Фен тема: AC Milan
2275views
13comments
Футбол Европа
Доста добър и симпатичен отбор е Милан пожелавам на всички фенове на този отбор всичко най-добро и дано станете шампиони на Италия.
|
|
Най-заслужилия футболист за всички времена
6101views
45comments
Футбол Свят
Тъпо е да се определя играчи между различни времена, тъй като футбола е съвсем различен. Всеки от изброените футболисти е невероятен и един от най-големите, като аз гласувам за Ван Бастен, тъй като той беше един от най-техничните и изящни нападатели.
|
|
Вицове
18328views
231comments
На лафче
Банда разбойници нападнали един метох, пълен с монахини и го превзели. Изправил се шефа на разбойниците сред цялата затворена площ на метоха, която била пълна с разбойници и монахини понеже други нямало и казал:
-Всеки един от вас да си хване по една монахиня.
Чули се одобрителни възгласи и в същото време един пиянски глас в дъното на двора:
-Аз може ли да хвана игуменката?
-Може, няма проблем.- Казал шефа и след това наредил:
-Всеки един от вас да съблече хванатата от него монахиня.
Отново се чули одобрителни възгласи и същият пиянски глас в дъното на двора:
-Аз може ли да съблека игуменката?
Шефа отново разрешил, след което заповядал:
-Всеки един от вас да опъне монахинята, която е хванал и съблякъл.
И отново се чул същия глас:
-Аз може ли да опъна игуменката?
В този момент игуменката на издържала:
-Еее! Тоя па все не е разбрал...
8) :D
|
|
2275views
13comments
Футбол Европа
<blockquote><h3>FC Barcelona написа:</h3>Оттървахте ли ни от Ибрахимович ???</blockquote>
Той в момента е под наем ако не знаеш с опция за закупуване.А и вашия треньор го купи за пари + Ето'о което беше доста забавно.А сега са готови да го продадат за няма и половината от това което дадоха.Така че нямаш основание да се подиграваш и заяждаш...
|
|
Фен тема: AC Milan |
|
Вицове
18328views
231comments
На лафче
Какво е истински стрес?
Качвате на стоп красива жена. По едно време припада в колата ви и я завеждате в болница.
Това е стресиращо, нали!
Но в болницата ви съобщават, че е бременна и ви поздравяват за това, че ще ставате баща. Вие им казвате, че не си бащата, но момичето казва друго.
Става доста стресиращо, нали!
Така, че изисквате ДНК тест за да докажете, че не вие сте бащата на детето.
След обработката на резултатите, докторът идва и ви съобщава, че сте безплоден и вероятно е така откакто сте се родили.
Сега сте адски стресиран, но облекчен!
По път за вкъщи си мислите за вашите 3 деца.
Е това вече е истински стрес! :P (rofl)
|
|
2275views
13comments
Футбол Европа
Трудно ще е според мен но до полу финал или четвърт ще стигне със сигурност , но все пак да не забравяме , че Милан е с шампионски манталитет и знае как се печелят такива турнири.
|
|
2275views
13comments
Футбол Европа
Аз мисля ,че през новия сезон ще видим един МИЛАН ,който сме свикнали да гледаме и се надявам ,че ШЛ е наша тази година... :)
|
|
Спомени спомени.
2246views
14comments
Футбол България
Нещо незабравимо от Трифон Иванов http://www.youtube.com/watch?v=lxUsWBaOafQ
|
|
Спомени спомени.
2246views
14comments
Футбол България
Знаете ли днес се чудех, през последните 20 години всички по-големи държави на Балканите изживяха своите няколко минути слава... Дали не е време да започнем отново редЪТ, колкото и оптимистично да звучи... :D (beer)
|
|
Спомени спомени.
2246views
14comments
Футбол България
Ооо помня го този велик мач след като губехме с 0-2 обърнахме до 3-2 с голове на Стоичков 2 броя и на Костадинов, за съжаление не можах да го гледам целия само частично, че както всяко лято на село, а по време на мача се изви буря и изгасиха тока чак късно вечерта след мача чух резултата и настръхнах. Почувствах се горд, че съм българин (sun)
|
|
Спомени спомени.
2246views
14comments
Футбол България
<blockquote><h3>Лудогорец Разград написа:</h3>http://vbox7.com/play:82deb66a
Днеска ви поздравям със това клипче,беше първия ми мач на живо който гледах
националния отбор.</blockquote>
Улучил си дебют с този МАЧ.
