Фен тема ЦСКА

2702views 36comments Футбол България
ЦСКА направи втори чудесен полусезон и трябва само да го затвърди с взимане на купата другата сряда и всичко е свършено за този сезон, което можеше да се свърши... Мисля, че отбора играе чудесно и трябва само 2-3макс нови попълнени, но качествени и ако запазиме играчите си няма да има кой да ни спре другия сезон, а защо не и да атакуваме излизане от групите на ЛЕ...

Фен тема ЦСКА

2702views 36comments Футбол България
ЦСКА се представя чудесно и ако се запази отбора и за новия сезон няма кои да ни спре!! В отбора има нужда от 2-3 футболисти като мисля че 1 от подходящите е Танко Дяков от Черно Море както и Тодор Христов от Берое ако се запази гръбнака на отбора и се привлекат 2-3 нови ЦСКА ще има възможност за атака на ШЛ догодина :) НЕзнам дали ви Прави впечатление ,но ме радва че ЦСКА налага стил подобен на Барселона .. с много пасове и без изритани топки

Вицове

13405views 231comments На лафче
Нека ти кажа нещо. В този свят в който живеем, са замесени две неща - или си мъж или си жена. Ако си жена, си спасена, ако си мъж, са замесени две неща - или си цивилен или си военен. Ако си цивилен, си спасен, ако си в армията, са замесени две неща - или си в офис или си на фронта. Ако си в офис, си спасен, ако си на фронта, са замесени две неща - или убиваш някого или някой те убива. Ако убиеш някого, си спасен, ако някой те убие, са замесени две неща - или ще те погребат или твоето тяло ще бъде ползвано за направата на сулфати. Ако те погребат, си спасен, ако използват твоето тяло за направа на сулфати, са замесени две неща - или ще бъдеш използван за отглеждане на цветя или за отглеждане на дръвчета. Ако си използван за отглеждане на цветя, си спасен, ако си използван за отглеждане на дръвчета, са замесени две неща - или ще си използван за направата на хартиени кърпички или за направата на мебели. Ако си използван за мебели, си спасен, ако си използван за хартиени кърпични, са замесени две неща - или ще бъдеш използван от мъж или ще бъдеш използван от жена. Ако си използван от мъж, си спасен, ако си използван от жена, са замесени две неща - или ще те използва отзад или отпред. Ако те използва отзад, си спасен, ако те използва отпред, са замесени две неща - или ще хванеш гонорея или ще хванеш СПИН. Ако хванеш гонорея, си спасен, ако хванеш СПИН, само едно нещо е замесено - ЩЕ УМРЕШ

Вицове

Дете пита баща си: -Тате, защо приятелите ми са вече в 7-ми клас а аз в първи? Бащата: -Не ми задавай въпроси, сядай да пием!

Вицове

Седнал мъж на пациентския стол, зъболекаря се подготвил и се приближил с клещите към него. Мъжът леко се протегнал, хванал го за топките и казал: - Докторе, нали няма да НИ боли?

Вицове

Между приятели: -Вчера поканих Пешо,Иван и една мацка на купон в нас.Изпихме бутилка водка и почнахме секс,секс цял следобед.После взехме още водка и цяла нощ секс,секс... -Малеее,Вие тая сте я разцепили!!! -Коя? -Ами мацката.. -Ама тя изобщо не дойде

Вицове

Върви си Кумчо Вълчо по горската пътека и среща Зайо Байо. Заека носи един цветен телевизор. - Къв е тоя телевизор бе Зайо? - пита Вълка. - Абе дълга история... - Кажи де! - казва Вълка. - Ми, разхождах се аз сутринта из гората и срещнах Лисицата. И Лисицата вика: "Зайо, айде да те водя вкъщи да пием чай". Отидохме у Лисицата, тя се съблече, легна на леглото и ми вика: "Зайо, вземи ми най-скъпото!". Аз се огледах и взех цветния телевизор. Вълка като чул, викнал: - Абе Зайо, ти не си никакъв мъж! Заека се обидил и му казал: - Е ти като си такъв голем мъж ходи вземи холната гарнитура. ============================================= Говорят си двама интернет-манияци: - Ела към нас, ще има купон - музика, бира, мацки! - Музика- супер! Бира- супер! А колко ще са мацките? - Около 6 GB.

