Сгради
1993views
21comments
Предложения
<blockquote><h3>Death написа:</h3>Пети полк (Шумен) , а какво ще се случва ако не плащам подръжка ? Пак ли ще ми отнема нива ? Дооформи си предложението , не е лошо , но не си го доизмислил .</blockquote>
Начина на извършване на поддръжката:
1. Според мен най-добре ще е да се извършва след действие на самия мениджър - например едно бутонче "направи поддръжката" някъде на страницата, където е изгледа с клубните сгради. По този начин всеки от нас ще е лично заангажиран в процеса.
2. Поддръжката да се извършва за всички сгради наведнъж.
Честота на поддръжката:
събота или неделя. От понеделник до петък се играят мачове и турнири, в свободното време се прави ремонт и профилактика на сградите.
Размер на "такса поддръжка"
Примерно 5% процента от прихода на сградите за текущата седмица или някаква такса, изчислявана в зависимост от нивото на сградата, подлежаща на поддръжка
Мерки в случай на неизвършено плащане
Като се има предвид, че една неподдържана и занемарена сграда има лош вид и неприятна обстановка, наистина най-реалистично би било намаляване на прихода от сградите. Тук вече опираме в компромиса между предложението за промяна и допустимостта за програмиране на тази промяна.
Най-интересно според мен би било плавно намаляване на приходите от сградите с определен процент за всеки просрочен ден на поддръжка - в смисъл сградата става все по-занемарена и почва да отблъсква феновете. Някой може да каже, че примерно тренировъчния център и школата за таланти не носят пари и няма как да се приложи това правило. Да, прави са и няма как.
Друг вариант е при неизвършена поддръжка да се блокира възможността за строеж на школата за таланти - все едно юношите виждат непривлекателния вид на клубните сгради и губят желание да идват в мъжкия отбор.
|
|
Продажба на играчи от ДЮШ
902views
8comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Gam3 0v3r написа:</h3>Вече е дискутирана и потребителите са съгласни ,но незнаем на админа какво е
мнението
http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6177</blockquote>
Ха последното мнение в онази тема е мое, както и предложението за годинките и продажбата на юношите. Както съм споменал там, че нищо няма да стане така и си е вече месец и половина :) (beer)
|
|
902views
8comments
Общи дискусии
Вече е дискутирана и потребителите са съгласни ,но незнаем на админа какво е мнението ;)
http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6177
|
|
902views
8comments
Общи дискусии
Обратна връзка Въпрос: Здравей, след като бяха намелени до 5 СТ в един отбор, имаше предложение да се намали броя на изиграните мачове от искарани от ДЮШ-а играчи, за да бъдат продадени. Друго предложение бе когато навършат 17г. тогава да могат да се продават. Та питането ми е какво се случва по този въпрос, ако е мислено нещо изобщо?... или всичко си по-старо му.
Отговор: Можете да дискутирате тази тема в нашия форум.
Колеги, какво е Вашето мнение???
|
|
http://www.shampioni.com/?act=tv&round=3340410
833views
10comments
Зала на срама
<blockquote><h3>FC KODRAG написа:</h3>И как ще докажете, че той нарочно му е пуснал слаб състав?</blockquote>
Пич на всички ни е ясно че мача е уреден,ако бяха направили на теб този номер нямаше да мислиш така.
|
|
833views
10comments
Зала на срама
И как ще докажете, че той нарочно му е пуснал слаб състав? (think)
|
|
833views
10comments
Зала на срама
Покрай празниците не съм видял темата и затова се включвам сега.Админа може да види под чата във групата ни и сам ще си направи извода дали мача е уговорен.Нека да провери също ip адресите че може и двата отбора да са на един собственик.
|
|
Промяна в правилата за неофициалните турнири |
|
Мобилна версия
2327views
34comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>Kamena Riksa написа:</h3>На мен не ми харесва тази мобилна версия, по-хубаво беше да си влизаме директно
в сайта...</blockquote>
В долната част на страницата има опция за уеб.
|
|
Промяна в правилата за неофициалните турнири
1939views
24comments
Предложения
Другия вариант е да се намалят групите и респективно отборите в турнирите за млади отбори.Или пък да се допълват с ботове ( shampioni 72***)до достигане на нужната бройка.
|
|
1939views
24comments
Предложения
А сега лошото е ,че турнир на младите не се провежда и не трупат опит... А и всеки сам си преценява какъв отбор да си направи... дали на по 20 години с 100лини или на 34год с по 250линия ;)
|
|
1939views
24comments
Предложения
По коеф. не е удачно тъй като, ще има доста нередности от рода на някой иска да си обиграва младите и куп други различни от това всеки да пуска най-добрите си играчи. Мисля, че може да се направят леки корекции в турнирите но това, ще доведе до следващ проблем, че младите отбори няма да имат шанса да се доберат до нещо повече и отново се връщаме на стария проблем "за новите потребители".
Според мен отбори на горе долу една и съща възраст от датата на регистрация по пътя на логиката следва да имат еднакви по умения играчи.
|
|
Честита Нова Година |
|
Админа да провери,вероятна измама.
1043views
1comments
Зала на срама
Нека админа провери два отбора от моята група,Moto GP и Ас Рома.Двата отбора бяха напуснати от мениджърите и отборите се поеха от съмнителни лица.Проблема дойде когато отбора на Рома реши да се отказва и търсеше някой да му поеме отбора и мениджъра ма Мото каза че има човек.След като това стана си помислих че тези два отбора ще играят един за друг и за жалост се оказах прав.В директния мач отбора на Мото излезе със свалени гащи и по този начин наклони везните за спечелване на титлата в негова полза за сметка на Postoliv Group.
|
|
Честита Нова Година
701views
5comments
На лафче
(beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (d) (d) (d) (d) (d) (d)
|
|
Мобилна версия
2327views
34comments
Общи дискусии
И още нещо което липсва в моят отбор -> играчи липсва графата с опит на играчите ;)
|
|
Мобилна версия
2327views
34comments
Общи дискусии
На мен не ми харесва тази мобилна версия, по-хубаво беше да си влизаме директно в сайта...
|
|
Сгради
1993views
21comments
Предложения
Това е моята идея относно стадиона http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=98
И като цяло най - лесно би било да се направи както админа предлага но по интересно ще е ако за всяка сграда се направи отделно и си има по нещо ново и функционално
|
|
Честита Нова Година
701views
5comments
На лафче
Много, много, много здраве през новата година. Останалото всеки сам да си набави!(beer) (beer) (beer) (beer) (beer)
|
|
1939views
24comments
Предложения
<blockquote><h3>Death написа:</h3>Наи доброто предложение е по коеф. ... , но ... коефциента да не е на
титулярните 11 играча , а на целият отбор . Така няма да могат да стават измами
с коеф. помислете над това .
Весело посрещане на Новата година .</blockquote>
И аз това имах в предвид , но да се взема коефицента на 11-те най-добри играчи в даден отбор.
|