Кой ще спечели Шампионска лига |
|
Вицове
17551views
231comments
На лафче
Един ловджия бил толкова добър, че щом излезе с пушката и не пропускал дивеч. Хубаво ама му писнало и поискал да бъде замразен и при нужда армия или полиция да го използват в тяхна полза. След стотина години от армията го размразяват, дават му разрешително за стрелба по цигани, защото били станали прекалено голяма напаст. Взел пушката чиляка и тръгнал по улиците, стига до един ъгъл и гледа цяло циганско семейство (около десетина кафяви човечета) как са наобиколили контейнер за смет. Вдига пушката и един след друг ги натръшкал до крак... След минутка се чува сирената и патрулката спира до него. Нашия вади разрешителното и казва:
- Спокойно момчета, имам документ, чист съм!
Служителя на реда му отвърнал:
- Да, можеш да стреляш по цигани, но не и когато са на хранилката....
|
|
|
|
Кой ще спечели Шампионска лига
5066views
47comments
Шампионска лига
По принцип искам Дортмунд,но Реал или Байерн ще е,гласувам за Реал М,въпреки че баварците са много силни.
|
|
|
|
5066views
47comments
Шампионска лига
леле - леле .... колко самонадеяни фенове .... ще си срежа вените
|
|
|
5066views
47comments
Шампионска лига
<blockquote><h3>FT10 написа:</h3>HASTA EL FINAL, VAMOS REAL!</blockquote>
(y)
|
|
|
5066views
47comments
Шампионска лига
По принцип ще съм за Дортмунд да спечелят, обаче ако гледам реално на нещата мисля, че Басра ще я вземат.
|
|
|
|
|
|
Заслужаваха ли Юнайтед титлата
2281views
17comments
Футбол Европа
Естествено, че са заслужили титлата, все пак поне 2 месеца преди края на шампионата беше ясно, че те ще са шампиони. ;) И това, че в Германия има Байерн и Дортмунд, в Испания има Реал и Барса, в Итлаия Ювентус и Милан не значи, че първенствата са по-силни от английското.
|
|
Помощник мениджър на националите
1217views
10comments
Предложения
Колеги, някой задава ли си въпроса, защо я играе тая игра ?
Ами аз я играя защото изпитвам удоволствие да влизам в отбора си, да го тренирам, да променям схемите, да извършвам смени и така да влияя на играта с цел да победя. Всякакви промени които целят да ни заменят, не са в полза, защото така ще загубим интереса и тръпката.
Кои мениджъри са най-добрите - ами не само тия които са дали най-много парични средства ами и тези които са отделили най-много време за играта. Не мисля, че има такива които искат само да се видят на първото място в класирането, па ако може и без да влизат в играта. Същото важи и за националния мениджър. След като неможе да си изпълняваа задълженията, заявява го и на следващите избори чакат поне още 5- 6 колеги, които също заслужават.
|
|
1217views
10comments
Предложения
и аз не мисля че ще се карат,все пак главния мениджър ще взима решенията а помощника само ще изпълни заръките ,които е получил преди това.знаете че при националните гарнитури разликите са малки и понякога има тънкости,които могат да помогнат на отбора чиито мениджър е онлайн.
|
|
1217views
10comments
Предложения
Дори и да се скарат, то тогава Националния селекционер на лигата може да отстрани и добави друг помощник....
ето и една извадка от Wiki:
<b>"Когато дълго време няма да имате възможност да влизате в *****, възможно е да посочите заместник, който да се грижи за вашия акаунт. За тази цел трябва да отидете в "Настройки" и оттам в "Ситърство" и да въведете своя ситър. Много е важно да имате пълно доверие на ситъра си, тъй като той би могъл да причини много вреда на акаунта ви. Също така трябва първо да го попитате дали ще има достатъчно време да се грижи за акаунта ви. Когато се върнете, можете спокойно да влезнете в акаунта си с вашата парола и да прекратите ситърството.
Когато ви помолят да станете ситър на акаунт, първо трябва да приемете ситърството (или да откажете, ако не искате да го приемете). Това можете да направите като кликнете върху "Настройки" и след това върху "Ситърство". В момента в който приемете предложението, ще видите линк "влизане", с който можете да влезете в акаунта, на който сте станали ситър. " <b/>
|