Manchester United FC |
|
LiverpooL Fc
2167views
22comments
Футбол Европа
Говори се че дават 100 милиона на Крал Кени за трансфери което е невероятно.Говори се за официална оферта на стойност 10 милиона към Марко Марин който е един много добър млад играч както и за доста голям шанс да вземем и Ашли което е добре.Чакам с нетърпение трансферния прозорец през лято 2011.
|
|
LiverpooL Fc
2167views
22comments
Футбол Европа
И вече официално Крал Кени подписа договор за три години с Ливърпул(party) Другия сезон ще сме вече по-големи конкуренти на Манчестър Юнайтед и Челси.Титлата ще е червена отново,но ще бъде за Ливърпул!Крал Кени прави 2-3 трансфера през лятото и почваме да мачкаме наред:P YNWA!!!
|
|
Най-заслужилия футболист за всички времена |
|
LiverpooL Fc
2167views
22comments
Футбол Европа
Знаете ли,защо се получи така хубаво да играят младоците на Ливърпул.Повечето отбори в Англия(да не кажа всичките) целия сезон играха все с едни и същи играчи,а сега Крал (*) Кени (*) вкара младоци на по 19-22 години които са пълни с енергия как да не играят перфектно.Браво на треньора ВИ(clap)
|
|
LiverpooL Fc
2167views
22comments
Футбол Европа
дано Ливерпул да вземат Мат Джарвис и Ашли Йънг но и Джон Фланаган играе невероятно
|
|
LiverpooL Fc
2167views
22comments
Футбол Европа
Целия отбор играе добре...Лукас,Макси,Суарез,целия отбор.Другата година мисля,че ни е време да вземем титлата...:)
|
|
От кога играете shampioni.com?
3870views
55comments
На лафче
А,аз играя от 12 Декември 2009г. и помня много добре Pfc Slatina-по времето когато моят отбор се казваше Smotaniacite(blush) (beer) (beer) (beer)
|
|
LiverpooL Fc |
|
LiverpooL Fc
2167views
22comments
Футбол Европа
Този Лукас ме изумява трябва да си призная че не трябваше да го храна така иначе играта на Ливерпул вече е много по-добра и се вижда че има кой да вземем от школата и да налагаме и с нетърпение чакам да ги гледам как играят или да почне трансферния прозорец....
|
|
3870views
55comments
На лафче
Играя играта от 23 Август 2009 имах едно предишно име Pfc Slatina което съм сигорен никой не е знаел.
|
|
3870views
55comments
На лафче
Играх преди рестарта на играта и се пишех Ardakj играх около година две, след това се отказах и преди 2 месеца някъде пак започнах да я играя бях се писал друг отбор и го замених с този, който ще ми е последен :)
|
|
3870views
55comments
На лафче
Регистриран на 08 Септ 2008 18:52,от тогава редовно,защото много ми харесва :)
|
|
3870views
55comments
На лафче
Регистриран на 21 Юни 2009 22:15, но реално преди това 2 години не играх, а още по преди това около година игра...не знам от кога играя, но е от поне 5 години :D Т.е. от както почнах работа преди 5 години в една фирма някъде толкова ми е и стажа в играта с леки прекъсвания :D
|
|
От кога играете shampioni.com? |
|
|
|
|
3870views
55comments
На лафче
Аз я играя някъде от 2006 или,не помнял.То имаше рестартове,то беше чудо. Отборът ми беше cska-evro.
|
|
Симулатор - гласуване за бонуси на линии и рейтинг |