Помощ за Модератора

2606views 37comments На лафче
Въпреки че не отговарям на изискванията за модератор заради наказателните си точки бих искал да се включа в модераторския екип за пробен период от 3 месеца примерно :) (beer)

Помощ за Модератора

Не искам да ме предлагате за модератор,защото напоследък нямам никакво време а и не ми е цел и желание това.Но има няколко много способни за това и ако се стигне до избиране ще ги предложа.

Продължения от 90 до 120 минута

1975views 29comments Общи дискусии
в предложението никъде не се говори за умора след редовното време, просто се вкарват по още 5 атаки, турнирите ще се удължат поне с 2 часа и по силните отбори получават втори шанс да си реализират предимството в рейтинга

няма да е лошо умората да запо4ва да расте от 30та минута,така и ще има смисьл да се играе до 120,сега някой ще каже'не можем да следим винаги ма4а и да правим смени'да се вьведе платена опция за автоматични смени,и играта ще стане много по интересна

Помощ за Модератора

Вместо да си подаде оставката той продължава да говори, че бил наудобен... Същия като онези от парламента, но пък те поне си заминаха. Показаха, че имат достойнство ( за 2 месеца) и май месец пак ще искат гласове. Та отклоних се малко, но... Защо няма избори за модератор ? Да видим дали има вот на доверие към сегашния мод ? И как да говорим по тази тема, като преди 1 седмица беше изтрита ? Гласувам за Спорт за модератор ;)

Аз съм за това нововедение,но да не се пипа умората.Потребител който не успее да си влязе в отбора на време и случайно изиграе два мача подред с дзпи ще е доста ощетен на другият ден ;) .

Пролетни празници на занаятите

660views 3comments На лафче
(chuckle) (chuckle) (chuckle) гара шумен ,пази багажа.отде ги извадихте тез шкембета ,хореография-махленска,синхрон-нулев:D много сте назад шууумеееен(rofl) (rofl) (rofl)

Пролетни празници на занаятите

660views 3comments На лафче
http://www.youtube.com/watch?v=UQ4M44Pj3Zk http://www.youtube.com/watch?v=s_wccqLAOKI

Помощ за Модератора

Темата е помощ за модератора а моите мнения се трият въпреки че са по темата.Има належаща нужда от помощ защото форума е буквално блокиран.И не модератора е неудобен а той трие неудобни теми и мнения.

Помощ за Модератора

Само аз ли си мисля, че няма много кандидати, защото никой не иска да работи в екип с настоящия модератор?

Твърдо против! По-горе го написаха колегите. Съботно-неделните турнири ще се точат много а и така найстина силните ще са по-облагодетелствани.

Само не знам защо е толкова тайнствен този потребител, нали уж няма вече официално съветници, или има още, но сега са "на тъмно" ? Стига това да не породи нови бъгове идеята е добра, но определено е в полза на по-силните, което не ми харесва много като цяло и няма да допринесе за приобщаване и ангажиране на по-новите и слаби отбори. Добре ще е при равностойни отбори само, но все пак всяко нещо по-различно за определяне на крайния победител при пряка елиминация от сегашното ПЪЛНО ТОТО, наречено "дузпи", е добре дошло, макар че можеше и тези дузпи да се поизмислят малко с изпълнители, умения и т.н., предложения за това имаше колкото щеш.

<blockquote><h3>KAMEHPOOL написа:</h3>Обаче би било по-реалистично да се дава малко повече умора, въпреки че е в наш ущърб.</blockquote> точно това имам предвид че може да се доизмисли примерно след 90 да се даде 6 умора и до 120 може да си направиш 3 смени и хем ще станеш по силен рейта ще се качи ала бала повече изненади ще има и тка повече интрига ще е (chuckle)

Обаче би било по-реалистично да се дава малко повече умора, въпреки че е в наш ущърб.

<blockquote><h3>Waffen SS Totenkopf написа:</h3>Хаха, сигурен ли си Шуменско пиво? На думи е много лесно да се каже... Но така се вкарва гол ...</blockquote> също толкова лесно може да се отбележи гол и в 96-тата минута (beer)

Хаха, сигурен ли си Шуменско пиво? На думи е много лесно да се каже... Но така се вкарва гол ... ;) ;) ;)

Помощ за Модератора

(wait) Барселона, триенето на коментари започва да дразни голям периметър от потребители...... Остави ги да се изкажат и тогава търкай! А сега по темата: Мисля, че всеки един от потребителите ще бъде наясно с правилата на форума ако ги прочете поне веднъж. Най-добрия начин да се подбере еш на Барселонае да бъдат отправени конкретни предложения към най-активните потребители в играта и форума. Ако е нужно дори финансово подпомагане, но поне ще се знае, че въпросния орган, ще действа неприкосновено (beer)

<blockquote><h3>Вуйчо Ваньо написа:</h3>много ще се удължат турнирите, ще се пръкнат сума си бъгове и ефекта ще си е същия, така който изравни в 93тата може да елиминира доста по силен отбор с дузпи, а продълженията пак облагодетелстват по силните отбори</blockquote> А може по-слабия да отбележи в 118 минута ;)

Помощ за Модератора

Такава цензура е нямало и през комунизма, сигурно и в момента в Северна Корея е по-свободно. Знам какво е да си модератор - бил съм такъв в тази игра, питай админа за "colder" сигурен съм, че ме помни. И преди да изтриеш мнението ми виж заглавието на темата и ДА, имаш нужда от помощ.

много ще се удължат турнирите, ще се пръкнат сума си бъгове и ефекта ще си е същия, така който изравни в 93тата може да елиминира доста по силен отбор с дузпи, а продълженията пак облагодетелстват по силните отбори