Завръщането на Лил

3639views 44comments Зала на срама
интересно ми е къде са другите модератори---ей момчета,хората са казали ,че 1 птичка пролет не прави(smirk) (smirk) (smirk) ЩО НЕ ВЗЕМЕТЕ ОТНОШЕНИЕ ...или трябва да почнат да ви псуват и обиждат и тогава да вземете мерки

Завръщането на Лил

Не можах да се стърпя..........за сега 7 дена бан от мен за всички тея обиди в чатовете на групите..Ако Админа прецени нека накаже мен...(аз не мога да наказвам за коментари в чатовете на групите)

Завръщането на Лил

ей баце,ако го набарям този,ще му изтръгна злобното сърце,без да ми мигне окото(smirk) (smirk) този задклавиатурен Супермен(u) (u) (u) (u)

Завръщането на Лил

С този Гочо моряка от Велики Преслав поне е весело(rofl)

Завръщането на Лил

страшно е,но ще се понесе:) заложи си отбора срещу злобата и второто натежа,ето това е лошото(puke) и тези хора ходят по света и "славят"България(n)

Завръщането на Лил

Лил се завърна много озлобен :D Сегашния му отбор е ТРЕПАЧИТЕ от 4/3/1 :D Поне така мисля аз.Дошъл не дошъл и нападна ФК ШУМЕН и после мен.Вижте в чатовете на групите:D Не е Лил... Гочо е :-D

Обувки Just Cavalli

940views 1comments На лафче
Продавам чисто нови официални мъжки обувки Just Cavalli 45 номер. Цената в официален магазин на Cavalli е 700 лв. Продавам ги за 450 лв. Спешно! http://prikachi.com/images.php?images/257/7739257C.jpg http://prikachi.com/images.php?images/258/7739258a.jpg http://prikachi.com/images.php?images/259/7739259y.jpg

Пълна пародия ...

898views 4comments Въпроси
Въпроса по-скоро е защо ти играеш защита 5-4-1 ?!?:O (shake) (wait)

Пълна пародия ...

898views 4comments Въпроси
http://shampioni.com/?act=tvtour&round=89345 това напоследък е всеки път по всички параграфи съм по силен и да падна даже и умора има той а аз нямам също така и тактиката не му е правилна ...

Помагам на новите отбори.

1213views 7comments Предложения
Каква е тази безмислена тема не мога да разбера? То старите отбори масово напускат вие за новите плямпате. (n)

Честно казано - просто вземи да купиш 2-3-ма играчи от по-нови отбори, дори и да не ти трябват. Ако имаш добри намерения, просто действай - не е трудно, просто разгледай няколко отбора и все ще намериш някакви безсмислени играчи, които обаче ако купиш има голям шанс да задържшиш (или поне аз така се надявам) с месец-два въпросните потребители.

Аз също съм помагал,но и това не бе достстъчно да задържи въпросните поребители.

Пазарът бил умрял...то играта е заминала от години, ти за пазара :D

Намаляване времето на контузия

791views 4comments Въпроси
Благодаря за отговора. Нямаше да е лошо това да е написано някъде.

8) Времето се намалява точно наполовина... но между момента на ползването на екстрата и края на контузията!

Питай на обратна връзка.

Днес на 18.11.14 в 00:11 часа ми се контузи играч, като датата на възстановяване беше 19.11.14 в 15:56 часа. Играча ми трябваше за мач тази вечер в 21:00. Понеже от времето, когато се получи контузията до времето за възстановяване имаше около 40 часа реших, че ако намаля времето на половина с две нива от болницата, ще бъде възстановен малко след 20:00 часа, но вместо това ми изписа, че ще е готов на 19.11 в 04:07. Въпроса ми е, как се определя новата дата на възстановяване при използване на 2 нива от болницата?

Бъг при гласуването за национален мениджър !

2174views 22comments При проблем с играта
<blockquote><h3>Игра без развитие написа:</h3>Благодаря за отговора !!! А каква е причината за промяна регламента и начина на провеждане на турнира за националните отбори ??!!! Какъв ще бъде и регламента ??!!!</blockquote> Регламента си е същия, като преди. Просто е имало бъг, който е оправен и мачовете и групите за националните отбори ще излизат в 7 ден от сезона(неделя се пада винаги)в 19ч до колкото разбрах аз от това, което каза админа: <blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Добавих автоматично генериране на срещите, но имаше проблем с него. Проблема вече е оправен и жребия, ще се тегли автоматично на 7-мия ден в 19:00ч.</blockquote> (beer) (beer) (beer)

Благодаря за отговора !!! А каква е причината за промяна регламента и начина на провеждане на турнира за националните отбори ??!!! Какъв ще бъде и регламента ??!!!

Когато 2-ма мениджъра имат еднакъв брой гласове системата взема на случаен принцип единия без значение от никакви критерии.