Заслужаваха ли Юнайтед титлата

1882views 17comments Футбол Европа
:D :D :D аз съм се влачил след него... Та ти живееш заради мен бе! Ти ме преследваш само... Дал съм ти скайп, фб, телефон ... Като искаш да ми кажеш нещо пиши там... А не по форума, групата ми, коментарите под мачовете и т.н.т . Престани да се дразниш с хората и да завиждаш... За обидите знаем че нрможеш, така са те възпитали! Но се надявам админа да те накажевече за всички псувни ,че ставаш нагъл!

Кво ходиш след мене се едно си ми син и се обясняваш .. и си оспамил форума на групата ми ... блокирал съм те навсякъде дещо може и пак се влачиш след мене .... жалък си и смешен ... тръгнал да ми държи сметка в коя тема ще пиша ... Действащия Шампион беше смазан то Атлетико , ама не Билбао дето ви разпори вас , а от другия дето е 3ти Мадрид Сега Действашия Шампион рита там дето вие ритахте до скоро в Уефа .... Бягай да мизерстваш за 200к сополанко дребнав ... Продай и ти някой играч като Орела да имаш за Цигарки - философе

Юнайтед е напълно заслужен шампион с постоянна игра през целият сезон.... Ето че хейтъра THE SAINTS пак се обади неподготвен. Знаем за твоята прослувута ненавист към най-големия спортен клуб в Света - МЮ, но спри да се излагаш бе мамин! Английското било супер слабо, Юнайтед бил смешен...това само хейтър и комплексар може да го каже. Все пак все още действащия носител на ШЛ е от Англия, и победи като гост Байерн! Все пак фаворита за ШЛ този сезон - Реал Мадрид беше надигран и в 2та мача от "смешния" Юнайтед ..та се наложи дори самия Мауриньо да го признава след мача, че по-добрият отбор е отпаднал... Дори твоя любим Арсенал надигра Байерн в реванша и се наложи баварците да пазят топката до страничната линия последните 5 минути. Ти драги ми смехурко си се доказал като некомпетентен на тема футбол, както в реалния футболен свят, така и тук във виртуалния! Поне недей да обиждаш постоянно колегите си тук и клубовете, които подържат! Можеш да си запазиш омразата , която таиш към Юнайтед за себе си, без да изливаш пумия при всеки удобен случай.

Хич даже .... вече ви отстраняват отбори като Базел и Атлетико Билбао .. ама карай да върви .... няма нищо вярно нали Щом са станали значи са заслужили ;)

няма нищо вярно в това което каза :|

Английското първенство е супер-слабо в момента .... факта че такъв смешен Юнайтед е шампион е показателен .... Без участници в 1/4 финалите на ШЛ Челси за Купата на Уефа ... какво да го говорим още Скоро и френското първенство ще е по-силно , а Испанското , Италианското и Германскоо няма да ги коментираме те вече са ;)

Група за мача и резерви.

1484views 20comments Предложения
Остави кингса. В случая мисля че предложението му е добро. Не всички резерви ще взимат опит разбира се, а само тези които бъдат пуснати в мача. Ако печелиш мача пускаш слабите резерви и те взимат опит а силните не. Респективно, ако мача е оспорван пускаш по-силните играчи и опит взимат само те. Тук не става въпрос опит да получават всички резерви, а да имаш по трима "за обиграване и трупане на опит" и трима които да помагат за "спечелването на мача". Цялата работа е да имаш право на поне 6 резерви и да са по 3-ма от двата "вида" - силни и слаби. Пак казвам - опит ще получават само взелите участие в мача резерви. Поне такава беше моята идея, която предлагах преди, а това ми се струва точно такова предложение. (beer) (beer)

Група за мача и резерви.

Няма слаби и силни резерви .... има Н-ти брой резерви , ако преценя ще взема 6 слаби резерви , ако преценя 6 силни резерви - нали така ? .... или .... няма как някой да ти каже какви резерви да взимаш И още по-малко 3 за трупане на опит (не морал , а опит забележи) и 3 за да повлияят на мача - т.е. да влязат да играят иначе как ще повлияят ? Т.е. 6те резерви ще взимат опит ...... КИНГСИТО мълчи щото пак се помъчи да преложи нещо с което да се облажни дадохме му възможност да поясни , не го направи .....

