Идея за новия формат пирамидална структура |
|
Идея за новия формат пирамидална структура
5670views
92comments
Общи дискусии
Мисля че сегашния вариант е по-добър.Три отпадат и Три се качват.
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
нещо и при ДЮШ да се пипне ако има възможност ,примерно голмайстора на групата да му се вдигне процента малко ,тренировките по 200 мин. и т,н.
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
Може и бараж за оставане/влизане 14-ти от А група срещу 3-ти от Б група;)
|
|
5670views
92comments
Общи дискусии
Хрумна ми идея в която самите групи за всяка конференция да бъдат пирамидална структура и така под всяка група, ще има 2 групи, а именно сегашния формат е:
Лига ---- 1 - 2 - 3 - 4
Група А 16 16 16 16
Група B 16 16 16 16
Група C 16 16 16 16
Група D 16 16 16 16
Общо 256 отбора
Идеята за новия формат е:
Лига 1
Група А - - - - - - - - - 16
Група B - - - - 16 - - - - - - - - 16
Група C - - 16 - - - - 16 - - - - 16 - - - 16
Група D 16 - 16 - 16 - 16 - 16 - 16 - 16 - 16
Общо 240 отбора
От всяка група, ще отпадат 4 или 6 отбора като от долната група, ще влизат съответно 2 или 3 отбора в зависимост колко, ще отпадат. Лично аз мисля, че ако влизат 3 нови е добре и така, ще има битка до последния кръг.
|
|
Детайли по които, ще се работи следващите седмици
2353views
39comments
Общи дискусии
Pleven United леврото би трябвало да послужи като бонус към реалната оферта, а именно 500к + 100левро, а не 100к + 100левро... поради тази причина на времето бяха наказвани не един или два отбора!
|
|
2353views
39comments
Общи дискусии
Последните коментари са строго насочени към проблемите, които бихте изпитали ако не можете да продадете някой играч ако няма и лево към офертата.
Какви са тея 2 вида разменни валути? Играч се продава на търг и които предложи най-много го печели (според новите правила може би ще трябва да може да си позволи и заплатата му). Крайно време е да се премахне леврото от трансферите, защото така платежоспособните играчи минават много тънко (в това число и аз). Играч с реална стойност 500хил го купувам за 100хил + 20-30 левро което си е направо смешно.
|
|
2353views
39comments
Общи дискусии
В момента има опция търг ,който иска кредит да я използва ,повечето добри играчи се продават за определена цена + левро ,нека така и си остане и всички да са доволни.
|
|
2353views
39comments
Общи дискусии
Лично за мене,продажбата само с търг не ми допада много,защото реално погледнато,отобри с по-малък ресурс няма да могат да си купуват по-силни играчи,поради невъзможноста,да се конкурират от към финансова гледна точка с големите отбори. Това е много деликатно положение с такъв пит трансфери само и трябва да се измисли много добре.(beer)
|
|
2353views
39comments
Общи дискусии
CHELSEA FC как да преценим математическо каква сума е "лигавене" ?
|
|
2353views
39comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Добавям нова точка
8. Националите 4 групи по 4 отбора и да се играят по 2 мача на разменено
гостуване в
групите,така ще имаме по 6 мача
Относно играчите на търг - добра идея е да не може да се предлага повече от
максималния кредит освен левро. Също ми хареса идеята за бутон да не продаваш
играчнна конкурент, но от друга страна нека има този риск играча да попадне в
твой конкурент.</blockquote>
защо да не се направи така-искам за играча си примерно 1 млн.кредит и 50 левро,Слагам го на търг и какво ми пука че някой се е излигавил и сложил 1000001 кредит,като си снесе 50-те левро да играе на търга,пак идва на исканата от мен цена
|
|
2353views
39comments
Общи дискусии
Здравейте на всички.Първо на админа успех с начинанието за овновяването на играта. Към него какво мислите за поддържането на facebook страницата и от там също да се развива играта,а и има и топ 10 може да се добави тук и всеки потребител да гласува.Знам,че това не са належащи въпроси за сега,но са важни.
|
|
2353views
39comments
Общи дискусии
Подкрепям всички трансфери да са на търг.Няма ли да е най-добре да се добави освен минимална цена при желание на мениджърите които продават играчи и бутон за левро при желание? Примерно мениджър иска минимално 5000 кредит и 10 левро за играч (за да може даден отбор да направи оферта трябва да предложе поне минималното кредит и левро) Така играчът ще бъде купен от офертата която има най много кредит и поне минимално изисканото левро за един играч (ако има такова).Надскачането на офертите ще става само с кредит но леврото което иска отбора които продава да е в офертата.Да има и някакъв таван на исканото левро вие преценете колко да няма злоупотреби.
|
|
2353views
39comments
Общи дискусии
za6to ne predi na4alota da e pozvolen trasvera primernoza 10 dni i na polusezona za 2-3 dni? i igra4a koito si sledi daden ma4 da mu se diga malko reitinga ako e naliniq povreme na ma4a?
|
|
2353views
39comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Добавям нова точка
8. Националите 4 групи по 4 отбора и да се играят по 2 мача на разменено
гостуване в
Относно играчите на търг - добра идея е да не може да се предлага повече от
максималния кредит освен левро. Също ми хареса идеята за бутон да не продаваш
играчнна конкурент, но от друга страна нека има този риск играча да попадне в
твой конкурент.</blockquote>
Е какъв търг ще е ако важи максималната цена?!? Идеята беше за трансфери, които не са търг, да не може да се предлага над максималната цена, освен левро!!!
|
|
2353views
39comments
Общи дискусии
Едно ограничение на трансферите между два отбора (при невъвеждането на търг) до един трансфер на сезон. Трябва да се спре това връткане между играчи. Или ограничение на трансферите до 3... в този случай и богатите ще имат лимит
|
|
2353views
39comments
Общи дискусии
За националите това е най—добрия вариант,да не кажа и единствения.Аз имам едно предложение ,което е и за клубните отбори мисля че ще е важно и ще бъде фактор.отбора домакин да получава рейтинг точки (100).
|
|
2353views
39comments
Общи дискусии
Добавям нова точка
8. Националите 4 групи по 4 отбора и да се играят по 2 мача на разменено гостуване в
Относно играчите на търг - добра идея е да не може да се предлага повече от максималния кредит освен левро. Също ми хареса идеята за бутон да не продаваш играчнна конкурент, но от друга страна нека има този риск играча да попадне в твой конкурент.
|
|
2353views
39comments
Общи дискусии
Напълно подкрепям твоето предложение,но не виждам как точно ще се оправи,защото винаги може някой да слага 100 кредит напук на твоето предложение
|
|
2353views
39comments
Общи дискусии
много лесно може да се оправи проблема с търга. след като изтече времето за търг, ако продавача не е съгласен с най-добрата оферта да има право да реши дали да продаде играча, защото наистина ако някой сложи 1000 кредит над последната оферта, в която има 100 левро примерно ще е тъпо да ти избягат едни 100 левро.
|