Бъг при гласуването за национален мениджър !

2175views 22comments При проблем с играта
и при нас е ставало така ... На случаен принцип е каза тогава админа

Мисля, че админа беше писал, че при равен брой се определя от системата на случаен принцип, но не съм на 100% сигурен...

По тая логика Реал Мадрид със мениджър Георги е ставал 29 пъти шампион !!! Не съм съгласен с такива избирания .Не трябва ли мениджъра с най-много гласове да е й нац мениджър ?? Това че един мениджър е станал няколко пъти шампион не го прави по-добър от другия !! Все пак някой път има и обективни причини от служебни загуби до подмладяване на състава !!! Тука задължително трябва да се направят промени това че си станал шампион не трябва да ти дава и предимство при равни гласове !!! Все пак се избира национален мениджър по гласове а не по титли !!!

Не е бъг :) И аз съм бил избиран така с еднакви гласове,но и аз не знам как се определя кой да води националите при това положение.Сега като погледнах видях,че Сканиа е бил шампион в 46,47,48,49 кръгове шампион.Може би заради това.

REAL MADRID C F 2 гласа SCANIA 2 гласа Мечките без гласове ФК Лудогорец Разград без гласове За национален мениджър е избран SCANIA Общо гласували: 4 Здравейте това са резултати от гласуването за национален мениджър на конференция 4 лига 2 група 1 !!! И двамата имат еднакъв брой гласове и тука идва въпроса как се определя национален мениджър при равни резултати при гласуването !!! За жалост във опцията помощ има почти всичко за играта от Въведение. Какво е Шампиони? до Настройки на сървъра но определяне на национален мениджър няма !!! Писах до администратора но нали знаете колко бързо действа :D :D :D :D :D !!! Затова реших да създам тема точно по този въпрос и да попитам според вас това нормално ли е и това бъг ли е ??!!! Благодаря за отделеното време !!!

Kak точно остаряват играчите?

807views 4comments При проблем с играта
Не,Дока! Моралът винаги е бил на 100%...както и да е благодаря,че писа защото за мен е странно и не би трябвало да падат.

не съм забелязвал да им падат така през сезона...но ако примерно не е бил в групата за мача и в рпс-то и да му е паднал морала(но по думите ти разбирам , че е играл два мача и пак е паднал рейтинга му )

Колеги, въпросът ми е към всички, които са имали играчи над 32г. Забелязах,че на играчите ми им спадат уменията и по време на сезона,не знам дали е от възрастта или не Обшия коефициент на играча ми беше 399.5 в първия ден на този сезон.След 2 мача от шампионата и 2 РПС-та стана над 400 и учудващо на следващия ден бе отново 399.8...играчът ми не се е контузвал.Нямаше да забележа,ако не се бе случило на голмайстора ми.Който знае или има предтсва защо става така,моля да пише.

Супер таланти в отбора ми

788views 5comments Въпроси
Да ,Благодаря ,вече разбрах (beer) (beer) (beer) (beer)

<blockquote><h3>Teddystone написа:</h3>Здравейте ,как да разбера кои от играчите ми се водят за СТ ,защото за не съм си купувал супер таланти никога,а когато искам да си купя някой,ми изписва че вече имам 5 супер таланта в отбора си</blockquote> Най-лесно е да да видиш уменията на играчите... - има умения около 80 общи умения, което означава, че освен основните за поста му(да речем вратаря си има 4 специфични за поста му(вратарски, контрол, отнемане, бързина)) всички останали(ако не са тренирани допълнително) са около 80, а на играчи изтеглени или извадени от ДЮШ/Школата са с много по-ниски показатели ;) Дано съм ти помогнал...(beer) (beer) (beer)

Осми конкурс за хора с ментални увреждания

881views 1comments На лафче
Държавата и близките им почти тотално са ги захвърлили на произвола на съдбата,но със своите творчески изяви те доказват,че имат достойно място сред обществото ни. http://www.youtube.com/watch?v=z4-HwHybqxo http://www.youtube.com/watch?v=FVEgAmp99-s http://www.youtube.com/watch?v=9-E4Y0bu5e0 http://www.youtube.com/watch?v=lYw9wr4AEA0

<blockquote><h3>Бабушки Орли написа:</h3>9 12 13 15 i 20 nomer kakto sa ti sega v spisaka sa ti ST! pisal sum ti i na lichen...</blockquote> Пиши на кирилица;)

Здравейте ,как да разбера кои от играчите ми се водят за СТ ,защото за не съм си купувал супер таланти никога,а когато искам да си купя някой,ми изписва че вече имам 5 супер таланта в отбора си

Активни потребители 530! Идва ли краят?

2193views 21comments На лафче
Ако играта се вкара във фейсбук,app Store и google play,ще се привлекат нови потребители.

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Да имам планове за бъдещето на играта, но може би както сте запознати играта еза удоволствие.... направо съм се заринал с пари от играта както някои симислят. Просто в дадени моменти не мога да отделям много време за играта, но акоима сплотен екип от хора, които да дават адекватни решения както на времето бешес РО мисля, че може играта да се развива напред. Очаквам вашата подкрепа дапродължим развитието на играта. Можете да ме намерите в скайп с имеshampioni.com всеки ден от 10:00 до 18:00ч. за да обсъдим евентуалнитевъзможности за съвети от ваша страна "Как да събудим играта"... наслаждавайте сеи повече поводи за радост, това е за сега.</blockquote> А защо бе закрито РО,след като е вършело добра работа?

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Да имам планове за бъдещето на играта, но може би както сте запознати играта е за удоволствие.... направо съм се заринал с пари от играта както някои си мислят. Просто в дадени моменти не мога да отделям много време за играта, но ако има сплотен екип от хора, които да дават адекватни решения както на времето беше с РО мисля, че може играта да се развива напред. Очаквам вашата подкрепа да продължим развитието на играта. Можете да ме намерите в скайп с име shampioni.com всеки ден от 10:00 до 18:00ч. за да обсъдим евентуалните възможности за съвети от ваша страна "Как да събудим играта"... наслаждавайте се и повече поводи за радост, това е за сега.</blockquote> (beer) (beer) (beer) Нещо хубаво да се чуе и дано да се случи...

Да имам планове за бъдещето на играта, но може би както сте запознати играта е за удоволствие.... направо съм се заринал с пари от играта както някои си мислят. Просто в дадени моменти не мога да отделям много време за играта, но ако има сплотен екип от хора, които да дават адекватни решения както на времето беше с РО мисля, че може играта да се развива напред. Очаквам вашата подкрепа да продължим развитието на играта. Можете да ме намерите в скайп с име shampioni.com всеки ден от 10:00 до 18:00ч. за да обсъдим евентуалните възможности за съвети от ваша страна "Как да събудим играта"... наслаждавайте се и повече поводи за радост, това е за сега.

Аз в интерес на истината не знам какво става... ?!?! Дали админа вече обръща внимание на играта? Дали има планове за в бъдеще с нея? Поне да излезе и да каже това да знаем и ние, какво да правим... ако я е оставил на самотек и чака просто да си дойде края сам(а ако е така няма да се чака много дълго време) е много зле, но и това го има като вариант...

Проблем с строеж на сгради

785views 3comments При проблем с играта
И при мен беше така и мислех да пусна тема ама се усетих.

Проблем с строеж на сгради

785views 3comments При проблем с играта
Заради смяната на часа е,пробвай след 1 час