Данък трансфер
1300views
14comments
Предложения
предложението му драги колеги е да се намали от 15 на 10 % данък трансфер ,когато не се използва в трансфера агент или левро , при използването агент и левро от 12 на 8 кое не разбрахте ??? това е написал доростол 2003
|
|
Чакащи турнири
10232views
86comments
Неофициални турнири
8) (sun) (d) Ето едно предложение за турнир в седмицата без официални мачове
1.Име на турнир и коефициент
THE FINAL COUNT-DOWN
amateur - коеф. до 150
professional - коеф. до 250
masters - коеф. до 350
2.Брой участници - по 16 отбора във всяка от трите секции
3.Какъв вид ще са срещите(РПС)
4.Награда - ВИП код за всеки от победителите в трите секции
5.Схема на турнира - преки елиминации в един мач, при равенство - преиграване с по-високо ограничение на коефициента
1/8 финали - максимален коеф. 150/250/350
1/4 финали - 140/240/340
1/2 финали - 130/230/330
финал - 120/220/320
6.Дни за провеждане на турнира
от неделя 14 април до неделя 21 април
14.04.2013 - 1/8 финали
15.04.2013 - преигравания
16.04.2013 - 1/4 финали
17.04.2013 - преигравания
18.04.2013 - 1/2 финали
19.04.2013 - преигравания
20.04.2013 - ФИНАЛ
21.04.2013 - преигравания и награждаване
7.Времетраене на турнира - 8 дни
Не зная кой трябва да одобри идеята, но не е лошо записването да стартира до сряда 10.04.2013, за да се наберат участниците.
Всеки желаещ да спонсорира турнира е добре дошъл.
Ако някой иска да помогне и в организацията - също :)
|
|
Данък трансфер
1300views
14comments
Предложения
По скоро като допълнение според мен не трябва да се взима от леврото когато имаш трансферен агент , при положение че вече сме платили левро за да го имаме този агент. Примерно трансфери с много левро ,има няма агент винаги ти се взима левро . Така че като обобщение ако има агент да не се взима нито кредит нито левро.
|
|
Данък трансфер
1300views
14comments
Предложения
8) (sun) (d) Само като се види колеги с колко стаж не са наясно как се правят трансфери, защото не са правили достатъчно, ясно личи, че има огромен проблем с трансферите в играта... иначе по същество предложението е безсмислено...
|
|
Данък трансфер
1300views
14comments
Предложения
това е новина и за мен:) благодаря за инфото(bow) това за трансферния агент го знам,ама като има левро ми пълна тъмница(bow)
|
|
Помощ за Модератора
2606views
37comments
На лафче
Одобрих и 5-те кандудатури за модератори + сегашния = 6 модератора
Спазвайте добрия тон и не провеждайте безмислени спорове.
Успех на всички както в играта така и като модератори.
|
|
Данък трансфер
1300views
14comments
Предложения
Много сложна тема стана....(whew)
<blockquote><h3>FC Barcelona 1899 написа:</h3>За да не плащате 15% данък върху кредита получен от извършване на трансфер енеобходимо да имате Трансферен Агент. Ako нямате трансферен агент и в офертатаима левро(без значение колко) плащате данък 12%.А дали се плаща данък върхулеврото не съм сигурен много малко оферти са ми давали с левро и нямамнаблюдения.</blockquote>
Това тук е доста далеече от истината!
Независимо дали има левро в офертата ако нямаме трансферен агент, данъка върху кредита е 15% !
12% е данъка върху самото левро!
Такъв филм 12% данък върху кредита няма!Много просто, без агент 15% с агент 0% и готово:D
|
|
Данък трансфер
1300views
14comments
Предложения
с две думи,че и аз си обърках коментара.....когато ти предлагат левро в офертата абсолютно винаги имаш 12% данък върху леврото-там измъкване няма и трансферния агент е безполезен,НО когато имаш трансферен агент получаваш абсолютно всички кредити които ти предлагат - в противен случай имаш данък 15 %.Ето нагледен пример за тези които не разбират------имам оферта от 100 000 кредита и 100 левро за играч.Ако нямам трансферен агент,след като го продам,ще получа 85 000 кредита и 88 левро,НО ако имам трансферен агент ще получа 100 000 кредита и 88 левро.
|
|
Данък трансфер
1300views
14comments
Предложения
За да не плащате 15% данък върху кредита получен от извършване на трансфер е необходимо да имате Трансферен Агент. Ako нямате трансферен агент и в офертата има левро(без значение колко) плащате данък 12%.А дали се плаща данък върху леврото не съм сигурен:^) много малко оферти са ми давали с левро и нямам наблюдения.
|
|
Данък трансфер
1300views
14comments
Предложения
Sporting 6ampion He от твоя коментар ще се объркат, а от написаното от Доростол 2003 :)
|
|
Група за мача и резерви.
1485views
20comments
Предложения
Kingsi - обоснови и поясни точка 3 от предложението си малко по-подробно ....
|
|
Продължения от 90 до 120 минута
1975views
29comments
Общи дискусии
Против. Сега и без това трябва да се хвърля боб мача кога ще завърши: в 90-та или 96-та. А особено по турнирите се обиграват играчи. Горе-долу всеки си прави смените след 90-тата с надеждата да не получи гол в 96-та (ако мача към този момент е равен или води с един гол). Така съвсем ще се объркат нещата. Кога да си направи мениджъра смените? Дали няма да си преумори играчите (ако се въведе и допълнителна умора. А да не говорим, че трябва още 10 минути реално време да висим пред компютъра и после още 10 да чакаме дузпите. 8)
|
|
Група за мача и резерви.
1485views
20comments
Предложения
не се ядосвай, всеки си има мнение и моето в случая е отрицателно, както виждаш от гласуването доста има против, само че аз съм писал и защо
|
|
Данък трансфер
1300views
14comments
Предложения
<blockquote><h3>PORT написа:</h3> /особено коментара на Sporting 6ampion/, чесъвсем ще се объркат.</blockquote>
Нещо по конкретно?:O
|
|
Група за мача и резерви.
1485views
20comments
Предложения
за пореден път се убеждавам че Кингса предлага само промени в собствен интерес, вместо да направим играта по интересна, да повишим интереса на новите играчи все тънки сметчици си прави,да измъкне от админа някаква привилегия в повече, с това еврейско мислене най добре ще ти е сам да си играеш в играта
|
|
Продължения от 90 до 120 минута |
|
Данък трансфер
1300views
14comments
Предложения
...продължавам написаното от Sporting 6ampion...ако искате да получите всичките кредити от продажбата ,наемате трансферен агент в противен случай ви взимат 15%.Трансферния агент няма отношение по получаваните кредити-там данъка е гарантиран и той е 12%.Така че на който му трябват кредити,трансферният агент му е от голяма полза!
|
|
Данък трансфер
1300views
14comments
Предложения
Дано новите колеги, опааа не само новите ;) , да не четат само написаното от автора на темата, ами и коментарите /особено коментара на Sporting 6ampion/, че съвсем ще се объркат.
|
|
Данък трансфер
1300views
14comments
Предложения
Здравей, Доростол 2003 сам си се набутал,защото не си разбрал текста правилно...
Когато нямаш трансферен агент, данъка в/у кредита е 15% а ако наемеш агент няма никакъв данък!Когато в офертата има левро данакът върху ЛЕВРОТО е 12% независимо дали имаме или не трансферен агент!
|
|
Данък трансфер
1300views
14comments
Предложения
Уважения за положения труд по написването на темата, но изключително неграмотно. Дори не успях да я изчета цялата.
|