сървър 2
1830views
13comments
При проблем с играта
Абсолютно съм съгласен и аз втори ден не мога да вляза в сървара интересно :)
|
|
сървър 2
1830views
13comments
При проблем с играта
имам вип пък не мога да го използвам вече втори ден,пълна помия(shake)
|
|
сървър 2
1830views
13comments
При проблем с играта
"User stalev already has more than 'max_user_connections' active connections" (clap)
|
|
сървър 2
1830views
13comments
При проблем с играта
Аз му писах в скайп, но уви :) Събота е не работен ден...работи понеделник до петък от 9 до 17 ;)
|
|
сървър 2
1830views
13comments
При проблем с играта
това ли беше края на сървър 2 или проблемът е същият като предния,,,,,тоест рестарт (chuckle)
|
|
Бъг със броя на супер талантите
2741views
23comments
При проблем с играта
Попитай Gold Diggers.... Той ще ти каже :D:D ;) ;) ;) ;) :D :D :D :D :D
|
|
2741views
23comments
При проблем с играта
как може да имаш повече от 5 СТ, че нещо съм изтървал далаверата?
|
|
Контузии
1847views
11comments
Общи дискусии
Това е начина да ви измъкнат паричките от джоба момчета. Първо ако искаш да не изоставаш с развитието на играчите ще пуснеш СМС, второ ако държиш на доброто представяне ще ги излекуваш на всяка цена и трето НАЙ-ВАЖНО - огледайте се и намерете отбор с болница над 15-то ниво ..... Не е никак странно, че нивата щом растат и контузиите също се появяват. Как иначе ще си платиш? Абонамента ВИП си е едно, контузиите са си контузии ;)
|
|
Контузии |
|
Контузии
1847views
11comments
Общи дискусии
Това си е абсолютна подигравка аз съм сигурен,че ако се дадат права на някой да поддържа играта и да добавя новости в нея да фиксира нередности ще се намерят хора и ще има повече интерес към нея.Админа просто си плаща месечния домейн или там каквото е необходимо за да поддържа сайта легален и това е не му пука изобщо.Не пише във форумите не се интересува от това потребителите дали искат да се добави/премахне/промени нещо по играта ...вятър го вее на бял кон него и няма да се учудя ако отнеса наказание/бан защото съм бил малко по-остър с изказванията си по негов адрес но с цялото ми уважение към него ако си работеше по играта както трябва никой никога нямаше да го упреква за каквото и да е ! :)(beer)
|
|
Контузии
1847views
11comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Arsenal FC написа:</h3>Така играчите ми са без умора но получавам не 1 или 2 ами цели 4 контузии на
играчите си в стартовия отбор.Нямам представа защо толкова много контузени
имам.Надявам се админа най-накрая да си погледне играта да оправи бъговете и
нещата от които не са доволни потребителите защото накрая наистина ще си остане
сам в играта.</blockquote>
Ден преди двата най-важни мача във груповата фаза ба лигата на шампионите срещу New Image ми се контузиха 3-ма основни играчи и9 двата мача ги загубих с 2:3 без абсолютно никаква умора а имах играчи с поо 6-8 и 10 те не получиха контузия
|
|
Контузии
1847views
11comments
Общи дискусии
Така играчите ми са без умора но получавам не 1 или 2 ами цели 4 контузии на играчите си в стартовия отбор.Нямам представа защо толкова много контузени имам.Надявам се админа най-накрая да си погледне играта да оправи бъговете и нещата от които не са доволни потребителите защото накрая наистина ще си остане сам в играта.
|
|
2741views
23comments
При проблем с играта
Защо трябва да се заличават/просто тия 5Ст са нещо като правилото за5 чужденци в първенството..... Те вдигат нивото на отбора /но ако Г-Н АДМИНА не може да разреши този проблем, то би било по добре да ги премахне тия СТ, но и Ние мениджърите също трябва да спазваме Правилата а не да се възползваме от даден БЪГ
|
|
2741views
23comments
При проблем с играта
Още когато се въведе ограничението от 5 СТ, си мислех че е по-добре направо да се заличат от играта (и сега вече се обеждавам че правилно съм си мислил, защото както каза и някой преди мен, това не даде очакваните резултати:)
|
|
2741views
23comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>ФК Шумен написа:</h3>проблем има и трансферите бъг ли е не знам,но току що си взех 15-ка и
трансфера стана ,като никъде не изписа че е приключил
прозореца🏁🏁⛔⛔</blockquote>
При опциите "Купи Сега" и "Търг" няма значение, че е приключил трансферния прозорец- пак може да се купуват играчи
|
|
2741views
23comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>ФК Шумен написа:</h3>проблем има и трансферите бъг ли е не знам,но току що си взех 15-ка и
трансфера стана ,като никъде не изписа че е приключил
прозореца🏁🏁⛔⛔</blockquote>
няма проблем, щом е пуснат за продаване докато не изтече може да се купи
|
|
2741views
23comments
При проблем с играта
проблем има и трансферите:) бъг ли е не знам,но току що си взех 15-ка и трансфера стана ,като никъде не изписа че е приключил прозореца🏁🏁⛔⛔
|
|
2741views
23comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>CSKA_Shampion написа:</h3>Целта уж беше да да не се откъсват старите мениджъри толкова много от новите.
Също така другата идея беше да се налагат повече играчи от ДЮШ и школата за
таланти. На хартия уж изглежда добре ама на практика///
Колкото до тоя бъг- при мен не се наблюдава. Пробвах да наддавам за 6-ти СТ и
веднага ми излиза съобщение че не мога да имам повече от 5. Или тук врътката е
лруга?
Както и да е- дори и да мога да взема 6-ти, няма да го направя понеже правилата
трябва да са точни и ясни за всички и да са спазват!</blockquote>
Да но идеята трябваше да се доразвие като взетите от дюш играчи да можеш да продадеш веднага а не да чакаш в зависимост дали са на 14,15 или 16 години да изиграят определен брой мачове което е абсолютна глупост и ограничаването на ст на 5 броя фактически не реши нищо !!!!
|
|
2741views
23comments
При проблем с играта
Целта уж беше да да не се откъсват старите мениджъри толкова много от новите. Също така другата идея беше да се налагат повече играчи от ДЮШ и школата за таланти. На хартия уж изглежда добре ама на практика///
Колкото до тоя бъг- при мен не се наблюдава. Пробвах да наддавам за 6-ти СТ и веднага ми излиза съобщение че не мога да имам повече от 5. Или тук врътката е лруга?
Както и да е- дори и да мога да взема 6-ти, няма да го направя понеже правилата трябва да са точни и ясни за всички и да са спазват!
|
|
2741views
23comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>Тангра написа:</h3>Е съм съгласен много много с това .Има си правила и трябва да се спазват .Днес
един се възползвал от някой БЪГ ,УТРЕ ДРУГ И Така други играчи се
облагодетелстват а другите остава да си играят за чест и слава .Както се вижда
мениджърите съвсем съзнателно са си взели тия супер таланти и сега е времето да
се намесите Г-Н АДМИН /все пак ви е съобщено за този БЪГ /...а ПО ВЪПРОСА ЗА 11
таланта мога да ти го/Girondins Bordeaux/ докажа още другият сезон ,макар че
няма много кредити а да не забравяме че има много мениджъри с много много
средства</blockquote>
Аз имам един въпрос . С какво допринесе за развитието на играта ограничаването на супер талантите до 5 бройки ??? Аз не виждам положителна промяна.Играчите продължават да намаляват .
|