Нередовни трансфери,админа да прецени?
3303views
49comments
Зала на срама
хахаха толкова не съм се смял от детските си години..... Давай Тишо!!! (wait) ГАЗ МУ Е МАЙКАТА!!!(wait)
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>Не е вярно .... единия играч , който взех нямаше оферта на него - аз офертирах и
го получих ..... на 2рия - въпростния Уест Хям беше сложил 2м , аз сложих повече
от 2м и го получих .... това че пишат тук глупости и има кой да им вярва не е
мой проблем ....
Мой проблем е , че ме клеветят и за тва пиша и се паля
Още нещо нека ОРЛИТЕ/ АРСЕНАЛ си покаже финансовия анализ от 11 април тази
годиниа да видим имал ли е 6м ... понеже твърди че е предложил по над милион за
играчите , които аз съм взел за по 700к ... тва са 5ма играча ... да докаже че
не говори празни приказки , защото и аз утре мога да тръгна да обвинявам всеки
че съм предлагал повече от колкото той е дал за еди кой си играч .... само че
като съм гол г.з мисля че думите ми няма да имат никва тежест нали ?
Тия дни ще пусна , още 1 тема за 2мата мошеници от Благоевград ... да видим
колко са верни думите и писанията им ... и да покажа на всички какви мошеници и
лъжци дса</blockquote>
Много добре аз не те обвинявам в нищо но и аз веднъж изпаднах в нещо подобно. Предишния сезон имах в състава си 21 год защитник мирослав начев 220 коеф линия на защитата 330 средна цена 1,4 млн макс 3,9 млн и един отбор ми предложи 1,9 млн за него и аз му го обещах че ще го получи но ако се появи купувач който да ми предложи 2 млн и нагоре ще го продам на другия зада спазвам феърплея в играта , но мисля че с това изказване West Ham United към THE SAINTS визирам момиченце в детска градина едва ли THE SAINTS би го продал на тебе West Ham United ако ще да му преложиш и максималната сума от чиста гордост и чест !!!аз така бих направил :) :) :)
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
Само ЕМО да не разбере за сделката че той ще е предложи най-много ... но няма да получи играча , за тва ще каже на ОРЛИТЕ да му го купи - да му го пази 4 сезона и да му го даде на готово после ..... (ninja)
|
|
как ви се струва?
1396views
19comments
Въпроси
що направо не ги направи и шампиони както се е тръгнало , това е обида за играчите като мен тръгнали с играчи на по 24-25 год възраст и 5 хил кредит !!!!
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
THE SAINTS държанието ти приляга на момиченцата в детската градина от колкото на един Мъж :) целиш да скараш всички хора в тази игра (angel) (wait) в интерес на истината аз взех този играч дето ме интересуваше най много е исках и Тиаго Силва но ти ще ми го доразвиеш и ще ми го продадеш :)нали сме приятели,трябва да се подкрепяме:P :P :P :D 8) (emo) (wasntme) (handshake)
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
Не е вярно .... единия играч , който взех нямаше оферта на него - аз офертирах и го получих ..... на 2рия - въпростния Уест Хям беше сложил 2м , аз сложих повече от 2м и го получих .... това че пишат тук глупости и има кой да им вярва не е мой проблем ....
Мой проблем е , че ме клеветят и за тва пиша и се паля
Още нещо нека ОРЛИТЕ/ АРСЕНАЛ си покаже финансовия анализ от 11 април тази годиниа да видим имал ли е 6м ... понеже твърди че е предложил по над милион за играчите , които аз съм взел за по 700к ... тва са 5ма играча ... да докаже че не говори празни приказки , защото и аз утре мога да тръгна да обвинявам всеки че съм предлагал повече от колкото той е дал за еди кой си играч .... само че като съм гол г.з мисля че думите ми няма да имат никва тежест нали ?
Тия дни ще пусна , още 1 тема за 2мата мошеници от Благоевград ... да видим колко са верни думите и писанията им ... и да покажа на всички какви мошеници и лъжци дса
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
THE SAINTS вярно ли е че West Ham United е предложил по-голяма сума но отбора който е поставил свой играч го е продал на тебе и то на по- малка сума ?? Споменаваш че си купил 5 играча по 700 хил а имало ли е играчи които са предложили повече пари от тебе надявам се отговорът ти да е честен ???
