благодарности
1617views
14comments
На лафче
Според мен е добре да ги има другите турнири,а такива като този са за разнообразие(с различен заряд:)),но съм сигурен че е коствало доста време и усилия на хората , които го организираха-затова адмирации за тях и моето голямо уважение за труда им! (bow) (beer)
|
|
благодарности
1617views
14comments
На лафче
Нямам много време сега.Но такива турнири ги апелирам винаги.Има хора които могат да организират такива турнири редовно.Предлагал съм го и друг път по добре админа да махне неговите турнири и да се съсредоточи върху такива турнири и да дава по някой друг месец вип със някое левро.Нека админа и той да каже може ли да помогне нещо за тия награди.Когато се дават такива малки но полезни награди винаги е добре.
|
|
благодарности
1617views
14comments
На лафче
Нямам кирилица,а кода казвате кога и къде и ще е там на секундата.Успех на всички в турнира.(d)
|
|
благодарности
1617views
14comments
На лафче
<blockquote><h3>ZAQS Junior написа:</h3>...приема се!</blockquote>
Playboy дава Код за Турнира на Захари...Коментара му беше ма латиница..Затова е изтрит...Наздраве (sun) (beer) (sun)
|
|
благодарности
1617views
14comments
На лафче
Изтрития коментар на Playboy гласеше,че ще даде един вип код в турнира. Playboy моля те пиши на кирилица(wait)
|
|
благодарности |
|
нередовни трансфери
5487views
52comments
Зала на срама
защо все още не са анулирани трансферите между кинга и uhkjjhjklhkhgj :^)
|
|
Помощник мениджър на националите
1217views
10comments
Предложения
8) (sun) (d) Не се карайте... ето едно просто, даже простовато примерче за тема с анкета, дето няма даже и колебая се като отговор ;)
http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=5882
Иначе тая помощ и правата трябва да се обмисли добре технически, щото това са права за боравене с отбора и утре съмишлениците ако се скарат/мандата е два сезона!/ може голяма мазна работа да се получи... и като двамата са на линия по време на мача и решат да променят нещо също ще е купон... понякога приказката - много баби - хилаво бебе... си е на място...
|
|
1217views
10comments
Предложения
Придържай се към темата.Ако искаш да ми кажеш нещо има ЛС.Не мисля че е необходимо да занимаваш хората с мен.
|
|
1217views
10comments
Предложения
Това че ти си против и си модераторче не означава че трябва да пренебрегваш мнението на другите.можеше да напишеш коментар че си против и толкова.така можеше да дадеш пример на останалите "простаци" ,като нас какво да направим в такива ситуации ,обаче по-лесно е да сложиш катенарчето за да извършиш някаква дейност като мод(nod)
|
|
благодарности |
|
1217views
10comments
Предложения
<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>изглежда модераторчето се е взело много на сериозно и се прави на все знаещ
искам сега преди да ми изтрие коментара да ми копира къде в правилата
на форума или играта пише кои са възможните отговори ,които автора предлагащ
нещо трябва да избира.....</blockquote>
Ами който е против,как да си даде гласът.До колкото ми стига капацитета,когато има анкета трябва да има всички възможни отговори,за да може всеки да даде своето мнение.
|
|
1217views
10comments
Предложения
Твърдо против. Мачовете на националите не са всеки ден и въпреки това ако отсъства мениджъра, то на следващите избори има опция - избира се друг.
|
|
1217views
10comments
Предложения
изглежда модераторчето се е взело много на сериозно и се прави на все знаещ (chuckle) искам сега преди да ми изтрие коментара да ми копира къде в правилата на форума или играта пише кои са възможните отговори ,които автора предлагащ нещо трябва да избира.....
|
|
1217views
10comments
Предложения
Копирам темата колегата Girondins Bordeaux ( http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=5963 ), защото не беше добавил възможен отговор и предложението с анкета му беше изтрито, а мисля, че идеята е много добра...
\"Предлагам да се въведе помощник на националните мениджъри.целта е да има
възможност да ръководи мача /смяна на играчи и схеми/ при отцъствието на главния
мениджър.като помощника да бъде избран от титулярния мениджър за да бъде човек с
който се разбира и имат едни и същи възгледи за отбора.\"
|
|
благодарности |
|
благодарности |
|
благодарности
1617views
14comments
На лафче
До сега не е имало такъв турнир, който да изисква толкова много трудови ресурси за изпълнението му.
Ако някой има желание да се включи като помощник, то нека се свърже с организатора и ще получи някоя малка задачка, която да не го товари, но в същото време ще е от огромна помощ за всички, занимаващи се с турнира в момента. А колкото повече информация получавам, толкова по-интересно ще е за гледане видеото към турнирите.
Като пример за помощ мога да спомена констатация за нарушение на правилника, следене за най-младият голмайстор, изчисляване на коефициентите на малка група отбори, представяне в екселски файл на всички резултати от кръга в петте потока накуп (в един файл), или каквото се сетите вие, или организатора. Приемам всичко!
Специални поздрави за всички дарители, които придават сладкия вкус на турнирчето! ;)
Благодаря и на онези, които се счели, че визуализацията на турнира им е допаднала! (beer)
Когато сме заедно, сме силни :D
|
|
благодарности
1617views
14comments
На лафче
Благодарско за всички взели участие в организирането и финансирането на турнира. Успех на всички участници.
|
|
благодарности
1617views
14comments
На лафче
8) (sun) (d) ааа - нема нужда още... след 21 април благодарностите моля ;)
...използвам случая да съобщя, че има идеи и за още награди, каквито не са давани досега...
...например - най-посетена среща... като класирането ще е за броя наблюдатели на мача, регистрирали се в чата под него... какво ще кажете???
...но не достига административен капацитет... малко помощ трябва, за да стане всичко както трябва... пък и всеки, решил да спонсорира турнира със 79 активни отбора е добре дошъл!
|