СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ
3224views
27comments
Зала на срама
е то няма как да не даде кодове, нали отбора сателит трябва да има левро за специални тренировки :)
значи приемаме, че почти всичките си играчи ги е взел от 3 отбора, на които е давал кодове за да му намалят цените под средна и тези играчи не са искали да продават на други мениджъри на много по-високи цени заради няколко кода (който са им били нужни за да помпат специални) :)
няма проблем всичко е точно :D :D
п.с браво на админа за реакцията, но реално повечето му шанаджииски трансфери са правени преди повече от три месеца особено с NEW YEAR, така че това не променя почти нищо.
|
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ
3224views
27comments
Зала на срама
Той че ще отговори като види че няма играчите е ясно ... но дали другите отбори ще отговорят ?
|
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ
3224views
27comments
Зала на срама
Поздравления за реакцията,но нека се чуе и думата на потърпевшия,защото в групата пишеше че е давал кодове.
|
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ
3224views
27comments
Зала на срама
Определено има нещо нередно, ще анулирам трансферите и ще изчакаме да видим какво, ще кажат "потърпевшите"
За да има справедливост, ще анулирам всички трансфери между тези отбори по между им през последните 3 месеца, NERON, edin otbor, Shkola и NEW YEAR
И не на последно място запомнете, че с ваша помощ, ще запазим честната игра.
|
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ
3224views
27comments
Зала на срама
да и за мутрите си прав, много са им странни трансферите на тези отбори. само вижте отбора на "един отбор" какви оферти пуска за двама 14 годишни играчи на мутри и вижте колко трансфера са направили тези отбори помежду си.
п.с след като си направих труда да погледна отбора на този нерон съм 100% убеден, че не им е чиста работата на тези 4ри отбора. сега дали е един и същ човек или са приятели и помагат на нерон няма значение. мутри и нова година са направили над 20 специални тренировки на различни негови играчи и като са си ги разменяли помежду си за да ги помпат са си ги продавали на леко казано странни цени. new year му прави няколко специални и му ги продава за същата цена, на която е купил играча, голям приятел ще му излезе. то трябва да си сляп да не видиш за какво става въпрос. има един играч сега в отбора на "един отбор", казва се y.abe и ми е много интересно къде ще се озове след като му се направят 20-те специални и на каква цена ще е :)
|
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ
3224views
27comments
Зала на срама
Има и още един отбор да проверят и NEW YEAR с мениджер NENO и предишни имена NINO , NENKO се близки до сегашното му име NERON !!!
|
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ
3224views
27comments
Зала на срама
Mutri,Един отбор и Школа,90% от играчите на Нерон са били от тези отбори.Явно става въпрос за помпане,ако са на реални цени и не са влизали от едно ип няма проблем,но нека админа провери.
|
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ
3224views
27comments
Зала на срама
Колегата NERON е от моята група и ще е добре да се разбере какво става
|
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ |
|
Промени в посещаемостта на мачовете |
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ
3224views
27comments
Зала на срама
мда, много добре си спомням преди за 2ма играчи на школа, които исках да взема а той ги даде за по-ниска цена от моята предложена. тук е същата работа. явно са приятели и си "помагат", но това не е честно според мен.
|
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ
3224views
27comments
Зала на срама
Ако не ср лъжа преди време имаше тема за отборите Школа и Един Отбор.
|
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ
3224views
27comments
Зала на срама
http://shampioni.com/?act=player_info&player_id=723&tid=387 ГОВОРА ЗА ТОЗИ ФУТБОЛИСТ
|
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ |
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ
3224views
27comments
Зала на срама
Много ми е интересно как един отбор купува играч за 2 500 000 и след два месеца след специални тренировки го продава с 800 000 хиляди по малко. Да не говорим че тези два отбора имат и други трансфери помежду си. Говоря за NERON и ЕДИН ОТБОР. Моля да проверите това защото според мен няма нищо общо с феърплея в играта!
|
|
Промени в посещаемостта на мачовете
1254views
10comments
Предложения
Нека има промяна само едно допъление.Стадиони с капацитет 100 000 да могат да правят козерки.
|
|
Промени в посещаемостта на мачовете
1254views
10comments
Предложения
Писах с админа и каза, че ако се даде конкретно предложение може да му се предложи и той да види дали е добра идеята или не е ...
Което значи, че всеки желаещ да мислим нещо по тоя въпрос може да се свърже с мен и да почнем да дискутираме това предложение...
Пишете ми <b>ЛС</b> тук или можете да ме намерите на скайп:<b> gam3_0v3r_</b>
|
|
|
|
Танкове Т-55
1215views
10comments
На лафче
На склад все още има може би 50 машини.Ако не тази все някоя година ще ги продадат и тях.
|