Чакащи турнири
10235views
86comments
Неофициални турнири
някои няма ли да направи някои турнир голяма скука през палзата
|
|
Започва най-безсмислената седмица в играта
938views
5comments
Предложения
<blockquote><h3>Bg Cska написа:</h3>Отново започва най-безсмислената седмица в играта. Няма мачове, няма трансфери
понеже няма луд, който да си купи играч точно преди да остарее. Общо взето една
седмица през която влизаш тренираш отбора за 1 мин, уреждаш някоя приятелска
среща и излизаш. Според мен е време да се промени и играчите да остаряват след
седмицата за купата. Така ще има една седмица подготовка за новия сезон, през
която отборите ще правят трансфери. При сегашното положение отборите нямат
никакво време и правят трансферите си по време на първенството, а седмицата
преди това е безсмислена.</blockquote>
Аз предлагам точно тази седмица да е трансферния прозорец:)
|
|
Започва най-безсмислената седмица в играта |
|
938views
5comments
Предложения
Така е и аз съм на твоето мнение, но нашия човек не веднъж е казвал, че не може да остареят предварително защото можело да се получи бъг :) Е все пак не е толкова скучно, някои играят с националните отбори, други за супер купите...а повечето по слаби отбори и отборите от средната класа, както каза влизат за 2 мин тренират, намират някой за РПС и излизат ;) (beer)
|
|
938views
5comments
Предложения
Отново започва най-безсмислената седмица в играта. Няма мачове, няма трансфери понеже няма луд, който да си купи играч точно преди да остарее. Общо взето една седмица през която влизаш тренираш отбора за 1 мин, уреждаш някоя приятелска среща и излизаш. Според мен е време да се промени и играчите да остаряват след седмицата за купата. Така ще има една седмица подготовка за новия сезон, през която отборите ще правят трансфери. При сегашното положение отборите нямат никакво време и правят трансферите си по време на първенството, а седмицата преди това е безсмислена.
|
|
Намаляване на срещите ипр играчите от ДЮШ
1531views
16comments
Предложения
Като няма ограничение на изиграните срещи после пак ще плачем, че в пазара 1000 играчи и никакво търсене :) Така че трябва да си има някакво ограничение. Но и да предлагаме и да не предлагаме никой няма да ни чуе ;)
Дадох си предложението по горе, доста хора го харесаха, но знам че нищо няма да стане (beer)
|
|
1531views
16comments
Предложения
В нито един от останалите 4 Футболни сайта в които играя го няма това ''правило'' !!! Само в тука е тая тъпотия ! Нацяло да се махнат задължителните мачове според мен ще е най-разумно !(beer) :) 8-|
|
|
Платени дюш титли.
1315views
13comments
Предложения
Твърдо ''за'' съм и аз също - това ще е страхотна(wait) мотивация определено !(h) :)
|
|
1531views
16comments
Предложения
<blockquote><h3>Deportivo написа:</h3>да това е чудесна идея с възрастовата граница.примерно като навърши 18 години
играча да може да бъде продаван, без значение от броя на срещи, които е
изиграл. така тъкмо ще има по-развити таланти и ще се открояват.</blockquote>
+1
===
В интерес на истината не ме валнува толкова много, но мисля, че така ще се пораздвижи пазара и ще живне леко играта....(beer)
|
|
1531views
16comments
Предложения
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Ще е добре да се премахнат напълно.</blockquote>
+1 (y)
|
|
Обиди в чата под групата !
1399views
3comments
Зала на срама
Той отново започна старата песен с нов глас:D Прави се на велик и обижда (chuckle) Но за съжаление няма кой да му обърне внимание на горкия крал(chuckle)
|
|
Вестник Shampioni today отново набира сила!!! |
|
|
|
Вестник Shampioni today отново набира сила!!!
877views
8comments
Общи дискусии
нещо позитивно във играта от известно време насам..поздравления на екипа и успех
|
|
1531views
16comments
Предложения
<blockquote><h3>FC Donovete Mezdra написа:</h3>Според мен да се намалят наполовина е предоволно</blockquote>
<blockquote><h3>NO NAME написа:</h3>Мачовете да са наполовина.</blockquote>
+1
|
|
1531views
16comments
Предложения
<blockquote><h3>Deportivo написа:</h3>да това е чудесна идея с възрастовата граница.примерно като навърши 18 години
играча да може да бъде продаван, без значение от броя на срещи, които е
изиграл. така тъкмо ще има по-развити таланти и ще се открояват.</blockquote>
(y) Това ми харесва(y)
|
|
1531views
16comments
Предложения
<blockquote><h3>FC United написа:</h3>Ще е добре да се премахнат напълно.</blockquote>
(y) (y) (y)
|
|
Намаляване на срещите ипр играчите от ДЮШ |
|
Намаляване на срещите ипр играчите от ДЮШ |