Детайли по които, ще се работи следващите седмици
2354views
39comments
Общи дискусии
Нали се сещате че ако трансферите минат само на търг ,няма да можем да преговаряме директно за играч ,който не е в листата.
Пример: Всеки иска да купи някой футболист от друг отбор и това което предлага -устройва и продавача (например 200 левро) да ,но мине някой и предложи 1 кредит в повече и го взима...и какво се получава,майната му на продавача че е развил играч и не може да си върне леврото...а има и друго ако не искам да продам играч на даден отбор,защото ми е конкурент ...хубаво трябва да се доизмисли преди да се въведе
По-добре е да не може да се слага повече от максималната цена и тогава идва ролята на леврото ,който даде повече го взима.
|
|
2354views
39comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>1. Обединяване на 4 лиги в 1
2. Идеи за амортизация на сградите или такса поддръжка
3. Договори на играчите и промяна на заплатите съобразени с трофеите на отборите
и рейтинга който имат. За СТ заплатите би било редно да бъдат х2
4. Автоматично пенсиониране на играчи по-стари от 40г. да кажем или увеличаване
на заплатите до такава срепен, че отборите да са принудени да ги уволнят или
добавяне на постове за тези играчи в спортно техническия щаб на отбора.
5. Един и същи данък за всеки извършен трансфер и премахване на трансферен
агент.
6. Нов дизайн на играта</blockquote>
1.за-и без това вече е решено
2.против-ще се обезсмислят ако не получаваме достатъчно кредит от тя
3.против-договорите:като изтече какво става,някой ще го привлече като свободен агент,имаме опит в далечното минало когато чакахме по нощите за да привлечем играч през новия сезон
3.за-заплатите съобразени с трофеите и индивидуални постижения(голмайстор)!Така ако играч има 10 купи и постижения да му се плаща х10,за СТ х2
4.за-пенсионирането,даже 40г са много;36 или 38 ми се вижда по-разумно
5.за-премахването на агента и плащането на данъци от всички,но нека да си остане 10% от трансферната сума
7.за-трансферите да се правят само и единствено чрез търг!ВРЕМЕ БЕШЕ!
като може да има опция в която ако продавача иска левро примерно 10-20
6.за-нов дизайн,в момента визията е като от 90'те,играя от август 2005г и мисля че тогава пак беше така
нека добавя и т.8 на дневния план за националите
4 групи по 4 отбора и да се играят по 2 мача на разменено гостуване в групите,така ще имаме по 6 мача вместо досегашните 7 по време на сезона!
|
|
2354views
39comments
Общи дискусии
От 6 промени 3 и половина насочени както обикновено за вземане на кредит (или левро) от играчите с нови данъци или увеличаване на стари ...:x
|
|
2354views
39comments
Общи дискусии
От една страна с трансферите на търг ще се пресекат много злоупотреби,но от друга страна почти всеки мениджър е бил прецакван от некоректни играчи/лично аз съм бил прецакан от 5 мениджъра,и аз ако искам да не продавам на тях ама ми трябва кредит как ще стане това???(wasntme) (wasntme) (wasntme) (wasntme)
|
|
2354views
39comments
Общи дискусии
С две ръце за търг при трансферите (y) Стига с тея врътки „ обещан ”, „ взех само да го тренирам и сега трябва да го върна”.|-(
|
|
2354views
39comments
Общи дискусии
7. Трансферите да бъдат само на търг
- С 2 ръце и 2 крака съм ЗА! Аман от тънки сметки. Бейбиситинг на играчи и т.н.
|
|
2354views
39comments
Общи дискусии
Аз съм против въвеждането на търг за всички трансфери! Ще се загуби голяма част от тръпката при преговорите за играч, който не е добавен в трансферната листа, но пък ще се пресечат повечето опити за злоупотреби ... Ако се въведе опция да не можеш да предложиш повече кредит от максималната цена, влиза вече и леврото, като валута за наддаване! Ако всичко е на търг, най-богатия винаги ще печели! А сега може и да не стане така! Трябва да се обмисли добре!
|
|
2354views
39comments
Общи дискусии
Доновете, супер предложения. Сьглсен с теб и плюс за тьрговете при всеки трансфер.
|
|
2354views
39comments
Общи дискусии
Много добре вече се вижда 7 много добри идей само да се реализират и кога ще се реализират .Реализирането ще накара много клубове отново да се нахъсат да правят добри отбори да инвестират в тях !!!!
|
|
Детайли по които, ще се работи следващите седмици |
|
2354views
39comments
Общи дискусии
В момента не са важни само общите линии на отбора, а и индивидуалните качества на играчите тъй като има сблъсък 1:1 в дадени ситуации.
