Чакащи турнири

10235views 86comments Неофициални турнири
Пишете и мен - PORT 1/1/А

Чакащи турнири

Пишете ме и мен моля 1/1/А

Чакащи турнири

Matt 6/2 ;)

Чакащи турнири

Айде и аз Plamo 5/1/A :) (beer)

Чакащи турнири

Айде да се запиша. fozzy 12/3/A

Чакащи турнири

(*) Коледно-Новогодишен Турнир (*) В турнирът ще участват 48 отбора, като ще има III (три) етапа. Отборите са от 100% коеф. до 450%. Мачовете са РПС. <b>Срещите от турнира няма да се играят всеки ден, а ще има и почивки, като ще се почива и по време на Коледните и Новогодишни празници.</b> ******************* (party) ******************* <i>Началото на турнира: 21.12.2013 год. (събота) Край на турнира: 15.1.2014 год. (сряда)</i> ******************* (party) ******************* <b>Схемата на турнира е следната:</b> (wait) Линк: http://prikachi.com/images/955/6811955v.jpg <b><u>I етап:</u></b> 48 отбора се разпределят в 8 групи по 6 отбора. Играе се по 1 мач всеки срещу всеки, без разменено гостуване! Класират се първите 3 отбора, но отпадналите 3 отбора не отпадат, а тунрира се разделя на два турнира (като Шампионска лига и Лига Европа). 24 отбора отиват в продължили, 24 отбора отиват при отпаднали. ********************************** <b><u>II етап:</u></b> 24 отбора от победителите играят 1/8, 1/4 и 1/2 на разменено гостуване. 3 отбора отиват на финала и 3 отбора отиват да играят в малкия финал на победителите. 24 отбора от загубилите играят 1/8, 1/4 и 1/2 на разменено гостуване. 3 отбора отиват на финала и 3 отбора отиват да играят в малкия финал на загубилите. ********************************** <b><u>III етап:</u></b> Финалът и малкия финал на победителите се играе всеки срещу всеки по един мач и шампион е отбора завършил на първо място. Финалът и малкия финал на загубилите се играе всеки срещу всеки по един мач и победител е отбора завършил на първо място. ********************************** Жребият в турнира за етап I ще се тегли, като отборите ще бъдат разделени в урни, а в етап II са на случаен принцип. ***** (d) ***** (party) ***** (music) ***** (*)(*)(*) ***** (music) ***** (party) ***** (d) ***** <b>Правила на турнира:</b> <u>1. Отбор който натрупа две служебни загуби се дисквалифицира без предупреждение. 2. Срещите трябва да се изиграят в определената за тях дата и до определеният час. 3. Всеки който е под 100% или над 500% губи служебно срещата си. 4. След всяка изиграна среща слагайте в темата резултата от срещата + линк към нея и кой кръг или фаза на турнира е. 5. Ако в етап I има отбори с равен брой точки ще се гледат директните двубои между тях, ако и там има равенство - головата разлика на отборите, ако и това е равно ще се гледат вкараните голове на отборите, ако и там има равенство - допуснатите голове, ако и там има равенство ще се играе мач за определяне на отбора продължил в етап II. 6. Когато се записва даден отбор да дава максималният коефициент на отбора си, с който ще участва, стига той да не надвишава 500% и да не е по-малко от 100%. 7.Покана за изиграването на срещата трябва да е пратена от домакина най-късно до 22:30 часа в деня на мача.</u> <b>При записване оставяйте:</b> Име на отбора/Конференция;Лига;Група - Коефициент с който ще участвате! ********************************************************** Награди: 7 ВИП кода и 200 левро - 1 код и 200 левро от Gam3 0v3r - 1 код от FC Piqnicite - - - - - ТЪРСЯТ СЕ СПОНСОРИ! <b><u>ВАЖНО!</u></b>Отбор изхвърлен служебно от турнира или нещо подобно <b>НЯМА</b> да получи код, ако е спечелил такъв. *** (*) *** (*) *** НАГРАДИ!!! (party) 1 код и 50 левро - Шампион в Победител на Победителите 1 код и 30 левро - Втори в Победител на Победителите 1 код и 20 левро - Трети в Победител на Победителите 10 левро - Четвърти в Загубилна Победителите 8 левро - Пети в Загубил на Победителите 5 левро - Шести в Загубил на Победителите 1 код - Шампион в Победител на Загубилите 15 левро - Втори в Победител на Загубилите 10 левро - Трети в Победител на Загубилите 6 левро - Четвърти в Загубил на Загубилите 4 левро - Пети в Загубил на Загубилите 2 левро - Пети в Загубил на Загубилите 1 код - Голмайстор в Победител на Победителите 20 левро - Голмайстор в Победител на Загубилите 1 код - Най-много равенства в груповата фаза (етап I) * <b>Ако има отбори с еднакъв брой равенства, ще се гледа кой е отбелязал повече голове (голова разлика +/-), ако и там има равенство само отбелязаните голове.</b> 1 код - Тото код 20 левро - Тото левро <b>В <u>тото код</u> и <u>тото левро</u> не участват организаторите, както и отборите, които вече са спечелили ВИП код или левро.</b> * Леврото ще бъде взето от акаунта на Gam3 0v3r чрез Администратора и ще бъде раздадено на спечелилите отбори. *** (d) *** (d) *** (d) *** ПРОГРАМА НА МАЧОВЕТЕ ПО ЕТАПИ: I етап: 21.12.2013 год. - Първи мач 22.12.2013 год. - Втори мач 4.1.2014 год. - Трети мач 5.1.2014 год. - Четвърти мач 7.1.2014 год. - Пети мач *** (beer) *** (*) *** (beer) *** <b>Турнир на победителите</b> II етап: 8.1.2014 - 1/8 9.1 - 1/8 реванш 10.1 - 1/4 11.1 - 1/4 реванш 12.1 - 1/2 13.1 - 1/2 реванш III етап: Малък финал: 14.1 - Първи мач 15.1 - Втори мач ГОЛЯМ ФИНАЛ: 14.1 - Първи мач 15.1 - Втори мач *** (*) *** (dance) *** (music) *** (dance) *** (*) *** <b>Турнир на загубилите</b> II етап: 8.1.2014 - 1/8 9.1 - 1/8 реванш 10.1 - 1/4 11.1 - 1/4 реванш 12.1 - 1/2 13.1 - 1/2 реванш III етап: Малък финал: 14.1 - Първи мач 15.1 - Втори мач ГОЛЯМ ФИНАЛ: 14.1 - Първи мач 15.1 - Втори мач *** (party) ********* (party) *** <b>Почивните дни по време на турнира ще са:</b> 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 декември 2013 година, както и 1, 2, 3 и 6 януари 2014 година. 23 и 24 декември ще се почива, защото има 15-16 кръг на шампионата, Лига на Шампионите 3 и 4 кръг, Купа на Шампионите 1/8 финали и 1/8 финали реванш. 25 и 26 декември са празници! 27, 28, 29 и 30 декември се почива, защото има 20 кръг на лигата, Лига на Шампионите 1/8 финали, Купа на Шампионите 1/2 финали, Световно Първенство 5, 6 и 7 кръг и неофициален турнир Amateur Cup. 31 декември и 1 януари е Нова година! 2 и 3 януари се почива, защото има 24 и 25 кръг на лигата, Лига на Шампионите 1/2 финали и 1/2 финали реванш. 6 януари - Финал за Лига на Шампионите. <b>Предупреждение!</b> По време на турнира има неофициални турнири, 26 и 30 кръг на шампионата и 1 и 3 кръг на Купа на Лигата! ************************* (*) ************************* Финалисти за сезон 2010/2011 - LOKO PV (шампион) и Искърски-орли! Линк: http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=1739 Финалисти за сезон 2011/2012 - Matt (шампион) и Sporting 6ampion! Линк: http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=4527&pg=1 Шампион за сезон 2012/2013 - Botev_Newcastl! Линк: http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=5703&pg=1 (*) *** (*) *** (*) *** (*) *** (*) Организатори: Gam3 0v3r & FC Piqnicite Весели празници на всички! (d)(cake)(party)

