Сгради
2717views
21comments
Предложения
това с махането на нива на сградите мисля, че не е правилно поне както е предложено, защото 5 нива на сезон са много. за един сезон се строят около 9 нива на сграда и да махнат повече от половината е прекалено. 1-2 нива ако се махат е приемливо. и от всички сгради ли ще се махат нива? евентуално някаква логика има да се махат нива на стадиона, музея и фен клуба, но на останалите сгради ще бъде много некоректно, особено на школата и тр. център. мисля че няма нужда да обяснявам. за вдигането до 150 пак ми се струва излишно, защото никой не би строял музей над ниво 100, ако вече получава 10 000 на ден. както и школата няма нужда над ниво 100 тъй като най-добрите таланти са на ниво 100, така ще трябва да се бута и този модул.болницата пък надали някой ще я построй до ниво 20 :)
най-добре го оставете както си е в момента и измислете нещо друго за изтегляне на кредита на богатите :)
|
|
Мобилна версия
3353views
34comments
Общи дискусии
Покрай празниците, доста от нас са ангажирани и нямат възможността да оперират от настолните си компютри. Тук влиза ролята на телефоните ни.
До този момент използвах телефона си предимно за РПС.
Понякога и за някоя друга сменичка.
В момента обаче, не мога да приемам или отказвам отправени ми предизвикателства. Мога само аз да пращам такива.
Направи ми впечатление, че когато се опитам да отворя съобщение, съдържащо текст за отправено ми предизвикателство за РПС, ме препраща на страницата с турнирите - Лига на Шампионите, Купа на Шампионите и т.н.
Ако другите нямат тези проблеми, то значи моят телефон е поостарял.
Използвам опера мини - вградена.
Силно се надявам да мога да използвам телефона си за РПС.
Весело посрещане на новата година!(d)
|
|
Мобилна версия |
|
Сгради
2717views
21comments
Предложения
Абсолютно против,махането на нива на вече построени сгради! Достигането до ниво 100 на сградите коства доста кредит и най-вече време за да може хеи така да ги махнете!Идеята за увеличаване на нивата до 150 е добра и я подкрепям(y) Админе,какво ще кажеш да се помисли за нова сграда на празното място?
|
|
Мобилна версия
3353views
34comments
Общи дискусии
След направено от мен проучване на доста телефони проблема е с по-старите модеки телефони. С chrome работи перфектно. Очаквам да пишете за бъдещи проблеми или молбите Ви за добавяне или махане на някой модул от мобилната версия
|
|
Сгради
2717views
21comments
Предложения
Моята идея е малко по-различна вкарва се модул експлоатация на сградите и на всеки сезон се махат по 5 нива или на всеки 11-ти ден 1 ниво и увеличаване лимита на 150 нива. Очаквам мнението Ви по темата
|
|
http://www.shampioni.com/?act=tv&round=3340410 |
|
http://www.shampioni.com/?act=tv&round=3340410
833views
10comments
Зала на срама
Кофти уговорка на тоя мач,ама едва ли ще стане да се преиграе или да им бъдат отнети точките.
|
|
http://www.shampioni.com/?act=tv&round=3340410
833views
10comments
Зала на срама
Предлагам мача да се преиграе с титулярните отбори или да им бъдат отнети точки от класирането за уреждането на мача. Надявам се на вашето съдействие колеги и на админа.
|
|
Сгради
2717views
21comments
Предложения
Трябва да се добави 1 или 2 сгради,но тези предложения ми се струват неясни и неудачни според мен.Не е ясно защо трябва 1 ниво да се строи за 20-30 дена и за какво развитие на играчи става въпрос? Отностно 2-та точка нямам думи....първо да го строя(влагам време и ресурс)и да ми махат 1/2 нива след това:x Отностно 3-та точка:Пълна дискриминация на основание може би кредит в излишък?
|
|
Сгради
2717views
21comments
Предложения
Незнам дали е това най-доброто предложение, но може да се измисли нещо, защото вече много отбори са на 100 ниво и няма какво да правят с тея сгради...
|
|
Сгради
2717views
21comments
Предложения
1.Добавяне на една или 2 сгради с период на строене на един левел от примерно 20-30 дни.Те да не носят кредит, а да бъдат вариант за развитието на играчите.
2.Всяка сграда която е примерно над 80-90 левел, да губи по едно или две нива всеки сезон.
3.Зависимост между възрастта на отбора и времето за строеж на един левел, например: за отбори до 6 месеца - 4 дни на левел, за отбори между 6 и 12 месеца - 5 дни на левел, за отбори по-стари от една година - 6 дни
|
|
Мобилна версия
3353views
34comments
Общи дискусии
HTC Desire X през Chrome върви доста добре през wifi, доста по бързо от преди :) (beer)
|
|
Мобилна версия |
|
Мобилна версия
3353views
34comments
Общи дискусии
Аз съм с Галакси ес+ и си ми върви перфектно ! Евала за идеята !(*) (coffee) (h) (handshake) (y) (~) (music)
|
|
Промяна в правилата за неофициалните турнири
2666views
24comments
Предложения
Аз също ви подкрепям колеги - дано се осъществи де ?!(clap) (y) (h) 8-|
|
|
Честита Коледа
850views
7comments
На лафче
Честито Рождество Христово и успешна 2014 за всички (ninja) -и в Шампионите - наздраве !!!!(d) :) (h) (party) (music)
|
|
Мобилна версия
3353views
34comments
Общи дискусии
<blockquote><h3>BWIN написа:</h3>samsung s4 mi nestava s android</blockquote>
Приятел пиши на кирилица(beer) Аз съм с галакси с2+ и става.Само липсват няколко неща:)
|
|
Промяна в правилата за неофициалните турнири |
|
Мобилна версия
3353views
34comments
Общи дискусии
Адмирирай колко си искаш.Просто казвам ,че когато го предложих нямаше никой.
http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=1991
|