Активни потребители 530! Идва ли краят?

2193views 21comments На лафче
<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Пичове, тая игра я играя ще станат вече почти 5 години. От може би 3 години насам чета във форума как този и онзи я погребват и опяват! Аз бих ви помолил да престанете! Не че се счупва да са развива, не че нови потребители се редят на опашка, но хората, които обичат играта са тук и ще си останат тук! Дали ще погине или не, не е ясно, но пък вие може да спрете да я ръсите с тамянов дим. Ако можете да помогнете, помагайте, ако не можете, тогава не пречете или в случая не натоварвайте останалите потребители с негативизъм. Мерси предварително</blockquote>(beer) (beer) (beer) (y) (y) (y) (clap) (clap) (clap)

наистина активни от тези 500 са около 300, това е в момента. играем си засега пък може и да изгрее слънце на нашата улица някога.

<blockquote><h3>Чаворселона написа:</h3>Пичове, тая игра я играя ще станат вече почти 5 години. От може би 3 години насам чета във форума как този и онзи я погребват и опяват! Аз бих ви помолил да престанете! Не че се счупва да са развива, не че нови потребители се редят на опашка, но хората, които обичат играта са тук и ще си останат тук! Дали ще погине или не, не е ясно, но пък вие може да спрете да я ръсите с тамянов дим. Ако можете да помогнете, помагайте, ако не можете, тогава не пречете или в случая не натоварвайте останалите потребители с негативизъм. Мерси предварително</blockquote> Много точно казано

Пичове, тая игра я играя ще станат вече почти 5 години. От може би 3 години насам чета във форума как този и онзи я погребват и опяват! Аз бих ви помолил да престанете! Не че се счупва да са развива, не че нови потребители се редят на опашка, но хората, които обичат играта са тук и ще си останат тук! Дали ще погине или не, не е ясно, но пък вие може да спрете да я ръсите с тамянов дим. Ако можете да помогнете, помагайте, ако не можете, тогава не пречете или в случая не натоварвайте останалите потребители с негативизъм. Мерси предварително (beer)

Трансферен прозорец

3446views 20comments Правила на играта
На този въпрос трябва да отговори виртуалната ни перука както го нарече игра без развитие !!!

Играта от години си отива... Админа направи сървър 2 с тази цел, защото знаеше ,че този сървър заминава и няма как да го оправи... направи сървър 2 в който да се регнат новите потребители и да започнат да си мислят, че са велики и да бутата пари и пари и пари... За съжаление играта не е никак лоша, но няма какво вече да се направи... проблема на тези хора е ,че като правят игри ги правят с мисълта за пари... а не с мисълта да продължи колко се може максимум години напред... така ще лапнат още повече пари, но не си правят сметката... и съвсем нормално след, като вече не може да се измисли нищо ново, след като вече си стигнал върха и няма какво да правиш да ти писне едно и също нещо и да се откажеш... или път да се откажеш, защото няма развитие играта... заради мултита и т.н... Едно хоби си отива... ;(

Не че не е зле играта, даже много. Но при една проста проверка из мрежата можете да видите че това е практика за този човек и автопилота не му е непозната опция за проектите. Явно и за поддръжката има опция "Ваканция".

Играта и давам макс още 1 година и след това ще са останали 2-3 отбора ...

Трансферен прозорец

На мен интерестно ми е как така толкова играчи са стояли 40 дни и никой не ги е взел и от няколко дни се активира пазара...в края на сезона

Трансферен прозорец

<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>Продадени играчи вчера 19 а днес 34....?.?.?</blockquote> И ко праим тогава :) аз искам да си продам футболиста ама не мога .Следователно от това си правя извода ,че явно има богопомазани честно тази игра ептем заприлича на Българкия футболен съюз а админа спокойно можем вече да го наричаме перуката !!!! Убедих се че тази игра яко трябва да мамиш затова който има шанс да мами да го прави !!!!

Трансферен прозорец

Продадени играчи вчера 19 а днес 34....?.?.?(think)

Трансферен прозорец

<blockquote><h3>KAMEHPOOL написа:</h3>Предполагам, че админа е пропуснал два if-а в бутона с продължаване на трансфера. Така играчи които си следят кога им изтича обявата за играч си ги подновянат и съответно като е добавен един играч може да се купи. Просто на 21 ден вечерта всички трансфери трябва да се чистят и всичко ще е ок Не знам , ако така продължава този трансферен прозорец няма смисъл да съществува , искам просто админа да даде обяснение за това !!!!

Идва ли краят? Играта е на автопилот май. От години не е променяна графиката и мн. други неща!

Трансферен прозорец

не ми харесва

Трансферен прозорец

Предполагам, че админа е пропуснал два if-а в бутона с продължаване на трансфера. Така играчи които си следят кога им изтича обявата за играч си ги подновянат и съответно като е добавен един играч може да се купи. Просто на 21 ден вечерта всички трансфери трябва да се чистят и всичко ще е ОК.

Трансферен прозорец

Имайки предвид проведената анкета на тема \"Какво е мнението Ви за въвеждане на трансферен прозорец\" и резултатите от нея към момента от сезон 47 влиза в сила въвеждането на трансферен прозорец за периода от 1-ви до 21-ви ден от продължителността на 1 сезон - 56 дни. Обаче има трансфери които са извършени на 3 октомври тоест 26 ден от началото на сезон 49 даже в момента има мениджъри които са си поставили играчи във трансферната листа !!!! Е аз опитах ама не стана !!! Е как така нали уж трансферния прозорец ще бъде от 1 до 21 ден на сезона а играчи се продават играчи и след този ден !!! Изобщо това правило работи ли , или само за определени хора не важи това правило което бе въведено 47 сезон !!!!:^) :^) :^)

КАКВО Е НУЖНО ДА СЕ СПРЕ МРЪСОТИЯТА НА ЛИЛ

1195views 7comments Зала на срама
Този е уникален (rofl)

КАКВО Е НУЖНО ДА СЕ СПРЕ МРЪСОТИЯТА НА ЛИЛ

1195views 7comments Зала на срама
време е пак да му се затвори устата на тази личност,че пак почва да изперква(nod)

трансфери на играчи от дюш

1053views 8comments Предложения
според мене за да се вдигне интереса към играта задължително да се премахне правилото играч от дющ да има 105 мача във отбора ти за да можеш да го продадеш , това явно е взето от човек който явно не следи футбол защото такова нещо го няма !!!!

BTC (Биткоини)

1079views 7comments На лафче
Админе сам си прави изводите кви глупости въвеждаш .... Моята оценка за новината: Слаб 2 Средна оценка за новината 2.1 от 35 гласували !!!!