благодарности |
|
благодарности |
|
благодарности
1271views
14comments
На лафче
До сега не е имало такъв турнир, който да изисква толкова много трудови ресурси за изпълнението му.
Ако някой има желание да се включи като помощник, то нека се свърже с организатора и ще получи някоя малка задачка, която да не го товари, но в същото време ще е от огромна помощ за всички, занимаващи се с турнира в момента. А колкото повече информация получавам, толкова по-интересно ще е за гледане видеото към турнирите.
Като пример за помощ мога да спомена констатация за нарушение на правилника, следене за най-младият голмайстор, изчисляване на коефициентите на малка група отбори, представяне в екселски файл на всички резултати от кръга в петте потока накуп (в един файл), или каквото се сетите вие, или организатора. Приемам всичко!
Специални поздрави за всички дарители, които придават сладкия вкус на турнирчето! ;)
Благодаря и на онези, които се счели, че визуализацията на турнира им е допаднала! (beer)
Когато сме заедно, сме силни :D
|
|
благодарности
1271views
14comments
На лафче
Благодарско за всички взели участие в организирането и финансирането на турнира. Успех на всички участници.
|
|
благодарности
1271views
14comments
На лафче
8) (sun) (d) ааа - нема нужда още... след 21 април благодарностите моля ;)
...използвам случая да съобщя, че има идеи и за още награди, каквито не са давани досега...
...например - най-посетена среща... като класирането ще е за броя наблюдатели на мача, регистрирали се в чата под него... какво ще кажете???
...но не достига административен капацитет... малко помощ трябва, за да стане всичко както трябва... пък и всеки, решил да спонсорира турнира със 79 активни отбора е добре дошъл!
|
|
благодарности
1271views
14comments
На лафче
Искам да благодаря на ZAQS за прекрасната и осъществена идея да има толкова добър турнир по време на скучната седмица(bow) Благодарности и за прекрасната работа на колегата символ(bow) Нека благодарим и на колегата Insomnia за помощта в организирането на турнира(bow)
|
|
нередовни трансфери
4291views
52comments
Зала на срама
Абе всичко е мижай да те лажем в тази игра. Кервана си върви, кучетата си лаят. Да живее кралят.(beer)
|
|
нередовни трансфери
4291views
52comments
Зала на срама
аз доколкото си спомням при същите обстоятелства преди време на BDIN му бяха изтрили няколко играча, на Ралица върнаха кредита и по 5000 глоба на двата играча за всеки нередовен трансфер, сега пак определени отбори ги галят с перце и то по няколко пъти им анулират трансфер и най нагло пак се пуска същото - ако мине. в случая си е живо източване защото толкова скъпите играчи даже не се тренират
|
|
нередовни трансфери
4291views
52comments
Зала на срама
8) (sun) (d) Цената не е много читавка... с маалко по-мъничко и щеше да влезе в границите поне... пък и като ще харчи, за да не се губи кредита що не вземе играчи, които няма да се развиват или остаряват... а ще похаби 16-годишен суперталант като изостави отбора - това е много по-голяма загуба за играта...
...времето тече - дано да сте информирали админа и по други начини, за да анулира трансферите ако прецени... като минат 10 дни и свърши сезона вече ще е късно и ще се объркат много сметките...
|
|
нередовни трансфери
4291views
52comments
Зала на срама
Момчето с отбора с многото букви е от 14/2/А (също и аз), писахме си с Любо във фейсбук и каза, че ще си направи нов отбор, заради неразбирателство с друг колега от нашата група (Под класирането има коментари). Сам е взел решението да изкупи играчи и да върне кредита в играта вместо да се похабява. И от мен искаше да купи играчи, но аз отказах, но аз отказах, защото нямам какво да продавам.
Не виждам нищо нередно, че е купил играчи, от който и да било отбор от играта ....
|
|
нередовни трансфери |
|
нередовни трансфери
4291views
52comments
Зала на срама
Съгласен съм със мнението на FC Barcelona 1899 ако трансферите не са чрез търг нега да бъдат анулирани (beer) (d)
|
|
нередовни трансфери
4291views
52comments
Зала на срама
двата трансфера все още не са анулирани между кинга и оня с многото букви:^) трансферите трябва да се анулират,освен ако не са на търг....ако са продадени на търг се извинявам предварително
|
|
нередовни трансфери
4291views
52comments
Зала на срама
THE SAINTS---<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>The KINGS uhkjjhjklhkhgj 700 000 0
Timur 26 г. 05 Апр 2013 | 23:57 225 141-224-333-182
Максимална цена около 500к , 10 трансфера може би на по-добни и по-добри играчи
в рамките на 250 - 330к .... и един на КИНГСИТО над миксимума няколко дни преди
края на сезона за 700 000к
The KINGS uhkjjhjklhkhgj 1 200 000 0
J. Evans 16 г. 03 Апр 2013 | 14:45 129 127-162-139-132
2ри трансфер между същите отбори - пак облагодетелстван е КИНГСИТО , пак
продажна цена над максималните .....</blockquote>
Това щях да питам и аз днес за тези два трансфера
|
|
Пролетни празници на занаятите
660views
3comments
На лафче
Ето от вторият ден
http://www.youtube.com/watch?v=KlMVAnyuDtQ
http://www.youtube.com/watch?v=Ss3Wacu2uyU
|
|
Заслужаваха ли Юнайтед титлата
1882views
17comments
Футбол Европа
Заслужават, защото показаха не най-добрата, а най-ефективната игра! А колкото до това, че няма английски отбори на 1/4 финалите, ами да, няма, но на всеки се случва да има не чак толкова добър сезон, а и да не забравяме, че единствено в Англия няма зимна пауза. ;)
|
|
1882views
17comments
Футбол Европа
Щом са станали е заслужено, но както го каза THE SAINTS, няма нито един представител от Англия на 1/4 финал. От Испания са 3, от Германия 2. В момента Мюнхен, Мадрид и Барселона са факторите във футбола!
|
|
1882views
17comments
Футбол Европа
THE SAINTS е прав за английския футбол .... и аз мисля, че времето му отмина.
|
|
1882views
17comments
Футбол Европа
Моля колегите THE KINGS и THE SAINTS да спрат спора помежду си във форума и да коментират по темите само неща, които са свързани с тях. :)
|
|
1882views
17comments
Футбол Европа
Влачиш се , то си личи - аз пиша някъде и ти след мене ... кредити нямам за измекярене :D , ходи на друго място търси кирии(~)
|