"Premium тренировка"

1059views 17comments Общи дискусии
Но за сметка на това ще отиват и повече кредити - сграда + заплата?! :^)

"Premium тренировка"

<blockquote><h3>Zwan написа:</h3>И сега ще има отбори, на които всички играчи имат по 20 специални. Доста неуместна идея! Нали стремежа беше бавното и трудно развиване на играчите. А това ще удвои темпото! Като за сметка на умение и старание ще трябват само пари.</blockquote> Съгласен - едното противоречи на другото!

Тенденцията да полегнем продължава

1903views 23comments Предложения
Каква причина да си измислям, за себе си съм постъпил правилно и съм се обосновал. Ти какво си правил и какво за теб е честно и достойно си е твоя работа. Аз дори си изгубих времето да обяснявам защо съм го направил. Давайте акъл и четете морал на децата си, а ако тук ако нещо ви се струва нередно си има определен ред да се жалвате. За мен играта е възможност да си почина и да забравя за малко проблемите. Хайде със здраве !!!(beer) (beer) (beer)

Въпрос на чест и достойнство е ... аз също съм имал шанса да спечеля КШ, но въпреки това се борих в ЛШ. Всеки прави грешки и се излага понякога ... въпроса е да излезнем с поука след упрека от колегите и не да се сърдим и да измисляме причина! (handshake)

Към първия си пост по темата искам да добавя още няколко плюса в подкрепа на решението ми да отпадна - повече опит от повечето изиграни срещи, повече кредит заради повечето домакински срещи, шанс за спечелване на турнир! Сега погледнах кога съм започнал да купувам играчите си, които сега са 34г - февруари 2015!!!! Наистина, в играта има прекалено дълъг период на развитие, аз бих направил всичко, за да го съкратя и имам повече сезони в които играя за нещо. Никой не може да ме убеди в противното.

<blockquote><h3>Х о л и в у д написа:</h3>Направете си отбори,и си играйте!Не гледайте кво праят другите,правят го защото го могат,А ти?????</blockquote> Направили сме си отбори. Ти нас не ни мисли. Тук чисто и просто говорим за полягване и нищо повече :) Аз тея теми ги бълвам от 1 година белким на някой му светне и се замисли за феърплей, а не само за собствената си градинка.

"Premium тренировка"

И сега ще има отбори, на които всички играчи имат по 20 специални. Доста неуместна идея! Нали стремежа беше бавното и трудно развиване на играчите. А това ще удвои темпото! Като за сметка на умение и старание ще трябват само пари.

"Premium тренировка"

целта на тренировката е-който има пари да ги дава ,за да избива комплекси.;)

"Premium тренировка"

Целта на тренировката мисля, че е сестяване на нива и съответно кредит за сметка на леврото и реалните пари... а не да се развиват по-бързо играчите или нещо от сорта, но и с времето пак развиваш побързо играчите, защоо правиш спецове по-бързо, като имаш нива ;)

"Premium тренировка"

Това не е нормално да получиш от 3 до 6 умения за премиум тренировка трябва да е от 5+ нагоре а не от 6 надолу :) (beer)

"Premium тренировка"

С отбор Red DevilS на Вчера | 09:26 Отнемане / Рефлекс +6 Дрибъл +3 Пасове +3 Технически умения +3

Щом правилата го позволяват, то значи, че няма проблем. Не мисля, че е правилно, но всеки си има тактика в играта. Не подкрепям този вид практика, но... някак е странно да се водиш голям отбор, а да излизаш за загуба. След отпадане от ЛШ, не трябва да има премимаване в КШ. Едва ли пък някой ще загърби цял сезон и титла само за да влезе в КШ и да се опита да я спечели.

Направете си отбори,и си играйте!Не гледайте кво праят другите,правят го защото го могат,А ти?????:x

Засягам отново тема за контузиите!!!

2303views 37comments Общи дискусии
За периодичността на контузиите съм съглсен напълно. Аз също съм забелязал такова нещо и е отвратително.

<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Не точно. Аз от доста време ползвам само болница и пак имам контузени поне 4 пъти в седмицата.</blockquote> Предните 2 седмици гледах, че имах контузени през ден по 1-2 играчи :) Сега пак имам един важен, предполагам, че следващите около 2 седмици ще се намалят драстично контузените ми играчи. Има периоди в играта, когато като те лепнат няма край...но най ме е яд, че отбори които са във ваканция или не влизат редовно, или са си зарязали отборите и не получават и 1 контузен е това се мъча да го обясня от поне година, но никой не ме чува...това просто си е дискриминация спрямо редовните отбори..........и вместо да се стимулират редовните отбори да играят по редовно, тия контузии се опитват да ни откажат...

<blockquote><h3>Myrtle_Beach написа:</h3>Чаках 2 реални години да ми се развият 14-ките, сега играчите ми са на по 34г и имам шанс да имам още един интересен, смислен за мен сезон в играта...сега ме очаква още един 2г период от рпс и тренировки! Ако на теб времето не ти е ценно, то при мен е обратното. Всеки да си направи изводите</blockquote> Не приятно е, до някъде може би неморално, но това не ти гарантира титла в КШ. И аз съм го ползвал и не винаги съм се възползвал просто отпадах по рано. Но никъде няма правило забраняващо това, да загубиш за да участваш в по слабия турнир, след като нямаш шанс в по силния :) Нормално е и повечето от нас биха го направили, просто тактика :) Има си просто решение да не може да се отпада от ЛШ и да участваш в КШ, но пък тогава може да направиш 2-3 мача в п-во с резерви и пак да си участваш вместо ЛШ в КШ и после може пък да има рев и за това знам ли :)

Чаках 2 реални години да ми се развият 14-ките, сега играчите ми са на по 34г и имам шанс да имам още един интересен, смислен за мен сезон в играта...сега ме очаква още един 2г период от рпс и тренировки! Ако на теб времето не ти е ценно, то при мен е обратното. Всеки да си направи изводите(chuckle) (chuckle) (chuckle)

Не точно. Аз от доста време ползвам само болница и пак имам контузени поне 4 пъти в седмицата.

До известна степен сте прави, но не съвсем. Всеки има право да си подрежда приоритетите и да решава за какво има сили да се бори! (beer)

Аз мисля,че трябва да се въведе като в ШЛ, третият отбор в груповата фаза да преминава във втория по сила турнир. В случая от ЛШ в КШ. Може да се въведе и групова фаза за КШ, за да са аналогични турнирите.