Завръщането на Лил
3639views
44comments
Зала на срама
интересно ми е къде са другите модератори---ей момчета,хората са казали ,че 1 птичка пролет не прави(smirk) (smirk) (smirk) ЩО НЕ ВЗЕМЕТЕ ОТНОШЕНИЕ ...или трябва да почнат да ви псуват и обиждат и тогава да вземете мерки
|
|
Завръщането на Лил
3639views
44comments
Зала на срама
Не можах да се стърпя..........за сега 7 дена бан от мен за всички тея обиди в чатовете на групите..Ако Админа прецени нека накаже мен...(аз не мога да наказвам за коментари в чатовете на групите)
|
|
Завръщането на Лил
3639views
44comments
Зала на срама
ей баце,ако го набарям този,ще му изтръгна злобното сърце,без да ми мигне окото(smirk) (smirk) този задклавиатурен Супермен(u) (u) (u) (u)
|
|
Завръщането на Лил |
|
Завръщането на Лил
3639views
44comments
Зала на срама
страшно е,но ще се понесе:) заложи си отбора срещу злобата и второто натежа,ето това е лошото(puke) и тези хора ходят по света и "славят"България(n)
|
|
Завръщането на Лил
3639views
44comments
Зала на срама
Лил се завърна много озлобен :D Сегашния му отбор е ТРЕПАЧИТЕ от 4/3/1
:D Поне така мисля аз.Дошъл не дошъл и нападна ФК ШУМЕН и после мен.Вижте в чатовете на групите:D Не е Лил... Гочо е
:-D
|
|
Обувки Just Cavalli
940views
1comments
На лафче
Продавам чисто нови официални мъжки обувки Just Cavalli 45 номер. Цената в официален магазин на Cavalli е 700 лв. Продавам ги за 450 лв. Спешно!
http://prikachi.com/images.php?images/257/7739257C.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/258/7739258a.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/259/7739259y.jpg
|
|
Пълна пародия ... |
|
Пълна пародия ...
898views
4comments
Въпроси
http://shampioni.com/?act=tvtour&round=89345 това напоследък е всеки път по всички параграфи съм по силен и да падна даже и умора има той а аз нямам също така и тактиката не му е правилна ...
|
|
Помагам на новите отбори.
1213views
7comments
Предложения
Каква е тази безмислена тема не мога да разбера? То старите отбори масово напускат вие за новите плямпате. (n)
|
|
1213views
7comments
Предложения
Честно казано - просто вземи да купиш 2-3-ма играчи от по-нови отбори, дори и да не ти трябват. Ако имаш добри намерения, просто действай - не е трудно, просто разгледай няколко отбора и все ще намериш някакви безсмислени играчи, които обаче ако купиш има голям шанс да задържшиш (или поне аз така се надявам) с месец-два въпросните потребители.
|
|
1213views
7comments
Предложения
Аз също съм помагал,но и това не бе достстъчно да задържи въпросните поребители.
|
|
Помагам на новите отбори. |
|
Намаляване времето на контузия |
|
Намаляване времето на контузия
791views
4comments
Въпроси
8) Времето се намалява точно наполовина... но между момента на ползването на екстрата и края на контузията!
|
|
Намаляване времето на контузия |
|
Намаляване времето на контузия
791views
4comments
Въпроси
Днес на 18.11.14 в 00:11 часа ми се контузи играч, като датата на възстановяване беше 19.11.14 в 15:56 часа. Играча ми трябваше за мач тази вечер в 21:00. Понеже от времето, когато се получи контузията до времето за възстановяване имаше около 40 часа реших, че ако намаля времето на половина с две нива от болницата, ще бъде възстановен малко след 20:00 часа, но вместо това ми изписа, че ще е готов на 19.11 в 04:07. Въпроса ми е, как се определя новата дата на възстановяване при използване на 2 нива от болницата?
|
|
Бъг при гласуването за национален мениджър !
2174views
22comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>Игра без развитие написа:</h3>Благодаря за отговора !!! А каква е причината за промяна регламента и начина на
провеждане на турнира за националните отбори ??!!! Какъв ще бъде и регламента
??!!!</blockquote>
Регламента си е същия, като преди. Просто е имало бъг, който е оправен и мачовете и групите за националните отбори ще излизат в 7 ден от сезона(неделя се пада винаги)в 19ч до колкото разбрах аз от това, което каза админа:
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Добавих автоматично генериране на срещите, но имаше проблем с него. Проблема
вече е оправен и жребия, ще се тегли автоматично на 7-мия ден в 19:00ч.</blockquote>
(beer) (beer) (beer)
|
|
2174views
22comments
При проблем с играта
Благодаря за отговора !!! А каква е причината за промяна регламента и начина на провеждане на турнира за националните отбори ??!!! Какъв ще бъде и регламента ??!!!
|
|
2174views
22comments
При проблем с играта
Когато 2-ма мениджъра имат еднакъв брой гласове системата взема на случаен принцип единия без значение от никакви критерии.
|