Завръщането на Лил

5162views 44comments Зала на срама
<blockquote><h3>Американска мечта 94 написа:</h3>Само в тази игра психическия тормоз май не се наказва. Не оправдавам езика на играча, но той е постоянно провокиран да избухва словесно. Обиждан, унижаван. С думи, с действия. Не мисля, че много от нас биха търпяли подобно издевателство над психиката. В другия сървър това продължава и до днес, макар там да няма никакво съперничество с другарите му по група от тук. Заяждането продължава, а това си е безнаказана провокация. Чакат само да му падне пердето и да гледат сеир. Досега той се опитва да се въздържи да отговори, но... ...някой запитва ли се ЗАЩО това е допустимо??? Само заради безобразното безхаберие на човека, който трябва да следи за реда в собствената си игра. Не искам да се меся в отдавна отровените отношения в група 11/2. Крив-прав -там Лил вече няма... сега срещу кого ще се насочи уродливата злоба??? Страхотно постижение е да бъде изгонен играч с почти десетилетен стаж в играта. Браво!</blockquote> Американска мечта ,всеки има право да изразява мнението ,аз уважавам коментара ти ,но...преди да напишеш горното,трябваше да се поровиш из чата на 11-2 и мисля ,че половината от написаното щеше да го изтриеш8) извинявай но ,човек псуващ по такъв долен и мерзен начин няма място в тази игра,дори и най добрия да е...или не съм прав ,а(smirk) ами тогава да почнем масово да се мамчим ,та да видим до къде ще стигнем

Завръщането на Лил

Незнам какви са ви били пререканията,но Лил беше добър мениджър.

Завръщането на Лил

Само в тази игра психическия тормоз май не се наказва. Не оправдавам езика на играча, но той е постоянно провокиран да избухва словесно. Обиждан, унижаван. С думи, с действия. Не мисля, че много от нас биха търпяли подобно издевателство над психиката. В другия сървър това продължава и до днес, макар там да няма никакво съперничество с другарите му по група от тук. Заяждането продължава, а това си е безнаказана провокация. Чакат само да му падне пердето и да гледат сеир. Досега той се опитва да се въздържи да отговори, но... ...някой запитва ли се ЗАЩО това е допустимо??? Само заради безобразното безхаберие на човека, който трябва да следи за реда в собствената си игра. Не искам да се меся в отдавна отровените отношения в група 11/2. Крив-прав -там Лил вече няма... сега срещу кого ще се насочи уродливата злоба??? Страхотно постижение е да бъде изгонен играч с почти десетилетен стаж в играта. Браво!

Завръщането на Лил

Заради много псувни и обиди отбора му беше заключен и се изтри.

Трансферен прозорец

4152views 20comments Правила на играта
Колега, педолагам че след затваряне на трансферите,системата автоматично не позволява продажба под минимална, и над максимална, както и при "купи сега" някаква различна от фиксираната цена. Ако успееш да убедиш купувачите да слязат до позволени нива, мисля че ще осъществиш сделка. Успех!(beer)

Трансферен прозорец

Пълна Дискримимация ,някои могат други НЕ!:^)

Завръщането на Лил

Ама Какво е станало с Лил,сега разбирам че го няма,някой може ли да ми каже?

Трансферен прозорец

И аз не мога да продавам ... имах оферти и не можах да продам трима футболисти, защото ми пишеше, затворен!

Трансферен прозорец

Искам да попитам някой има ли моя проблем да не може да продава?....така като гледам се извършват трансфери а аз не мога да продам....пасах на обратна връзка и ми отговориха че пръзореца е затворен?..?:^) Смях(rofl)

Трансферен прозорец

Не стига, че пазара е замрял ами и го затварят. (clap) (clap) (clap)

Завръщането на Лил

<blockquote><h3>PFC BECKS написа:</h3>Сега влизам и виждам,че има наказание.Колегата е взел правелно решение и го подкрепям.Затова сме 4-ма за да има по всяко време някой който да взима отношение и да се намеси когато трябва.Бях зает 2 дена затова не писах по рано.</blockquote> (bow) (bow) (bow) (handshake) (handshake) (handshake)

Трансферен прозорец

И тази игра е като нашата действителност!!!:D Всички се възмущаваме от корупцията и лошите закони ,които се приемат, ама ако ние определяме такива правила - и ние ставаме такива дори и само за една игра! както казва един мой познат.....абе много крадат тия управници, и му предлагам ние първо да спрем да крадем и тогава да искаме от тях, а той казва, а не може ли ние последни да спрем?????:D

Завръщането на Лил

(bow) (bow) (bow) (handshake) (handshake) (handshake)

Завръщането на Лил

Сега влизам и виждам,че има наказание.Колегата е взел правелно решение и го подкрепям.Затова сме 4-ма за да има по всяко време някой който да взима отношение и да се намеси когато трябва.Бях зает 2 дена затова не писах по рано.

Завръщането на Лил

интересно ми е къде са другите модератори---ей момчета,хората са казали ,че 1 птичка пролет не прави(smirk) (smirk) (smirk) ЩО НЕ ВЗЕМЕТЕ ОТНОШЕНИЕ ...или трябва да почнат да ви псуват и обиждат и тогава да вземете мерки

Завръщането на Лил

Не можах да се стърпя..........за сега 7 дена бан от мен за всички тея обиди в чатовете на групите..Ако Админа прецени нека накаже мен...(аз не мога да наказвам за коментари в чатовете на групите)

Завръщането на Лил

ей баце,ако го набарям този,ще му изтръгна злобното сърце,без да ми мигне окото(smirk) (smirk) този задклавиатурен Супермен(u) (u) (u) (u)

Завръщането на Лил

С този Гочо моряка от Велики Преслав поне е весело(rofl)

Завръщането на Лил

страшно е,но ще се понесе:) заложи си отбора срещу злобата и второто натежа,ето това е лошото(puke) и тези хора ходят по света и "славят"България(n)

Завръщането на Лил

Лил се завърна много озлобен :D Сегашния му отбор е ТРЕПАЧИТЕ от 4/3/1 :D Поне така мисля аз.Дошъл не дошъл и нападна ФК ШУМЕН и после мен.Вижте в чатовете на групите:D Не е Лил... Гочо е :-D