Бъг със броя на супер талантите
2585views
23comments
При проблем с играта
Защо трябва да се заличават/просто тия 5Ст са нещо като правилото за5 чужденци в първенството..... Те вдигат нивото на отбора /но ако Г-Н АДМИНА не може да разреши този проблем, то би било по добре да ги премахне тия СТ, но и Ние мениджърите също трябва да спазваме Правилата а не да се възползваме от даден БЪГ
|
|
2585views
23comments
При проблем с играта
Още когато се въведе ограничението от 5 СТ, си мислех че е по-добре направо да се заличат от играта (и сега вече се обеждавам че правилно съм си мислил, защото както каза и някой преди мен, това не даде очакваните резултати:)
|
|
2585views
23comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>ФК Шумен написа:</h3>проблем има и трансферите бъг ли е не знам,но току що си взех 15-ка и
трансфера стана ,като никъде не изписа че е приключил
прозореца🏁🏁⛔⛔</blockquote>
При опциите "Купи Сега" и "Търг" няма значение, че е приключил трансферния прозорец- пак може да се купуват играчи
|
|
2585views
23comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>ФК Шумен написа:</h3>проблем има и трансферите бъг ли е не знам,но току що си взех 15-ка и
трансфера стана ,като никъде не изписа че е приключил
прозореца🏁🏁⛔⛔</blockquote>
няма проблем, щом е пуснат за продаване докато не изтече може да се купи
|
|
2585views
23comments
При проблем с играта
проблем има и трансферите:) бъг ли е не знам,но току що си взех 15-ка и трансфера стана ,като никъде не изписа че е приключил прозореца🏁🏁⛔⛔
|
|
2585views
23comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>CSKA_Shampion написа:</h3>Целта уж беше да да не се откъсват старите мениджъри толкова много от новите.
Също така другата идея беше да се налагат повече играчи от ДЮШ и школата за
таланти. На хартия уж изглежда добре ама на практика///
Колкото до тоя бъг- при мен не се наблюдава. Пробвах да наддавам за 6-ти СТ и
веднага ми излиза съобщение че не мога да имам повече от 5. Или тук врътката е
лруга?
Както и да е- дори и да мога да взема 6-ти, няма да го направя понеже правилата
трябва да са точни и ясни за всички и да са спазват!</blockquote>
Да но идеята трябваше да се доразвие като взетите от дюш играчи да можеш да продадеш веднага а не да чакаш в зависимост дали са на 14,15 или 16 години да изиграят определен брой мачове което е абсолютна глупост и ограничаването на ст на 5 броя фактически не реши нищо !!!!
|
|
2585views
23comments
При проблем с играта
Целта уж беше да да не се откъсват старите мениджъри толкова много от новите. Също така другата идея беше да се налагат повече играчи от ДЮШ и школата за таланти. На хартия уж изглежда добре ама на практика///
Колкото до тоя бъг- при мен не се наблюдава. Пробвах да наддавам за 6-ти СТ и веднага ми излиза съобщение че не мога да имам повече от 5. Или тук врътката е лруга?
Както и да е- дори и да мога да взема 6-ти, няма да го направя понеже правилата трябва да са точни и ясни за всички и да са спазват!
|
|
2585views
23comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>Тангра написа:</h3>Е съм съгласен много много с това .Има си правила и трябва да се спазват .Днес
един се възползвал от някой БЪГ ,УТРЕ ДРУГ И Така други играчи се
облагодетелстват а другите остава да си играят за чест и слава .Както се вижда
мениджърите съвсем съзнателно са си взели тия супер таланти и сега е времето да
се намесите Г-Н АДМИН /все пак ви е съобщено за този БЪГ /...а ПО ВЪПРОСА ЗА 11
таланта мога да ти го/Girondins Bordeaux/ докажа още другият сезон ,макар че
няма много кредити а да не забравяме че има много мениджъри с много много
средства</blockquote>
Аз имам един въпрос . С какво допринесе за развитието на играта ограничаването на супер талантите до 5 бройки ??? Аз не виждам положителна промяна.Играчите продължават да намаляват .
|
|
2585views
23comments
При проблем с играта
Е съм съгласен много много с това .Има си правила и трябва да се спазват .Днес един се възползвал от някой БЪГ ,УТРЕ ДРУГ И Така други играчи се облагодетелстват а другите остава да си играят за чест и слава .Както се вижда мениджърите съвсем съзнателно са си взели тия супер таланти и сега е времето да се намесите Г-Н АДМИН /все пак ви е съобщено за този БЪГ /...а ПО ВЪПРОСА ЗА 11 таланта мога да ти го/Girondins Bordeaux/ докажа още другият сезон ,макар че няма много кредити а да не забравяме че има много мениджъри с много много средства
|
|
2585views
23comments
При проблем с играта
И аз мисля, че за шести играч няма да даде кой знае какво отражение, но е добре да се оправи това, защото с подставени отбори може лесно да се направят 11.
|
|
2585views
23comments
При проблем с играта
Няма вероятност да ти ги вземат, защото както вече писах админа каза че е позволено а и всички знаем как може да се купят повече от 5 таланта, но не вярвам някой да направи 11,защото трябва никой да не натдава
|
|
2585views
23comments
При проблем с играта
Писал съм по темата още преди месец. "Аз пък по стечение на обстоятелствата имам 6 супер таланта? Сега не смея да им правя специални, че не знам в кой точно момент някой от тях ще бъде върнат?!". Нарочно не съм писал как се получи за да не се възползва някой да си направи 11 таланта. Иначе лесно може да се постигне. Чакам администратора да се свърже с мен ама нейсе.
