Завръщането на Лил

4856views 44comments Зала на срама
<blockquote><h3>CHELSEA FC написа:</h3>колеги,защо ми се струва ,че има вече изявен мултак и админа не предприема мерки</blockquote> Не знаем...:^)

Новости в играта

10634views 130comments Общи дискусии
От няколко години четя много и различни предложения ,но повечето са безсмислени с изключение на някои,които со били от едни и същи мениджъри 8) .искам да подканя мениджърите на отборите: Доновете,Символ,БГ Ювентус и Американците 94,(*) да пледложат поне по 2 идеи в които админа да се съсредоточи (handshake) усещам че има желание за промяна нека му помогнем.Благодаря (handshake) и весели празници

Новости в играта

Когато трансферният пазар е винаги отворен се губи тръпката от това, че не по всяко време може да се купуват играчи и всеки трябва да съобразява. В момента проблема с пазара е липсата на нови отбори. Друг проблем е когато даден фаворит отпадне то той продава играчите си на приятел с шанс за даден трофей... и поради тази причина е добре да има трансферен прозорец. За ДЮШ какво още може да има !?

Новости в играта

Трансферният пазар да продължава непрекъснато през целия сезон

Завръщането на Лил

колеги,защо ми се струва ,че има вече изявен мултак и админа не предприема мерки

Новости в играта

лично аз бих се радвал ако добавиш малко повече обци и в детско юношеската школа :)най много внимание отдели на трансферния пазар ;) в момента е умряла работа..

Новости в играта

Очаквам предложенията Ви да дискутираме какви новости е добре да въведем в играта, за да се раздвижат малко нещата.

Завръщането на Лил

смешник8) 8) 8)

Завръщането на Лил

На вахта съм чета и се смея.Явно жените Ви не Ви броят и за тва се занимавате с клюкарски истории.То не се знае дали имате жени?Айде да видим кой е тоя zwan ли е мазньо ЛИ Е И ТОГАВА ДА МУ ЧЕТЕМ ДЕТИНЩИНИТЕ.А тоа другия шуменчо ей дъртия почваш и на мен да досаждаш.Щи кажа нещо като те намеря като се прибера."НУ ОХОТНИК ПОНЯЛ СКАЗАЛ МЕДВЕД..."Престанете да пълните форума с простотиите си!КОИ СТЕ вие за какви се вземате?Айде холан без всеки може... АДМИНА ТРЯБВА ДА ЗНАЕ ЧЕ ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО МОСКВИЧА ZWAN И ЧЕНГЕТО народа се отказва.От цялата работа губиш ти админе.Продължавай да толерираш тези мъжки клюкарки които само тази игра имат другото им е химера.Пфу че пасмина...Тази игра е за забавление като не носите майтап напускайте.Кой Ви псува тука.Вие си измисляте и се хващате като удавници за сламка.Смешни сте.Скрийте се там и си лъжете жените ако още ви мислят че храните семействата си.И умната че цените паднагха на 30 лв...Лоша работа...Е за тва в държавата стават смешни истории.Заради такива като клю клю агенцията Ви.Гледайте си семействата ...Тук е ЗА забавление.Като не ви харесва това е друг проблем.ИСТИНАТА НЕ Е ОБИДА И НЕ СЕ СЪРДЕТЕ.

Чакащи турнири

13625views 86comments Неофициални турнири
и аз ще участвам !!!!

Чакащи турнири

13625views 86comments Неофициални турнири
Пишете и мен

Честна игра !!!

1226views 6comments Зала на срама
Темата е приключена :)

Честна игра !!!

Не се толерира реално, но не виждам и да има и наказания за полягания на едни и скачания до кръв срещу други... няма да казвам какво имам предвид :D Иначе всичко се връща рано или късно ;) Успех !

Честна игра !!!

Естествено му благодарих че беше толкова честен и му казах че след време ще му се отблагодаря(devil)(devil) по същия начин но това малко не обезсмисля ли играта ??? Все пак тази игра трябва да е за удоволствие а не да си правим мръсно един на друг отностно бекс не си ме разгневил да така не са нарушени правилата защото за такива просто не са направени никакви правила а трябва защото във реалния живот тоест във реалния футбол това не се толерира и не трябва да е част от играта !!! След 5-6 сезона ще го науча какво значи честна игра !!!!

Честна игра !!!

Игра без развитие---аз ако съм на твое място, ще си го запомня това и един ден ,като е силен отбора ти ,тогава ти ще си определящ фактор. Затова е по добре сега да си траеш. Мълчанието е злато--запомни го(beer)

Честна игра !!!