Добавям нова точка:
7. Трансферите да бъдат само на търг
|
|
2354views
39comments
Общи дискусии
1. Предлагам да направим някаква урна за РПС, и на който му е все тая с кого ще играе влиза вътре и играе със следващия, който влезне!
2. Трансферите също нека се пипнат ... да може да се премахват пречещи оферти!
3. Контузиите малко да се понамалят ако може!
4. При строеж на сграда да може да се завърши дадено ниво без да се чака - с левро!
5. РЕКЛАМА ... и т.н.
|
|
2354views
39comments
Общи дискусии
Обединението на лигите ще доведе до засилване на интереса към играта и до убийствена конкуренция за всяка точка! Това е положително! В турнирите трябва да се помисли за повече участници по класирането, за да не намалеят участниците. Предлагам в ЛШ да се класират директно в групите всички шампиони-16 отбора, а завършилите на 2 и 3 място да играят квалификации за останалите 16 места! В КШ да участват 4,5,6 , а ако не достигат отборите и 7, та дори и 8! Все пак да има тръпка-повече участници, повече интрига! Трябва да се реши проблема с намирането на съперний за РПС и да се направи да не е възможно да се слага цена, по-висока от макса, изчислен по формулата! Дано със завръщането на Админа да отлепим от дъното!!!
|
|
Детайли по които, ще се работи следващите седмици |
|
2354views
39comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>SCANIA написа:</h3>Дали не е подходящ момента, и трансферите да се направят само и единствено чрез
търг!?
Така ще се отрежат доста схеми</blockquote>
подкрепям предложението
|
|
2354views
39comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>SCANIA написа:</h3>Дали не е подходящ момента, и трансферите да се направят само и единствено чрез
търг!?
Така ще се отрежат доста схеми</blockquote>
+1
|
|
2354views
39comments
Общи дискусии
Дали не е подходящ момента, и трансферите да се направят само и единствено чрез търг!?
Така ще се отрежат доста схеми
|
|
2354views
39comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Pleven United написа:</h3>ФК Доростол 1945 "шампионска лига , лига европа и супер купа на европа" защо
слагаш Европа? Отделно не съм сигурен, че това не са имена със запазена марка
Corinthians: Предлагам да се пипне и геймплея в мачовете да има някакво значение
индивидуалните качества на футболистите, а не само да го караме на % и линия.</blockquote>
Мисля че не ми трябвало да има проблем със имената , предложението ти за значение за индивудалните качества също е много добра идея
|
|
2354views
39comments
Общи дискусии
ФК Доростол 1945 "шампионска лига , лига европа и супер купа на европа" защо слагаш Европа? Отделно не съм сигурен, че това не са имена със запазена марка :)
Corinthians: Предлагам да се пипне и геймплея в мачовете да има някакво значение индивидуалните качества на футболистите, а не само да го караме на % и линия. Ето тук има интересен енджин с повечко общи качества:
https://github.com/d-nation/soccer-sim-engine/blob/master/game_state_engine/game.json
и ситуациите:
https://github.com/d-nation/soccer-sim-engine/tree/master/game_state_engine/helpers/plays
Не мисля, че трябва да откриваме топлата вода :)
|
|
2354views
39comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>1. Обединяване на 4 лиги в 1
2. Идеи за амортизация на сградите или такса поддръжка
3. Договори на играчите и промяна на заплатите съобразени с трофеите на отборите
и рейтинга който имат. За СТ заплатите би било редно да бъдат х2
4. Автоматично пенсиониране на играчи по-стари от 40г. да кажем или увеличаване
на заплатите до такава срепен, че отборите да са принудени да ги уволнят или
добавяне на постове за тези играчи в спортно техническия щаб на отбора.
5. Един и същи данък за всеки извършен трансфер и премахване на трансферен
агент.
6. Нов дизайн на играта</blockquote>
Страхотни идей , но не може ли да се види проблема с контузиите , да речем промяна във купата на шампионите които да са като олигата на шампионите тоест групи а 3 - във лигата на шампионите групова фаза да играе във купата на шампионите 1/16 финал , повече приходи от сгради , билети от мачовете и турнирите и приеменуването на лигата на шампионите , купата на шампионите във шампионска лига , лига европа и супер купа на европа ???
|