|
|
2585views
23comments
При проблем с играта
Напълно съм сгласен с теб , но не мислиш ли че и ние имаме не по малко вина ...като си открил БЪГ,ЗАЩО НЕ СИ СЪОБЩИЛ А СЕ ВЪЗПОЛЗВАШ ОТ НЕГО ,няма го самосъзнанието на хората и кофтито е че го правят играчи с дългогодишен опит .Толкова ли е важно една виртуална купа повече от другите мениджъри не мога да си го обясня
|
|
2585views
23comments
При проблем с играта
Тази игра затова е велика. Открий бъговете и се възползвай. Честно казано, тази игра е отражение на положението на една цяла държава. Вратички много. Който може ги използва. Който плаща той поръчва музиката. Админа си взема рекета от нас, а ние можем да си правим каквото си искаме. Ако не платиш няма добри играчи. Друг е въпроса вече какъв продукт ползваме. Навремето преди рестарта се играеха едни луди турнири и там имаше едно бъгче---пускаш ваканция и умората не ти се брои. Не се регваш и стигаш дори до финал. Такива ми ти работи.(beer) (beer) (beer)
|
|
Имаше ли засада при гола на Реал Мадрид
1517views
5comments
Шампионска лига
<blockquote><h3>Тангра написа:</h3>Чиста засада си е, но поради факта че е съвсем малка а и подаването Става за
части от секундата, не може да виним съдията.... Но можем да го виним за това че
не изгони дърваря Ramos а и не даде една дузпа за нарушение на Pepe срещу
Tores.... Иначе Реал бяха малко по добри от Атлетико /това е моето мнение /</blockquote>
Аз лично не съм съгласен , че Реал Мадрид са били по-добри от Атлетико Мадрид . Особено във продълженията според мене Атлетико Мадрид бе отбора , който повече търсеше 2-гол повече натискаше .За мене Рал Мадрид във продълженията бе по уморения отбор и ако бяха с човек по-малко според мене Атлетико щеше да вдигне трофея !!! Но какво можеш да очакваш от Клиторбърг !!!
|
|
1517views
5comments
Шампионска лига
Чиста засада си е, но поради факта че е съвсем малка а и подаването Става за части от секундата, не може да виним съдията.... Но можем да го виним за това че не изгони дърваря Ramos а и не даде една дузпа за нарушение на Pepe срещу Tores.... Иначе Реал бяха малко по добри от Атлетико /това е моето мнение /
|
|
1517views
5comments
Шампионска лига
Да, аз също мисля че Рамос трябваше да бъде изгонен в края на мача. А колкото до засадата: положението найстина е много тънко. Мисля че е крайно време да се въведат видео повторенията във футбола, защото почти във всеки мач от ШЛ се получават такива спорни отсъждания които в крайна сметка винаги поставят съмнение дали победителя е закономерен:)
|
|
1517views
5comments
Шампионска лига
<blockquote><h3>man utd13 написа:</h3>Отворил съм тази тема не за да се заяждам с феновете на Реал, а за да може всеки
да си каже личното мнение
Според мен има засада. Някой казват че Рамос не е играл с топката и затова не
трябвало да се свири засада. Дори и Рамос да не е играл с топката засада пак
трябваше да се отсъди защото той влияе на играта и пречи на вратаря: Чиста
засада. Ще се радвам да чуя и вашето мнение. Иначе финала беше много хубав като
цяло</blockquote>
Да оставиха се някакви съмнения за гола на Реал Мадрид дали бе редовен .Дори да е имало засада да кажем трудна ситуация съдията има части от секундата да прецени ситуацията и е възможно да станат грешки . Определено ситуацията във 90 минута си беше абсолютно чисто криминално ограбване на Атлетико Мадрид .Изрисуван червен картон на Серхио Рамос престъпно задминато от this british homosexual Клатънбърг !!!За пореден път се уверих , че от този не става и за чеп зеле . Некадърността на съдията , анклони везните във полза на РеалМадрид в продълженията тей като бе видимо , че Атлетико последните 20 минути бяха видимо по свежи от противника си и с човек повече ако бяха смятам , че шампиона нямаше да е в бял цвят !!!
|
|
1517views
5comments
Шампионска лига
Отворил съм тази тема не за да се заяждам с феновете на Реал, а за да може всеки да си каже личното мнение:)
Според мен има засада. Някой казват че Рамос не е играл с топката и затова не трябвало да се свири засада. Дори и Рамос да не е играл с топката засада пак трябваше да се отсъди защото той влияе на играта и пречи на вратаря: Чиста засада. Ще се радвам да чуя и вашето мнение. Иначе финала беше много хубав като цяло:)
|
|
2585views
23comments
При проблем с играта
Преди 2-3 месеца писах по същия въпрос..... На кратко, дискотирахме с администратора и се стигна до извода че това е вратичка, която играта позволява и не е нередно. Друг е въпроса, кои отбори ще си покажат неуважението към останалите като се възползват. Успех
|