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
ЕМО , вярвай си - само че си единствения ..... нямаш кредит и никога не си имал за да купиш играчите за които претендираш .... само празни приказки ... смешен си
ОРЛИТЕ е същия , за тва тръгна да точи Пирински орли щото нямаше кредит и за тва беше смел с офертите , щото с чуждия кредит всеки може ....
Мойте точки са за остър тон и език .... нямам даже и 20 точки от мушенгии - за разлика от тебе ;) - регистрирал си 3 отбора :D :D :D
Преди ден два е продаден същия играч като тия мойте за 580к и 100л ... аз дадох по 700к за играч и то за 5ма ...
По важното : Имах дадох , а ти беше човека дето само на приказки ги дава и дето на него само ОРЛИТЕ му ги дава ;)
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
Аз по принцип взимам максималното от музея и е нормално да давам повече от теб.Като погледнеш моя отбор ще разбереш че наистина давам.Обаче съм сигурен какво си му казал на ЦСКА(Мани хи тия,ще те заключат заради тях,дайнги на мене,аз съм честен).Не си ли се закислял че админа ме е прояерил 100 пъти.Имам 20 нак. Точки които са ми още от регистрацията,защото си регострирах 3 отбора избрах най-силния и казах на админа да изтрие другите.
За пореден път призовавам админа да се намеси и данпрочете първия ми пост.
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
Какво не претендираш бе , нали сме те прецакали за играчите
Как може да те прецакат за нещо дето не е твое ?
Емо , не се хиликато ряпа - давате на приказки - тука сте много силни , явно ви е черта там ..... да давате нещо , дет го нямате ...
Емо давал , че давал ...... давал , само дето нямал , ама иначе давал и предлагал - хахахах
И сега ревем , че ревем ....
ОРЛИТЕ нямаше кредит за един от 4мата на ЦСКА - демек 2милиона , иначе давал по милион и нагоре за 5мата дети ги зех аз - демек 6м ... от де ги е давал като ги нямал не се знае, ама иначе давал .... давал ли давал ....
ЕМО и той добре е ОРЛИТЕ да му даде някой играч , да не говорим че РАЙДЪРС даваше повече за играчите - ама айде ... ЕМО давал , че давал
САМО 6м не знам от де изкара , за вратаря и халфа от КЕЛТ ... а ?
Давал ЕМО ... пфффффф
Празните ви приказки , може да лъжете лапетата в махлата - тука не вървите ...
Другия и той давал , че давал ...... капаците ти
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
<blockquote><h3>West Ham United написа:</h3>аз не претендирам
че са били за мен но е малко съмнително аз да давам 2 000 000 а ти да го вземеш
за 1 600 000 в твоя случай </blockquote>
(chuckle)
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
Емо може да е чао ама ти си по зле(shake) ти си ХАХО (smirk) аз не претендирам че са били за мен но е малко съмнително аз да давам 2 000 000 а ти да го вземеш за 1 600 000 ;) в твоя случай е "крадеца вика дръжте крадеца" мошеник....аве отворко нали уж щеше да ми се извиняваш ако ти докажа че не съм в комбина с ФК и Арсенал (wasntme)кво стана май забрави
:D без да те познавам знам едно нещо за теб-ти си човек без доблест.....
"я са разберете 1во на местно ниво " няма кво да се разбирам с никой ;)за разлика от теб аз играя single :)
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
хахахах , я са разберете 1во на местно ниво ...... после ще пишем тука
Аз немога да разбера - единия пуска тема за другия , момчето го боли реве , ауу мислел да се отказва , ама няма да се отказва - че има играчи по отборите да му ги помпат ....
ФК ти адвокат ли си на АРСЕНАЛ или ... ненормална е загриженоста и познанията ти за чужд отбор ?
Грижиш се за канчето от дето капе май , ама иначе няма нищо нередно ?
Сега третия пък напада 1вите и мене ......:D
Къде пък ги видя , че били за тебе тия играчи ?
