Нередовни трансфери,админа да прецени?
3303views
49comments
Зала на срама
Моля да бъдете малко по-сдържани в коментарите си и да не използвате прекалено цветущи изрази, за да не се налага с колегите да трием коментари! :)
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
Голям трън съм ви в в очите - щото ви вадя мушенгиите нали ?
Ти и Емо - великия бартер ... дай ми Е. Джалев , аз щи дам после мойте - кво стана ???
Оги зе ЛШ , ЕМО гризна сопата - обран пред всички от НЛО-то :D :D :D
в поредната честна размяна на 40 играча и моли админа да ви земел мойте играчи - (rofl)
Тръгнали мен да вадят лошия - дето ви вадя кирливите ризи ;)
Почини си още малко , че сезона почва - ще разтриваш бабите скоро ....
Вметни си едно въже на вратъ и се хвърли от кейчето на Рибката
Мистър масаж-бой ... ти беше сложил оферта от 750к ,която аз надцаках помниш ли ???
значително по-големи суми , може да вадиш от бакшиш дето бараш бабите да не казвам къде :D
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
След дълги години омраза, завист и обиди от страна на THE SAINTS по мой адрес, вече всички могат да го видят какво представлява. Няма скандал или интрига, в които той да не присъства. И както всички виждаме съвсем неиграе честно!!! (n)
Тихомире от Варна (THE SAINTS) радвам се че вече всички те разбраха какъв си и те съветвам да спреш с интригите, обидите и завистта си...както и с манията ти за величие, преди да си се оклепал необратимо.
Просто съвет от твоя "идол".
Благодарен съм на колегите от горните постове, че привлекаха вниманието към себе си на този досадник, че ми беше писнало да му търпя интригите и обидите! Радвам се че всички го разбрахте кой е и какаъв е!
Само да вметна, че за играчите на Черно море и аз давах значително по големи суми от Тихомир, но явно са предпочели неговите оферти, които са наполувина!
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
Аз те приканвам спри с алкохола посред бял :D
Че освен петна и конспирации си зел да виждаш ... потъваш момче , потъваш
И да се мъчиш да се хванеш за мен , няма да ти помогне потъваш - излагай се колкото си искаш с писанията си ...
Аз и от Канада извиках човек с него да въртя мошенгии , то не беше ЦСКА - който странно защо след като е мой човек 1во даде играчите на ОРЛЕТО , после беше таралежа , после Черно море , сега е Монреал - щото не бил дал няква 14ка на ЕМО - ти си луд и болен (chuckle)
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
Не ми обяснявай-ясен си ми,сега си се сдушил с Монреал да ти вземе играча,той за това не ми даде 14ката,преставяш ли си той ми говори за морал,човека който открадна отбор.
За пореден път приканвам админа да се намеси и да спре злоупотребите на Тишо,доказателства колкото поискаш.
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
Емо зациклил си здраво ...... не си призовавал скоро мисля :D
Иначе кво да обяснявам - ти си прдлагал сигурно по 3м на играч , ама не си ги получил - няма кво да се лъжем ... то има ли мой играч ти да не си давал повече :D (rofl) :D
Световната конспирация пак е в щампиони и пак нейна жертва е ЕМО
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
Досега си мислех че Тишо е влюбен в КингсЪ,но явно е в мен,щом във всеки свой пост ме споменава.Чуй ме Тихомире,тази тема е за твоите трансфери,обясни ми как тези двама играчи за Уест Хям струват 4м,а за теб 3,4?
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
ок отивам да запаля фадромата и идвам ;)че какав посерко си всичко ще оакаш :D :D :D
|
|
Нередовни трансфери,админа да прецени? |
|
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
Просто си пр.ст .... айде бягай да си играйш с камиончета на пясъка и не се обяснявай капацитет .... кво си имал или си нямал не ме интересува и ти не ме интересуваш ....
Колкото до другия дето се моли и призовава и до там ще стигнем - извънземния помниш ли го как те обра и стана шампион на твой гръб само искам да питам ?
С тез бебешките лафове нз къде си актуален и къде ги говориш - ама по-голяма тъпотия не бях чел ... да не си мъжка бавачка ?
