Чакащи турнири

10235views 86comments Неофициални турнири
някои няма ли да направи някои турнир голяма скука през палзата

Започва най-безсмислената седмица в играта

938views 5comments Предложения
<blockquote><h3>Bg Cska написа:</h3>Отново започва най-безсмислената седмица в играта. Няма мачове, няма трансфери понеже няма луд, който да си купи играч точно преди да остарее. Общо взето една седмица през която влизаш тренираш отбора за 1 мин, уреждаш някоя приятелска среща и излизаш. Според мен е време да се промени и играчите да остаряват след седмицата за купата. Така ще има една седмица подготовка за новия сезон, през която отборите ще правят трансфери. При сегашното положение отборите нямат никакво време и правят трансферите си по време на първенството, а седмицата преди това е безсмислена.</blockquote> Аз предлагам точно тази седмица да е трансферния прозорец:)

Даи си малко почивка...Пример отиваи на риба тази седмица :)

Така е и аз съм на твоето мнение, но нашия човек не веднъж е казвал, че не може да остареят предварително защото можело да се получи бъг :) Е все пак не е толкова скучно, някои играят с националните отбори, други за супер купите...а повечето по слаби отбори и отборите от средната класа, както каза влизат за 2 мин тренират, намират някой за РПС и излизат ;) (beer)

Отново започва най-безсмислената седмица в играта. Няма мачове, няма трансфери понеже няма луд, който да си купи играч точно преди да остарее. Общо взето една седмица през която влизаш тренираш отбора за 1 мин, уреждаш някоя приятелска среща и излизаш. Според мен е време да се промени и играчите да остаряват след седмицата за купата. Така ще има една седмица подготовка за новия сезон, през която отборите ще правят трансфери. При сегашното положение отборите нямат никакво време и правят трансферите си по време на първенството, а седмицата преди това е безсмислена.

Намаляване на срещите ипр играчите от ДЮШ

1531views 16comments Предложения
Като няма ограничение на изиграните срещи после пак ще плачем, че в пазара 1000 играчи и никакво търсене :) Така че трябва да си има някакво ограничение. Но и да предлагаме и да не предлагаме никой няма да ни чуе ;) Дадох си предложението по горе, доста хора го харесаха, но знам че нищо няма да стане (beer)

В нито един от останалите 4 Футболни сайта в които играя го няма това ''правило'' !!! Само в тука е тая тъпотия ! Нацяло да се махнат задължителните мачове според мен ще е най-разумно !(beer) :) 8-|

Платени дюш титли.

1315views 13comments Предложения
Твърдо ''за'' съм и аз също - това ще е страхотна(wait) мотивация определено !(h) :)

<blockquote><h3>Deportivo написа:</h3>да това е чудесна идея с възрастовата граница.примерно като навърши 18 години играча да може да бъде продаван, без значение от броя на срещи, които е изиграл. така тъкмо ще има по-развити таланти и ще се открояват.</blockquote> +1 === В интерес на истината не ме валнува толкова много, но мисля, че така ще се пораздвижи пазара и ще живне леко играта....(beer)

<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Ще е добре да се премахнат напълно.</blockquote> +1 (y)

Обиди в чата под групата !

1399views 3comments Зала на срама
Той отново започна старата песен с нов глас:D Прави се на велик и обижда (chuckle) Но за съжаление няма кой да му обърне внимание на горкия крал(chuckle)

Вестник Shampioni today отново набира сила!!!

877views 8comments Общи дискусии
супер(beer) (beer) (beer)

(beer) (beer) (beer)

(beer) (beer) (beer)

нещо позитивно във играта от известно време насам..поздравления на екипа и успех

<blockquote><h3>FC Donovete Mezdra написа:</h3>Според мен да се намалят наполовина е предоволно</blockquote> <blockquote><h3>NO NAME написа:</h3>Мачовете да са наполовина.</blockquote> +1

<blockquote><h3>Deportivo написа:</h3>да това е чудесна идея с възрастовата граница.примерно като навърши 18 години играча да може да бъде продаван, без значение от броя на срещи, които е изиграл. така тъкмо ще има по-развити таланти и ще се открояват.</blockquote> (y) Това ми харесва(y)

<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Ще е добре да се премахнат напълно.</blockquote> (y) (y) (y)

Според мен да се намалят наполовина е предоволно :*

Ще е добре да се премахнат напълно.