трансфери на играчи от дюш

1053views 8comments Предложения
ако са по 5-10 хиляди никой няма да ги продава :) идеята е да са скъпи, особено тези, които започват от 8 годишма възраст.

хохо ако се реализира.. сериозно ще дръпна в играта; ) 8)

Карнавал на плодородието Шумен 2014

841views 4comments На лафче
<blockquote><h3>TENNESSEE UNITED написа:</h3>Да ти го вкарам на шибания карнавал</blockquote> Колега:^) Внимателно с приказките(wait)

<blockquote><h3>TENNESSEE UNITED написа:</h3>Да ти го вкарам на шибания карнавал</blockquote> (rofl) Колегата, Ви хвърли карнавала в царевицата. Ама по изпълненията които видях, наистина си е прав. FIREICE, ако можеш да повлияеш, вземете се в ръце и си изчистете карнавала, че само идеята е останала като отлична. А пък изпълнението за царевицата, скоро може да стане хит в поп-фолка (chuckle)

https://www.youtube.com/watch?v=N_0JOSsEsJ0 https://www.youtube.com/watch?v=jNsVsCDNbXM https://www.youtube.com/watch?v=TMCTBEQoWME https://www.youtube.com/watch?v=5T0dFgN2l0g https://www.youtube.com/watch?v=zMg4yN5EJpQ

<blockquote><h3>Саутхямптън написа:</h3>уважавам мнанието на колеги постигнали много повече от мен в играта, но това ми се струва много безмислено ... т.е. силните и богатите да стават още по-силни - първо при мъжкия отбор,а сега и при юношите. На практика, ако това стане ще имаш два отбора А и Б да речем, като единия ще ти е до 34 год, другия ще е до 16 год ...и с пари - ефекта ще е едни и същи отбори да мачкат и при двата отбора ...</blockquote> Затова казах да има таван на кредита за транфер, приемрно 5000 или 10 000, защото почти всички отбори могат да си го позволят. :)

уважавам мнанието на колеги постигнали много повече от мен в играта, но това ми се струва много безмислено ... т.е. силните и богатите да стават още по-силни - първо при мъжкия отбор,а сега и при юношите. На практика, ако това стане ще имаш два отбора А и Б да речем, като единия ще ти е до 34 год, другия ще е до 16 год ...и с пари - ефекта ще е едни и същи отбори да мачкат и при двата отбора ... (n)

За, но да има някакъв таван на кредита за трансфер на играч от ДЮШ.

(y)

заглавието казва всичко. според мен би било добре да може да се правят трансфери между дюш отбори. ще бъде допълнителен стимул да се развиват играчи. какво мислите?

Имам проблем с играч?

847views 4comments При проблем с играта
и аз така знам колеги ,но играча ми го изписва че е в трасферната листа но в същото време и сред стартовите ми 16 и не може да се махне..... тоест играта се е бъгнала пак... и сега чакам да го продам .. имах 2 оферти за него а в момента няма цена... мн куриозно.... админа да се намеси ако може ,и да ресне системата за да мога или да го ползвам или продам...

Имам проблем с играч?

Писах ти го и на ЛС... ще го пиша и тука за да дам мнение и това, което знам... Играч от търг не може да се махне докато не му минат дните/часовете... Поне аз така знам, а ако има нещо друго е друг въпрос... :) (beer) (beer) (beer)

Имам проблем с играч?

Аз до колкото знам играч от търг не чоэе да бъде върнат

Имам проблем с играч?

Значи върнах играча номер 16 сега който ми е в списака.. тъй като беше обявен за търг но го махнах случайно , и сега не ми дава да го пусна в игра? ! Защо се получава така ? Пак ли бъг на играта.... тоя играч утре може да ми изкара мача в европа и да съм в другият кръг а като не мога да го вкарам в игра кво правиме ?? падам и отпадам... малко да се оправи тая игра ,че ако до утре не се оправи и трябва да играя без него направо .....

Билети за Лудогорец в ШЛ!

