала в носа. Минавайки покрай нея тя му казала: "Здравей Боримиров!". Боримиров много се изплашил и си казал: "Лелее щом тая откачена грозотия с криви крака ме позна, значи всеки би ме познал! Трябва да се маскирам по-добре!"
Прибрал се той вкъщи и се гримирал още повече, облякъл трикото на жена си, обул поовехтели дупчени обувки и наметнал небрежно един шал на Славия. Излязъл на улицата и си казал: "Таа мръхла ако пак ме познае се прибирам и няма да излизам повече!". Но минавайки покрай нея тя пак се провикнала:
-Здравей Боримиров!
Боримиров се ядосал и я попитал:
-Бабо, кажи ми моля те, как ме позна с тези очила?
-Е как няма да те позная бе, аз съм Топузаков!!!
|
|
1594views
6comments
РО дискусии
Г-н Админ,вижте в РО дискусии,колко предложения има.Аз лично видях само на 2 да вземете отношение :).Аз ви писах,не ми обърнахте внимание и после обвинявате,че не сме имали реакция.Да ви пратя ли хоронология? Предложението ми беше 1 месец тренировките да са безплатни,докато хората си продадат играчите.А сега тази лудост със 75% върнат кредит.Така аз лично загубих към 1 милион кредит (ей така от нищото) А за другите,които са правили повече трансфери за по-големи суми пак не ми се мисли.Добре,че съм развит и не ми трябва кредит,но нека мислим и за по-слабите Г-н Админ.
Ще е хубаво вече за всичко да се обръщате към нас,ако искате помощ от интелигентни хора,които имат опит с такива неща.
Мерси,че ЧАК сега има реакция,когато се решихме да направим темата.Дано не се повтарят тези неща,защото хората искат Силен продукт,а не БЪГАВ.
Мерси за вниманието,ако си го прочел.
|
|
1594views
6comments
РО дискусии
Г-н Админ, просто направете безплатни тренировки за ощетените отбори (тези които са на минус кредит), това на първо време ще им е достатъчно да се стабилизират и да си стъпят на краката докато продадат отново играчите.
|
|
1594views
6comments
РО дискусии
А да Ви попитам къде бяхте Вие, когато проблема го имаше и кой какъв съвет даде на админа как да реагира, защото трябваше да се реагира максимално бързо при подобен проблем ... не сте задължени за нищо, но може би не изявявате и Вие желание за контакт с админа, защото с РО1 подобен проблем не е имал, а от РО 2 някой да се опита да се свърже с админа да го пита кое как какво ..... Най-лесното е да поставяш условия от името на 3-ти лица с ултиматум ...
|
|
1594views
6comments
РО дискусии
Ние от РО сме възмутени от самостоятелните решения на админа и от това,че никога не се допитва до нас за нищо.
Във връзка с \"БЪГА\",който разтърси играта мислим,че е редно поне да се допита до нас и да оправим проблема заедно,но всъщност станаха по-големи проблеми и много недоволни потребители,които навярно ще спрат да играят.
Ако до 3 дни Админа не оправи поне тренировките за потърпевшите да са безплатни,ние от РО спираме нашата работа.Няма смисъл да продължаваме,като никой не ни има за нищо въпреки големите усилия,които полагаме за развитието на играта.
Пиша го от името на всички членове на РО.
|
|
Вицове
13426views
231comments
На лафче
Играят Челси и Мачестър Юнайтед! Юнайтед изпънява свободен удар, Роналдо е зад топката! Чех простроява стената, но Тери седи с лице към него!
-Абе тъпак, що си с гръб към топката?
-За теб не знам, ама аз искам да видя гола!
(rofl) (rofl) (rofl) Нищо лично (rofl)
|
|
Вицове
13426views
231comments
На лафче
<blockquote><h3>SanTos написа:</h3>Крадец влиза в една къща и почва да краде. Един глас му каза в тъмното:
- И аз те гледам, и Исус те гледа!
Крадецът светка фенера и гледа някакъв папагал. Вика му:
- Кой си ти, бе?
Папагалът отговаря:
- Аз съм Методий.
Крадецът го пита:
- К'во е тва име за папагал?
А, папагалът:
- То и Исус е странно име за доберман, ама е зад тебе!</blockquote>
(rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)
|