Сгради

1993views 21comments Предложения
<blockquote><h3>Death написа:</h3>Пети полк (Шумен) , а какво ще се случва ако не плащам подръжка ? Пак ли ще ми отнема нива ? Дооформи си предложението , не е лошо , но не си го доизмислил .</blockquote> Начина на извършване на поддръжката: 1. Според мен най-добре ще е да се извършва след действие на самия мениджър - например едно бутонче "направи поддръжката" някъде на страницата, където е изгледа с клубните сгради. По този начин всеки от нас ще е лично заангажиран в процеса. 2. Поддръжката да се извършва за всички сгради наведнъж. Честота на поддръжката: събота или неделя. От понеделник до петък се играят мачове и турнири, в свободното време се прави ремонт и профилактика на сградите. Размер на "такса поддръжка" Примерно 5% процента от прихода на сградите за текущата седмица или някаква такса, изчислявана в зависимост от нивото на сградата, подлежаща на поддръжка Мерки в случай на неизвършено плащане Като се има предвид, че една неподдържана и занемарена сграда има лош вид и неприятна обстановка, наистина най-реалистично би било намаляване на прихода от сградите. Тук вече опираме в компромиса между предложението за промяна и допустимостта за програмиране на тази промяна. Най-интересно според мен би било плавно намаляване на приходите от сградите с определен процент за всеки просрочен ден на поддръжка - в смисъл сградата става все по-занемарена и почва да отблъсква феновете. Някой може да каже, че примерно тренировъчния център и школата за таланти не носят пари и няма как да се приложи това правило. Да, прави са и няма как. Друг вариант е при неизвършена поддръжка да се блокира възможността за строеж на школата за таланти - все едно юношите виждат непривлекателния вид на клубните сгради и губят желание да идват в мъжкия отбор.

Продажба на играчи от ДЮШ

902views 8comments Общи дискусии
<blockquote><h3>Gam3 0v3r написа:</h3>Вече е дискутирана и потребителите са съгласни ,но незнаем на админа какво е мнението http://www.shampioni.com/?act=forum&amp;case=viewtopic&amp;id=6177</blockquote> Ха последното мнение в онази тема е мое, както и предложението за годинките и продажбата на юношите. Както съм споменал там, че нищо няма да стане така и си е вече месец и половина :) (beer)

Вече е дискутирана и потребителите са съгласни ,но незнаем на админа какво е мнението ;) http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6177

Обратна връзка Въпрос: Здравей, след като бяха намелени до 5 СТ в един отбор, имаше предложение да се намали броя на изиграните мачове от искарани от ДЮШ-а играчи, за да бъдат продадени. Друго предложение бе когато навършат 17г. тогава да могат да се продават. Та питането ми е какво се случва по този въпрос, ако е мислено нещо изобщо?... или всичко си по-старо му. Отговор: Можете да дискутирате тази тема в нашия форум. Колеги, какво е Вашето мнение???

http://www.shampioni.com/?act=tv&round=3340410

833views 10comments Зала на срама
<blockquote><h3>FC KODRAG написа:</h3>И как ще докажете, че той нарочно му е пуснал слаб състав?</blockquote> Пич на всички ни е ясно че мача е уреден,ако бяха направили на теб този номер нямаше да мислиш така.

И как ще докажете, че той нарочно му е пуснал слаб състав? (think)

Покрай празниците не съм видял темата и затова се включвам сега.Админа може да види под чата във групата ни и сам ще си направи извода дали мача е уговорен.Нека да провери също ip адресите че може и двата отбора да са на един собственик.

Промяна в правилата за неофициалните турнири

1939views 24comments Предложения
А не може ли да се направят по клубния рейтинг или К.К.?

Мобилна версия

2327views 34comments Общи дискусии
<blockquote><h3>Kamena Riksa написа:</h3>На мен не ми харесва тази мобилна версия, по-хубаво беше да си влизаме директно в сайта...</blockquote> В долната част на страницата има опция за уеб.

Другия вариант е да се намалят групите и респективно отборите в турнирите за млади отбори.Или пък да се допълват с ботове ( shampioni 72***)до достигане на нужната бройка.

А сега лошото е ,че турнир на младите не се провежда и не трупат опит... А и всеки сам си преценява какъв отбор да си направи... дали на по 20 години с 100лини или на 34год с по 250линия ;)

По коеф. не е удачно тъй като, ще има доста нередности от рода на някой иска да си обиграва младите и куп други различни от това всеки да пуска най-добрите си играчи. Мисля, че може да се направят леки корекции в турнирите но това, ще доведе до следващ проблем, че младите отбори няма да имат шанса да се доберат до нещо повече и отново се връщаме на стария проблем "за новите потребители". Според мен отбори на горе долу една и съща възраст от датата на регистрация по пътя на логиката следва да имат еднакви по умения играчи.

Честита Нова Година

701views 5comments На лафче
(beer)

Админа да провери,вероятна измама.

1043views 1comments Зала на срама
Нека админа провери два отбора от моята група,Moto GP и Ас Рома.Двата отбора бяха напуснати от мениджърите и отборите се поеха от съмнителни лица.Проблема дойде когато отбора на Рома реши да се отказва и търсеше някой да му поеме отбора и мениджъра ма Мото каза че има човек.След като това стана си помислих че тези два отбора ще играят един за друг и за жалост се оказах прав.В директния мач отбора на Мото излезе със свалени гащи и по този начин наклони везните за спечелване на титлата в негова полза за сметка на Postoliv Group.

Честита Нова Година

(beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) (d) (d) (d) (d) (d) (d)

Мобилна версия

И още нещо което липсва в моят отбор -> играчи липсва графата с опит на играчите ;)

Мобилна версия

На мен не ми харесва тази мобилна версия, по-хубаво беше да си влизаме директно в сайта...

Сгради

1993views 21comments Предложения
Това е моята идея относно стадиона http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=98 И като цяло най - лесно би било да се направи както админа предлага но по интересно ще е ако за всяка сграда се направи отделно и си има по нещо ново и функционално

Честита Нова Година

Много, много, много здраве през новата година. Останалото всеки сам да си набави!(beer) (beer) (beer) (beer) (beer)

<blockquote><h3>Death написа:</h3>Наи доброто предложение е по коеф. ... , но ... коефциента да не е на титулярните 11 играча , а на целият отбор . Така няма да могат да стават измами с коеф. помислете над това . Весело посрещане на Новата година .</blockquote> И аз това имах в предвид , но да се взема коефицента на 11-те най-добри играчи в даден отбор.