Ограничение на Супер Талантите

1077views 6comments При проблем с играта
явно това правило е влязло в сила след 24 часа, защото в момента като отида в менюто със СТ-те и ми пише с червен надпис, че не мога да имам повече от 5ма. така че си работи модула, само че според мен е влязъл в сила след 24 часа и колегата е успял да си вземе повече от 5ма поради това.

Ограничение на Супер Талантите

1077views 6comments При проблем с играта
Не, че ми е работа, не, че имам нещо против колега или каквото и да било, но погледнах да видя в началото ан сезона кой взима СТ и видях ,че снощи м/у 23:40 и 23:43 колегата Войвоите ( http://www.shampioni.com/?act=teaminfo&tid=3850 ) е взел 11 СТ на 15години, а доколкото знаем от този сезон трябваше да има ограничение при СТ... [quote]От началото на сезон 44 в сила влиза правилото даден отбор да не може да притежава повече от 5 супер таланта едновременно. Отборите няма да могат да правят оферти за подобни играчи или да купуват директно такива.[/quote] ( http://www.shampioni.com/?act=news&nid=242 )

Помощ в състезание

837views 8comments На лафче
ехееее благодаря. Успех през новия сезон.

Помощ в състезание

+1 (beer)

Помощ в състезание

(beer) (beer) (beer) +1

Сезон 44

696views 3comments На лафче
Целта е да се поизравнят малко отборите и да няма отбори с 11 СТ на по 14 години с по 20 спец тренировки и да няма как да се настигнат, а и така ще се раздвижи пазара за юноши и т.н... ;)

Сезон 44

Целта е да се раздвижи малко пазара.Трябва да има и трансферен прозорец през втората седмица от почивката междо сезоните.

Сезон 44

От началото на сезон 44 в сила влиза правилото даден отбор да не може да притежава повече от 5 супер таланта едновременно. Отборите няма да могат да правят оферти за подобни играчи или да купуват директно такива. Какво ще значи това ??? Че хората като мен, който все още се задържат в този сървър трябва да го спрем ли ? Какъв е смисъла от това ограничение при положение, че повечето отбори са изградени само от СТ

Помощ в състезание

+1

Помощ в състезание

+1 ;) uspeh

Помощ в състезание

<blockquote><h3>FC Barcelona 1899 написа:</h3>Темата няма да се заключи Къде е тоя бутон?Готово намерих го Имаш глас отмен Успех приятел</blockquote> Благодаря колега. (beer)

Помощ в състезание

Темата няма да се заключи :) Къде е тоя бутон?Готово намерих го :)Имаш глас от мен :) Успех приятел (beer) (y)

Помощ в състезание

Здравейте колеги, участвам в състезание по СЕО оптимизация, което настъпва в решителната си фаза. Остават само 15 дни до края. Част от него е и събирането на фейсбук харесвания и споделяния. Ако някой желае да ме подкрепи може да го направи като посети сайта с който участвам и просто натисне бутона \"Харесва ми\" Сайта за който става въпрос е: http://laptopacer.ovo.bg БЛАГОДАРЯ ВИ! (beer) (beer) (beer) (beer) (beer) <hr> Ако модераторите решат, че нарушавам правилата нека ме извинят и изтрият/заключаят темата.

Една история на бивш играч във шампиони.

899views 6comments На лафче
На това момче му е последна грижа дали ще има отбор и ще бъде вип. "Николай има една мечта. Да излезе от дома си. Отново да види света извън четирите стени. Да застане редом до родителите си на пейката пред родния дом. За това обаче му е нужна специална количка. Но тя струва повече от 12 хиляди лева." За платени протести и контра протести пари се намират.За утайката на обществото която ни натрапват по тв под формата на реалити предавания от типа на Биг/Вип Брадър също.За бездарни футболисти които се подвизават в родната А група също има но за хора в подобно положение няма.Живеем в абсурден свят.

Колеги, нека по някакъв начин да се свърже с мен. Искам да му подаря отбора си. Освен много добрите суперталанти имам 7.3млн кредит 1800 левро и Вип за 1година. Така че поне на първо време няма да му трябват вип код. Дано да успее да подобри здравословното си състояние

Аз ВИП код не мога да му дам не защото е въпрос на пари, а принципно всеки код влиза в джоба на човек, който смятам че печели незаслужено на гърба на другите, но с удоволствие бих му подарил отбора си, не е супер сила, но има достатъчно финансови ресурси и особено в сгради, така че ако и колегите му помогнат с кодове както обещават, ще му е много по-лесно да почне отначало тук и да намери приятели, макар че не знам дали си заслужава да се връща ТОЧНО ТУК, но това си е негово право на избор! Ако има интерес нека ми пише някой който е във връзка с него! Или той самия най-добре, бих дал лични данни за контакт на посредник ВЕДНАГА !!!

Аз също съм готов да помогна с вип кодове

Ужас,дано се намерят пари за да се помогне на момчето.Нямал съм честа да се познавам с него и жалко че е напуснал играта.Аз съм готов да му предоставя вип код всеки месец ако момчето има желание за игра.

http://bnt.bg/bg/productions/71/edition/36551/29_11_2013_instituciite_i_bolnite_ot_muskulna_distrofija_istorijata_na_nikolaj Това е бившия отбор ПФК Калифер,не знам във коя нация беше,отказа се от играта защото вече му ставаше много трудно да си тренира отбора без да е вип.

Чакащи турнири

10235views 86comments Неофициални турнири
А аз искам да попитам кой от модовете отговаря за неофициалните турнири и да ми пише на ЛС...