Вицове

Христо Йовов умрял.Чука на райската врата и св.Петър пита: -Кой чука? -Аз съм Христо Йовов!! -Онзи дето играеше в Левски ли? -Да,да същия. -Абе момче,ти как успя да оцелиш вратата???

Фен тема Левски.

2114views 23comments Футбол България
Ти като не си фен на Левски,не виждам какво правиш тук.Бегай си пиши в темата за ЦСКА.Знам,че ти е болно,но тези неща са факти и са неоспорими.И особено за БАТЕ недей да ми пишеш,защото дали в Италия някой се смя след като за една бройка Ювентус не го отнесе насред Торино.Гледай си четирибуквието,радвай се на третото място в първенството и евентуалната купа на България и с Левски не се занимавай.На всяка манджа мерудия.;)

Фен тема Левски.

И аз имам спомени с цска как се на грубите фенове как където отидат и почват да чупят какво видят нахлуват на терена!Но това е извън темата и не мисля да се заяждам

Фен тема Левски.

Левски е единственият футболен тим в България, който през всички шампионати е играл в 1-ва Софийска дивизия или в "А" група. Левски е единственият футболен тим в България, който има положителен баланс срещу всички сега и преди съществуващи клубове в България. Левски има положителен баланс срещу вечния си съперник ЦСКА във всички мачове помежду им - 14 победи повече . Левски е отборът с най-много купи в България. Фактите са следните: ЛЕВСКИ има 26 титли, 30 купи на България и на Съветската Армия, и 3 Суперкупи. Общо: 59. ЦСКА е на второ място - има 31 титли, 23 купи на България и на Съветската Армия и 3 Суперкупи. Общо: 57. Левски е единственият футболен тим от България играл в Шампионска лига. Левски е единственият футболен тим от България играл 16 поредни международни мача за УЕФА(1/4 финал)-за една година. Левски е единственият футболен тим от България продължавал след групите на УЕФА. Левски е първият български отбор в класирането на УЕФА за 2009г.- на 89-то място е Левски София с коефициент 24.250, на 109-то е Литекс с 16.250, на 115-то е ЦСКА София с коефициент 14.250. Левски е единственият български представител в топ 200 на вечната ранглиста на клубовете в света, пише в. "7 дни спорт". Класацията е водена от Международната федерация за футболна история и статистика. Сините делят 192-о място с унгарския Ференцварош, хърватския Хайдук (Сплит) и английския Шефилд Уензди. Българите имат пет точки, съобщава още в. "7 дни спорт".Статията е от 23.01.2010 година. ЦСКА е извън тази класация... Левски е с най-много фенове и e най-обичаният тим в България.:)

Фен тема Левски.

(*) Левски (*) Шампион(party) (party)

Фен тема Левски.

Днес уникален гол на Дембеле, заслужава да пием по една (beer) за него :)

Най-заслужилия футболист за всички времена

4577views 45comments Футбол Свят
1.Марадона 2.Пеле 3.Кройф

Фен тема Левски.

спомням си когато бихме Удинезе с 2 на 1 уникален спомен пълни ми душата за съжеление го гледах по телевизията

Най-заслужилия футболист за всички времена

4577views 45comments Футбол Свят
Стоичков ;)

Manchester United FC

2501views 30comments Футбол Европа
Айдеееее ШАМПИОНИ СМЕЕЕЕ (party) 19 (party) (*) MUFC (*)

Manchester United FC

никога Ливърпул няма да зъдмине червените дяволи,ти искаш ама няма стане никогашшшшшшшшшшшшш

Manchester United FC

<blockquote><h3>Manchester United написа:</h3>19та титла.Майната ви Liferpul.</blockquote> Според правилата на форума този коментар трябва да бъде премахнат.Дано някой МОД да го види:P Честита ви 19-та титла ама аз искам Ливърпул да имат повече от вас(blush)

Manchester United FC

саму манчестер шампиони сме (beer) (beer) (beer) (beer)