BG JUVENTUS - приключи с играта |
|
Последната седмица на izvynzemnite
1002views
10comments
Общи дискусии
Аз не съм така успешен мениджър като по-горните колеги,но и аз мисля след този сезон да се изпаря така да се каже(chuckle)
|
|
BG JUVENTUS - приключи с играта
2634views
33comments
Общи дискусии
Наистина и аз не мога да си го обясня това. Влезнал е и е прегледал 100 трансфера от които е избрал 44 да анулира и то на трансфери направени около средната цена, по неговите смешни правила. Това му е коствало повече време отколкото е прекарал да разработва играта за последните 3 години. Представете си за какъв дребнав човек става въпрос и не разбира, че това, което съм направил е само в негов плюс, а с глупавата си постъпка категорично е влошил състояните на слаби отбори, на които помогнах. Защото анулира транферите 1 сезон по-късно и сега играчите им струват по-малко. Виждам, че след мен напускат и Извънземния и Фонтанале, явно все повече колеги разбират, че тази игра е на доизживяване и като мен не смятат, че има смисъл да играят повече. Това беше последното ми влизане в шампиони. Сбогом и ви желая успех във всички начинания в истинския живот!
|
|
1002views
10comments
Общи дискусии
Жалко още един стар мениджър напуска играта,а от админа никаква реакция,поне да се опита да направи нещо за да задържи играчите.
|
|
1002views
10comments
Общи дискусии
Ти внимавай с това подпомагане, че тоя смешник админа ми анулира 44 трансфера един сезон по-късно и тотално прецака отборите на които подпомогнах. Днес за последно влизам и приключвам.
|
|
1002views
10comments
Общи дискусии
жалко Доки(bow) ще ми липсваш,братле(hug) лятото трябва да се видим и да вдигнем "тежка " маса(handshake) (handshake) (handshake)
|
|
1002views
10comments
Общи дискусии
Както преди 1 сезон обявих в момента помагам на отборите, които имат нужда от кредит ... най-често купувам играчи от отбори сложили играчи на опцията КУПИ СЕГА !!!Ако някой отбор има нужда от кредит и има излишни играчи нека ми пише , но не изнаглявайте да искате макса и тъй подобни, гледам да купувам масово играчи около 100хил кредит за да мога да помогна на повече колеги, но правя и изключения за наистина закъсали отбори !! Пишете на ЛС , кой има нужда от помощ. СЪБРАЛ СЪМ ПОЧТИ 300 ИГРАЧИ, НЕКА ВИДИМ КОЛКО ЩЕ СТАНАТ(rofl)
Та това беше и от мен в тази наистина развлекателна игра, която ми е донесла много радости и удоволствие! За жалост е оставена на произвола на съдбата и за мен стимула да я играя се изпари! Мисля, че съм един от успелите мениджъри! Също така се сприятелих с много приятни хора !!! Искам да Ви пожелая всичко най-хубаво и успехи както в играта така и в живота ! И не забравяйте, че това е просто ИГРА и бъдете ХОРА !!! След една седмица отбора ми ще е оставен да бъде изтрит !
|
|
А ГРУПА
2446views
26comments
Футбол България
Tъй като организатора се скри ,ако искате да продължим играта ама без награди ,ти като няма кой да ги даде /ей така да видим кой е най добър познавач/....Левски-Берое =2:0
|
|
FONTANELLE приключи с играта!!!
1278views
9comments
На лафче
Благодаря за пожеланията колеги!!! (bow)
Като за последно продавам супер таланти 15-ки на минимални цени + сп.тренировка.Също и три 15-ки със сп.тренировки които не са супер таланти.
|
|
2634views
33comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Myrtle_Beach написа:</h3>Какъв гръм и трясък?Какво по нормално от трансфери на средни цени...тия 5
минути,които е пожертвал от ценното си време да трие играчи да беше ги отделил
за реклама на играта или да прочете някое предложение от потребител.</blockquote>
Тоя мързелан как е намерил цели 5 минути за играта да изтрие трансферите , той сигурно няма 5 минути престой в играта за 1 седмица !!!!
|
|
1278views
9comments
На лафче
Едва ли ме знаеш, но си един от мениджърите от които попивах опит в началото. Успех извън играта!
|
|
2634views
33comments
Общи дискусии
Какъв гръм и трясък?Какво по нормално от трансфери на средни цени...тия 5 минути,които е пожертвал от ценното си време да трие играчи да беше ги отделил за реклама на играта или да прочете някое предложение от потребител.
|
|
1278views
9comments
На лафче
Недялко, беше много отдавна, когато спорехме за детайли в играта, обвинявахме се за това кой си е пуснал резервния отбор и кой е играл с титулярите...тогава имаше интрига,тогава все още А групите бяха пълни и дори имаше по 4-5 отбора в Б групите. Админа явно или не иска или няма мозък да направи нещо за играта. На тебе успех и всичко най!!!(cash) (cash) (cash) (beer) (beer) (beer) (dance) (dance) (dance)
|
|
Въпроси към Админа
1789views
20comments
Въпроси
Ако имате нещо лично към мен на ЛС.
И човек не може да ви разбере.Когато нещо не е в правилата на играта се оплаквате,когато някой неопитен модератор спазва правилата пак не е добре.
Нещо май не знаете какво искате.Хайде стига вече.
П.С на мен пък играта така си ми харесва.
И вместо да са чудите с кого да се счепкате.Да бяхте писали за победата снощи!
|
|
1278views
9comments
На лафче
Щом човекът, за когото ми разправяха преди да се регистрирам се отказва и прключва с играта значи нещата вече наистина нямат оправия.Много жалко, че лека полека играта си умира, а този, който трябва да се грижи за нея го няма никакъв.Успех в живота, Фонтанеле !(beer)
|
|
Въпроси към Админа
1789views
20comments
Въпроси
10. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч",
"Ш", "Щ" и др. с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци
извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително - техническа
информация, и др.) Тези, които нямат кирилица, могат да ползват кирилизатор(
http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php ) Постовете, които нарушават правилото, ще
бъдат изтривани.
|
|
FONTANELLE приключи с играта!!! |
|
1278views
9comments
На лафче
Успех в живота...аз в момента купувам играчи и след като си изхарча кредита и аз се махам ... Боби , да видим кой ще събере повече ? (в кръга на шегата ! ) Успех на всички и всичко най-хубаво !!!(handshake)
|
|
2634views
33comments
Общи дискусии
"Проблема" е че го правиш с гръм и трясък...Трябваше като РАЛИЦА да го направиш,всичко щеше да е ок!Тя също помогна на мн нови отбори.
|
|
BG JUVENTUS - приключи с играта |