Проблем с строеж на сгради

785views 3comments При проблем с играта
Колеги,имам проблем с пускането за строеж на сградите(болница,тр.център,школа),седят все едно са готови и при пускане на строеж ми излиза,че трябва да чакам след няколко часа? Липсва също така,времето над всяка сграда.Дали е само при мен или и някои друг има подобен проблем?

Активни потребители 530! Идва ли краят?

2193views 21comments На лафче
<blockquote><h3>VETERANI написа:</h3>Кой губи бе Скудерийо Погледнете последното логване на отбора на админа....30.09....и утре "Коринтианс" го няма.Играта бавно,бавно умира</blockquote> Аз лично подозирам, че адмива има и друга регистрация и често влиза и от там.

<blockquote><h3>VETERANI написа:</h3>Кой губи бе Скудерийо Погледнете последното логване на отбора на админа....30.09....и утре "Коринтианс" го няма.Играта бавно,бавно умира</blockquote> Лесна работа :) Все някой ще поеме играта....(beer)

Кой губи бе Скудерийо:D Погледнете последното логване на отбора на админа....30.09....и утре "Коринтианс" го няма.Играта бавно,бавно умира;(

:) Ами ти губиш тогава :) Поне си тренирай и играчите:)

Аз от 2 месеца не съм ВИП. Само РПС играя и не тренирам играчи. А не бях спирал от 7 години. Ще чакаме да се излезе от комата (ако се излезе). (beer)

Пророчеството

1312views 7comments На лафче
next weekend... ;)

Пророчеството

<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>Днес реших да предупредя за малък бъг ,който ще се случи утре А сега сериозно Предричам че утре в неофициалният турнир от 14.00 ПОБЕДИТЕЛИТЕ от 1 кръг НЯМА да продължат напред .....</blockquote> Който ти е казал, че си пророк много те е излъгал ;)

Пророчеството

(whew)

Пророчеството

днес май няма да го има този бъг (emo)

Трансферен прозорец

3446views 20comments Правила на играта
<blockquote><h3>Игра без развитие написа:</h3>След 4 дена админа най-накрая ми писа на 16 октомври 17:51 часа играча K. DARIN от отбора SCANIA e добавен във трансферната листа купи сега за 149 хил кредита http://prntscr.com/4xhs59.Аз исках да поставя във трансферната си листа T. BILLY купи сега за 450 хил кредита и ми изписва трансферния прозорец е затворен http://prntscr.com/4xhrma . Не само това забелязах че има и други играчи които са поставили играчи във трансферната листа , даже споменатия играч има и втори футболист .Защо става така аз да не мога а за другите да могат ? Отговор: Защото играчът е добавен преди трансферния прозорец да бъде затворен. Хахахахахахахахахахахахахахахаха е няма толкова жалък отговор !!!!</blockquote> Пак като не ти е отговорил: "Можете да дискутирате това във нашия форум" си късметлия.

Пророчеството

Дано не си права,ама се съмнявам :D

Пророчеството

Днес реших да предупредя за малък бъг ,който ще се случи утре :D А сега сериозно 8-| Предричам че утре в неофициалният турнир от 14.00 ПОБЕДИТЕЛИТЕ от 1 кръг НЯМА да продължат напред .....(rofl) :P

Трансферен прозорец

Тая игра винаги е имала пропуски--важното е да ги разбереш навреме и да се възползваш от тях. Е, аз за толкова време не можах да се ориентирам в далаверите. Ама таквоз е то, не може всички на шланга.(beer)

Трансферен прозорец

дА ПОМИСЛЯ ............. МММММММММ НЕ !!!!!!!!!!!!! http://prntscr.com/4z29gz

Трансферен прозорец

Отговара е много правилен. :)

Трансферен прозорец

След 4 дена админа най-накрая ми писа на 16 октомври 17:51 часа играча K. DARIN от отбора SCANIA e добавен във трансферната листа купи сега за 149 хил кредита http://prntscr.com/4xhs59.Аз исках да поставя във трансферната си листа T. BILLY купи сега за 450 хил кредита и ми изписва трансферния прозорец е затворен http://prntscr.com/4xhrma . Не само това забелязах че има и други играчи които са поставили играчи във трансферната листа , даже споменатия играч има и втори футболист .Защо става така аз да не мога а за другите да могат ? Отговор: Защото играчът е добавен преди трансферния прозорец да бъде затворен. Хахахахахахахахахахахахахахахаха е няма толкова жалък отговор !!!!

Имало е и по тежки времена, ветераните знаем. Играта е като дърта лоша бабичка, - нема да умре лесно, ще си я гледаме. :P

Като играта умира тогава защо му пълните гушката на тази личност ??? Спирате смс-те и толкоз това предложение го давам сигурно за 100-тен път !!!!

То така е в и в държавата! Мачкат ви, взимат ви парите, подиграват се с вас, а вие сте търпеливи и "помагате" (n)