Чакащи турнири

...

Танкове Т-55

951views 10comments На лафче
Някой пак ще се нагуши(puke)

Танкове Т-55

951views 10comments На лафче
Имаше още танкове вчера http://www.youtube.com/watch?v=UBnx1oJFDQg http://www.youtube.com/watch?v=STABTUKTHog http://www.youtube.com/watch?v=q30XWqDVNwM http://www.youtube.com/watch?v=B_m5gzl27lg

Кредит Зрител

956views 2comments Предложения
1-то предложение е добро! Второто не съм съгласен!

Кредит Зрител

956views 2comments Предложения
Предлагам на мачовете от ЛШ , КШ , КЛ , СКК които се посещават от други отбори(онлайн зрители) да се дава по 50 кредит на зрител които да се разделя по 25 кредит на мениджърите. (гост домакин) Също така да може да се залага на такива мачове за краен резултат залагането ще става със леверо пример 1 леверо за 1-0 или Х заложеното леверо ще се разпределя между победителите във залозите победителя ще се определя при точен резултат или познат знак разбира се част от леверото ще остава за играта но какъв процент не съм мислил естествено ако могат да се въведат дадените предложения

намаляване на конференциите

856views 2comments Предложения
Тази тема сме я дъвкали, та дъвкали. Лично аз съм ЗА намаляването на конференциите, но винаги ще има ЗА и ПРОТИВ. Играта ще бъде по-интересна несъмнено, но пък някои играчи си броят титлите в пиксели и няма да са съгласни! Иначе във всяка конференция да има по една лига и да има интрига със супер дербита във всеки кръг не е за отхвърляне. ;)

