Предложения и Проблеми относно играта.
3628views
62comments
При проблем с играта
След като всички се съобразяваме с минимална и максималната заплати от доста време вече,според мен ще е добре да се блокира възможността да слагаш под минимума и над максимума.
|
|
ВИП - ePay |
|
ВИП - ePay
582views
3comments
При проблем с играта
Привет!
Бих искал да сигнализирам за не много съществени, но съществуващи неточности при активирането на Вип-акаунт, използвайки еPay: 1. Получавам съобщение в играта, съдържащо кодът за въвеждане и линк, който ме препраща към страницата, където се предполага да го въведа. Там, обаче, липсва полето за изписване на кода. Няма проблем - стигам до там по старомодния начин - цъкам с мишката и сам си отварям страницата, където полето вече е видимо (налично). Предложения - или да се коригира да бъде коректен линкът, или изобщо да няма такъв. 2. Другият проблем е, че когато се активира кода, в моя случай за 3 месеца, ми излиза съобщение, че в следващите 28 дни ще бъда ВИП потребител. Уверих се, че в действителност плащам за 3 месечна услуга, но съобщението подвежда и малко стряска ;) . Не съм бил ВИП през последните 3 години, така че не знам дали това е нормално и дали е коментирано, но реших да известя.
Поздрави: Символ (beer)
|
|
3628views
62comments
При проблем с играта
Защо заплатата на единият ми 14г суперталант е 20 000к, а на другия 200к???
|
|
3628views
62comments
При проблем с играта
Турнирите още не са оправени а вече трябва да се тегли жребия
|
|
3628views
62comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>SCANIA написа:</h3>+1 , Взех два СТ, на единия ще му плащам 594, на другия - 20000!?!?, и двамата
са 14ки?!</blockquote>
хахаха хайде само 20 хилки развивай таланти като стане на 30 ще взена като на меси заплатата
|
|
3628views
62comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>SCANIA написа:</h3>+1 , Взех два СТ, на единия ще му плащам 594, на другия - 20000!?!?, и двамата
са 14ки?!</blockquote>
Явно единия е откритието на сезона и за това (rofl)
Иначе дали му е толкова заплатата ще разберем като дойде време да тях може просто да е някакво малко бъгче което трябва да се фиксира само цифрата а може и да е реална заплата ще се разбере8)
|
|
3628views
62comments
При проблем с играта
+1 , Взех два СТ, на единия ще му плащам 594, на другия - 20000!?!?, и двамата са 14ки?!
|
|
3628views
62comments
При проблем с играта
Сега разгледах СТ които се продават свободно и на някой от тях заплатите са по 20000 а на други са нормални.Предполагам че това са рестартирани играчи,само заплатата им си е останала от преди.Явно е поредния бъг в играта
|
|
3628views
62comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>ПФК Добруджа 1919 написа:</h3>Защо на 14-15г. СТ заплатите им са 20000к ?</blockquote>
На всички СТ на пазара заплатите им са между 180-220 къде видя СТ с 20к заплата на 14 години нямам представа (think)
|
|
Предложения и Проблеми относно играта. |
|
3628views
62comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>Никой ли не забеляза, че се случи нещо хубаво?... а именно че играчите в Дюш
получиха по около 3-4 бонус линии.А и заплатите очаквах че от днес ще бъдат
новите...</blockquote>
При мен няма такова нещо,само на един играч след тренировка му се вдигна линията с 1.Иначе за заплатите предполагам че от другата седмица ще се увеличат;)
|
|
3628views
62comments
При проблем с играта
Никой ли не забеляза, че се случи нещо хубаво?... а именно че играчите в Дюш получиха по около 3-4 бонус линии.А и заплатите очаквах че от днес ще бъдат новите...
|
|
Скк
671views
7comments
При проблем с играта
Проблемите се оправиха (поне повечето). Остава обаче Купата на лигата- липсва трофея и прихода от самия турнир
|
|
Проблем със Смс от чужбина |
|
3628views
62comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>VVP Geckos написа:</h3>Евала за новъведенията и адмирации сега за админа(когато е заслужено и има защо,
няма какво да си кривим душите)! Но ще е хубаво и в "помощ" да се коригират
нещата за да не се бъркат новорегистрираните, а и всеки, който иска може да
влезе и да погледни, какъв приход би спечелил в края на сезона</blockquote>
Това предложение за корекция на "помощ" го предлагам от 2 години, но админа все казва, че си е наред...за толкова време има доста промени, които там не са описани и са си по старо му. Все там 1 час може да се отдели и да се пренапеши.
|
|
3628views
62comments
При проблем с играта
След като ще бъдат сериозно увеличени заплатите не е ли редно и спонсора да дава някакви прилични приходи ? В момента за цял сезон спонсора дава около 10000 което е нищо.
|
|
3628views
62comments
При проблем с играта
Евала за новъведенията и адмирации сега за админа(когато е заслужено и има защо, няма какво да си кривим душите)! Но ще е хубаво и в "помощ" да се коригират нещата за да не се бъркат новорегистрираните, а и всеки, който иска може да влезе и да погледни, какъв приход би спечелил в края на сезона :)
|
|
Проблем със Смс от чужбина
553views
2comments
Въпроси
Здравейте колеги.Въпроса е директно към админа. Живея в Мексико и няма как да пусна смс от тук,защото държавата не е добавена към системата за пускане на смс-и .Може ли да измислите нещо за да мога и аз да си пускам смс-чета от тук
|
|
3628views
62comments
При проблем с играта
Приходи от турнирите ще се получават ли тоя сезон (wasntme)
|