Мобилна версия

3353views 34comments Общи дискусии
И още нещо което липсва в моят отбор -> играчи липсва графата с опит на играчите ;)

Мобилна версия

На мен не ми харесва тази мобилна версия, по-хубаво беше да си влизаме директно в сайта...

Сгради

2717views 21comments Предложения
Това е моята идея относно стадиона http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=98 И като цяло най - лесно би било да се направи както админа предлага но по интересно ще е ако за всяка сграда се направи отделно и си има по нещо ново и функционално

Честита Нова Година

871views 5comments На лафче
Много, много, много здраве през новата година. Останалото всеки сам да си набави!(beer) (beer) (beer) (beer) (beer)

Промяна в правилата за неофициалните турнири

2666views 24comments Предложения
<blockquote><h3>Death написа:</h3>Наи доброто предложение е по коеф. ... , но ... коефциента да не е на титулярните 11 играча , а на целият отбор . Така няма да могат да стават измами с коеф. помислете над това . Весело посрещане на Новата година .</blockquote> И аз това имах в предвид , но да се взема коефицента на 11-те най-добри играчи в даден отбор.

Сгради

Пети полк (Шумен) , а какво ще се случва ако не плащам подръжка ? Пак ли ще ми отнема нива ? Дооформи си предложението , не е лошо , но не си го доизмислил .

http://www.shampioni.com/?act=tv&round=3340410

833views 10comments Зала на срама
"Б" група

Промяна в правилата за неофициалните турнири

2666views 24comments Предложения
Наи доброто предложение е по коеф. ... , но ... коефциента да не е на титулярните 11 играча , а на целият отбор . Така няма да могат да стават измами с коеф. помислете над това . Весело посрещане на Новата година . (beer) (beer) (beer)

Сгради

Бих се съгласил за идея в посока леко завишаване на приходите от сгради(wait) , но да се събарят и т.н. не ми се връзва - а и плюс това всичко си зависи най-вече от админа както той самия спомена в интервюто във вестника че ако има финансовата(cash) възможност би предприел промени в сайта като цяло и че търси спонсори ....;) :) (~)

Сгради

Хммм идеята с подръжка на сградите също не е лоша, но трябва да се помисли внимателно как точно да се реализира тази подръжка и кой подход, ще бъде най-приемлив... очаквам още мненията Ви ... Весело посрещане на Новата Година

Сгради

Идеята на колегата Пети Полк(Шумен) е много добра(y)

Всеки мач играе с най-доброто, в случая със записан отбор и 40г и по-стари играчи. Рома е нов собственик, приятел на Мото и и са уговорили мача, за такива неща и в реалния футбол има наказания, дори изхвърляне от групата, надявам се да бъдат взети мерки.

Мобилна версия

<blockquote><h3>BWIN написа:</h3>Нека се добави "Моите срещи" мн ще е удобно</blockquote> Да и аз това забелязах, че го няма това меню :)

Сгради

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Моята идея е малко по-различна вкарва се модул експлоатация на сградите и на всеки сезон се махат по 5 нива или на всеки 11-ти ден 1 ниво и увеличаване лимита на 150 нива. Очаквам мнението Ви по темата</blockquote> Ако ще се въвежда модул експлоатация на сградите, според мен е по-реалистично да е плащане на някаква сума за определен период, в зависимост от нивото на сградата - колкото по-високо е то, толкова по-голям да е разхода. Нещо подобно на заплатите, но, примерно, веднъж на сезон. В смисъл - все едно периодично се прави ремонт и профилактика на клубните сгради, като по-голямата сграда изисква повече труд, съответно повече средства за поддръжка.

Сгради

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Моята идея е малко по-различна вкарва се модул експлоатация на сградите и на всеки сезон се махат по 5 нива или на всеки 11-ти ден 1 ниво и увеличаване лимита на 150 нива. Очаквам мнението Ви по темата</blockquote> И как да стане тази глупост? Като за 1 сезон от 56 дни в най добрия случай можеш да вдигнеш 9 нива * 6 дни = 54 дни. После като ми махнете 5те нива и какво за един сезон съм вдигнал 4 нива, не благодаря!!!

Сгради

Админе направи анкета,която да е видна за всички потребители за да може всеки да си каже мнението.

Сгради

Що не вкараме модул "Марадона" - през 11 дена по един играч да бъде хващан дрогиран, и два сезона губи състезателни права.. или пък модул Колумбия - един куршум между очите на случаен принцип, и отбора ти си търси нов играч, хитро, а:D .. весело посрещане на новата довечера!(d)

Сгради

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Моята идея е малко по-различна вкарва се модул експлоатация на сградите и на всеки сезон се махат по 5 нива или на всеки 11-ти ден 1 ниво и увеличаване лимита на 150 нива. Очаквам мнението Ви по темата</blockquote> За. Имаше и една идея на ФК Долно Маймунаре за фен клуб.

Мобилна версия

Трагедия пълна 30 минути се опитвам да сложа наказан играч извън групата(препращаме ме на 1000 други места но не и да размести играчите) също така няма запиши своя състав а аз имах такъв при запиши своя състав и наказан играч в него и да влизаш и да не влизаш от телефона все същия *** пак ще си загубиш мача.Sony Ericsson Xperia Neo ми е телефона браузара ми е стандартни за андройд продуктите :)

няма какво да се направи, защото не мисля че има правило по което да бъдат наказани, но пък за сметка на това се вижда що за хора са. това не е първия нито последния такъв мач в играта за съжаление.