КОНКУРЕНЦИЯ
1714views
16comments
Предложения
Модератори: ВЕЛИКИТЕ БАРСЕЛОНА, Botev Forever, Shampioni 59204, PFC BECKS(shake)
(shake) (shake) за модератор на играта той разчита на бот,а вие искате промени да има(smirk) явно мнението на бота е важно за него:^) трябва диалог,но го няма(talk) какво значи модератор,мисля не са само за триене на коментари(smirk) Барсата писа и теми и кво ли не ,но светлина няма(~) (~) (~) играта загива...дано да греша
|
|
КОНКУРЕНЦИЯ
1714views
16comments
Предложения
Момчета и ако евентуално е останало някое момиче да ви кажа, като няма кой да се грижи за играта няма никакъв смисъл да давате идеи. Просто няма кой да си размърда сивото вещество да прочете форума и да си размърда малко Д-то да постегне играта :) Тази игра си продължава на автопилот до кога обаче......преди няколко години имаше малко движение от страна на ... но писна ли му, няма време ли или просто го мързи идея си нямам :) Чисто и просто играта загива и точка.......
А казваше, че играта му била като малко дете...дано не е вярно, че горко му на реалното дете/цата му :(
|
|
КОНКУРЕНЦИЯ |
|
Докога ще играем по 5/6/7 отбора в лига ?
1030views
10comments
Въпроси
Нека се слеят групите да стане интересно,за сега е отврат да се играе,просто по навик.
|
|
1030views
10comments
Въпроси
Единствения изход от ситуацията е просто да се дооправят някои неща по играта, един редизайн и яка реклама. Със сегашния продукт никой няма да дойде
|
|
Докога ще играем по 5/6/7 отбора в лига ? |
|
|
КОНКУРЕНЦИЯ |
|
симулатор боза
1429views
11comments
Общи дискусии
Подобрения на уменията след специалната тренировка
Дрибъл 4.1
Умения с глава 5.2
Удари 5.2
Бързина 3.7
Егати специалната тренировка(puke) (puke) (puke)
|
|
КОНКУРЕНЦИЯ |
|
|
Детски турнир,девета сграда....
1602views
17comments
Предложения
Великите Барселона .... (само не знам кое им е великото, но здраве да е) Тази тема скоро ще чества втори рожден ден. Не мислиш ли, че е крайно време да я пратиш в коша? Или може би защото ти я създаде, ти имаш права и съответно темата трябва да бъде без ограничение във времето. И все пак всяко нещо си има граници както българска така и турска... (леко ме напушва смях)
|
|
|
1030views
10comments
Въпроси
Аз рядко пиша в форума, но някак си вече се губи смисъла на играта..
От къде ще дойдат нови потребители в сайта? Като постоянно намаляват. Днес дойде новина, че населението на България е намаляло с 50 000 души за една година, а това си е направо цял град. С ботове ли ще играем...от моята група всеки сезон по 1 се отказва ? На кой да си продадем играчите, който развиваме ? Аз виждам едно единствено решение как да се реши проблема. Да се слеят всички отбори в няколко лиги, за да се изпълнят на макс и да започнем всичко наново. Ще ни стимулират и някакви нови неща ако се добавят към играта. (beer)
Колеги, вие какво мислите? (wasntme)
|
|
Детски турнир,девета сграда.... |
|
Последната седмица на izvynzemnite |
|
Последната седмица на izvynzemnite |
|
Последната седмица на izvynzemnite
1002views
10comments
Общи дискусии
Купих 334 играча , дарих над 1,5 милиона кредит във фонд ПНП (въпреки, че не функционира се надявам някой ден всичко да е наред и играта да потръгне !!! ) Пожелавам Ви всичко най-добро, това е последното ми влизане в играта и много УСПЕХИ!!!Надявам се не съм обидил никой и съм бил коректен с всеки !! (bow) (bow)
|
|
1002views
10comments
Общи дискусии
Напуска ни един от големите шампиони в играта. Много успехи в живота ти пожелавам(handshake)
|
|
1002views
10comments
Общи дискусии
Колеги спрете се! Да не стане така да играя с бот на финала на ШЛ!(devil) (devil) (devil)
|