Ся отивам да напрая едно аки - ти ела го изчисти :D (rofl) :D лешник
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
мишки срещу мене църкат като ме видят познай къде си бъркат(wasntme) (wasntme) (wasntme) :D :D аве мишок :D аз поне направих оферта от порядъка на 4 000 000 а ти под дюшека явно си ги събирал тея 3 600 000 :D :D аз не претендирам че има 8 000 000 просто офертата беше една за всички или поне така си мислех :D на последак в шампиони има тенденця на новородените бебета и shampioni.com има своето бебе (THE SAINTS) ама много ревливо и все недоволно :D:D :D къде ти е бибата??;( ;( памперса за смяна ли е?? :O :O малиииии кво голямо аки е направило момчето (clap) (clap) (clap) аз нямам 8 000 000 :) но и ти ги нямаш ;) адски ви е трудно на всички да играете по правилата (sweat) ;)
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
Емо ти как взе 4мата играчи от ОРЛИТЕ след като РАЙДЪРС предлагаше повече от теб за тях ?
Я обясни на всички .... ?
За вас с Арсенал неможе да струват 8 милиона защото нямате/хте 8 милиона нали така лешник ?
Кредит имаше Пирински ОРЛИ , които беше нагло източен - така че с чуждия кредит не се брои .. за тва и АДМИНА върна трансферите ...
имаше играчи купени от ОРЛИТЕ с акаунта на Пирински ОРЛИ - Т. ДРЕ да речем за нереално високата сума от 2.1м и после колегата го е дал за милион и нещо
Давайте си вашия кредит с чуждия не се брои ...
Ти Ганчо понеже си лалаш , защо не беше сложил оферти от по 2м на 4мата играчи а папагал ? нали си имал много кредит ганио
Кво ревеш немога да разбера ?
Ганиооо - тебе чакам , що не сложи 8м на 4мата играчи те питам ?
И ти ли почна като ЕМО на приказки по 3м на игарч да даваш , иначе неможе си обърше носъ ОРЛИТЕ ако го няма да го държи за ръката .......
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
Доростол 2003 твърде късно се включваш по тема за това ще ти разкажа малко пред историята :) прословутите четирима играчи на ЦСКА ги следя от доста време още от 14 г в началото на този сезон ЦСКА ги пусна в листата и каза че струват по 2 000 000 8-| аз направих оферта за 2 ма от играчите и ЦСКА каза че ще ми ги даде 8-| 8-| но не след дълго ЦСКА ми писа че един отбор(ARSENAL) му е казал " ще ти дам по 2 000 000 за всеки но само ако ги взема и четиримата играчи " и ЦСКА ги даде на АРСЕНАЛ:) бях се примирил че АРСЕНАЛ има повече кредит от мен докато не станахме свидетели на прехвърлянето на кредит от АЦ МИЛАН към АРСЕНАЛ :)и точно тогава собственика на отбор THE SAINTS ме обвини че съм направил офертата за 2 ма на ЦСКА с цел да ги капарирам за Арсенал (погледни драсканиците те в групата на FC United)не след дълго Арсенал пусна един играч на търг с минимална цена 1 270 000 (party) (party) за кой играч трябваше да наддавам с не кой да е а със самият AC MILAN :^) :^) :^) цена от 1 270 000 стигна 2 900 000 и АЦ МИЛАН го взе.....АКО СЪМ НАПИСАЛ НЯКОЯ ЛЪЖА МОЛЯ НЯКОЙ ДА МЕ ОПРОВЕРГАЕ :)Доростол 2003 вижда се че си човек с принципи които много ме радва,:)та може ли да ми кажеш къде виждаш fairplay в тази ситуация ?(think) (think) също така да ми кажеш къде е fairplay в ситуацията при която за нас с АРСЕНАЛ играчите струват 8 000 000 a за THE SAINTS са 3 600 000 + един играч за 2 000 000 в неговата дружка Монреал? то Монреал трябваше и 4 ти я играч да го вземе за 2 000 000 но нещо се обърнаха нещата:D :D :D :D
|
|
Кои какви играе на PC или конзола ?
721views
8comments
На лафче
В момента съм се посветил на Diablo III, играя също FIFA 2013, Borderlands2, Starcraft2, Call of Duty Modern Warfare 3, Heroes of Might and Magic V и VI, Dota 1
|
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
еми докажете го !!!!То така всеки може да си обвинява някого пишете на админа и толкова !!!
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
Естествено че ще е за мене,Уест Хям и Арсенал са ми сателити,ще изчакам да развият играчите и като се развият достатъчно ще дойдат при мене,това е теорията на Тишо,но реално мислещ човек не би си го и помислил.Истината е една,Тишо направи целия този скандал с цел да вземе играчите на ЦСКА.Пак призовавам админа да вземе мерки ако наистина правилата са еднакви за всички.
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
Само да спомена че бях дал 1.1 м за играч на черно море и саинтс ми пише (ако обичаш махни офертата че играча е за мене ) и го взе за 690 к
|