Бъг със броя на супер талантите
2585views
23comments
При проблем с играта
имаше наскоро подобна тема във форума но админа явно не я е видял или не желае да я вижда.Не знам
|
|
2585views
23comments
При проблем с играта
Не се заблуждавам CHELSEA ...то това са реални факти и ако се поразровиш в класирането на групите ще видиш тия отбори .....не им пиша имената за да не кажат после че е било на личностна основа
|
|
2585views
23comments
При проблем с играта
хора не се заблуждавайте ,има точни и ясни правила8) повече от 5 СТ --не може(cash) максимална цена на играч генерирана от системата по еди коя си формула--000000000, а от там нататък като е добър играча,левро(*) админа пусна много такива трансфери миналия сезон и какво очаквате,бай Ганьо да си вземе поука и да не прави това отново ли(rofl) прекалени оптимисти сте(bow) опаа сори сега видях че продаващият е направил деликатна забележка на купуващите да се съобразяват с максималната цена на играча(y) (handshake)
|
|
2585views
23comments
При проблем с играта
Не е проблема това че се дава цена над макса при трансфер на търг /щом има търсене на добри играчи то цената им се дига/,проблема е че уж има правила ,а ТЕ не се спазват ,или по точно дадени отбори се възползват от БЪГА на играта .........../>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> 26 Октомври 2013 | 12:02
От началото на сезон 44 в сила влиза правилото даден отбор да не може да притежава повече от 5 супер таланта едновременно. Отборите няма да могат да правят оферти за подобни играчи или да купуват директно такива......ДА АМА НЕ ...ГЛЕДАМ НЯКОЙ КОЛЕГИ ВЕЧЕ СИ НАКУПИХА И ИМАТ ПОВЕЧЕ ОТ 5 МАКАР ДА ЗНАЯТ ЧЕ НЕ ТРЯБВА
|
|
2585views
23comments
При проблем с играта
админа да погледне наистина че като гледам какви суми се предлагат на нормален трансфер над макса ме побиват тръпки
|
|
Велика вечер
2389views
13comments
Футбол България
Този млад отбор , който според моето скромно мнение има много голям потенциал му трябва време да не се притиска за бързи и големи резултати . Плюс 4-5 качествени попълнение и едни 2-3 години да трупат опит и знания от янев съм убеден , че този цска ще стане отбора за който силно мечтаем !!! Пълна подкрепа към ганчев и настояване политиката на цска да продължава все така , това е правилния път и за пръв път от много години насам истински се наслаждавам на един млад, нахъсан и обединен отбор на цска .Силата на цска е това ръководство-отбор -фенове в едно цяло обединени от една идея .Все пак Съединението прави силата !!!
|
|
2585views
23comments
При проблем с играта
Днес ми направи впечатление че могат да се купуват супер таланти, макар в състава си да имаме по 5 броя /както е по правилата /. Това се получава когато се отправят ОФЕРТИ НА ТЪРГ.. МОЛЯ АДМИНА ДА ПОГЛЕДНЕ
|
|
Велика вечер |
|
Велика вечер
2389views
13comments
Футбол България
Страхотно е когато гледаш млади момчета да се раздават за отбора. Само ЦСКА(party)
|
|
КШ мач
873views
1comments
При проблем с играта
<b>Много интересен двубой ме очаква тази вече срещу отбор съставен от 3 играча + 8 изтрити :O :x
http://shampioni.com/?act=ureport&round=20294
|
|
Велика вечер
2389views
13comments
Футбол България
След 5 годишна суша цска отново спечели купата на България . Това е 20 трофей от този турнир но въпреки всичките трофей този е най-сладкия и най-ценния . Защо ли ?? Защото във най-тежкия сезон именно цска при аматьорите , пожелания и опитите този клуб да бъде убит от свои и чужди , цска показа дух , цска показа че обединени ръководство-отбор-фенове цска може всичко напук на всички скептици . И най-важното цска го направи със играчи от дюш на цска , талантливи български футболисти и опитни вълци в лицето на галчев,преслав йорданов , хазуров !!! Това е пътя на развитието на цска а и модел който трябва да следват всички клубове !!!! ЗАВИНАГИ ОТ ЦСКА !! ВИНАГИ ВЕРНИ !!!(h) (h) (h) (h) (h) (h) (h)
|
|
Правилата трябва да се спазват от всички
5000views
26comments
Правила на играта
То не е особенно трудно да се направи лимит на цената ама няма нови разработки. Аз пък по стечение на обстоятелствата имам 6 супер таланта? Сега не смея да им правя специални, че не знам в кой точно момент някой от тях ще бъде върнат?!
|
|
5000views
26comments
Правила на играта
Аз отворих тази тема специално за трансферите (но тези трансфери който се извършват без търг) Искам да се спазват минималните и максималните цени. А при търговете нека да кажат модераторите как стоят нещата:)
|
|
5000views
26comments
Правила на играта
ами като сложих двама на търг вчера с максималната цена,а играта ми постави от някъде други цени,доста по-ниски,какво да правя?не мога да махна търга,остава ми да се надявам,че все пак няма да ги продам на безценица... или да се помоля на арменския поп,ако може да анулира търга...знам ли
|
|
5000views
26comments
Правила на играта
Аз съм за ясни правила за трансферите.. като играч е сложен На обикновен трансфер да не може да се слага цена над максималната а когато е сложен за наддаване.... Който иска да наддава но в рамките на разумното
|
|
5000views
26comments
Правила на играта
Защо да се Убива фейърплея колега. Аз съм си мениджър на отбора си и аз решавсм на кого да си продавам играчите
|
|
Fantasy Premier League 2015/16
3068views
28comments
Неофициални турнири
поздравления за Jack24 и SIMVOL за успеха им! забавлявах се много,дано пак се съберем за следващият сезон(beer)
|
|
5000views
26comments
Правила на играта
Мисля че при търг няма никакви ограничения, но все пак колегите които са по-навътре в нещата могат да кажат със сигурност:)
|
|
5000views
26comments
Правила на играта
Напълно съм съгласен,а също така като даден играч е запазен също трябва да не се наддава.
|
|
5000views
26comments
Правила на играта
това ми е ясно,не замълчах а съобщих за грешката си(smirk) имаше 3 оферти за играча,печели най високата и аз помислих че е макса,а и никъде не виждам точни и ясни правила за търговете:) не може примерно да вземеш 20 млн от вратаря ти,дори и от търг нали
|