Не съм сигурен, но ми се струва, че ние сме единствения национален отбор обръщал мач срещу Германия от 0:2.
Да се надяваме, че точно претърпелия обрати срещу нас ще ни измъкне от блатото на посредствеността.
|
|
2275views
13comments
Футбол Европа
Здравейте, видях, че няма тема за любимият ми (а и не само на мен) отбор в Европа и реших да променя статуквото и да обсъждаме най-интересното около отбора тук. Ето и малко интересни факти около него:
<b> AC MILAN </b>
<i> АК Милан (на италиански: Associazione Calcio Milan, Асоциационе Калчо Милан) е италиански футболен гранд от Милано. Милан е един от най-успешните и титулувани отбори в историята на футбола.
* Шампион на Италия ( 18 ):
1901, 1906, 1907, 1951, 1955, 1957, 1959, 1962, 1968, 1979,
1988, 1992, 1993, 1994, 1996, 1999, 2004, 2011
* Купата на Италия (5):
1967, 1972, 1973, 1977, 2003
* Суперкупата на Италия (5):
1988, 1992, 1993, 1994, 2004
Международни успехи
* Носител на КЕШ и Шампионска лига (7):
1963, 1969, 1989, 1990, 1994, 2003, 2007
* Финалист за КЕШ и Шампионска лига (4):
1958, 1993, 1995, 2005
* Носител на КНК (2):
1968, 1973
* Финалист за КНК (1):
1974
* Носител на Суперкупа на Европа (5):
1989, 1990, 1994, 2003, 2007 РЕКОРД
* Финалист за Суперкупа на Европа (2):
1973, 1993
* Носител на Междуконтиненталната купа (4):
1969, 1989, 1990, 2007
* Финалист за Междуконтиненталната купа (4):
1963, 1993, 1994, 2003 </i>
Източник: ACMilan-bg.com
А това, което бихме могли да обсъждаме като за начало е какво мислите за следващия сезон и надеждите относно Шампионската лига? Ще покажем ли най-сетне шампионския характер или ще изхвърчим пак като през последните години? Аз лично смятам, че трябва още малко класа на тима, за да се мисли за голям успех и не е невъзможно, но дон Силвио трябва да бръкне дълбоко в джобовете на скъпия си костюм. :) (beer)
|
|
Спомени спомени.
2246views
14comments
Футбол България
Браво колега че си се сетил за мача , Разрових се и намерих клип от целия мач - а не само от гола на Костадинов. http://vbox7.com/play:f72e85e4
7 Юни е рождения ден на майка ми и си спомням как гледахме мача тогава и развоя му :) , чак сега като гледах пак настръхнах - за жалост в момента сме Пародия на национален отбор , това което имаме.
А какви пасове правят Лечков и Балъков - просто няма думи ......
Едва ли някога пак ще стигнем това ниво - 1-2ма играчи от класа може и да изкараме , но цял отбор и треньор - много много силно се съмнявам в това нещо.
|
|
Спомени спомени.
2246views
14comments
Футбол България
<blockquote><h3>Лудогорец Разград написа:</h3>Райо валекано,аз пуснах клипчето защото днеска се навършват 16 години от тоя
мач.</blockquote>
Да,видях датата но си писал че ти е било първи мач на националите и сетих за мача с гърците който на мен ми беше първи.
|
|
Спомени спомени.
2246views
14comments
Футбол България
Райо валекано,аз пуснах клипчето защото днеска се навършват 16 години от тоя мач.
|
|
Спомени спомени.
2246views
14comments
Футбол България
11.10.1989 Варна Кв. Св.п-во
България-Гърция 4-0
Не намерих клип от мача.Спомням си че тогава играеше голямата им и единствена звезда по това време Саравакос
|
|
Спомени спомени.
2246views
14comments
Футбол България
http://vbox7.com/play:82deb66a
Днеска ви поздравям със това клипче,беше първия ми мач на живо който гледах националния отбор.
|
|
Фен тема Ботев Пловдив
4811views
22comments
Футбол България
Надявам се да не е запоследно. Догодина ще има още шансове за подобни срещи, като ще има възможност и вие да идвате до морето.
|
|
Фен тема Ботев Пловдив
4811views
22comments
Футбол България
С колегата Botev_Newcastl отново бяхме на една маса и една трибуна.Пича дойде от Бургас да подкрепо отбора на Пловдив.Той и Недялко пък ни посрещнаха когато бяхме в Бургас.Поклон и дано всички тук имаме подобни срещи и купони
|