нередовни трансфери

4291views 52comments Зала на срама
<blockquote><h3>PORT написа:</h3>Хубаво, че има толкова модератори, ама Вие кво сега ? Взехте да сенадпреварвате, кой повече коментари ще изтрие !?</blockquote> Моля да се придържате към темата :)

нередовни трансфери

4291views 52comments Зала на срама
The KINGS uhkjjhjklhkhgj 700 000 0 Timur 26 г. 05 Апр 2013 | 23:57 225 141-224-333-182 Максимална цена около 500к , 10 трансфера може би на по-добни и по-добри играчи в рамките на 250 - 330к .... и един на КИНГСИТО над миксимума няколко дни преди края на сезона за 700 000к The KINGS uhkjjhjklhkhgj 1 200 000 0 J. Evans 16 г. 03 Апр 2013 | 14:45 129 127-162-139-132 2ри трансфер между същите отбори - пак облагодетелстван е КИНГСИТО , пак продажна цена над максималните .....

Група за мача и резерви.

Определено не е това идеята (или поне не моята)!!!! Трите резерви за опит са тези, които са все още "слабички и крехки" и при добро стечение на мача можеш да ги пуснеш на края за да натрупат опит. Другите три резерви "яките момчета" са с предназначение да влязат и да подсилят отбора, ако мача се закучи. Така ще имаш по три "слаби" и три "силни" резерви. Кои от тях ще пуснеш в мача е твоя преценка в зависимост от развоя му. Така го разбирам аз. (beer) (beer)

Група за мача и резерви.

ами там е големия проблем на играта че смените се ползват не да се повлияе изхода на мача а да се трупа опит, къде в истинските мачове го има това, смени се правят за да се предпази играча от картони, да се запази с по малко умора а не просто да се "трупа" опит, който иска да трупа опит има РПСта без никакво значение има маса турнири, да ги пускат там, кингса само мисли как да си напомпа и без това налятите играчи и все му се вижда малко, защото и другите не спат и годинките на играчите му се трупат а още не може да вземе трофей

Група за мача и резерви.

Четете внимателно , какво предлага на тати момчето .... той предлага резервите да получават опит До сега те получават само леко повишаване на Морала , а не опит от тва че са гледали мача от 1ви ред Това дето ти си разбрал е кукичката с която да те улови че идеята му е добра ....

Бях дигурен че няма да вземем мача,просто ни липсваше мотивация.Нека не забравяме че мача на Итихад завърши с победа на Ман Юн.

Ми те още не са я взели на 100% :) , но като цяло да.Вчерашния мач им беше слаб. Може би Х щеше да е най-честен , но в нападение си бяха слаби.Все пак са 12 точки пред Сити

Група за мача и резерви.

<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>Kingsi - обоснови и поясни точка 3 от предложението си малко по-подробно ....</blockquote> Аз веднага ще се обоснова по точка 3. В турнирите през уикенда се играят много мачове, от което следва, че има много умора. И ето тук се прилага точка 3. Пример: Имаш малко по-лек мач, пускаш резерви + част от титулярите и за резерви в момента имаш 5 играча. И трябва да избереш, да сложиш 3 силни и 2 по-слаби за смяна, за да се подсигуриш в случай на по-лош резултат или да сложиш 3 слаби за резерви, но само 2 силни и да рискуваш лош резултат. Затова ето какво е предимството да си имаш 3 силни + 3 по-слаби за смяна. :)

:)

Група за мача и резерви.

<blockquote><h3>THE SAINTS написа:</h3>Kingsi - обоснови и поясни точка 3 от предложението си малко по-подробно ....</blockquote> ГОЛЯМ минус ако не схващаш т. 3! Изцяло заставам зад идеята. Аз преди много време бях предложил това нещо, но срещнах огромен отпор. Явно един по един мениджърите почват да съзряват. Бъдете сигурни, че това ще е много полезно за всички, ама като казвам "всички" имам в предвид ВСИЧКИ! Помислете добре!!!!!!

Чакащи турнири

10232views 86comments Неофициални турнири
И от мен ЗА (y) и от мен един код.Също така ако мога да помогна с нещо само кажи (beer) (beer) (beer) (beer)

Чакащи турнири

10232views 86comments Неофициални турнири
харесва ми(y) прекрасна идея(y) от мене един код.турнира е одобрен.