Данък трансфер
1300views
14comments
Предложения
Здравейте колеги .В тази игра съм от 26 юни 2010 година и смело мога да заявя че съм от опитните играчи .Причината да напиша тази тема е данък трансфер , който всички знаем какъв 15 % данък върху продаден играч или 12 ако изпозлваш екстрата агент ,или в трансфера има добавено левро което автоматично изключва нуждата от агент .Според моето мнения този процент е твърде висок и така огромна маса кредит изтича от играчите . Ще ви дам мой пример , наскоро продадох най-добрия си играч , от мой юноша стана на 15 години и го вкарах в 1-вия си отбор.6 сезона мачове,рпс-та,тренировки-кредит,специални тренировки левро 21 години 219,6 коеф коефициент на защитната линия 333 продаден за 1,9 млн кредит , от които след 15 % данък върху трансфера получих 1 615 000 кредит .285 хил кредита ей така се изпариха.285 хил кредита ?!!!!С този кредит може да си купиш един сносен играч !!!Пример финт на 24 год купен за 370 хил 187 коеф 300 на линията хлаф, I. RIAN на 23 год защитник 195,7 коеф за 200 хил !!!Малко суха статистика до сега за трансфери в играта продадени само за изминалите 24 часа 1 476 400 или около 220 хил кредит посока играта заради данъка и то за 24 часа , сега представете за 10 дена еми за 100 дена . От началото на играта извършени трансфери 877 555 680 кредита или около 130 млн кредита за този данък такса трансфер .Както казах в началото на темата отбора ми е регистриран 2010 година и нз от кога е този данък но със сиг има 3 год , като знаем че играта е горе долу играта е на 8 години то реално от този данък са изтекли грубо пресмятане 40-45 млн кредит !!!! Сега новите играчи се полага 50 хил кредит първоначално !!!Аз съм напълно убеден че не всичките пари отиват за новите играчи , а като се замислиш аз съм тръгнал с 5000 кредит то тогава навярно е оставен още по-голям излишък .15 % за мене е твърде много и вместо с тия пари чивек да ди купи ново попълние те отиват не знайно къде !!!Затова предложението ми е да се намали този данък на 15 на 10 процента и при използване на агент иили левро от 12 % на 8 % , така всеки играч ще получи повече от трансфера си а и желаещите да плащат по-малък данък ща дават и левро тоест ще има и смс-си за админа така и вълкът ще е сит и агнето цяло,поставил съм анкета и всеки който смята че поставеното ми предложение си заслужава вниманието моля заповядайте и гласувайте ,приятна игра !!!
|
|
Помощ за Модератора
2606views
37comments
На лафче
За съжаление от цялата тема и всички мнения,които прочетох,само 5-ма колеги са изявили твърдо желание да помогнат:
1.Waffen SS Totenkopf
2.Botev Forever
3.Сините Акули
4.FC BECKS
5.Insomnia
Админа преди ми каза,че нямало желаещи...Е г-н Админ..има..макар и само петима.Вие имате правото да изберете някой от тях или да не избирате никой..
Аз съм на принципа да има тема:Кандидати за Мод(както беше при РО) и след това гласуване за Мод,като разбира се това гласуване не подмине и настоящият Мод,за да се види какво е доверието към него..Но Вие казахте в разговора си с мене,че няма нужда от правене на конкурс за Мод...така че,ето ви петима колеги.Изберете си кой от тях да помага на сегашният Мод..Темата може да се закл..след отговор от Администратора!
|
|
Група за мача и резерви. |
|
|
|
Помощ за Модератора
2606views
37comments
На лафче
Ще е хубаво екип от модератори: ZAQS Junior, Sport75 и ПФК Стражите според мен!
|
|
Група за мача и резерви.
1484views
20comments
Предложения
Аз пък смятам, че всеки играч трябва сам да избира колко човека да е групата му за даден мач. Както всички знаем един отбор може да участва в официален мач с 7 полеви + 1 вратар (дори без резерви). Така поне е в реалността. Тук според мен групата за даден мач трябва да е минимум 14 човека - 11 титуляра + 3 резерви и максимум 18, както предлага колегата THE KINGS 11 титуляра + 7 резерви.
|
|
Колко кредита имате.... |
|
Група за мача и резерви.
1484views
20comments
Предложения
като идея е добро,но за отборите с пове4ко играчи,защото в този случай наказаните трябва да бьдат извьн тези 18
|
|
|
|
|
Продължения от 90 до 120 минута
1975views
29comments
Общи дискусии
За дузпите отново имаше предложения , а и може да се измисли нещо и там и да не е на случаен принцип и 50/50...
|
|
1975views
29comments
Общи дискусии
За продължения и 2 умора от тях, т.к. това е 1/3 от игралното време и би трябвало и умората да бъде 1/3, при дузпите повечето пъти по-силния отбор пак взима мача, така че нека се доближим до актуалните правила за футбола.
|
|
Група за мача и резерви.
1484views
20comments
Предложения
Предлагам групата за даден мач да се увеличи с 1 или 2 играча на 17-18 човека.
Тоест резервите да станат с 1 или 2 повече.
Причините са няколко.
1: По-голям избор при смените и обиграването на състава.
2: По-голям брой играчи могат да възтановяват морал, вследствие на контузия или непопадане в групата за предходни мачове.
3: Възможност при резервите да имаш 6 резерви, 3 за трупане на опит и 3, които могат да променят изхода на двубоя.
4: По-близо до реалния футбол.
5: Това ще е от голяма полза за приятелските турнири Gold Cup ; Silver Cup ; Amateur League ; Amateur Cup ; Friends Cup ...където се играят по 5-6 мача на ден.
|
|
Помощ за Модератора
2606views
37comments
На лафче
Всеки, който ще кандидатсвта да каже какво ще направи ако го избрем за модератор. Аз обещавам да трия всяко мнение на Барселона :)
П.С. Всичко по горе е написано на майтап;) ;)
|
|
1975views
29comments
Общи дискусии
Тази идея я бях предлагал още преди, но така ми беше и отказано.
Предложението мо допада, но трябва да се измисли добре, а и мисля, че ще трябва да се дава + 1умора повече, но и повече опит за да се компенсира.
Като се сметне 30мин не са много реални минути и няма да се протече турнира повече време.
А ако се въведе и предложението с умората по време на мач спрямо минутите ще е много-много интересно.
|
|
Помощ за Модератора
2606views
37comments
На лафче
Според мен не трябва да кандидатстват хората, който бяха съветници, щото не виждах нищо по различно от сега. Пък и както виждам барселона ще си е модератор, така че по-добре да се изберат някой нови лица, а не старите.. за да може да се развива леко, леко към добро форума. Щото знаем отношението на вече бившите съветници с модератора
|
|
Помощ за Модератора
2606views
37comments
На лафче
Днес в полунощ темата ще се закл...Така че има още един ден за желаещите да помагат за форума...След това всички изявили желание ще бъдат изнесени в списък и Администратора ще назначи двама или трима по свое желание или ако той желае ще направим избори,като предполагам,че решението на Админа ще е да запази сегашният Модератор с имунитет!
|
|
Продължения от 90 до 120 минута |