THE FINAL COUNT-DOWN - НАГРАДИ, СПОНСОРИ, КЛАСАЦИИ
2868views
19comments
Неофициални турнири
Кода за най-млад гол майстор е получен от ZAQS. Благодаря много и успех на всички в първенството. :)(beer) (beer) (beer) (beer)
|
|
THE FINAL COUNT-DOWN - НАГРАДИ, СПОНСОРИ, КЛАСАЦИИ |
|
2868views
19comments
Неофициални турнири
честито на победителите и голямо браво на организатора и доброволците
|
|
първенства
1681views
12comments
На лафче
Ако не беше любимата ми (h) Барса (h) едва ли щях да поглеждам Испанското първенство :)
|
|
първенства
1681views
12comments
На лафче
Еми да точно това показва твоя линк.В силното и равностойно първенство няма да видиш резултати по 6-1.Що се отнася до колко отбори има в евротурнирите,миналата година слабия Челси какво направи..:)
Иначе за бирата биеме ръцете (handshake) (beer)
|
|
|
|
2868views
19comments
Неофициални турнири
Поздравления на организаторите на турнира. Перфектна организация.
|
|
първенства |
|
2868views
19comments
Неофициални турнири
(bow) (bow) (bow) (bow) (bow) (beer) (beer) (beer) (beer) Перфектни сте (bow) (bow) (bow) (bow) (bow) (bow) (bow) (d) (d) (d) (d) (beer) (beer) (beer) (*) (*) (*) (*) (*) (*)
|
|
2868views
19comments
Неофициални турнири
много хубав турнир(clap) честито на победителите(clap) кодът е даден на бг цска
|
|
първенства |
|
|
|
2868views
19comments
Неофициални турнири
Много хубав турнир.
Много голям.
С много награди.
Изключително труден за ръководене.
Всеки, взел участие в екипа, спомогнал за гладкото му протичане, се е уверил в това. Безумие е да се счита, че някой би могъл да се справи сам. ZAQS успя не само да организира себе си :), но и свой екип, който вложи изключително време и сили, отговорност и стриктност. Поздравления за тези хора (clap)
За кой ли път отново благодарим на дарителите, които осигуриха толкова много награди, за да бъдат щастливците колкото се може повече!(bow)
Честито на всички победители, но сега е време и победителите да се изправят един с/у друг за чест, за слава и за още награди (beer) (beer) (beer)
|
|
|
2868views
19comments
Неофициални турнири
браво на всички за усилената работа и се надявам да не съм бил особено досаден с въпросите си(wasntme)
радвам се че бях част от всичко това-за нови играчи като мен това си е добра школа и опознаване на играта и съперниците...открих , че има много свестни хора тук!!!благодаря на всички дали труда си , и не на последно място на доновете и simvol за подкрепата!!!(beer) (beer) (beer) (sun) (party) (party)
|
|
2868views
19comments
Неофициални турнири
Поздравлемия за ZAQS и екипа,който му помогна да се осъществи този - Първи по рода си турнир. Добра организация и коректност. :) (beer) оценka на турнира 6+(y). Още веджън, поздравления момчета.(beer) (beer) (beer)
|
|
първенства
1681views
12comments
На лафче
<blockquote><h3>FC BECKS написа:</h3>Английското първенство за мен е най-интересно и най-силно</blockquote>
Можем да ударим чертата къде има повече отбелязани голове, отбори играещи в престижни турнири и в световен мащаб..... Вижте линка:
http://www.prikachi.com/images.php?images/737/6102737E.jpg
Вашето първенство е супер, но вашата бира е още по немска ;)
|
|
Помощ от Администратора за създаването на турнири
1696views
12comments
Предложения
<blockquote><h3>KAMEHPOOL написа:</h3>Страхотна идея. Ако не се осъществи ще бъде много кофти. Неприятния момент е, че
турнирите във форума са безплатни, а тези ще са платени и малко хора биха
искали да платят за да направят турнир. Може би леврото трябва да се плаща от
участниците или нещо подобно.</blockquote>
До този момент не съм научил за организатор, който да не е похарчил някой лев, за да създаде турнир. Така че, при евентуално отключване на "платен" турнир, нещата ще стоят по същия начин, с разликата, че по-голямата част от леврото, ще се събира като входна такса от участниците, а събраните средства ще се разпределят в процентно съотношение м/у печалившите. В момента безплатните турнири излизат солено на организаторите и вместо да им се плаща за организирането и главоболието, се получава обратното - те си плащат.
Не знам дали Администраторът размишлява по темата, или я избягва, но няма да е лошо да драсне някой ред.
Едва ли ще се чувства зле, ако непрекъснато протичат и то едновременно, по няколко турнира. И участниците ще са доволни, и играта ще печели.
|