BG JUVENTUS - приключи с играта

2634views 33comments Общи дискусии
ПОЗДРАВЛЕНИЯ Успех в реалния живот(y)

Последната седмица на izvynzemnite

1002views 10comments Общи дискусии
Аз не съм така успешен мениджър като по-горните колеги,но и аз мисля след този сезон да се изпаря така да се каже(chuckle)

Наистина и аз не мога да си го обясня това. Влезнал е и е прегледал 100 трансфера от които е избрал 44 да анулира и то на трансфери направени около средната цена, по неговите смешни правила. Това му е коствало повече време отколкото е прекарал да разработва играта за последните 3 години. Представете си за какъв дребнав човек става въпрос и не разбира, че това, което съм направил е само в негов плюс, а с глупавата си постъпка категорично е влошил състояните на слаби отбори, на които помогнах. Защото анулира транферите 1 сезон по-късно и сега играчите им струват по-малко. Виждам, че след мен напускат и Извънземния и Фонтанале, явно все повече колеги разбират, че тази игра е на доизживяване и като мен не смятат, че има смисъл да играят повече. Това беше последното ми влизане в шампиони. Сбогом и ви желая успех във всички начинания в истинския живот!

Жалко още един стар мениджър напуска играта,а от админа никаква реакция,поне да се опита да направи нещо за да задържи играчите.

Ти внимавай с това подпомагане, че тоя смешник админа ми анулира 44 трансфера един сезон по-късно и тотално прецака отборите на които подпомогнах. Днес за последно влизам и приключвам.

жалко Доки(bow) ще ми липсваш,братле(hug) лятото трябва да се видим и да вдигнем "тежка " маса(handshake) (handshake) (handshake)

Както преди 1 сезон обявих в момента помагам на отборите, които имат нужда от кредит ... най-често купувам играчи от отбори сложили играчи на опцията КУПИ СЕГА !!!Ако някой отбор има нужда от кредит и има излишни играчи нека ми пише , но не изнаглявайте да искате макса и тъй подобни, гледам да купувам масово играчи около 100хил кредит за да мога да помогна на повече колеги, но правя и изключения за наистина закъсали отбори !! Пишете на ЛС , кой има нужда от помощ. СЪБРАЛ СЪМ ПОЧТИ 300 ИГРАЧИ, НЕКА ВИДИМ КОЛКО ЩЕ СТАНАТ(rofl) Та това беше и от мен в тази наистина развлекателна игра, която ми е донесла много радости и удоволствие! За жалост е оставена на произвола на съдбата и за мен стимула да я играя се изпари! Мисля, че съм един от успелите мениджъри! Също така се сприятелих с много приятни хора !!! Искам да Ви пожелая всичко най-хубаво и успехи както в играта така и в живота ! И не забравяйте, че това е просто ИГРА и бъдете ХОРА !!! След една седмица отбора ми ще е оставен да бъде изтрит !

А ГРУПА

2446views 26comments Футбол България
Tъй като организатора се скри ,ако искате да продължим играта ама без награди ,ти като няма кой да ги даде /ей така да видим кой е най добър познавач/....Левски-Берое =2:0

FONTANELLE приключи с играта!!!

1278views 9comments На лафче
Благодаря за пожеланията колеги!!! (bow) Като за последно продавам супер таланти 15-ки на минимални цени + сп.тренировка.Също и три 15-ки със сп.тренировки които не са супер таланти.

<blockquote><h3>Myrtle_Beach написа:</h3>Какъв гръм и трясък?Какво по нормално от трансфери на средни цени...тия 5 минути,които е пожертвал от ценното си време да трие играчи да беше ги отделил за реклама на играта или да прочете някое предложение от потребител.</blockquote> Тоя мързелан как е намерил цели 5 минути за играта да изтрие трансферите , той сигурно няма 5 минути престой в играта за 1 седмица !!!!

Едва ли ме знаеш, но си един от мениджърите от които попивах опит в началото. Успех извън играта!

Какъв гръм и трясък?Какво по нормално от трансфери на средни цени...тия 5 минути,които е пожертвал от ценното си време да трие играчи да беше ги отделил за реклама на играта или да прочете някое предложение от потребител.

Недялко, беше много отдавна, когато спорехме за детайли в играта, обвинявахме се за това кой си е пуснал резервния отбор и кой е играл с титулярите...тогава имаше интрига,тогава все още А групите бяха пълни и дори имаше по 4-5 отбора в Б групите. Админа явно или не иска или няма мозък да направи нещо за играта. На тебе успех и всичко най!!!(cash) (cash) (cash) (beer) (beer) (beer) (dance) (dance) (dance)

Въпроси към Админа

1789views 20comments Въпроси
Ако имате нещо лично към мен на ЛС. И човек не може да ви разбере.Когато нещо не е в правилата на играта се оплаквате,когато някой неопитен модератор спазва правилата пак не е добре. Нещо май не знаете какво искате.Хайде стига вече. П.С на мен пък играта така си ми харесва. И вместо да са чудите с кого да се счепкате.Да бяхте писали за победата снощи!

Щом човекът, за когото ми разправяха преди да се регистрирам се отказва и прключва с играта значи нещата вече наистина нямат оправия.Много жалко, че лека полека играта си умира, а този, който трябва да се грижи за нея го няма никакъв.Успех в живота, Фонтанеле !(beer)

Въпроси към Админа

1789views 20comments Въпроси
10. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и др. с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително - техническа информация, и др.) Тези, които нямат кирилица, могат да ползват кирилизатор( http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php ) Постовете, които нарушават правилото, ще бъдат изтривани.

Много се надявах това да не се случи. Успех. (beer)

Успех в живота...аз в момента купувам играчи и след като си изхарча кредита и аз се махам ... Боби , да видим кой ще събере повече ? (в кръга на шегата ! ) Успех на всички и всичко най-хубаво !!!(handshake)

"Проблема" е че го правиш с гръм и трясък...Трябваше като РАЛИЦА да го направиш,всичко щеше да е ок!Тя също помогна на мн нови отбори.

какво очаквате от него нали си взема паричките какво му пука !!!