Завръщането на Лил
5162views
44comments
Зала на срама
<blockquote><h3>Американска мечта 94 написа:</h3>Само в тази игра психическия тормоз май не се наказва. Не оправдавам езика на
играча, но той е постоянно провокиран да избухва словесно. Обиждан, унижаван. С
думи, с действия. Не мисля, че много от нас биха търпяли подобно издевателство
над психиката.
В другия сървър това продължава и до днес, макар там да няма никакво
съперничество с другарите му по група от тук. Заяждането продължава, а това си е
безнаказана провокация. Чакат само да му падне пердето и да гледат сеир. Досега
той се опитва да се въздържи да отговори, но...
...някой запитва ли се ЗАЩО това е допустимо??? Само заради безобразното
безхаберие на човека, който трябва да следи за реда в собствената си игра.
Не искам да се меся в отдавна отровените отношения в група 11/2. Крив-прав -там
Лил вече няма... сега срещу кого ще се насочи уродливата злоба???
Страхотно постижение е да бъде изгонен играч с почти десетилетен стаж в играта.
Браво!</blockquote>
Американска мечта ,всеки има право да изразява мнението ,аз уважавам коментара ти ,но...преди да напишеш горното,трябваше да се поровиш из чата на 11-2 и мисля ,че половината от написаното щеше да го изтриеш8) извинявай но ,човек псуващ по такъв долен и мерзен начин няма място в тази игра,дори и най добрия да е...или не съм прав ,а(smirk) ами тогава да почнем масово да се мамчим ,та да видим до къде ще стигнем
|
|
Завръщането на Лил |
|
Завръщането на Лил
5162views
44comments
Зала на срама
Само в тази игра психическия тормоз май не се наказва. Не оправдавам езика на играча, но той е постоянно провокиран да избухва словесно. Обиждан, унижаван. С думи, с действия. Не мисля, че много от нас биха търпяли подобно издевателство над психиката.
В другия сървър това продължава и до днес, макар там да няма никакво съперничество с другарите му по група от тук. Заяждането продължава, а това си е безнаказана провокация. Чакат само да му падне пердето и да гледат сеир. Досега той се опитва да се въздържи да отговори, но...
...някой запитва ли се ЗАЩО това е допустимо??? Само заради безобразното безхаберие на човека, който трябва да следи за реда в собствената си игра.
Не искам да се меся в отдавна отровените отношения в група 11/2. Крив-прав -там Лил вече няма... сега срещу кого ще се насочи уродливата злоба???
Страхотно постижение е да бъде изгонен играч с почти десетилетен стаж в играта. Браво!
|
|
Завръщането на Лил |
|
Трансферен прозорец
4152views
20comments
Правила на играта
Колега, педолагам че след затваряне на трансферите,системата автоматично не позволява продажба под минимална, и над максимална, както и при "купи сега" някаква различна от фиксираната цена. Ако успееш да убедиш купувачите да слязат до позволени нива, мисля че ще осъществиш сделка. Успех!(beer)
|
|
Трансферен прозорец |
|
Завръщането на Лил
5162views
44comments
Зала на срама
Ама Какво е станало с Лил,сега разбирам че го няма,някой може ли да ми каже?
|
|
Трансферен прозорец
4152views
20comments
Правила на играта
И аз не мога да продавам ... имах оферти и не можах да продам трима футболисти, защото ми пишеше, затворен!
|
|
Трансферен прозорец
4152views
20comments
Правила на играта
Искам да попитам някой има ли моя проблем да не може да продава?....така като гледам се извършват трансфери а аз не мога да продам....пасах на обратна връзка и ми отговориха че пръзореца е затворен?..?:^) Смях(rofl)
|
|
Трансферен прозорец
4152views
20comments
Правила на играта
Не стига, че пазара е замрял ами и го затварят. (clap) (clap) (clap)
|
|
Завръщането на Лил
5162views
44comments
Зала на срама
<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Сега влизам и виждам,че има наказание.Колегата е взел правелно решение и го
подкрепям.Затова сме 4-ма за да има по всяко време някой който да взима
отношение и да се намеси когато трябва.Бях зает 2 дена затова не писах по рано.</blockquote>
(bow) (bow) (bow) (handshake) (handshake) (handshake)
|
|
Трансферен прозорец
4152views
20comments
Правила на играта
И тази игра е като нашата действителност!!!:D
Всички се възмущаваме от корупцията и лошите закони ,които се приемат, ама ако ние определяме такива правила - и ние ставаме такива дори и само за една игра!
както казва един мой познат.....абе много крадат тия управници, и му предлагам ние първо да спрем да крадем и тогава да искаме от тях, а той казва, а не може ли ние последни да спрем?????:D
|
|
Завръщането на Лил |
|
Завръщането на Лил
5162views
44comments
Зала на срама
Сега влизам и виждам,че има наказание.Колегата е взел правелно решение и го подкрепям.Затова сме 4-ма за да има по всяко време някой който да взима отношение и да се намеси когато трябва.Бях зает 2 дена затова не писах по рано.
|
|
Завръщането на Лил
5162views
44comments
Зала на срама
интересно ми е къде са другите модератори---ей момчета,хората са казали ,че 1 птичка пролет не прави(smirk) (smirk) (smirk) ЩО НЕ ВЗЕМЕТЕ ОТНОШЕНИЕ ...или трябва да почнат да ви псуват и обиждат и тогава да вземете мерки
|
|
Завръщането на Лил
5162views
44comments
Зала на срама
Не можах да се стърпя..........за сега 7 дена бан от мен за всички тея обиди в чатовете на групите..Ако Админа прецени нека накаже мен...(аз не мога да наказвам за коментари в чатовете на групите)
|
|
Завръщането на Лил
5162views
44comments
Зала на срама
ей баце,ако го набарям този,ще му изтръгна злобното сърце,без да ми мигне окото(smirk) (smirk) този задклавиатурен Супермен(u) (u) (u) (u)
|
|
Завръщането на Лил |
|
Завръщането на Лил
5162views
44comments
Зала на срама
страшно е,но ще се понесе:) заложи си отбора срещу злобата и второто натежа,ето това е лошото(puke) и тези хора ходят по света и "славят"България(n)
|
|
Завръщането на Лил
5162views
44comments
Зала на срама
Лил се завърна много озлобен :D Сегашния му отбор е ТРЕПАЧИТЕ от 4/3/1
:D Поне така мисля аз.Дошъл не дошъл и нападна ФК ШУМЕН и после мен.Вижте в чатовете на групите:D Не е Лил... Гочо е
:-D
|
|