СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ |
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ
3419views
27comments
Зала на срама
Реакция от отборите има и аз не мога да разбера как този потребител или 2-ма потребители не си признаят за вината и не продължат играта си с отборите, които съм им оставил (основните), а продължават да ми обясняват как съм сбъркал и съм заключвал отбори, които спирали да бъдат ВИП и писане на всякакви други глупости от рода на как съм вярвал на някой си който писал във форума.
Драги ми аз не вярвам на никой писал във форума, а това е само сигнал да направя необходимите проверки преди да взема адекватно решение, което за пореден път съм объркал като съм Ви дал шанс да продължите играта си. Търпението ми се изчерпа и всички 6 отбора са заключени, а ето Ви и цялата случка накратко.
NERON, MuTrI, PLAYERS, Shkola - използват системно един и същи компютър, а другата двойка, които системно използват един и същи компютър са NEW YEAR и edin otbor. Имайки предвид всички знаем трансферите между тези 6 отбора е лесно човек да се досети, че става въпрос за доста нередности, но най-интересното е че получавам емайл от отбор Shkola с емайл: neron_1985@abv.bg как всичко било в реда на нещата и съм объркал с действията си и ме моли най-учтиво да върна трансферите, а реално всичко е нагласена измама и приток на средства от някои отбори към основните.
Заключвам и 6-те отбора.
Без да има значение дали те са ВИП и колко плащат разберете го най-после.
Приятели в играта и хора на които фаворизирам нямам.
Това е истински продукт с истински развой на нещата без да има и 0.0001% намеса от моя страна в изхода на каквото и да било.
Успех на всички и нека другите се замислят преди да правят подобни схеми, защото всичко си има история и може да се проследи в миналото.
|
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ
3419views
27comments
Зала на срама
Все още никаква реакция от отборите ... следователно или са виновни и по-добре да не се обаждат да не стане по лошо или ?
|
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ |
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ
3419views
27comments
Зала на срама
Добра реакция на админа! Според мен обаче трябва всички трансфери между тези отбори не дамо в последните три месеца да бъдат отменени.
|
|
Продажба на играчи от ДЮШ
1105views
8comments
Общи дискусии
Това за суперталантите беше най-голямата (иначе поредна за съжаление) глупост в играта в последно време, това е като оня виц за малко бременната (puke) Или е бременна, или не, и тук или има суперталанти неограничено и не 14-ки за едни, а други да не могат да ги видят сезони наред, а едни и същи (само 15-ки или само 14-ки) за всички, или няма изобщо, а така сега пълна каша и мазало...(puke) :x Лично аз отдавна не се впрягам и ми е все тая какви простотии се творят в играта, но има хора(и то доста!), които все още я играят сериозно и си плащат за това не малко, така че е редно да има някакво сериозно отношение от страна на админа и загриженост за клиентите му, а не пълна незаинтересованост и бъгове(в тая връзка още нищо от негова страна за тотално осрания и бъгясал последен турнир Френдс къп (puke) ). Отдавна преминах на много по-добри алтернативи където бъгове и такова пренебрежение липсва, напротив, има поддръжка 24/7 навсякъде, има уважение, загриженост и разбиране и това БЕЗПЛАТНО !!! (party)
|
|
1105views
8comments
Общи дискусии
Преди поне имаше някакви трансфери на СТ аа сега като всеки отбор има над 5 и тези трансфери замряха и пазара тотално рухна (sweat)
|
|
1105views
8comments
Общи дискусии
http://www.shampioni.com/index.php?act=tv_young&round=1775136
???(puke)
|
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ
3419views
27comments
Зала на срама
е то няма как да не даде кодове, нали отбора сателит трябва да има левро за специални тренировки :)
значи приемаме, че почти всичките си играчи ги е взел от 3 отбора, на които е давал кодове за да му намалят цените под средна и тези играчи не са искали да продават на други мениджъри на много по-високи цени заради няколко кода (който са им били нужни за да помпат специални) :)
няма проблем всичко е точно :D :D
п.с браво на админа за реакцията, но реално повечето му шанаджииски трансфери са правени преди повече от три месеца особено с NEW YEAR, така че това не променя почти нищо.
|
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ
3419views
27comments
Зала на срама
Той че ще отговори като види че няма играчите е ясно ... но дали другите отбори ще отговорят ?
|
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ
3419views
27comments
Зала на срама
Поздравления за реакцията,но нека се чуе и думата на потърпевшия,защото в групата пишеше че е давал кодове.
|
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ
3419views
27comments
Зала на срама
Определено има нещо нередно, ще анулирам трансферите и ще изчакаме да видим какво, ще кажат "потърпевшите"
За да има справедливост, ще анулирам всички трансфери между тези отбори по между им през последните 3 месеца, NERON, edin otbor, Shkola и NEW YEAR
И не на последно място запомнете, че с ваша помощ, ще запазим честната игра.
|
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ
3419views
27comments
Зала на срама
да и за мутрите си прав, много са им странни трансферите на тези отбори. само вижте отбора на "един отбор" какви оферти пуска за двама 14 годишни играчи на мутри и вижте колко трансфера са направили тези отбори помежду си.
п.с след като си направих труда да погледна отбора на този нерон съм 100% убеден, че не им е чиста работата на тези 4ри отбора. сега дали е един и същ човек или са приятели и помагат на нерон няма значение. мутри и нова година са направили над 20 специални тренировки на различни негови играчи и като са си ги разменяли помежду си за да ги помпат са си ги продавали на леко казано странни цени. new year му прави няколко специални и му ги продава за същата цена, на която е купил играча, голям приятел ще му излезе. то трябва да си сляп да не видиш за какво става въпрос. има един играч сега в отбора на "един отбор", казва се y.abe и ми е много интересно къде ще се озове след като му се направят 20-те специални и на каква цена ще е :)
|
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ
3419views
27comments
Зала на срама
Има и още един отбор да проверят и NEW YEAR с мениджер NENO и предишни имена NINO , NENKO се близки до сегашното му име NERON !!!
|
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ
3419views
27comments
Зала на срама
Mutri,Един отбор и Школа,90% от играчите на Нерон са били от тези отбори.Явно става въпрос за помпане,ако са на реални цени и не са влизали от едно ип няма проблем,но нека админа провери.
|
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ
3419views
27comments
Зала на срама
Колегата NERON е от моята група и ще е добре да се разбере какво става
|
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ |
|
Промени в посещаемостта на мачовете |
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ
3419views
27comments
Зала на срама
мда, много добре си спомням преди за 2ма играчи на школа, които исках да взема а той ги даде за по-ниска цена от моята предложена. тук е същата работа. явно са приятели и си "помагат", но това не е честно според мен.
|
|
СЪМНИТЕЛНИ ТРАНСФЕРИ
3419views
27comments
Зала на срама
Ако не ср лъжа преди време имаше тема за отборите Школа и Един Отбор.
|
|