1407views 15comments На лафче
<blockquote><h3>В Ъ Л Ц И Т Е написа:</h3>Ако бяхме голяма страна и имахме силни грандове това нямаше да е толкова учудващо. Но за страна като България в която всеки гледа да направи някой лев на гърба на другия и всичко да върви наопаки от нормалният свят, страна в която имаме повече разходи от приходи, и затъваме все повече и повече, в която цялото ни първенство струва колкото един класен футболист, няма как да не се радваме на такива успехи. Стига с тази злоба и завист, трябва и малко позитивизъм. Не съм фен на Лудогорец, българин съм и пак повтарям левскар (и винаги ще бъда такъв) и се радвам, че има български отбор в шампионската лига. Дано това амбицира повече хора да се занимават със спорт и да ликвидираме тези пришълци (чужденци) в първенството ни!</blockquote> Значи за абсолютно всичко е виновна държавата... Значи всичко може да се оправи, но това зависи единствено и само от държавата, ако тя подкрепя клубовете, помага и всичко върви, както трябва ще имаме и всяка година отбори в Европа,а то сега само се краде, краде, краде и един ден е нормално да се стигне дъното... Това не е злоба... аз нямам нищо против тази измислица от Разград, но мисълта ми беше, че хората, които найстина са израснали с отборите си и са от години по стадиони и подкрепят и защитават отбора си навсякъде по всякакъв начин не ги е*е сега за някакви си зелени отборчета с милиони... Лошото е, че на българина се втълпява, че това е било национална кауза и как са убединили българския фен и т.н.. това озлобява истинските фенове, ултраси, хулигани и т.н... ;) <blockquote><h3>man utd13 написа:</h3>Няма смисъл да говорим кой на кого е фен. В днешно време футбола вече е бизнес. Футбол беше едно време, когато не се даваха такива пари. Много обичам футбола, но съм отвратен от политиката на всички клубове в света,всеки гледа да привлече някоя голяма звезда, вместо да се даде шанс на младите и талантливи момчета.......</blockquote> Така е! Всичко вече е пари, пари и пак пари! (beer) (beer) (beer) (beer)

<blockquote><h3>FeNeRBaHCe SuckS написа:</h3>Вместо Фалкао, Ван Гал трябваше да купи отбора на Лестър,цената е същата. :X</blockquote> Евала - тук си много ама много прав - поздравления за коментара ...:D :D :D (chuckle) (handshake) (clap)

Свободни агенти

951views 4comments Предложения
И при мен е същата ситуацията:( - уволних мои 3-4-ма играчи със линии над 230 !А бяха на по 31-32 години някъде ! Хубави идеи - дано се реализират обаче ....(clap) (beer)

Няма смисъл да говорим кой на кого е фен. В днешно време футбола вече е бизнес. Футбол беше едно време, когато не се даваха такива пари. Много обичам футбола, но съм отвратен от политиката на всички клубове в света,всеки гледа да привлече някоя голяма звезда, вместо да се даде шанс на младите и талантливи момчета.......:(

<blockquote><h3>Gam3 0v3r написа:</h3>FC Barcelona 1899, няма как да съм за някаква измислица тук на няколко години. Ние сме хора израснали от бебета на стадионите и ходим дълги години по стадиони, гостувания и защитаваме отбора си когато както е нужно... Няма как аз да стана за някакви си лудогорец, само и само, защото са влезнали в ШЛ и защото уж се водят, че са отбор от България, няма как ние истинските фенове на отборите в България да им подражаваме, няма как просто да паднем толкова ниско! В Ъ Л Ц И Т Е, ти явно не си от феновете, които дават абсолютно всичко за отбора си и не си от тези, който никога няма да предадат отбора си. Това, че сега е модерно да си от Разград и че някакъв зализан Г*й(цензурирам го само и единствено, защото ще ми изтрият коментара, а не заради нещо друго) да натъпква и втълпява на хората, че едва ли не това е националния отбор и че е някаква си национална кауза! Ние...истинските фенове, ултраси, хулигани и т.н... НИКОГА няма да предадем това с което сме израснали и което браним и обичаме толкова години! Дори и за 1 кренвирш и 1 питка хляб!</blockquote> Да прав си там дават кренвирши и хляб,гадно е да гледаш и премляскваш.

Ако бяхме голяма страна и имахме силни грандове това нямаше да е толкова учудващо. Но за страна като България в която всеки гледа да направи някой лев на гърба на другия и всичко да върви наопаки от нормалният свят, страна в която имаме повече разходи от приходи, и затъваме все повече и повече, в която цялото ни първенство струва колкото един класен футболист, няма как да не се радваме на такива успехи. Стига с тази злоба и завист, трябва и малко позитивизъм. Не съм фен на Лудогорец, българин съм и пак повтарям левскар (и винаги ще бъда такъв) и се радвам, че има български отбор в шампионската лига. Дано това амбицира повече хора да се занимават със спорт и да ликвидираме тези пришълци (чужденци) в първенството ни! (beer) (beer) (beer)