благодарности

1271views 14comments На лафче
(clap) (y) (bow) (party)

благодарности

Не съм помогнал кои знае колко да не кайа хич (wasntme) но мерси :D

благодарности

До сега не е имало такъв турнир, който да изисква толкова много трудови ресурси за изпълнението му. Ако някой има желание да се включи като помощник, то нека се свърже с организатора и ще получи някоя малка задачка, която да не го товари, но в същото време ще е от огромна помощ за всички, занимаващи се с турнира в момента. А колкото повече информация получавам, толкова по-интересно ще е за гледане видеото към турнирите. Като пример за помощ мога да спомена констатация за нарушение на правилника, следене за най-младият голмайстор, изчисляване на коефициентите на малка група отбори, представяне в екселски файл на всички резултати от кръга в петте потока накуп (в един файл), или каквото се сетите вие, или организатора. Приемам всичко! Специални поздрави за всички дарители, които придават сладкия вкус на турнирчето! ;) Благодаря и на онези, които се счели, че визуализацията на турнира им е допаднала! (beer) Когато сме заедно, сме силни :D

благодарности

Благодарско за всички взели участие в организирането и финансирането на турнира. Успех на всички участници.

благодарности

8) (sun) (d) ааа - нема нужда още... след 21 април благодарностите моля ;) ...използвам случая да съобщя, че има идеи и за още награди, каквито не са давани досега... ...например - най-посетена среща... като класирането ще е за броя наблюдатели на мача, регистрирали се в чата под него... какво ще кажете??? ...но не достига административен капацитет... малко помощ трябва, за да стане всичко както трябва... пък и всеки, решил да спонсорира турнира със 79 активни отбора е добре дошъл!

благодарности

Искам да благодаря на ZAQS за прекрасната и осъществена идея да има толкова добър турнир по време на скучната седмица(bow) Благодарности и за прекрасната работа на колегата символ(bow) Нека благодарим и на колегата Insomnia за помощта в организирането на турнира(bow)

нередовни трансфери

4291views 52comments Зала на срама
Абе всичко е мижай да те лажем в тази игра. Кервана си върви, кучетата си лаят. Да живее кралят.(beer)

нередовни трансфери

аз доколкото си спомням при същите обстоятелства преди време на BDIN му бяха изтрили няколко играча, на Ралица върнаха кредита и по 5000 глоба на двата играча за всеки нередовен трансфер, сега пак определени отбори ги галят с перце и то по няколко пъти им анулират трансфер и най нагло пак се пуска същото - ако мине. в случая си е живо източване защото толкова скъпите играчи даже не се тренират

нередовни трансфери

8) (sun) (d) Цената не е много читавка... с маалко по-мъничко и щеше да влезе в границите поне... пък и като ще харчи, за да не се губи кредита що не вземе играчи, които няма да се развиват или остаряват... а ще похаби 16-годишен суперталант като изостави отбора - това е много по-голяма загуба за играта... ...времето тече - дано да сте информирали админа и по други начини, за да анулира трансферите ако прецени... като минат 10 дни и свърши сезона вече ще е късно и ще се объркат много сметките...

нередовни трансфери

Момчето с отбора с многото букви е от 14/2/А (също и аз), писахме си с Любо във фейсбук и каза, че ще си направи нов отбор, заради неразбирателство с друг колега от нашата група (Под класирането има коментари). Сам е взел решението да изкупи играчи и да върне кредита в играта вместо да се похабява. И от мен искаше да купи играчи, но аз отказах, но аз отказах, защото нямам какво да продавам. Не виждам нищо нередно, че е купил играчи, от който и да било отбор от играта ....

нередовни трансфери

Аз също заставам зад моите колеги :)

нередовни трансфери

Съгласен съм със мнението на FC Barcelona 1899 ако трансферите не са чрез търг нега да бъдат анулирани (beer) (d)

нередовни трансфери

двата трансфера все още не са анулирани между кинга и оня с многото букви:^) трансферите трябва да се анулират,освен ако не са на търг....ако са продадени на търг се извинявам предварително

нередовни трансфери

THE SAINTS---<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>The KINGS uhkjjhjklhkhgj 700 000 0 Timur 26 г. 05 Апр 2013 | 23:57 225 141-224-333-182 Максимална цена около 500к , 10 трансфера може би на по-добни и по-добри играчи в рамките на 250 - 330к .... и един на КИНГСИТО над миксимума няколко дни преди края на сезона за 700 000к The KINGS uhkjjhjklhkhgj 1 200 000 0 J. Evans 16 г. 03 Апр 2013 | 14:45 129 127-162-139-132 2ри трансфер между същите отбори - пак облагодетелстван е КИНГСИТО , пак продажна цена над максималните .....</blockquote> Това щях да питам и аз днес за тези два трансфера

Пролетни празници на занаятите

660views 3comments На лафче
Ето от вторият ден http://www.youtube.com/watch?v=KlMVAnyuDtQ http://www.youtube.com/watch?v=Ss3Wacu2uyU

Заслужаваха ли Юнайтед титлата

1882views 17comments Футбол Европа
Заслужават, защото показаха не най-добрата, а най-ефективната игра! А колкото до това, че няма английски отбори на 1/4 финалите, ами да, няма, но на всеки се случва да има не чак толкова добър сезон, а и да не забравяме, че единствено в Англия няма зимна пауза. ;)

Щом са станали е заслужено, но както го каза THE SAINTS, няма нито един представител от Англия на 1/4 финал. От Испания са 3, от Германия 2. В момента Мюнхен, Мадрид и Барселона са факторите във футбола!

THE SAINTS е прав за английския футбол .... и аз мисля, че времето му отмина.

Моля колегите THE KINGS и THE SAINTS да спрат спора помежду си във форума и да коментират по темите само неща, които са свързани с тях. :)

Влачиш се , то си личи - аз пиша някъде и ти след мене ... кредити нямам за измекярене :D , ходи на друго място търси кирии(~)