благодарности

1617views 14comments На лафче
Според мен е добре да ги има другите турнири,а такива като този са за разнообразие(с различен заряд:)),но съм сигурен че е коствало доста време и усилия на хората , които го организираха-затова адмирации за тях и моето голямо уважение за труда им! (bow) (beer)

благодарности

Нямам много време сега.Но такива турнири ги апелирам винаги.Има хора които могат да организират такива турнири редовно.Предлагал съм го и друг път по добре админа да махне неговите турнири и да се съсредоточи върху такива турнири и да дава по някой друг месец вип със някое левро.Нека админа и той да каже може ли да помогне нещо за тия награди.Когато се дават такива малки но полезни награди винаги е добре.

благодарности

Нямам кирилица,а кода казвате кога и къде и ще е там на секундата.Успех на всички в турнира.(d)

благодарности

<blockquote><h3>ZAQS Junior написа:</h3>...приема се!</blockquote> Playboy дава Код за Турнира на Захари...Коментара му беше ма латиница..Затова е изтрит...Наздраве (sun) (beer) (sun)

благодарности

Изтрития коментар на Playboy гласеше,че ще даде един вип код в турнира. Playboy моля те пиши на кирилица(wait)

благодарности

(clap) (beer) (clap)

нередовни трансфери

5487views 52comments Зала на срама
защо все още не са анулирани трансферите между кинга и uhkjjhjklhkhgj :^)

Помощник мениджър на националите

1217views 10comments Предложения
8) (sun) (d) Не се карайте... ето едно просто, даже простовато примерче за тема с анкета, дето няма даже и колебая се като отговор ;) http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=5882 Иначе тая помощ и правата трябва да се обмисли добре технически, щото това са права за боравене с отбора и утре съмишлениците ако се скарат/мандата е два сезона!/ може голяма мазна работа да се получи... и като двамата са на линия по време на мача и решат да променят нещо също ще е купон... понякога приказката - много баби - хилаво бебе... си е на място...

Придържай се към темата.Ако искаш да ми кажеш нещо има ЛС.Не мисля че е необходимо да занимаваш хората с мен.

Това че ти си против и си модераторче не означава че трябва да пренебрегваш мнението на другите.можеше да напишеш коментар че си против и толкова.така можеше да дадеш пример на останалите "простаци" ,като нас какво да направим в такива ситуации ,обаче по-лесно е да сложиш катенарчето за да извършиш някаква дейност като мод(nod)

благодарности

(bow) ...приема се!

<blockquote><h3>Girondins Bordeaux написа:</h3>изглежда модераторчето се е взело много на сериозно и се прави на все знаещ искам сега преди да ми изтрие коментара да ми копира къде в правилата на форума или играта пише кои са възможните отговори ,които автора предлагащ нещо трябва да избира.....</blockquote> Ами който е против,как да си даде гласът.До колкото ми стига капацитета,когато има анкета трябва да има всички възможни отговори,за да може всеки да даде своето мнение.

Твърдо против. Мачовете на националите не са всеки ден и въпреки това ако отсъства мениджъра, то на следващите избори има опция - избира се друг.

изглежда модераторчето се е взело много на сериозно и се прави на все знаещ (chuckle) искам сега преди да ми изтрие коментара да ми копира къде в правилата на форума или играта пише кои са възможните отговори ,които автора предлагащ нещо трябва да избира.....

Копирам темата колегата Girondins Bordeaux ( http://www.shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=5963 ), защото не беше добавил възможен отговор и предложението с анкета му беше изтрито, а мисля, че идеята е много добра... \"Предлагам да се въведе помощник на националните мениджъри.целта е да има възможност да ръководи мача /смяна на играчи и схеми/ при отцъствието на главния мениджър.като помощника да бъде избран от титулярния мениджър за да бъде човек с който се разбира и имат едни и същи възгледи за отбора.\"

благодарности

(clap) (y) (bow) (party)

благодарности

Не съм помогнал кои знае колко да не кайа хич (wasntme) но мерси :D

благодарности

До сега не е имало такъв турнир, който да изисква толкова много трудови ресурси за изпълнението му. Ако някой има желание да се включи като помощник, то нека се свърже с организатора и ще получи някоя малка задачка, която да не го товари, но в същото време ще е от огромна помощ за всички, занимаващи се с турнира в момента. А колкото повече информация получавам, толкова по-интересно ще е за гледане видеото към турнирите. Като пример за помощ мога да спомена констатация за нарушение на правилника, следене за най-младият голмайстор, изчисляване на коефициентите на малка група отбори, представяне в екселски файл на всички резултати от кръга в петте потока накуп (в един файл), или каквото се сетите вие, или организатора. Приемам всичко! Специални поздрави за всички дарители, които придават сладкия вкус на турнирчето! ;) Благодаря и на онези, които се счели, че визуализацията на турнира им е допаднала! (beer) Когато сме заедно, сме силни :D

благодарности

Благодарско за всички взели участие в организирането и финансирането на турнира. Успех на всички участници.

благодарности

8) (sun) (d) ааа - нема нужда още... след 21 април благодарностите моля ;) ...използвам случая да съобщя, че има идеи и за още награди, каквито не са давани досега... ...например - най-посетена среща... като класирането ще е за броя наблюдатели на мача, регистрирали се в чата под него... какво ще кажете??? ...но не достига административен капацитет... малко помощ трябва, за да стане всичко както трябва... пък и всеки, решил да спонсорира турнира със 79 активни отбора е добре дошъл!