намаляване на конференциите

856views 2comments Предложения
от известно време насам има тенденция да намаляват наистина активните играчи в играта и така виждаме все повече отбори ботове или \"активни\" отбори , които играят за малко играта и се отказват и на тяхно място идват нови такива. реално в момента има не повече от 200-300 сериозно играещи играта, което пак не е толкова малко, но е малко сравнено с броя на конференциите.в момента има групи с по 3 или повече бота и много отбори с не повече от 100 коефициент. малко са \"щастливите\" групи ,където играят сериозно повече от 5-6 души и е нормално сериозните играчи в слабите групи да губят интерес и да стават все по-малко.затова смятам ,че може да се възползваме от тези 200-300 активни играчи и да намалим драстично конференциите за да се намалят многократно безсмислените мачове както и загубата на играчи поради липса на мотивация и интерес.играта е хубава и може да съществува и с по-малък брой играчи, стига той да не намалява от това което е в момента и лека - полека при повече интерес той да се покачва.най-лесно би било да се рекламира играта, но явно това сега е невъзможно и затова смятам, че е време да се намалят конференциите за да се запази броя на играчите, които не се отказват до месец , както и на тези ,които играят отдавна и са позагубили интерес.

Ограничение на Супер Талантите

1077views 6comments При проблем с играта
Gam3 0v3r , напротив напълно си прав и ти е работа да повдигнеш въпрос по този случай, защото се е получило нещо нередно. В последните сезони играчите ни остаряваха в различно време, с една дума се дава началото на следващия сезон не в 24:00 часа а когато остаряват играчите. Видно от това, че СТ на Войводите, в тоя сезон са на 15 години, то следва, че те са купени през тоя сезон или когато трябва да действа забраната. Ако са купени в предния сезон, когато не действа забраната, то следва те да са на 16 години. Така, че има за какво админа да се намеси.

<blockquote><h3>Brazil написа:</h3>Стига сте следяли нон стоп колегите си! Кой какво взел и т.н. Браво на Войводите че е успял да си купи суперталанти Аз съм бил едно ГОЛЯМО ПРОТИВ за това тъпо ограничение! Всички много говорехте и искахте това да стане, е, стана, сега тепърва ще видите че това няма да е плюс!!! Ще ближете рани и то много! Млади отбори, които тъкмо са събрали кредити и са искали да си купят цял отбор, са на път да се откажат от играта! Егати тъпите правила! Нон стоп ограничения и забрани, бъгове и какво ли още не! Върха !</blockquote> Както казах... <blockquote> Не, че ми е работа, не, че имам нещо против колега или каквото и да било </blockquote> Просто знам ,че трябваше да има ново правило: <blockquote> От началото на сезон 44 в сила влиза правилото даден отбор да не може да притежава повече от 5 супер таланта едновременно. Отборите няма да могат да правят оферти за подобни играчи или да купуват директно такива. </blockquote> ( http://www.shampioni.com/?act=news&nid=242 ) И така доста отбори са ощетени, а единствено Войводите не е ;)

кажи ми разликата от един 14 годишен играч от школата с 15 годишен СТ? единия струва 300к другия 500к.не проумяхте ли, че един 15 годишен СТ не е по-добър и няма как да стане при еднакво развиване, просто за тази година предимство 14-ката го настига и малко разминава.въпреки това всеки иска СТ, а предлага минимални цени за 14-ки.това не мога да го проумея.ако ще купувам СТ никога не бих взел 15 годишен,защото е по-скъпо, ако имам възможност да взема 14ка СТ тогава е друго вече, но те са само 15-20 на сезон, даже предния нямаше. това "ограничение" се прави с цел да се раздвижи пазара и още този сезон ще се усети малко или много.а след няколко сезона като понамалеят СТ-тата ще се усети още повече, защото в момента има доста отбори с по над 5ма такива и не могат да правят трансфери помежду си.

Стига сте следяли нон стоп колегите си! Кой какво взел и т.н. Браво на Войводите че е успял да си купи суперталанти(y) Аз съм бил едно ГОЛЯМО ПРОТИВ за това тъпо ограничение! Всички много говорехте и искахте това да стане, е, стана, сега тепърва ще видите че това няма да е плюс!!! Ще ближете рани и то много! Млади отбори, които тъкмо са събрали кредити и са искали да си купят цял отбор, са на път да се откажат от играта! Егати тъпите правила! Нон стоп ограничения и забрани, бъгове и какво ли още не! Върха !(puke)

кредит

740views 3comments На лафче
Но като цяло обмяната не си заслужава. Ползвай опцията само в краен случай.

кредит

Само левро и след това можеш да обмениш левро за кредит :)

кредит

искам да попитам ако изпратя sms да стана вип дали ще получа кредит