Manchester United FC

2501views 30comments Футбол Европа
GGMU (party) (d) (party)

LiverpooL Fc

2167views 22comments Футбол Европа
Говори се че дават 100 милиона на Крал Кени за трансфери което е невероятно.Говори се за официална оферта на стойност 10 милиона към Марко Марин който е един много добър млад играч както и за доста голям шанс да вземем и Ашли което е добре.Чакам с нетърпение трансферния прозорец през лято 2011.

LiverpooL Fc

И вече официално Крал Кени подписа договор за три години с Ливърпул(party) Другия сезон ще сме вече по-големи конкуренти на Манчестър Юнайтед и Челси.Титлата ще е червена отново,но ще бъде за Ливърпул!Крал Кени прави 2-3 трансфера през лятото и почваме да мачкаме наред:P YNWA!!!

Най-заслужилия футболист за всички времена

4576views 45comments Футбол Свят
пеле разбира се(y)

LiverpooL Fc

Знаете ли,защо се получи така хубаво да играят младоците на Ливърпул.Повечето отбори в Англия(да не кажа всичките) целия сезон играха все с едни и същи играчи,а сега Крал (*) Кени (*) вкара младоци на по 19-22 години които са пълни с енергия как да не играят перфектно.Браво на треньора ВИ(clap)

LiverpooL Fc

дано Ливерпул да вземат Мат Джарвис и Ашли Йънг но и Джон Фланаган играе невероятно

LiverpooL Fc

Целия отбор играе добре...Лукас,Макси,Суарез,целия отбор.Другата година мисля,че ни е време да вземем титлата...:)

От кога играете shampioni.com?

3870views 55comments На лафче
А,аз играя от 12 Декември 2009г. и помня много добре Pfc Slatina-по времето когато моят отбор се казваше Smotaniacite(blush) (beer) (beer) (beer)

LiverpooL Fc

А вижте как играе Макси Родригез(wait)

LiverpooL Fc

Този Лукас ме изумява трябва да си призная че не трябваше да го храна така иначе играта на Ливерпул вече е много по-добра и се вижда че има кой да вземем от школата и да налагаме и с нетърпение чакам да ги гледам как играят или да почне трансферния прозорец....

Играя играта от 23 Август 2009 имах едно предишно име Pfc Slatina което съм сигорен никой не е знаел.

Играх преди рестарта на играта и се пишех Ardakj играх около година две, след това се отказах и преди 2 месеца някъде пак започнах да я играя бях се писал друг отбор и го замених с този, който ще ми е последен :)

Регистриран на 08 Септ 2008 18:52,от тогава редовно,защото много ми харесва :)

Регистриран на 21 Юни 2009 22:15, но реално преди това 2 години не играх, а още по преди това около година игра...не знам от кога играя, но е от поне 5 години :D Т.е. от както почнах работа преди 5 години в една фирма някъде толкова ми е и стажа в играта с леки прекъсвания :D

10 Юли миналата година:P

Играя от 2 Юли 2009 година :)

2 години

от 2007 но спрях помня отбори като Dream Team, Juventina....

Аз я играя някъде от 2006 или,не помнял.То имаше рестартове,то беше чудо. Отборът ми беше cska-evro.

Симулатор - гласуване за бонуси на линии и рейтинг

9868views 7comments РО дискусии
Модула е добавен като за сега, ще функционира само в РПС