относно националните отбори
725views
4comments
Въпроси
Добавих автоматично генериране на срещите, но имаше проблем с него. Проблема вече е оправен и жребия, ще се тегли автоматично на 7-мия ден в 19:00ч.
|
|
относно националните отбори |
|
относно националните отбори |
|
относно националните отбори
725views
4comments
Въпроси
гледам, че този сезон групите са само от 4 отбора. да не би да са повече на брой или да сме станали с по-малко конференции?
|
|
Бъг при гласуването за национален мениджър !
2175views
22comments
При проблем с играта
Лице за контакт: Светослав Тодоров
Телефон за контакт: 0895 72 78 72
Ето и тук можете да му пишете СМС... Дано да има ефект... Както каза колегата и аз спрях да се занимавам и да се тормозя преди години вече...(beer) (beer) (beer)
|
|
2175views
22comments
При проблем с играта
8) Едва ли има промени... просто не е оправена схемата на световното и се е включила някаква формула отпреди много време, когато беше тестов период за националите...
Търсете човека в скайп... докато е време...
После и на тази тема може да не обърне мнимание, защото е кръстена странно... пък и ще е късно...
За съжаление моите нерви да се занимавам с подобна трудна комуникация се изчерпаха преди няколко години...
Ако има национали - има... ако няма - здраве да е... Ако има игра - има... ако няма - все тая...
Успех!;)
|
|
2175views
22comments
При проблем с играта
Ако неговата светлост перуката вече така ще го наричам защото имат сходна прилика и да обясни новите промени и регламент за националните отбори ще е добре !!!
|
|
2175views
22comments
При проблем с играта
Скайпът е изключен....може да е в отпуск:D може да е имало много работа по пускането на новия сезон(rofl) Майтапът на страна,но трябва по-сериозно отношение(d)
|
|
2175views
22comments
При проблем с играта
В събота очаквайте нови проблеми с националите. Доста е интересен жребия :D
|
|
2175views
22comments
При проблем с играта
Искам да отбележа че вече 3 ден чакам отговор от админа по дадения въпрос за националите !!!
|
|
2175views
22comments
При проблем с играта
Две седмици поред не можа да оправи Националите в другия сървър, сега е ред и на този (beer)
|
|
2175views
22comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>BG JUVENTUS написа:</h3>Забелязали ли сте, че групите на нацоналните отобри са от 4 отбора</blockquote>
Забележката ти е на място !!!! Да забелязах а каква е причината за това ??? Г-н (puke) (puke) (puke) (puke) (puke) трябваше да драсне няколко реда за това ама явно за пореден път си прави какво си иска без да се попита нас хората които му плащат нашата дума трябва да тежи не неговата !!! Той е един работник а ние работодателите !! Който плаща той поръчва музиката !!!!И оше чакам отговор на въпросът ми !!! Хахахахахахахахахахахахах жалка работа !!! Не е лошо и да разясни кои от 4-те отбора продължават !!
|
|
2175views
22comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>BG JUVENTUS написа:</h3>Забелязали ли сте, че групите на нацоналните отобри са от 4 отбора</blockquote>
И аз за това щях да сигнализирам ,изглежда жребия не е изтеглен още а в събота трябва да има мачове
|
|
2175views
22comments
При проблем с играта
Забелязали ли сте, че групите на нацоналните отобри са от 4 отбора :O :O :O
|
|
2175views
22comments
При проблем с играта
<blockquote><h3>Христина Юнайтед написа:</h3>Аз на случаен принцип останах трети в групите на ЛШ при еднакви показатели, а
вие се карате за избор на национален мениджър. Просто няма кой да въведе
принципи</blockquote>
Да помня твоя случай , съгласен съм трябва да има принципи и админа да ги обясни !!! Преди два дена му писах на тоя (puke) (puke) (puke) и още чакам отговор !!! Да се надяваме до коледа да има нещо като отговор :D :D :D :D :D
|
|
Помагам на новите отбори.
1214views
7comments
Предложения
Понеже знам че трансферния пазар умрял,Ако изобщо може да се каже ,че имаме трансферен пазар(chuckle) .Искам да помогна на новорегистриралите се отбори като им купа играчи.Желаещи да ми пишат или да постнат тук един коментар.(F)
|
|
2175views
22comments
При проблем с играта
Аз на случаен принцип останах трети в групите на ЛШ при еднакви показатели, а вие се карате за избор на национален мениджър. Просто няма кой да въведе принципи :) (beer) (beer) (beer)
|
|
2175views
22comments
При проблем с играта
(think) ...а на какъв принцип предлагаш да бъде??? ...не те кефи да е според броя титли, не те кефи да е според успехите в последните сезони, не те кефи жребий/случаен принцип/... по какво обективно да се избере селекционер на националите при равенство в гласовете???
|
|
2175views
22comments
При проблем с играта
На случаен принцип звучи още по-лошо , глупаво и не професионално от страна на администратора !!!(puke) (puke) (puke) (puke)
|
|
Kak точно остаряват играчите?
807views
4comments
При проблем с играта
И за мен е странно и не би трябвало да е така , но аз не съм и ги следил , че да забележа подобна нередност ... Така като гледам само админа би могъл да даде отговор , но няма да е скоро :D
|