Сигурно ще си навлека гнева ти,но това не нарушава никакви правила.В мач без значение за Мечките пуска слаб състав.Това е навсякъде по света.Вярно че феърплея е нарушен,но това е част от играта.Още повече че те е победил :) Админа няма вина,че Мечките не е с титулярите.Решението е негово.

Честна игра !!!

Отварям тази тема която е дъвкана и дъвкана 1000 пъти колко честни играчи има в тази игра !!!! Ето например вчера последен кръг от шампионата в моята конференция 4 група 2 лига 1 разликата между моя отбор и отбора Pe6ondri е 3 точки да но аз имам лесен мач а той играе срещу Мечките със 80 коеф по-голям от неговия а при равен брой точки аз ставам 4-ти заради по-добрата голова разлика и за всеки случай му пиша на мечките как думата феърплей трябва да е на 1-во място във играта !!! И за моя голяма изненада какво виждам http://prntscr.com/5g8qe9 !!! Е докога такива мениджъри ще бъдат толелирани !!! Това е много грозно нещо !!!! За мене админа трябва наистина да погледне сериозно на нещата и такива отбори да бъдат сериозно наказвани а при повторни случай и блокирани , защото просто това допълнително убива играта и на практика я обезсмисля !!!!

Завръщането на Лил

Вие се радвайте че само ви псува , че в групата в която съм направо ти режат главата http://prntscr.com/5g1zu7 (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) честна игра 100 % феърплей !!!

Живот заради националната кауза

2462views 19comments Футбол България
Колеги, няма смисъл да дъвкаме тази тема ... всеки си е фен на някой отбор. Естествено, че Лудогорец е на светлинни години от успехите на Левски и Цска, но поне да не им се пречи да играят в Европа. И по-добре да имаме представител в шампионската лига отколкото да нямаме ... съгласете се. Вярно е също, че Боби и Домуса плетят първенството според техните интереси, но всичко е докато другите отбори го позволяват със слабата си игра. Силен Левски и Цска значи силно първенство ... това е истината! И защо махнаха Гюмето като треньор от националния, нима ще дойде някой по-стабилен .... смях. :D

Живот заради националната кауза

2462views 19comments Футбол България
:^) Толкова много мачкат че се наложи първите си две титли отборите на Минъор и Монтана да им полегнат доста грозно а същевременно тези два отбора се хвърлиха срещу цска и левски на ,метър кожа и литър кръв !!! Същото както със Марек !!!! Говорят за европейско поведение а играчите им ритат като магарета , плюят по противникови състезатели , показват неприлични жестове със пръстите към скамейката на цска !!!! Обиждат останалите отбори , наричат всеки който не е с така наречената национална кауза ненормалници и бедни душици !!!! Абе и аз искам Левски или който и да е български отбор ей така да получи 4 млн лева безвъзмездна помощ от държавата !!!! Самото мислене , че Лудогорец е постигнал повече от Цска Левски, Славия,Локо сф ,Ботев ,Локо пд е обида за българския футбол !!! Не може един отбор на 4 год който ако Феодала се откаже от него загива заради два добри сезона във ект да има по-голямо самочуствие от двата гранда със 58 титли 3 1/2 финали 7-8 1/4 финала във ект !!!!Не може еди отбор на 4 год на който реално най-големия успех срещу гранд във Европа равенството срещу най-слабия отбор на Ливърпул във цялата им над 100 год история да ми се бият в гърдите , да ми казват колко са велики пред останалите при положение че цска ги победи и то във Англия преди 9 год а Левски игра 1/4 финал за купата на уефа !!! Да не говорим за големите победи на Левски и цска който е наречен от световните медии убиеца на европейски шампиони .Когато до преди само 8-9 год Левски пълнеше националния стадион срещу Барселона,Вердер и челси ,Герена се прускаше по шевовете срещу Оксер,Динамо Букурещ,Марсилия,Удинезе и шалке 04 а Армията вреше и кипеше във мачоте със леверкузен ,хамбургер ,бешикташ ,тулуза националния беше изцяло червяен срещу стяуа и фулъм на мястото на стадион Лудогорец Арена седяха тикви !!!(n) (n) (n) (n) (n) (n)(wait) (wait) (wait) (wait) (wait) (wait) (wait) (wait) Футбол във Бълария е имало преди Гелосания И лУДОГРЕЦ !! Футбол ще има и след Лудогорец и домуса !! Те не са нито началото нито края на футбла !!!! Да тептам къде им бяха феновете в мачовете със Левски и цска ?? Защо сектора за гости във Стара Загора бе празен ??? Къде бяха онези 40 хил фена на Лудогорец на мача със Локо сф ??