ЦСКА знаеше , че ги искам щото съм му писал за тях ... той ми писа когато ги слага , ама нямах кредит тогава да ги зема .... въпреки тва не източих някой отбор за да си набавя кредита за играчите .... взе ги ОРЛИТЕ ... как ? - ами всички видяхме ....
След като Админа анаулира трансферите и ги върна успях да взема 2ма , защото бях продал играчи и за толкова имах кредит , ако имах за всички щях да ги взема всичките .... само нз къде видя че били за теб тия играчи ? ... и как така някой има претенции за чужди играчи не мога да разбера ?
Зе да ми писва като зема играч и след мене да ревът баровците с чужд кредит ОРЛИТЕ и ФК Юнайтед - аз давах 5милона за играча , не аз давах 6 милиона за играча ... то не остана играч дето да съм зел и вие дане сте давали 3 пъти повече бе ...... брееееее ....
Иначе само си връткате играчи , ама подир чуждия гъс навряни ходите ......
За вратаря на колегата давал 3милиона , за халфа дето взех давал 3м .. от къде ги даваш бе ЕМООООО ?
От на ОРЛИТЕ ДЖОБА общия ли ги даваш ААААА ?
Давали били , че давали - ОРЛИТЕ откъде има 5-6м като бил предлагал по 1м и нагоре за играчите дето ги взех аз от Черно Море а ?
Май само празни приказки дрънкате лиохмани ... я марш при мама ......
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
а моя играч U. ANTONY да го връщаме ли на Arsenal??аве най добре да му го върне админа ;) пак и кредит да му даде за да не се мъчи да прави пак шменти капели за единият му кредит.... ARSENAL бил ощетен(puke) (puke)аре без глупости :) два пъти ме прецакват за едни и същи играчи - 1-ят път беше ARSENAL и AC MILAN (ГОЛЯМАТА КОМБИНА) 2-ят път беше THE SAINTS и Монреал Импакт (ТАРИКАТ ИМИТАТОРИТЕ)но не съм тръгнал да се жалвам никъде :)
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
Само дето целия ти коментар е в сферата на фантазиите и догадките ....
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
<blockquote><h3>ARSENAL написа:</h3>Еи саинтс смешен тип защо пишеш ? Не закупи ли играчите на черно море на
мн по ниски цени ? аз и още няколко колеги давахме по над 1 м ти ги взе на 700
к какво ми пишеш нз само аи траи си там и не спами !!!!</blockquote>
Мисля че админа ясно се изрази по случайте със запазените играчи , аконякой друг предложи по-голяма сума е редно е този играч да купи съответния играч .Тука явно имаме договорка между черно море и THE SAINTS което е с разрез с правила за трансферите и подлежи на анулиране на трансферите и съответното наказание на двата провини ли се отбори !!!!!
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
Еи саинтс (rofl) смешен тип защо пишеш ? Не закупи ли играчите на черно море на мн по ниски цени ? аз и още няколко колеги давахме по над 1 м ти ги взе на 700 к какво ми пишеш нз само аи траи си там и не спами !!!!
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
Вие двамата няматели със какво да занимавата във релния живот. (rofl) (rofl)
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
Ясно ми е , че имаше планове ОРЛИТЕ да ти купува играчите и дати ги дава на готово , да си прехвърли кредита от ПИРИНСКИ ОРЛИ и че ги осуетихме и че медъ спря да капе на готов .....
Ама не се излагай така елемнтарно да действаш .... че ти личи от 100км намерението ;)
Освен всичко като цени да е ОК по трансферите - трябва и всичко по отборите да е ОК ... а ваще миришат отдалече .... чак АДМИНА ви е надушил само щи кажа ;)
Айде .....
Послепис : Хейтърс дай Янгър :*
Пусни тема и срещу БЛУ СТАРС от моята група - купува таланти по 500-550к и ги продава на 20г разивани за по 365к .....
|
|
3303views
49comments
Зала на срама
Спирам със спора ти искаш да спамим темата и да отклоним вниманието от теб,оставам админа да действа ако за него всички сме еднакви,ако имаш нещо да кажеш за моя отбор давай,но с факти,както аз дадох за твоя и в друга тема,тази е за тебе.
|