FONTANELLE приключи с играта!!! |
|
FONTANELLE приключи с играта!!!
1278views
9comments
На лафче
Жалко,още един титан приключи с играта.Но си мисля че след днешните действия ще има още.Недялко успех в живота ти пожелавам :)
|
|
FONTANELLE приключи с играта!!!
1278views
9comments
На лафче
И аз като доста от старите колеги приключих с играта.От доста сезони играех по инерция без желание.Чаках нещо да се оправи но .... стана още по зле.Затова след не знам колко години,сезони,купи.... аз приключвам.Мога да напиша много като за последно и хубаво и лошо но не виждам смисъл,няма вече кой да го прочете.По старите играчи знаят колко много съм направил за играта,колко не успяхме да направим заедно.Искахме но на сила не става.
Пожелавам много успехи на всички в живота,много здраве,щастие,любов и всичко най-най!!!Който иска да ме намери,има нужда от помощ,иска да се видим,ще намери начин да ме намери.
Поздрави
п.с.продавам супер таланти на минимални цени,който иска да налазва :)
|
|
BG JUVENTUS - приключи с играта
2634views
33comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>BG JUVENTUS написа:</h3>Анулирани са ми 44 трансфера от миналия сезон, които са извършени според
правилата на около средната цена. Няма такъв смешник като жалкия собственик на
тази пробита игра. Преди време дори исках да купя играта и да развивам, като бях
склонен да платя 10000 лева, а сега не струва и 500 лева. Вместо да вкара
минимум усилия за върви играта, която от 5000 човека в момента я докара да я
играят 200 се е занимавал да анулира трансфери, които са по собствените му
правила и на всичкото отгоре го прави 2 месеца по-късно, което допълнително
прецаква отборите на които съм помогнал. За 10 години в играта нямах нито 1
наказателна точка, винаги съм бил коректен с всички. Вкарал съм около 5 000 лева
в играта, като вместо благодарност и да оцени постъпката ми, която пак помага на
него, защото скасява разликата между силните и по-слабите отбори в играта той
анулира трансферите. Страхотна постъпка от негова страна. Да си задържи кредита
и да си го харчи в живота, защото той не знае, как се изкарват истински пари.
Нека и останалите отбори да си направят равносметката дали искат да стоят повече
в това блато, чиито собственик дълбае дъното, като поведение.</blockquote>
Подкрепям те на 100% това е най-голямата глупост която е правил досега.
|
|
2634views
33comments
Общи дискусии
Анулирани са ми 44 трансфера от миналия сезон, които са извършени според правилата на около средната цена. Няма такъв смешник като жалкия собственик на тази пробита игра. Преди време дори исках да купя играта и да развивам, като бях склонен да платя 10000 лева, а сега не струва и 500 лева. Вместо да вкара минимум усилия за върви играта, която от 5000 човека в момента я докара да я играят 200 се е занимавал да анулира трансфери, които са по собствените му правила и на всичкото отгоре го прави 2 месеца по-късно, което допълнително прецаква отборите на които съм помогнал. За 10 години в играта нямах нито 1 наказателна точка, винаги съм бил коректен с всички. Вкарал съм около 5 000 лева в играта, като вместо благодарност и да оцени постъпката ми, която пак помага на него, защото скасява разликата между силните и по-слабите отбори в играта той анулира трансферите. Страхотна постъпка от негова страна. Да си задържи кредита и да си го харчи в живота, защото той не знае, как се изкарват истински пари. Нека и останалите отбори да си направят равносметката дали искат да стоят повече в това блато, чиито собственик дълбае дъното, като поведение.
|
|
Върнати трансфери на BG JUVENTUS
680views
1comments
Общи дискусии
Анулиран трансфер Трансферът на играча X. KNOX беше анулиран от администратор поради нарушаване на правилата за извършване на трансфери.
От профила Ви бяха отнети 245 000 кредит
Да уточня че играча бе на 15 години и закупен на средната цена.И идея си нямам по кои правила админа е върнал трансфера,но е меко казано смешно.Трансфера бе направен миналия сезон в началото и се питам нямаше ли как да се върне тогава,а трябваше да се чака досега и играча да се съсипе.Ако има и някой друг на който му е върнат трансфер с BG JUVENTUS нека пише.Вместо админа да вложи енергията си с която връща подобни трансфер,по добре да направи нещо да задържи потребителите които напускат играта.
|
|
2634views
33comments
Общи дискусии
Анулиран трансфер Трансферът на играча X. KNOX беше анулиран от администратор поради нарушаване на правилата за извършване на трансфери.
От профила Ви бяха отнети 245 000 кредит
Админа върна трансфер от миналия сезон който бе направен на средната цена.Вместо да пренасочи усилията си да пооправи играта,той връща трансфери на средните цени на 15 годишни играчи.
|
|
2634views
33comments
Общи дискусии
Здравейте колеги, както писах преди месец, удължих престоя си в играта с един сезон да мога да продам националите и да раздам останалия ми кредит окоол 11млн. за да подпомогнем по-слабите и по новите отбори. Отново моля, тези които имат нужда да ми пишат на лично съобщение.
|
|
А ГРУПА |
|
А ГРУПА
2446views
26comments
Футбол България
Ако някой се откаже или е несериозен , пиши ме . Успех на всички .
|
|
Колко са сериозните отбори?Кой ще играе и кой не.. |
|
А ГРУПА |
|
А ГРУПА
2446views
26comments
Футбол България
Гранада - Еспаньол 1:1 .Браво на Добруджа , единствено той позна , получаваш 1 точка :)
|
|
ТРЕНИРОВКА
1026views
9comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>BWIN написа:</h3>Аз имам проблем, трябва да си сменя маслото на колата, да и купя зимни гуми
ии....</blockquote>
Е ти половината проблем си го решил вече, пролетта дойде и зимните гуми отпадат като перо :D (beer)
|
|
ТРЕНИРОВКА
1026views
9comments
При проблем с играта
Имам същият проблем в момента не ми излиза диалоговия прозорец за потвърждение на тренировките. За толкова години ми се случва за първи път. Как може да се оправи?
|
|
А ГРУПА |
|
А ГРУПА |
|
А ГРУПА |
|
А ГРУПА
2446views
26comments
Футбол България
Започваме от днес ще пускам по 1 мач всеки ден или през ден , няма да ви пиша на всеки отделно , просто разглеждайте периодично , успех :)
|
|
А ГРУПА |