Билети за Лудогорец в ШЛ!

1407views 15comments На лафче
FC Barcelona 1899, няма как да съм за някаква измислица тук на няколко години. Ние сме хора израснали от бебета на стадионите и ходим дълги години по стадиони, гостувания и защитаваме отбора си когато както е нужно... Няма как аз да стана за някакви си лудогорец, само и само, защото са влезнали в ШЛ и защото уж се водят, че са отбор от България, няма как ние истинските фенове на отборите в България да им подражаваме, няма как просто да паднем толкова ниско! В Ъ Л Ц И Т Е, ти явно не си от феновете, които дават абсолютно всичко за отбора си и не си от тези, който никога няма да предадат отбора си. Това, че сега е модерно да си от Разград и че някакъв зализан Г*й(цензурирам го само и единствено, защото ще ми изтрият коментара, а не заради нещо друго) да натъпква и втълпява на хората, че едва ли не това е националния отбор и че е някаква си национална кауза! Ние...истинските фенове, ултраси, хулигани и т.н... НИКОГА няма да предадем това с което сме израснали и което браним и обичаме толкова години! Дори и за 1 кренвирш и 1 питка хляб! (beer) (beer) (beer)

Аз съм левскар и от три годишен ходя по мачове на Левски. Но с това смешно първенство което имаме не си заслужава да се гледат мачовете даже и по телевизора. Няма Левски, няма ЦСКА всички са затънали в тинята и с тази политика на водене няма да излезнат още дълго от там. В момента български отбор играе в шампионската лига и няма как да не ти трепне сърцето ако направят успех там. А българите подкрепящи Лацио, или съответно Ливърпул в гостуващия сектор могат да се нарекат с една единствена дума: "уроди". И моля без да ми се обижда никой това ми е мнението.

<blockquote><h3>Gam3 0v3r написа:</h3>Лично аз няма как да ги гледам тея или да съм за тях, но просто приятел иска да искара някой лев и има билети ме помоли Иначе аз ще бъда на националния на мача лудите - Ливърпул, но ще съм в гостуващия сектор! Както бях и със Стяуа и така...</blockquote>Типично българско мислене и държание......Аве ей(wait) Играе БГ отбор в Шампионска лига(party) (party) (party)Как може "Българи" да държат за противниковия отбор???Ами аз си го обяснявам само по един начин...злоба,завист,ненавист и т.н.Никога няма да стигнете Лудогорец(wait) Запомнете това фенове на така наречените "грандове".Само един прост човек може да има толкова завист и злоба в сърцето си.Цитирам Венци Стефанов:D Все пак играе БГ отбор(wait)

Свободни агенти

952views 4comments Предложения
(y)

Свободни агенти

Идеята е добра, но с малко корекции. На пример играчите които ние уволняваме да могат да се привличат за 1000-2000 кредит и този кредит да не се натрупва във "ФОНД ПНП" защото там си има повече от достатъчно. Тези играчи наистина ще са в помощ на доста отбори, аз лично този сезон уволних 4-5 играча с линии 250-350. Дано админа обърне внимание. :)

Свободни агенти

Предложението ми е следното.Пак да има свободни агенти но те да са със определени показатели.Например да попадат играчи от 25-34 години като техния общ процент да не надхваля 70%.Второ тези играчи да се купуват на 50% от пазарната им стойност яко даден играч струва 2000 кредит да баде купен за 1000 и събираните кредити да утиват в фонд ПНП.Така според мен за новите играчи ще е по добре тъй като сте могад да си купят малко по добри играчи и няма да с толкова слаби и да падат по 7-8-9 на 0.Не знам дали е предлага но и преди ако е много се извинявам за спам (handshake)

Лично аз няма как да ги гледам тея или да съм за тях, но просто приятел иска да искара някой лев и има билети ме помоли ;) Иначе аз ще бъда на националния на мача лудите - Ливърпул, но ще съм в гостуващия сектор! ;) Както бях и със Стяуа и така...

Вместо Фалкао, Ван Гал трябваше да купи отбора на Лестър,цената е същата. :X :D :D

<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Кой пък иска да ги гледа на тези?</blockquote> Ами сещам за едни, които са фенове на два столични "гранда" ( ако може да се нарекат грандове ), те няма да ги гледат... Ама то като се замислиш като събереш мачовете на тези 2 столични "гранда" срещу Лудогорец, около 10-15 са и нито един не е победа за столичните "грандове, то ти става ясно, защо няма да отидат да ги гледат, все пак и аз не бих отишал да гледам някой, който ме бие под път и над път, айдеее!!! ;) ПС: Ти по-добре остави Лудогорец и си мисли за Юнайтед, че от както съдиите спряха да ги бутат, а да ги режат и взеха да падат като "тупани"... 8)

Кой пък иска да ги гледа на тези?

проблем с зареждаме

891views 10comments При проблем с играта
Има решение да му спрем кранчето на админа !!!

Един приятел продава билети за мачовете на Лудогорец в ШЛ, ако някой има интерес и не може да си намери вече да ми пише на ЛС. Продава ги както на пакет, така и поотделно за мачове, но логично на по-високи цени от на касите...(beer) (beer)

проблем с зареждаме

Явно проблема е бил само при някои, тъй като аз имах през целия ден достъп до сайта :)

проблем с зареждаме

Тука май вярно няма оправия вече. Цял ден се мъча да влезна с телефона заради националния отбор, понеже съм на почивка и все греда. Чудя се вече да продължавам ли да съм ВИП заради това безхаберие!

проблем с зареждаме

При всички е било така. Играта загива. Цял ден никой нищо не направи. И за какво да пускам СМС-и, по-добре като не получаваш нищо - поне да не си плащаш за него!!!

проблем с зареждаме

ох радвам се и при мене от вчера към 21 часа до сега не можах да се свържа както винаги админа пак спи защото това си беше бъг и то много як !!!!

проблем с зареждаме

И при мен беше същото - днес между 12.45 и 15.00 пробвах но също не ме пусна - с Таблет съм понеже бях навън !:( за съжаление и аз изпуснах Националния да си оправя ...(whew)

проблем с зареждаме

Без коментар :x

проблем с зареждаме

Най-накрая влезнах!Целият ден ми отиде.Национали изпуснах,РПС не играх,но важното,че вече съм вътре. ;)

проблем с зареждаме

Мениджърът на Горни Лозен има същия проблем. Не може да влезе в шампиони. Пробвал е с три браузера, използвал е и гугъл-търсачката, в опити да влезе по някакъв начин, но без успех. Проблемът не е засегнал всички ни, но пък го има, поне от обяд насам.